Selena Gomez jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, így már egy hónapja nem posztolt semmit Instagram-oldalán, azonban a mai napon mégis mérföldkőhöz érkezett!
A teljes cikkhez kattints ide!
Mérföldkő: 100 millióan követik Selena Gomezt az Instagramon
2016. szeptember 25. 15:15
Aztakurva Jó sok követő, te jó ég Mindjárt beelőzi az Instagramot Arianának kevesebb a követője mint Taylor-nek? Na azért ez meglepett. Mármint én ennek csak örülök, de azért meglepett.
2016. szeptember 25. 15:20
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Aha...valaki elmagyarázná,MIÉRT?
Nem csak tehetségtelen,de ronda is szegénykém,úgyhogy...
Nem csak tehetségtelen,de ronda is szegénykém,úgyhogy...
2016. szeptember 25. 15:20
Idézet (QUEENxxB @ 2016.09.25. 15:14)
A világban pedig minimum 3 milliárdan szenvednek vagy éheznek. Arról miért nincs cikk?
Mert ez nem az az oldal. Mikor egyes sztárok jótékonykodnak, olyankor szóba szokott kerülni -cikk írótól függően- pár általános információ, hogy ez a betegség mennyire elterjedt, vagy gyógyítható e, ha igen mennyiért. Vagy ha öngyilkossággal kapcsolatos cikkek vannak, a végén ott van a segélyhívós szolgáltatás, hogy óvjuk őket és jelezzük, ha tudunk valamit.
De mivel ez az oldal sztárokkal foglalkozik, nem fognak belemenni mindenféle politikai és egyéb témákba. Persze volt szó annó arról, hogy terror támadás elől menekült Rihanna azt hiszem, de az is csak azért volt megemlítve mert az egyik sztárról volt szó. Ezer meg ezer oldal ír ilyen szörnyűségektől, olvass azokról ott.
2016. szeptember 25. 15:24
Micsoda mérföldkő, tényleg... Így betegen biztos az érdekli, hány virtuális követője van.
2016. szeptember 25. 15:29
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
hajni es gezacica: azt állítod komolyan, hogy Selena ronda? Wow. elég nagy téveszmében élsz..
2016. szeptember 25. 15:31
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A föld lakossága több mint hét milliárd, míg ezt a lányt egy milliárdan sem követik. Tényleg elég szépen hangzik az a száz millió, de valljuk be, annyira azért nem sok.
2016. szeptember 25. 15:40
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Ez nagyon jó! Akkor a 100 millió embereke közül biztos csak én vagyok (vagy talán mások is) aki nem követi őt...Ez igaz??!!! Legalább nekem van eszem. De amúgy megérdemli, hiszen híres.
2016. szeptember 25. 15:45
KimMinTae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 557 Csatolások: 65 Azonosító: 212688 offline |
A mai világban tényleg akkor lesz valaki több, jobb ha több száz millióan követik és likeolják instagramon? Kicsit (nagyon) elszomorító.
Mérföldő... Egy alulértékelt színésznek egy főszerep. Selena Gomeznek 100 millió követő. Kinek mi a mérföldkő az életében.
Mérföldő... Egy alulértékelt színésznek egy főszerep. Selena Gomeznek 100 millió követő. Kinek mi a mérföldkő az életében.
2016. szeptember 25. 15:51
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
Pont a napokba követtem ki xD
Egyébként semmibajom vele, csak túl sok embert követtem
Egyébként semmibajom vele, csak túl sok embert követtem
2016. szeptember 25. 15:57
Rossz ránézni erre a listára
Selena pedig még mindig az egyik legunalmasabb celeb, ráadásul tehetsége sincs sok, a 100 millió követő semmin se változtat.
Selena pedig még mindig az egyik legunalmasabb celeb, ráadásul tehetsége sincs sok, a 100 millió követő semmin se változtat.
2016. szeptember 25. 15:57
rainbowsunshinegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 253787 offline |
holczerd1997 - Ma, 15:53
Szerintem nem annyira érdemli meg a puhenést,hiszen mondja már megvalaki,hogy mi a megerőltető az ő munkájában???
Hát te hülye vagy. Selena mindennapjai abból álltak, hogy a rajongóinak okozott örömet. Milliós rajongótábora van,és te azt kérdezed, hogy mi a megterhelő benne? Meg hogy nem érdemli meg a pihenést. Csináld végig minden nap azt amit ő, és utána pofázhatsz. 9 éves kisgyerek...
Szerintem nem annyira érdemli meg a puhenést,hiszen mondja már megvalaki,hogy mi a megerőltető az ő munkájában???
Hát te hülye vagy. Selena mindennapjai abból álltak, hogy a rajongóinak okozott örömet. Milliós rajongótábora van,és te azt kérdezed, hogy mi a megterhelő benne? Meg hogy nem érdemli meg a pihenést. Csináld végig minden nap azt amit ő, és utána pofázhatsz. 9 éves kisgyerek...
2016. szeptember 25. 16:08
Szerintem a kényszerpihenőjén, pont nem azt fogja nézegetni, hogy mennyi a követője.
2016. szeptember 25. 16:12
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (rainbowsunshinegirl @ 2016.09.25. 15:57)
holczerd1997 - Ma, 15:53
Ezzel a hozzászólással el is árultad, hogy te is épp ugyanennyi vagy..
Btw nem tudom miért olyan nagyszám ez, valahogy csak sejteni lehetett, hogy ha ilyen híres, úgy is eléri a 100 milliót..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.