A 23 éves énekes egész életét megváltoztatta a pillanat, amikor úgy döntött, aláírja a neki ajánlott szerződést, de saját bevallása szerint ha most lenne 17 éves, nem így járna el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ha visszamehetne az időben, Zayn Malik nem szerződne le a One Directionhöz
2016. november 03. 05:59
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. november 03. 07:33
Szilvimoncsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251805 offline |
Ha nem írta volna a szerződés, akkor nem lenne most sehol. Elhiszem neki, hogy voltak rossz dolgok is az one directonos évek alatt, de Zayn különösen hálátlan! A 1D-nek köszönhet mindent, mert egyedül nem volt elég jó! Mostanra már fel lett sztárolva, már a csapból is ő folyik. De keményen dolgoznia kell majd azért hogy a csúcson is maradjon.
2016. november 03. 07:44
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Szilvimoncsi
Egyetértek
Egyetértek
2016. november 03. 08:01
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Rendben pocsék volt neki a bandával de ha nem ír alá most dolgozhatna a mekiben és nem utazgatna a világ körül szupermodell barátnőjével aki rá se nézett volna ha a mekiben dolgozik
2016. november 03. 08:36
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
najó most már nagyon elegem van. Ez mi? Egyik pillanatban "jaj olyan sok mindent köszönhetek az 1Dnek"(ez így is van, sőt..mindent nekik köszönhet) Mivel, ha nem írta volna alá a szerződést, most sehol sem tartana, senki sem ismerné, ahogy mondja rosa82 - dolgozhatna a mekiben, és tutira nem lenne szupermodell barátnője..Hát ez az.. Komolyan annyira hálátlan ez a fiú, én ki nem néztem volna belőle. Nagyon elegem van, amikor volt egy olyan cikk, ahol megmondta, hogy tényleg sokat köszönhet az 1Dnek stb..Akkor azt hittem, hogy itt le is zárul ez az egész, hogy nem lesz az ,hogy 'egyszer sokat köszönhet nekik, egyszer meg egyáltalán semmit, és ő örül, hogy kilépett' Már nagyon elegem van belőle, miért nem tudja lezárni? Ha annyira nem érdekelné már a One Direction nem kavarna egyfolytában. Oké, mindenki tovább lépett, és tudjátok mit? Nekem meg egyáltalán nem hiányzik Zayn a bandából, és én is boldog lennék most már, hogyha nem szerződött volna le. Ennyit erről.
A nagy Zayn fanok kérlek kíméljenek. Ha a One Direction nem lenne, most a Fanok sem ismernék Zaynt..
A nagy Zayn fanok kérlek kíméljenek. Ha a One Direction nem lenne, most a Fanok sem ismernék Zaynt..
2016. november 03. 08:43
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Egyetértek Loreen! Zayn most könnyen beszél, már minden ember ismeri a nevét, így nem nehéz a köztudatban maradni, de a többi srác nélkül sehol sem lenne! És már nagyon elegem van a hálátlanságából...
2016. november 03. 08:45
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline |
Jobb is lett volna, ha már akkor nem írta volna alá a szerződést. Mindenkinek jobb lenne. És amúgy ezt nem azért mondom, mert én imádom a One Directiont, de nem hiszem, hogy az 1D nélkül sikeres lenne. Sőt.
2016. november 03. 09:07
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Loreen tökéletesen leírtad amit gondolok!!
2016. november 03. 09:11
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Sehol nem lenne még 20 év múlva sem, de jó is lenne, a többivel együtt...
2016. november 03. 09:23
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Gyakorlatilag ugyan azt írta le a cikk végén, mint amit én is akartam írni. Mindent, mindenét amije van, mindent, amit eddig elért, azt nem másnak, mint annak a pár millának, a fiúknak, a managment-jüknek, és a miattuk elért sikernek köszönhet, semmi másnak. Ergo, nem értem hogy mégis miért ír olyanokat, hogy nem kellett volna aláírnia a szerződést. Jó persze, nem érezte jól magát a bandában, jó persze, ezt minden egyes rohadt alkalommal kijelenti, amikor csak lehet, de nem képes felfogni, hogy az az évekkel később történő áttörés, amit ott emlegetett, minden bizonnyal soha a büdös életben nem történt volna meg, ha ő nem lett volna benne napjaink egyik legnagyobb sikereket elért fiúbandájában!? Egyszerre szidja a bandát és "hálás nekik" olyan szinten nyilvánvaló, hogy ez a "ne írd alá a szerződést!" melodráma is csak a könyveladások és az önnön hírné és pénz növelésére megy ki, semmi másra, mert láthatóan még mindig a bandán csüng a saját karriere helyett. Ez pedig enyhén szólva is marha szánalmas. Igen, mindenki gondolhatta hogy megemlíti majd a könyvében a bandát, de csak eddig, három nappal azután, hogy a könyv hivatalosan is megvásárolható lett, ha jól számolom két-három cikk született azzal kapcsolatban, amit a 1D-ről írt.... ami pedig szintén eléggé szánalmas, mert ezek szerint több figyelmet szentelt annak, hogy sarazza és hálálkodjon a bandának egyszerre, mint a saját karrierjének, amit állítólag olyan bőszen tervezgetett már egy ideje...
2016. november 03. 09:44
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Nagyon elvan telve magától. Egyedül soha az életben nem lett volna képes kitörni. Sehol nem tartana, senki nem ismerne a nevét, ha annak idején nem írja alá azt a szerződést.
2016. november 03. 11:23
BGreta16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 503 Csatolások: 1 Azonosító: 126140 offline |
Most tényleg kezd elegem lenni ebből. És egyre unalmasabbá válik minden vele kapcsolatos dolog.
Már sokan leírták előttem és mindenkivel egyetértek... Ha nem írta volna alá azt a szerződést, amit állítása szerint megbánt, sehol sem tartana.
Tényleg kezd idegesítővé válni a viselkedése és az összes megnyilvánulása.
Már sokan leírták előttem és mindenkivel egyetértek... Ha nem írta volna alá azt a szerződést, amit állítása szerint megbánt, sehol sem tartana.
Tényleg kezd idegesítővé válni a viselkedése és az összes megnyilvánulása.
2016. november 03. 11:51
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
De fhu... tényleg döntse már el mit mond. Egyik szava üti a másikat. Egyik percben azt mondja mindent a 1D-nek köszönhet, a másikban meg rájuk se nézett...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.