Köztudott, hogy a Little Mix legújabb kislemezét Zayn Malik ihlette, melyben a lányok az énekes új barátnőjét, Gigi Hadidot is meg akarták alázni, de végül másképp döntöttek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Little Mix durván meg akarta alázni Gigi Hadidot a Shout Out To My Exben
2016. november 15. 16:37
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. november 15. 16:40
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline |
Én már erre nem tudok mit mondani... -.-
2016. november 15. 16:40
Perrie, nem vagy túl rajta. De nem kell hazudnod, nem is várja tőled senki. Mert egyszerűen nem tudsz meggyőzőén hazudni.
2016. november 15. 16:42
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
a rajongóik többsége 20 év körüli...
a nap vicce
a nap vicce
2016. november 15. 16:44
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Ez a csaj lehet meg szanalmasabb?!
2016. november 15. 17:01
hát ha belekerült volna Gigi akkor nagy port kavart volna
2016. november 15. 17:24
"a rajongóink többsége 20 év körüliek (vagy legalábbis 18 fölöttiek), "
Ezt ugye csak viccnek szánta? A rajongóik átlagéletkora a tizenötöt sem éri el, nem ám a húszat. Egyébként meg az, aki 18 éves vagy azon felüli, az nem 20 év körüli? Ezt csak én nem értem?
Egyébként meg egyre szánalmasabb a vergődése. Ennyi idő után azért túlléphetett volna a történteken, ha már olyan sz@r volt a kapcsolata Zayn-nel, mint ahogy állítja. Állandóan játssza az eszét, pedig eléggé gyerekesnek és ostobának tűnik. Talán ezért hagyta el Zayn is?
Ezt ugye csak viccnek szánta? A rajongóik átlagéletkora a tizenötöt sem éri el, nem ám a húszat. Egyébként meg az, aki 18 éves vagy azon felüli, az nem 20 év körüli? Ezt csak én nem értem?
Egyébként meg egyre szánalmasabb a vergődése. Ennyi idő után azért túlléphetett volna a történteken, ha már olyan sz@r volt a kapcsolata Zayn-nel, mint ahogy állítja. Állandóan játssza az eszét, pedig eléggé gyerekesnek és ostobának tűnik. Talán ezért hagyta el Zayn is?
2016. november 15. 17:29
Backstreetgirl.,teljesen egyetértek!A rajongóik 14-15 éves lányok,milyen 20-ról beszél?Az meg hogy túl lépett Zaynen nevetséges,még mindig róla beszél és írnak dalokat.Gigit meg minek keveri bele?Nem tett semmit Perrieke ellen,a volt barátjával jár,ilyen nyilvánosan nem kéne féltékenykednie
2016. november 15. 17:57
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline |
Csak hogy tisztázzuk nem Perrie beszél ennyit a témáról hanem itt srarityn írnak ennyi cikket róla!Ha meg unalmas akkor minek nyitjátok meg a cikket?Egyes emberek értelmi szintje egyenlő a nullával....amúgy meg a rajongóik átlag életkora valóban 18-20 év!
2016. november 15. 18:03
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Bírom hogy még mindig ekkora dráma van a sztori körül, amikor ez már régen egy lejárt lemez, nem is tudom hányszor lett már megemlítve ez az egész, pedig több mint egy éves sztoriról van szó... a célközönség életkoráról pedig nem vagyok éppen meggyőződve. A LM lányokat pontosan a 13-16 éves korosztálynak zenélnek, nem hiszem, hogy a 18 éven fölötti korosztálynak szólna minden számuk...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.