Starity

Adatlapos topik 3.

173 oldal 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. március 30. 11:07 #2521
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Minhyuk, Kihyun és I.M lapját hozzá, mert lemondtam róluk.
Köszönjük! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2020. március 30. 19:44 #2522
- törölt felhasználó -    
Idézet (sunmi. @ 2020.03.30. 11:07)
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Minhyuk, Kihyun és I.M lapját hozzá, mert lemondtam róluk.
Köszönjük!  meghajolo.gif

Sziasztok újra!
Kérlek csatoljátok el tőlem Woojin, Daehwi, Woong és Jinyung lapját.
Illetve szeretném elkérni Oh Se Hun adatlapját. Az egész jelenlegi életrajzát én írtam, nem igazán értem miért törölték a nevem, így csak újabb infókat írnék hozzá, ha úgy jó.
Köszönöm! thumbsup.gif meghajolo.gif

Születési név: Oh Se Hun (오세훈)
Becenevek: Sehun (세훈), Senshine, Sehun-ah, Sehunnie, Bratty Maknae, Odult
Születési idő: 1994.04.12
Születési hely: Szöul, Dél-Korea
Súly: 63 kg
Magasság: 183 cm
Horoszkóp: Kos
Kínai horoszkóp: Kutya
Vércsoport: 0
Pozíciója a csapatban: 2. rapper, táncos és alkalmi énekes
EXO-s eleme: Szél,levegő
Foglalkozása: rapper, énekes, táncos, színész, modell, MC és ex ulzzang
Tanulmányok: Szöuli Művészeti Középiskola (2013 február 7-én szerezte a diplomáját)
Család: anya (kanadai származású), apa és egy báty
Nyelvek: koreai (anyanyelv), kínai (haladó), angol (alap) és japán (alap)
Hobbi: filmnézés és vásárlás
Képzési ideje az SM-nél: 2008-ban jelentkezett gyakornoknak és 2012-ben debütált, így 4 évig volt gyakornok
Ideális típusa: Ártatlan,aranyos,gondoskodó és vidám lány
Vallása: Keresztény vallású,így nagyon sokat imádkozik is
Kedvenc színe: fekete és a fehér
Kedvenc zenei műfaj: Hip-hop
Kedvenc színésze: Jackie Chan
Kedvenc lánycsapatai: Girls' Generation, Secret és a T-Ara
Mottója: "Éljünk, miközben azt csináljuk amit szeretünk."
Kedvenc ételei: Minden hús, sushi, keksz, csoki, bubis tea sültkrumplival
Kedvenc számai: 3,5 és a 7

ÉRDEKESSÉGEK
- Jelentkezett önkéntesnek az RCY (Red Cross Youth)-hoz, ahol segítette a fogyatékkal élő gyermekeket
- Először énekes akart lenni, a rap iránti szenvedélye csak később kapott nagyobb teret
- Az emberek mostanság sűrűn tévesztik össze Lay-el
- Tizedikes volt amikor csatlakozott az SM-hez
- Legfiatalabbként ő a második legmagasabb a csapatban
- Közeli barátok a Super Junioros Donghae-val
- Nagy rajongója Miranda Kerr-nek
- Suho kihívta őt a jeges vödör kihívásra amit el is fogadott, ő pedig Yoona-t (SNSD), Geonil-t (Supernova) és Baekhyunt hívta ki.
- A fogszabályzója akadályozza az "s" betű kiejtését,helyette "th" hangot tud kiadni
- Fél egyedül a liftben
- Sehun Suhoval osztozik egy szobán
- Van egy macija akit Pinku Pinku-nak hív
- Van egy kis heg a jobb arcán
- Sokan hasonlítják külsőre Yoo Yun Suk (színész)-hoz
- Utálja a kétszínű embereket és ha hülyének nézik
- A csapatban ő és Suho a legfehérebb bőrű tag
- Elég hosszú szempillái vannak
- Van egy bichon frisé fajtájú kutyája akit Vivi-nek hívnak
- A fogszabályzója nem csak a beszédben, de a kedvenc itala fogyasztásában is akadályozza, így csak ritkán tud inni bubble tea-t
- A rajongók "Bratty Maknae" nak , azaz csibész maknae-nak is nevezik amit Sehun sokáig nem tudott
- Neki van a legszélesebb vála a csapatban
- Csapaton belül D.O áll hozzá a legközelebb, de mielőtt Luhan elhagyta volna az EXO-t őt tartotta a legjobb barátjának
- A lány ideálja bővebben 162 cm és 54 kg. Legyen kedves,szép arcú és jól álljon neki a nevetés
- A tengerpartra vinne randira egy lányt
- Az egyik legfontosabb számára az, hogy ha randizik egy lánnyal, legyen közös témájuk zenei téren
- Érzékeny típus
- Egyik szokása, hogy sokszor megnyalja a szája szélét
- Még fiatalnak tartja magát a házassághoz, de többször elgondolkozott már rajta
- Szereti a gyerekeket, ha felesége lesz, akkor legalább két csöppséget szeretne
- Sokat ad az arcápolásra
- Nagyon csendes és félénk, ha ismeretlen környezetben van
- Az EXO's Showtime műsor idején új szlengeket talált ki, ez a 'yehet' és az 'ohorat'
- Könnyen sírva fakad
- Ha boldog nem tudja kontrolálni magát
- Ha tehetné ellopná Baekhyun humorát, Kai ruháit, Chanyol vidám személyiségét, D.O szép mosolyát és Suho egyenes beszédét
- Rosszul tud hazudni, de szeret színészkedni
- A tagok szerint ő tanulja meg a legnehezebben a dalszövegeket és a tánclépéseket,ehhez képest mégis ő az egyik főtáncos a csapatban
- BoA a példaképe
- Ki nem állhatja, ha aranyosnak nevezik
- Saját bevallása szerint ő egy vicces ember, amit a külseje nem tükröz
- Szereti a fűszeres ételeket, de utálja a csípőset
- Imádja a cukrokat
- Nem hitték el neki az iskolában,hogy SM gyakornok,ezért bizonyítékként aláírt CD-ket vitt a SHINee-től.

Oh Se Hun 1994 április 12-én született Szöulban. 2012-ben debütált az EXO akkoriban még 12 tagú fiúcsapatával. Sehun az EXO-K (koreai alcsapat) tagja volt. Debütáló daluk a "MAMA" volt, amely mára már 50 millió megtekintéssel büszkélkedhet, ez nagy szó egy újonc csapat számára. Az EXO mára már csak 9 tagból áll, mivel három tag elhagyta a bandát.
A családjában ő a legfiatalabb,mivel van egy három évvel idősebb bátyja, de nem csak a családjában, hanem az EXO-ban is ő a "maknae" azaz a legfiatalabb tag, illetve ő az egyik főtáncos is. Sehun karrierje váratlanul indult, mivel egy SM Entertainment ügynök figyelt fel rá miközben evett a barátaival. Végül az ügynökség két év elteltével és négy meghallgatás után úgy döntött, hogy leszerződteti őt a céghez 2008-ban. Bár nincs sok információ arról, hogy hogyan töltötte gyakornoki idejét, de azt megtudhattuk, hogy már akkor nagyon jó barátságot ápolt a közös szobában élő Luhan-nal, akit végül szintén 2012-ben debütáltatták az EXO-M (kínai) alcsapatban. A Szöuli Művészeti Középiskolában végezte tanulmányait, ahol 2013 februárjában meg is szerezte diplomáját, de azt nyilatkozta, hogy tovább szeretett volna tanulni főiskolán, de az EXO beli tagsága miatt el kellett halasztania. Sehun-t mutatták be az ötödik hivatalos EXO tagnak 2012 január 9-én. Akkoriban nem csak főtáncosként és rapperként mutatták be, hanem az EXO-K visual-ja ként is, de jelenleg Kai tölti be ezt a posztot. Sehun régen ulzzang volt, így nem meglepő, hogy már debütálása előtt is rengeteg rajongója volt. Mielőtt az EXO megtette volna hivatalos debütálását, Luhan,Sehun és Kai szerepelt a W Magazinban az SNSD, SHINee és az f(x) oldalán. Ezek után még számos magazinokban és reklámban is feltűntek még.

EXO

A csapatról

EXO jelentése: EXO Planet, egy bolygó neve ahonnan ők jöttek
Tagok száma: 9 fiú (8 koreai és 1 kínai származású)
Debütálás:

• Koreai: 2012 április 08
• Japán: 2015 november 04

Fanclubjuk neve: EXO-L
Fanclubjuk nevének jelentése: EXO-Love. Az L a szeretetre utal ami a csapat és a rajongók között van
Hivatalos színük: ezüst
Ügynökség:

• Korea: SM Entertainment
• Japán: Avex Group

Alegységek:

• EXO-K (2012-2014)
• EXO-M (2012-2014)
• EXO-CBX (ChenBaekXi) (2016-)

Tagok
Xiumin (vokalista és táncos)
Suho (leader, vokalista és táncos)
Lay (vokalista, alkalmi rapper és főtáncos)
Baekhyun (fővokalista és táncos)
Chen (fővokalista és al-táncos)
Chanyeol (főrapper, vokalista és táncos)
D.O (fővokalista és táncos)
Kai (főtáncos, al-vokalista, rapper és visual)
Sehun (maknae,rapper, főtáncos és alkalmi vokalista)

Volt tagok
Luhan (2012-2014)
Kris (2012-2014)
Tao (2012-2015)

DEBÜTÁLÁS ELŐTT
2011 májusában Lee Soo Man, az SM producere elmesélte a terveit egy új formációval kapcsolatban, hogy szeretne debütáltatni egy fiúcsapatot minél hamarabb. Ekkor még csak M1-re keresztelte a csapatot és hét tagtól többet nem szeretett volna. Később azonban bejelentette, hogy lesz egy M2 csapat is,azonban csak egy formációt fog debütáltatni,így az M1 és az M2 alcsapat lesz. Az egyik alcsapat koreai a másik pedig kínai piacon hódítaná ugyanazt a zenét ugyan abban az időben koreai és mandrain nyelven. Több változás után 2011 decemberében véglegesítették a csapat nevét, választásuk az EXO névre esett, ami egy bolygó neve is. A két alcsapatnak az EXO-K ("K" = koreai) és az EXO-M ("M" = mandarin) nevet adták. A csoport első televíziós megjelenése 2011 december 29-én történt az SBS által sugárzott Gayo Daejun eseményen.

2012: KÉT PROLÓG ÉS DEBÜTÁLÁS A MAMA KISLEMEZZEL
2012 január 30-án a két alcsapat kiadott egy prológ dalt, amelyet "What Is Love" címre kereszteltek. Dél-Koreában a Gaon Single Chart listáján a 88. helyet érte el. Március 9-én a csapat kiadott egy második prológ dalt is "History" címmel. Ez Dél-Koreában a Gaon Single Chart-on a hatvannyolcadik, majd a Kínai China's Sina Music Chart listáján pedig a hatodik helyen végzett. Április 8-án végül debütált az EXO-K és az EXO-M, debütáló kislemezükként pedig a "Mama" jelent meg, amelyhez videóklip is készült. A videóklipje a koreai felállásnak mára már elérte az 50 millió megtekintést, a kínai pedig a 17 milliót. Debütálásukat nagy sikerek követték,hiszen már másnap a toplisták elején szerepeltek. Az EXO-M albuma első helyen büszkélkedhetett a kínai online kiskereskedő és zenei listákon, második lett a kínai Sina Album Chart-on, illetve Dél-Koreában is nagy sikernek örvendhettek,hiszen ötödik lett a Gaon Album Chart-on és tizenkettedik a Billboard World Albums Chart listáján. Eközben az EXO-K az első helyet érte el a Gaon Album Chart-on és nyolcadik lett a Billboard World Albums Chart-on. Novemberben az EXO-t megjelölték az Mnet Asian Music Awards-on a Best New Asian Artist Group (Legjobb Új Ázsiai Csapata) díjára 2012-ben. A koreai alcsoport két jelölést kapott még emellett, a Golden Disk Awards-on a huszonhetedik helyet érték el, illetve nyertek a Newcomer Award-on. Az EXO-M-et a Top Chinese Music Awards-on megjelölték a Most Popular Group Award (Legnépszerűbb Csapat Díja) címre, amit természetesen meg is nyertek.

2013: XOXO STÚDIÓALBUM, KERESKEDELMI SIKEREK ÉS MIRACLES IN DECEMBER
A csapat első stúdióalbuma a "XOXO" volt amit 2013 júniusában adtak ki két változatban is. Az egyik koreai nyelvű, aminek a "Kiss" nevet adták, a másik pedig egy mandarin nyelvű "Hug" címmel. Ellentétben a Mama korszakukkal, amikor az EXO-K és az EXO-M külön promotált,itt most a "XOXO"-t közösen,mind a 12 tag együtt támogatta elsősorban Dél-Koreában. Az EXO együtt vette fel az albumon lévő vezető "Wolf" dalt,de a többi viszont külön lett rögzítve. A két változata az albumnak elérte az első helyezést a Billboard World Album Chart listáján egy héttel a kiadás után. 2013 augusztus 5-én a csapat kiadta a "XOXO" újracsomagolt változatát Growl névvel. Az albumon új dalok is találhatóak voltak,mint a "Growl" ami vezető dala az albumnak, négy nappal az album megjelenése előtt,augusztus elsején közzétették a Growl videoklipjét. A dalt szintén közösen promotálta mind a 12 tag, ezt tartják az EXO egyik legsikeresebb dalának, ugyanis vele zsebelték be a legtöbb díjat eddig: 10 trófeát nyert a csapat három egymást követő héten. 2013 decemberétől a "XOXO" összes változatát több mint 1 millió példányban adták el,így az EXO az első koreai előadó, aki ennyi példányban adott el albumot,megtörve ezzel a tizenkétévvel ezelőtti rekordot. A "XOXO"-t megjelölték az Album of the Year díjra az Mnet Asian Music Awards-on, amit természetesen meg is nyert, elérve azt, hogy az EXO lett a legfiatalabb fiúcsapat aki valaha nyert ezen a díjátadón. Dél-Koreában ez az album volt a legkelendőbb 2013-ban, valamint nyert a Golden Disk Awards és a Seoul Music Awards-on is. November 28-án megnyitotta kapuit a csapat első valóságshowja,amit Exo's Showtime névre kereszteltek. A show összesen 12 részes,az utolsó részt 2014 február 13-án vetítette az MBC Every 1. A csapat második EP-je december 9-én jelent meg Miracles in December néven. A nevéből is következtetni lehet, hogy egy különleges téli albummal kedveskedtek a rajongóknak.A névadó dalnak, amit csak Chen, D.O, Baekhyun és Luhan énekelt illetve promóciózott, készítettek egy videoklipet is, amit december 4-én tettek közzé.

2014: OVERDOSE ÉS LUHAN & KRIS PERE AZ ÜGYNÖKSÉGGEL
Az EXO következő visszatérése az Overdose EP-vel történt 2014 május 7-én. Az eredeti tervek szerint április 21-én került volna erre sor,de ezt elhalasztották. Az Overdose-t hasonlóan promotálták, mint a Mama-t, a két alcsapat külön utakon népszerűsítette a mini albumot. Az EXO újabb rekordot döntött,hiszen az új albumukat több mint 660 ezren rendelték meg mielőtt megjelent volna. A koreai kiadás a második helyen végezte a Billboard's World Albums Chart listáján. 2014-ben az Overdose lett a legkelendőbb album Dél-Koreában,és az első mini album,ami megnyerte az Mnet Asian Music Awards-on az Album of the Year díjat. Mindezek mellett megnyerték a legjobb fiúcsapatnak járó díjat is,így két díjat zsebelhettek be ázsia legnépszerűbb díjátadóján. 2014 május 15-én az SM Entertainment megerősítette, hogy az EXO-M vezetője Kris pert indított a cég ellen azzal az indokkal, hogy az SM nem fizette ki őt tisztességesen, valamint az emberi jogok megsértése is hozzájárult ahhoz,hogy megszüntesse szerződését. Kris már nem vett részt a csapat önnálló koncertturnéján, az EXO From EXOPLANET: The Lost Planet-en ami elég sok bajjal járt,hiszen át kellett alakítani a koreográfiát és a szövegrészeket is. A 2014-es év a tagok létszámát tekintve nem az EXO éve volt,hiszen október 10-én Luhan is úgy döntött, hogy pert indít az SM ellen. Luhan egészségügyi okokra hivatkozva bontaná meg szerződését.Az EXO-K ugyanúgy hat taggal,míg az EXO-M már csak néggyel folytatta tovább. Kris és Luhan ügyéről annyit tudni, hogy a mai napig nem lett megszüntetve szerződésük, tehát még mindig az SM neve alatt tevékenykednek ami illegális, ezért a cég egyaránt pert indított.

2015: EXODUS, TAO KIVÁLÁSA A CSAPATBÓL ÉS AZ EXO JAPÁN DEBÜTÁLÁSA
Az EXO bejelentette, hogy újabb önnálló koncertturnét tervez 2015 januárjában, aminek az EXO From EXOPLANET: The EXO'luXion nevet adták. Összesen öt állomása volt és több mint 1,2 millió rajongó vásárolt jegyet online, tehát nagy sikernek örvendett a második turnéja is a csapatnak. Pár hónapra rá bejelentették, hogy csapat visszatér a második teljes stúdió albumával március 30-án, amit kiadnak koreai és mandarin változatban is. Az albumnak a "Exodus" címet adták amit szintén az összes tag promóciózott. Az album vezető dalának a "Call Me Baby"-t választották, aminek videóklipjét egyaránt március 30-án hozták nyílvánosságra. Az EXO újra indított egy saját mini sorozatot Exo Next Door címmel, ami az egyik legnézettebb koreai web drámává vált 2015-ben. A "Call Me Baby" daluk elég sikeresnek bizonyult, hiszen YouTube-on elérte a 120 millió megtekintést és tizennyolc alkalommal nyertek vele különböző zenei műsorokban, így ez lett minden idők második legtöbbet díjazott dala. Az album koreai változata rekordokat döntött miután első helyezést ért el négy egymást követő héten az album listákon. Májusban a csapat megdöntött egy újabb rekordot, ugyanis az amerikai Billboard 200-as listáján 90. helyen végzett, ami azt jelenti, hogy az EXO lett a legmagasabb rangú koreai előadó. A kanadai Billboard Hot 100-as listáján is szerepeltek, ahol a 98. helyen landoltak. Ezzel az EXO lett a második koreai előadó aki felkerült erre a listára. Április 22-én mindenkit meghökkentő hír járta be a világot, mivel Tao apja közölte Weibo-n, hogy fia kilép a csapatból és visszatér Kínába. Mind ez az egészségügyi állapota érdekében történt, hiszen abban a pillanatban is Tao a lábsérüléséből igyekezett felépülni és ez nem az első alkalom volt. Végül Tao is megerősítette, hogy el szeretné hagyni a csapatot és ezzel együtt az SM Entertainment-et is. Ezzel együtt az alcsapatok megszűntek a kilenc tag egy csapatként munkálkodik tovább. Június 3-án megjelent a csapat "Exodus" albumának újracsomagolt változata "Love Me Righ" címmel. Az új kiadás tartalmazza az eredeti számokat és négy új dalt, köztük a címadó "Love Me Righ"-ot is. Mivel Tao távozott a csoportból, így kilencen folytatták tovább a dal promóciózását. November 4-én a csapat debütált japánban is a "Love Me Righ ~romantic universe~" kislemezzel, ami tartalmazta a "Love Me Right"-ot és egy teljesen új dalt aminek a címe "Drop That". Az új dalban a csapat köszönetét fejezi ki a rajongóknak amiért mellettük állnak a nehézségek ellenére is . Még aznap mikor megjelent a kislemezt összesen 147.000 példányban adták el azt, ezért ez lett minden idők legkelendőbb debütáló kislemeze amit koreai előadó jelentetett meg. November 9-én az EXO kiadott egy speciális kislemezt "Lightsaber" címmel, hogy támogassák a Star Wars: The Force Awakens filmet. December 10-én a banda megjelentetett egy második téli speciális mini albumot aminek a "Sing For You - Winter Special Album 2015" címet adták. Az album vezető dala a "Sing For You" lett amihez készítettek videóklipet is. Az EXO újra rekodrott döntött az albumával, ugyanis 267.900 példányban kelt el az első héten ami eddig a legmagasabb heti eladás koreai előadókat tekintve. Az "Unfair" lett az első k-pop dal, ami valaha szerepelt az Apple Music "a hét legjobbjai" között. December 2-án megrendezésre került ázsia legnépszerűbb díjátadója, az Mnet Asian Music Awards, ahol megnyerték az év fiúcsapata díját és az "Exodus"-al az év albumának járó díjat. Ez a harmadik egymást követő győzelmük az év albuma a kategóriában.

2016: ÉSZAK- AMERIKAI TURNÉ, EX'ACT ÉS KRIS & LUHAN VÉGLEGES KIVÁLÁSA A CSAPATBÓL

2016 februárjában a csapat Észak-Amerikában tartotta meg az Exo'luxion túrnéját, aminek állomásai Dallas, Los Angeles, Chicago,Vancouver és New Jersey volt. Ugyanebben a hónapban az EXO lett 2015 legerőteljesebb híressége a Forbes-Korea szerint. A csapat kiadta június 9-én a harmadik stúdió albumát is, aminek "Ex'Act" címet adták. Az albumnak ugyancsak megjelent a koreai és mandarin változata is. Újabb két rekordot döntöttek meg ezzel, hiszen több mint 660.000 rendelték előre,így az "Ex'Act" lett minden idők legtöbbet előrendelt k-pop albuma, illetve az album megjelenésének első hetében 522.372 darabot adtak el belőle. Az albumon szereplő "Lucky One"-hoz és a "Monster"-hez készítettek videóklipet is, amiket még az album megjelenése előtt közzétett a cég. A "Lucky One"-ra jelenlegi állás szerint 36 millióan, míg a "Monster"-re több mint 130 millióan kattintottak rá. A "Monster" elérte az első helyezést a Billboard World Digital Songs listáján, míg a "Lucky One" a harmadik helyen végzett. Július 15-én az SM Entertainment és a Putto Entertainment kiadta az EXO hivatalos mobil játékát "Exorun" címmel. Július 21-én Kris és Luhan útjai sok szerződéses viták után hivatalosan is elváltak az SM-től. Július 22-én az EXO sort kerített a harmadik önnálló turnéjára, amit Exo Planet #3 - The Exo'rdium névre kereszteltek. Miközben a csapat a turnéjára készült, a cég bejelentette a második hivatalos light stick-je kinézetét is. A koncertek július 22-től július 24-ig és július 29-től július 31-ig tartottak, amiken több mint 84.000 résztvevő volt jelen. Az EXO újra rekordot döntött azzal, hogy az Olympic Gymnastic Arénában hat egymást követő koncertet tartottak.

Augusztus 18-án a csoport kiadta az újracsomagolt változatát az "Ex'Act" albumuknak, aminek a neve "Lotto" lett. Ez tartalmazza az eredeti dalokat és négy új dalt, beleértve a "Monster" remixét és a címadó "Lotto"-t is, amihez megjelentettek egy videóklipet még aznap. Az albumon szerepel még a "Can't Bring Me Down" és a "She's Dreaming" ,aminek a dalszövegét maga Chen írta. A "Lotto" számuk elérte a Billboard World Digital Songs Chart-on és a Gaon's Digital Chart-on a második helyezést. Maga az album a Gaon's Album Chart-on pedig első helyen büszkélkedhetett, mint a koreai mint a kínai verziója is. Két hónapon belül az "Ex'Act" eredeti kiadását több mint 1.170.000 példányban adták el.

Szeptemberben az EXO közreműködött Yoo Jae Suk-al az SM STATION project révén,amiből megszületett a "Dancing King" című dal és hozzá a videóklip. A dal második helyezést érte el a Dél-Koreai Gaon Digital Chart-on, illetve harmadik lett a Billboard World Digital Songs listáján. December 7-én a csapat visszatért a második japán kislemezével aminek a címe "Coming Over".A lemez tartalmaz három dalt, amelyeknek a hangulatuk elég pörgősre sikeredett. Emellett megjelent a csoport harmadik téli albuma is "For Life" címmel december 19-én, amit 2.130.000 példányban adtak el 2016-ban.

2017: THE WAR STÚDIÓ ALBUM ÉS JAPÁN VISSZATÉRÉS

Május 28-án a csapat befejezte az Exo'rdium turnéját Szöul legnagyobb stadionában. Az utolsó két koncertjükre árult jegyeket 20 percen belül eladták, amely igen nagy szónak számít.
Hosszú várakozás után az EXO újra hallatott magáról, most a "The War" névre keresztelt negyedik stúdióalbumukat dobták piacra július 18-án. Az album vezető dala a "Ko Ko Bop", mellyel megdöntötték saját rekordjukat YouTubeon, hiszen 24 órán belül 9 millióan tekintették meg. Augusztus 21-én az SME bejelentette, hogy az EXO szeptember elején egy újracsomagolt albumot tervet kiadni. Később megtudhattuk, hogy a csapat egy akcióban dús videoklippel, emellett egy igen pörgős dallal nyűgözi le rajongóit. Szeptember 5-én végül megjelent a negyedik újracsomagolt album, a The Power of Music. A vélemények megoszlanak erről a visszatérésről, sokaknak csalódás volt, hogy az ütős teaserekhez képest nem sikerült olyan jóra a cb, viszont a többségnek elnyerte tetszését.

November 23-án az SM Entertainment megerősítette, hogy az EXO decemberben tervez kiadni egy speciális téli albumot, ahogyan az eddig minden évben történt. December 14-én meg is jelentek az első előzetes fotók az új albumukhoz. A fotón egy csésze szerepelt benne pedig a csapat logója. Órákkal később kiderült, hogy az új albumuk neve "Universe" lesz, mely összesen hat dalt tartalmaz. Karácsony napján, december 26-án meg is jelent a várva várt különlegesség, a főcímdal nem egy tipikus karácsonyi hangzású mű, inkább ballada szerű. December 6-án a fiúk készültek a japán visszatérésükre is, YouTube-ra feltöltötték az "Electric Kiss" rövid verzióját, mely egyike azok számoknak, mely megtalálható a "Countdown"-ra elnevezett teljes albumukon. Az albumon szerepelnek a korábban kiadott dalaik, de négy újjal is kedveskedtek rajongóiknak. Az album hivatalosan 2018 január 31-én jelent meg.

2018 - NAPJAINKIG: "DON'T MESS UP MY TAMPO", "LOVE SHOT" ÉS "OBSESSION"

Július 9-én az EXO közzétett egy bejegyzést, melyben biztosítoták a rajongókat arról, hogy már nem kell sokat várniuk a csapat visszatérésére. Október 1-jén meg is jelentek az első előzetes fotók, majd később azt is megtudhattuk, hogy Lay, aki eddig a saját zenei tevékenységeire koncentrált újra aktív szerepet fog betölteni a csapatban és részt vesz a promóciókban. A formáció egy 11 dalból álló teljes albumot dob a piacra "Don't Mess Up My Tempo" címmel, melyről a "Tempo"-t választották vezető dalnak. Számos teaser fotó és videó közzététele után végül megjelent a várva várt album november 2-án, a vezető dal korerai kisfilmje is felkerült a videómegosztó oldalakra, illetve órákkal később a kínai változatát is nyílvánosságra hozták.

December 3-án bejelentették két fotón keresztül, hogy az EXO egy újabb visszatérésre készül. Az egyik képen a csapat logója szerepelt a másik pedig egy csoportkép volt. Az újracsomagolt albumot két változatban érhetjük el "Love Shot" címmel, melyen a "Don't Mess Up My Tempo" 11 eredeti dalain kívül újabb négy számot tartalmaz, köztük a "Love Shot" és annak kínai verziója, "Trauma" és a "Wait". December 6-án közzétették a "Love Shot" zenés videójának előzetesét, majd hivatalosan december 13-án meg is jelent a várva várt szerzemény. Lay annak ellenére, hogy a csoport előző visszatérésében részt vett úgy döntött folytatja szóló munkásságában való tevékenységét, így ő a "Love Shot"-ban már nem látható és nem vesz részt a fellépéseken.

2019 november 27-én a fiúk újabb egy év inaktivitás után hallattak magukról az "Obsession" címre keresztelt stúdió albumukkal. Ezentúl csak hat taggal tértek vissza, hiszen D.O és Xiumin katonai szolgálatuklat teljesítik, illetve Lay bár hivatalosan nem lépett ki, de már nagyon rég vett a csoport tevékenységeiben. A lemezen összesen tíz dalt találhatunk, illetve három verzióban érhető el, az EXO, X-EXO és az Obsession.

DISZKOGRÁFIA

KOREAI KIADÁSOK

ALBUMOK
2013.06.03: XOXO (Kiss verzió)
2015.03.30: EXODUS
2016.06.09: EX'ACT
2017.07.18: The War
2018.11.02: Don't Mess Up My Tempo
2019.11.26: Obsession

ÚJRACSOMAGOLT ALBUMOK
2013.08.05: XOXO (Kiss verzió)
2015.08.22: Love Me Right
2016.08.18: Lotto
2017.09.05: The Power Of Music
2018.12.13: Love Shot

KÖZÉPLEMEZEK
2012.04.09: MAMA
2014.05.07: Overdose

SPECIÁLIS KÖZÉPLEMEZEK
2013.12.09: Miracles In December
2015.12.10: Sing For You
2017.12.26: Universe

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2012.01.29: What Is Love
2012.03.09: History
2015.11.10: Lightsaber
2016.09.17: Dancing King
2017.10.20: Power Remixes

ÉLŐ ALBUMOK
2014.12.22: EXOLOGY CHAPTER 1: THE LOST PLANET
2014.10.25: EXO PLANET #3 - THE EXO'rDIUM[dot] [Live]

DVD-K
2014.03.27: EXO's First Box
2015.07.02: EXO FROM EXOPLANET #1 - THE LOST POLANET In Seoul
2015.11.03: EXO's Second Box
2016.03.01: EXO - EXO PLANET #2 - THE EXO'luXion In Seoul
2017.09.27: EXO - PLANET #3 - The EXO'rDIUM In Seoul

KÍNAI KIADÁSOK

ALBUMOK
2013.07.03: XOXO (Hug Verzió)
2015.03.30: EXODUS
2016.06.09: EX'ACT
2017.07.18: The War
2018.11.02: Don't Mess Up My Tempo

ÚJRACSOMAGOLT ALBUMOK
2013.08.05: XOXO (Hug verzió)
2015.06.03: Love Me Right
2016.08.22: Lotto
2017.09.05: The Power Of Music

KÖZÉPLEMEZEK
2012.04.09: MAMA
2014.05.07: Overdose

SPECIÁLIS ALBUMOK
2013.12.09: Miracles In December
2015.12.10: Sing For You
2016.12.19: For Life

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2012.01.29: What Is Love
2012.03.09: History

JAPÁN KIADÁSOK

ALBUMOK
2018.01.31: 「COUNTDOWN」

KISLEMEZEK
2015.11.04: Love Me Right ~Romantic Universe~
2016.12.07: Coming Over

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2015.12.18: Lightsaber

DVD-K
2015.03.18: EXO FROM. EXOPLANET #1 - THE LOST PLANET IN JAPAN
2016.08.03: EXO PLANET #2 - THE EXO'luXion IN JAPAN
2017.08.03: EXO - EXO PLANET #3 – The EXO’rDIUM in JAPAN
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2020. március 31. 00:54 #2523
Romolia
Romolia
asgardian princess
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3257
Csatolások: 798
Azonosító: 248403
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Maggie és Gina lapját hozzá, mert lemondtam róluk. Előre is köszönöm!
2020. április 01. 10:31 #2524
Romolia
Romolia
asgardian princess
Hozzászólás: 3257
Csatolások: 798
Azonosító: 248403
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok el tőlem őket, mert lemondtam róluk.
Úrsula Corberó
Lucas Jade Zumann
Hannah John-Kamen
Inbar Lavi
Lyrica Okano
Pom Klementieff
Letitia Wright
Alexandra Shipp
Malina Weissman
Peyton List
Michael B. Jordan
Katrina Law
Jung Dae Hyun
Yoo Young Jae
Jessica Rothe
Előre is köszönöm.
2020. április 01. 16:16 #2525
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1662
Csatolások: 10275
Azonosító: 261034
Sziasztok!

Szeretném elkérni Hill Harper adatlapját, illetve ha van rá lehetőség, akkor Nicholas adatlapját is. blush.gif

Köszönöm.
2020. április 02. 21:53 #2526
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17566
Csatolások: 18355
Azonosító: 168141
Sziasztok!

Szeretném elkérni Joel McHale, Jamie Lee Curtis és Helen Mirren adatlapját. Előre is köszönöm. meghajolo.gif
2020. április 04. 13:54 #2527
bees knees
bees knees
semper fi

Státuszmy 'give a fucks' are on vacation
Hozzászólás: 1557
Csatolások: 62
Azonosító: 272577
Sziasztok!
Szeretném elkérni Ryan Beatty adatlapját. Előre is köszönöm (:
2020. április 06. 20:22 #2528
Pavia
Pavia
木漏れ日

Státuszpretty girls don't do drama.
Hozzászólás: 16177
Csatolások: 153751
Azonosító: 270554
Sziasztok! Szeretném elkérni Jung Chan Woo "Chan", Koo Jun Hoe "Ju-ne" és Song Yun Hyeong "Song" adatlapját a Starity profilról. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2020. április 08. 18:47 #2529
Pavia
Pavia
木漏れ日

Sziasztok! Szeretném elkérni Kim Ji Won (II) "Bobby" lapját, mert a szerkesztője november óta nem aktív, és igencsak rég szerkesztette, illetve Kim Dong Hyuk "DK" és Kim Jin Hwan "Jay" lapját a Starity profilról. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2020. április 10. 20:16 #2530
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Státuszこの世界は残酷だ、そしてとても美しい
Hozzászólás: 22660
Csatolások: 283107
Azonosító: 267051
Sziasztok! Szeretném elkérni Devon Aoki és Asia Argento lapját. Előre is köszönöm! smileeee.gif

2020. április 11. 18:10 #2531
Pavia
Pavia
木漏れ日

Sziasztok! Ez most már jó időre az utolsó megnyilvánulásom itt: szeretném elkérni Kim Han Bin "B.I" adatlapját is, hogy teljes legyen nálam a csapat. A szerkesztő ugyanaz, mint az előző esetben: nem aktív, és másfél éve szerkesztette utoljára a lapot. Előre is köszönöm!
2020. április 11. 19:25 #2532
yonghee.
yonghee.
choi beomgyu

Státuszmake kindness your daily ritual, practice everyday.
Hozzászólás: 3885
Csatolások: 3228
Azonosító: 269660
Sziasztok! smileeee.gif Szeretném elkérni Lee Seung Hyub és Yoo Hwi Seung adatlapját, mert már lassan több, mint két éve nem voltak frissítve és a szerkesztő már majdnem másfél éve inaktív. Előre is köszönöm meghajolo.gif
2020. április 11. 19:58 #2533
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 69815
Azonosító: 265584
Idézet (yonghee. @ 2020.04.11. 19:25)
Sziasztok! smileeee.gif Szeretném elkérni Lee Seung Hyub és Yoo Hwi Seung adatlapját, mert már lassan több, mint két éve nem voltak frissítve és a szerkesztő már majdnem másfél éve inaktív. Előre is köszönöm meghajolo.gif

Szia! Mindkét adatlaphoz teljes életrajz kellene! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: yonghee.
2020. április 13. 09:51 #2534
yonghee.
yonghee.
choi beomgyu

Státuszmake kindness your daily ritual, practice everyday.
Hozzászólás: 3885
Csatolások: 3228
Azonosító: 269660
Sziasztok! Elkészültem Lee Seunghyub és Yoo Hwiseung életrajzával. Mindketten az N.Flying nevű együttes tagjai, és a banda leírásával még nem végeztem, mert nem kis munka, szóval ha nem baj, akkor azt még nem írtam hozzájuk. De mihelyst megkapom őket, beleírom azt is.

Lee Seung Hyub
AMIT TUDNI KELL RÓLA
Lee Seung Hyub (rapper nevén J.Don), dél-koreai rapper, aki az N.Flying nevű koreai bandában vált híressé, ami az FNC Entertainment alatt van. Ő a banda főrappere, vezérvokalistája, és a vezetője is.
KARRIER
2013-ban az N.Flying leadere és rappere lett, de ritmus gitáron és zongorán is játszik a bandában. Az együttes ebben az évben még csak japánban debütált, és csak egy évvel rá Koreában, mert Seunghyub hosszantartó térdsérülést szenvedett.
2015 alatt a Buckaronál modellként is tevékenykedett az AOA egyik énekesével, Seolhyunnal. A Nylon magazinba is bekerültek egy fotózásra.
2015 áprilisában szintén egy AOA taggal, Jiminnel vett részt egy kollaborációban, a dal címe pedig „God”, amihez klipet is készítettek. A dalt Rhymer írta, a Brand New Music alapítója, ami az FNC Entertainment „N project” része. A videoklipje a Trónok Harca alapján készült.
FILMOGRÁFIA
Drámák:
Save Me (2017) – mint diák
Entertainer (2016) - cameo
Best Chicken (2019) – mint Park Joon Hyuk
Webdrámák:
All The Love in the World (2017) – mint Dr. Lee Seunghyub
Luv Pub (2017) – mint Terry/Kang Bong Nam
All-Boys High – mint Song Bong
Videoklipek:
Pretty Boy (2013) – előadó: JUNIEL
GOD (2015) – ft. AOA Jimin
+ még ide írom majd az együttes videoklipjeit is.
DISZKOGRÁFIA
Ide a banda diszkográfiáját fogom beilleszteni, mert eddig az együttes lemezein kívül nem vett részt másikban.
ÉRDEKESSÉGEK
- 5 évig volt gyakornok
- van egy nővére
- nem ijed meg egykönnyen
- példaképei közé tartozik Kanye West, Nas és Kendrick Lamar is
- Ő és Dongsung egy szobán osztozkodnak a dormban
- Ideálja egy olyan lány, akinek kerek és pufi arca van 
- hobbija a kosárlabda

Yoo Hwi Seung
AMIT TUDNI KELL RÓLA
Yoo Hwi Seung, vagy más néven Hweseung, a dél-koreai együttesnek, az N.Flying-nak a fővokalistája. Hírnevét viszont a Produce 101 2. évadának köszönheti, ahol a 8. részben 39. helyezést ért el, de sajnos így nem került be a program fiúegyüttesébe, a Wanna One-ba.
KARRIER
Már kiskorában is érdekelte az éneklés, és valószínűleg az is rájátszott az idol-élet választására, hogy a szülei karaoke bár tulajdonosai voltak. Igaz, a szülei később nem támogatták az énekesi pályáját, de mégis úgy döntött, hogy miután leszerel a katonaságból (2014-től 2016-ig volt besorozva), azt szeretné csinálni, amit igazán szeret.
A Produce 101 után, 2017 június 19-én az N.Flying leadere, Seunghyub jelentette be fancafén, hogy Hwiseung lesz az új tag a bandában. Már korábban is dolgoztak együtt, és a tagok szerették volna, hogy ő is csatlakozzon a bandához.
FILMOGRÁFIA
Televíziós műsorok:
Produce 101 2. évad - 2017
King of Masked Singer - 2018
Immortal Songs: Singing the Legend - 2019
Videoklipek:
Produce 101:
It’s me (Pick me) - 2017
Still Love You (ft. FT Island’s Hong Gi) – 2018
+ még ide írom majd az együttes videoklipjeit is.
DISZKOGRÁFIA
Hozzá is szintén be fogom illeszteni majd a banda diszkográfiáját is.
Produce 101:
It’s me (Pick me) – 2017
Együttműködések:
Still Love You (ft. FT Island’s Hongki) - 2018
Soundtrackek:
Another Day OST Part 2. (Criminal Minds) – 2017
If You Were Me (A Korean Odyssey) – 2018
ÉRDEKESSÉGEK
- hobbijai közé tartozik a billiárd és a síelés
- 2014. július 1-től 2016. március 31-ig volt katonaságban
- 5 hónapig volt gyakornok
- 3 nővére van
- sokan mondják, hogy hasonlít INFINITE Woohyunra
- jóban van a Sonamoo Euijinjával.
2020. április 14. 21:32 #2535
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2598
Csatolások: 20666
Azonosító: 267416
Sziasztok!

Bárbara és Gaby adatlapja már több, mint egy éve nem volt frissítve, ezért ha lehetséges, akkor elkérném őket. Valamint Ella lapját is szívesen szerkeszteném.

Bárbara életrajza:

KEZDETEK, MAGÁNÉLET
Bárbara Mori Ochoa néven látta meg a napvilágot 1978. február 2-án, Montevideo-ban, Uruguay-ban. Édesanyja libanoni, míg apai nagyapja japán származású. Két testvére van, Kenya Mori és Kintaró Mori, akik szintén a színészettel foglalkoznak. A szüleik elváltak, mikor Bárbara mindössze három éves volt. Kisgyermekként Bárbara a családjával Mexikó és Uruguay között ingázva élt, később Mexikóvárosban telepedtek le. Tizennégy éves korában pincérnőként dolgozott. Ekkor találkozott egy divattervezővel, Marcos Toledo-val, aki meghívta egy castingra, ahol modelleket kerestek. Tizenhét évesen elköltözött a szüleitől és az unokatestvéreivel lakott.

Tizenkilenc évesen megismerkedett Sergio Mayerrel, akitől 1998-ban egy kisfia született, aki a Sergio Mayer Mori nevet kapta. A pár végül nem házasodott össze, az útjaik azóta már különváltak. Ezt követően színészetet tanult az El Centro de Estudios de Formación Actoral-ban. 2016-ban hozzáment Kenneth Ray Sigman-hoz, de 2017-ben elváltak. Bárbara fiának Sergio-nak 2016-ban született egy kislánya, a nála jóval idősebb Natália Subtil színésznőtől, a kislány a Mila Mayer Subtil nevet kapta.

SZÍNÉSZI KARRIER
A színészi karrierjét 1996-ban kezdte, mikor kapott egy kisebb szerepet a Tric Trac című televíziós sorozatban. Egy évvel később szerepet kapott a Mirada de mujer (Női pillantás) című sorozatban, amelyben Mónica San Millán szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Még ugyanebben az évben feltűnt az Al norte del corazón-ban is. 1998-ban megkapta Azul Vida szerepét az Azul tequila című sorozatban. 1999-ben Santa szerepében tűnt fel, mégpedig a Me muero por tí című sorozatban. 2001-ben megkapta Carolina Morales szerepét az Amores querer con alevosía című telenovellában. Nem sokkal később szerepet kapott az Inspiración című filmben, amelyben Alejandra szerepében volt látható.

2002-ben egy újabb telenovellaszereppel lett gazdagabb, mégpedig a Súbete a mi moto-ban, amelyben Nelly karakterét formálta meg. Ezt követte 2003-ban a Mirada de mujer: El regreso, amelyben Mónica szerepében tűnt fel a TV képernyőkön. Még ugyanebben az évben megkapta az Amor Descarado című telenovella egyik főszerepét, mint Fernanda Lira. Ezt a telnovellát hazánkban is leadták Elbűvölő szerelem címmel. Ezt követte a nagy áttörés, mikor 2004-ben megkapta a nagysikerű Rubí című telenovella főszerepét, mint Rubí Pérez Ochoa. Ebben olyan színészekkel dolgozhatott együtt, mint Eduardo Santamarina, Sebastián Rulli és Jacqueline Bracamontes. A telenovella hazánkban is nagy sikert aratott, itt Rubí, az elbűvölő szörnyeteg címmel vetítették.

2005-ben egy újabb filmben tűnt fel, mégpedig a La mujer de mi hermano-ban, amelyben Zoe szerepében volt látható. 2006-ban főszerepet kapott a Pretendiendo (Belbecs) című filmben, amelyben Amanda / Helena karakterét játszotta. 2007-ben feltűnt a Por siempre című rövidfilmben. 2008-ban egy újabb filmben kapott szerepet, mégpedig a Violanchelo-ban, amelyben Consuelo 'Chelo' Rivas Ortiz szerepében láthatták őt a nézők. Nem sokkal később Paola szerepében tűnt fel a Cosas insignificantes című filmben. 2010-ben a Kites (Szökevény szerelem) című filmben kapta meg az egyik főszerepet, mint Natasha. 2011-ben a Viento en contra című filmben tűnt fel, mint Luisa Braniff.

2014-ben a Dos Lunas című sorozatban kapta meg az egyik főszerepet, mint Soledad García / Luna. Még ugyanebben az évben megkapta Liz Taylor szerepét a Cantinflas című filmben. Ebben az évben még egy filmben tűnt fel, mégpedig az Alicia en el país de María-ban. 2016-ban a Treintona, Soltera y Fantástica című filmben játszott, mint Inés. Egy évvel később megkapta Joselyn Morales szerepét az Operación Concha című filmben. 2018-ban szerepet kapott az El Complot Mongol című filmben, amelyben Martita Fong szerepében volt látható. Nem sokkal később megkapta Mona Maris szerepét a Carlos Gardel the King of Tango című sorozatban. 2019-ben a La Negociadora című akciósorozatban kapta meg Eugenia Sánchez szerepét. A közeljövőben a Guia para el viajero que no quiere preguntar című filmben lesz látható, mint Amanda.

FILMOGRÁFIA
2020: Guia para el viajero que no quiere preguntar … Amanda
2019: La Negociadora … Eugenia Sánchez
2018: Carlos Gardel the King of Tango … Mona Maris
2018: El Complot Mongol … Martita Fong
2017: Operación Concha … Joselyn Morales
2016: Treintona, Soltera y Fantástica … Inés
2014: Alicia en el país de María … María
2014: Cantinflas … Liz Taylor
2014: Dos Lunas … Soledad García / Luna
2011: Viento en contra … Luisa Braniff
2010: Kites / Szökevény szerelem … Natasha
2008: Cosas insignificantes … Paola
2008: Violanchelo …. Consuelo 'Chelo' Rivas Ortiz
2007: Por siempre (rövidfilm)
2006: Pretendiendo / Belbecs … Amanda / Helena
2005: La mujer de mi hermano … Zoe / Sonia-Wife
2004: Rubí / Rubí, az elbűvölő szörnyeteg … Rubí Pérez Ochoa
2003: Amor Descarado / Elbűvölő szerelem … Fernanda Lira
2003: Mirada de mujer: El regreso … Mónica
2002: Súbete a mi moto … Nelly
2001: Inspiración … Alejandra
2001: Amores querer con alevosía … Carolina Morales
1999: Me muero por tí … Santa
1998: Azul tequila … Azul Vidal
1997: Al norte del corazón
1997: Mirada de mujer / Női pillantás … Mónica San Millán
1996: Tric Trac

Gaby életrajza:

KEZDETEK
María Gabriela Espino Rugero néven látta meg a napvilágot 1977. november 15-én, Caracasban, Venezuelában, egy vegyészmérnök és egy publicista lányaként. Spanyol és libanoni származású. Szülei gyermekkorában elváltak. Négy fiatalabb testvére van: Andreina, Nelly, Gustavo és Mariano. Gaby fogorvosnak tanult az egyetemen, majd ezt abbahagyta és 3 évig újságírást tanult. Ezt követően PR szakon kezdett el tanulni.

KARRIER
Telenovellák, sorozatok
Gaby színészi karrierje 1995-ben kezdődött, mikor szerepet kapott a Nubeluz című telenovellában, amelyben egy kisebb szerep erejéig volt látható. Két évvel később szerepet kapott az A todo corazón című telenovellában, amelyben az egyik főbb szerepet kapta meg, mint Natalia Aristiguieta. 1999-ben főszerepet kapott az Enamorada (Szerelmesek) című telenovellában, mint Ivana Robles. A partnerét Rene Lavan alakította. 2000-ben szerepet kapott az Amantes de Luna Llena (Telihold szerelmesei) című telenovellában, amelyben Abril Cárdenas szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Egy évvel később egy újabb főszereppel lett gazdagabb, mégpedig a Guerra de mujeres (Nők háborúja) című telenovellában, mint Yubirí Gamboa. Ebben Jorge Reyes alakította a partnerét.

2002-ben ismét Jorge Reyes oldalán játszott főszerepet, mégpedig a Las González című telenovellában, amelyben Alelí González-ként láthatták őt a TV nézők. 2003-ban szerepet kapott a Mariana Seoane és Ricardo Álamo főszereplésével készült Rebeca című telenovellában, amiben Princesa Izaguirre Zabaleta szerepében tűnt fel a TV képernyőkön. 2004-ben ismét főszerepet kapott, ezúttal a Luna, la heredera (Luna, az örökösnő) című telenovellában, mint Luna Mendoza. A partnere Christian Meier volt. 2005-ben a Se solicita príncipe azul című telenovella főszerepében volt látható, mint María Carlota Rivas. 2006-ban a Mundo de fieras című telenovellában kapta meg az egyik főbb szerepet, mint Mariángela Cruz. 2007-ben a Sin vergüenza című telenovella egyik főszerepét játszotta, Ivonne Montero, Margarita Ortega és Paola Toyos mellett.

2008-ban szerepelt az El rostro de Analía (A bosszú álarca) című telenovellában, amelyben két karaktert is játszott, Elizabeth Gutierrezzel együtt, mégpedig Mariana Andrade és Ana Lucía "Analía" Moncada szerepét. A főhős szerepében Martin Karpan volt látható. Ezt 2009-ben egy újabb főszerep követte, mégpedig a Más sabe el diablo (Ördögi kör) című telenovellában, amelyben Jencarlos Canela oldalán játszhatta el Manuela Dávila szerepét. 2010-ben az Ojo por ojo főszerepében volt látható, Miguel Varoni és Gregorio Pernía mellett, mint Alina Jericó de Monsalve. 2011-ben feltűnt a Confesiones de novela című talk-show-ban. 2013-ban főszerepet kapott a Santa Diabla című telenovellában, mint Amanda Braun / Santa Martínez. A partnereit Aarón Díaz és Carlos Ponce alakították. Ezt hazánkban A gonosz álarca címen vetítették.

2016-ban csatlakozott a nagysikerű Señora Acero című narkónovella szereplőgárdájához, ahol egészen 2018-ig játszotta Indira Cárdenas szerepét. 2019-ben szerepet kapott a Jugar con fuego című televíziós sorozatban, mint Camila Peláez de Miller. Emellett egy epizód erejéig feltűnt a Betty en NY című sorozatban, mint önmaga.

Filmek
Gaby 2005-ben kapta meg az első filmszerepét, mégpedig a La mujer de mi hermano-ban, amelyben Laura / Lara szerepében tűnt fel. Ezt követte 2006-ban az Elipsis című film, amelyben Leonora Duque karakterét formálta meg. 2010-ben a Más sabe el diablo: El primer golpe című filmben tűnt fel, ami az Ördögi kör című telenovellához készült. 2015-ben szerepet kapott a Desaparecer című filmben, mint önmaga. Nem sokkal később megkapta Angie szerepét a Lusers, los amigos no se eligen című filmben. 2018-ban Viviana szerepében volt látható, mégpedig a ¡He matado a mi marido! című komédiában. 2019-ben a Jesus de Nazaret című filmen játszhatta el María Magdalena szerepét. A közeljövőben a No es lo que parece című filmben lesz látható.

Modellként
Gaby a színészet mellett modellként is dolgozott. Olyan termékeket reklámozott már számos latin-amerikai országban, mint a Pepsi, a Gatorade, a Nestlé, a Didijeans, a Kandu, a Pantene, a Movistar, az Alphi napszemüveg, és a Fiz fürdőruhák.

MAGÁNÉLET
2007. május 26-án feleségül ment Cristobal Lander színészhez. Az egyházi esküvőjükre 2007. június 13-án került sor a caracasi Iglesia Guadalupe de las Mercedes nevű templomban. Az esküvőn olyan színészek is jelen voltak, mint Juan Carlos García és Guillermo Pérez. Gaby első gyermeke 2008 júliusában született meg Caracasban. A kislány az Oriana Lander Espino nevet kapta. 2011. március 24-én Gaby és Cristobal hivatalosan is elváltak. 2011. szeptember 8-án Gaby bejelentette Twitter oldalán, hogy együtt van Jencarlos Canela-val, valamint azt is elmondta, hogy első közös gyermeküket várják. 2012. február 12-én született meg kisfiúk, aki a Nickolas Canela Espino nevet kapta. 2014-ben a pár elárulta, hogy útjaik különválnak, de továbbra is jó barátságot ápolnak egymással.

ÉRDEKESSÉGEK
- Színészi karrierje 1995-ben kezdődött, amikor szerepelt egy gyermekműsorban.
- Legnagyobb hibájának azt tartja, hogy nagyon lobbanékony természetű.
- Állítása szerint nagyon őszinte.
- Legjobb tulajdonságainak azt tartja, hogy kedves, segítőkész és szorgalmas.
- Családja Venezuelában él.
- Az intelligens és jó humorú férfiakat kedveli.
- 4 tetoválása van: egy a bokáján, egy a hasán, egy a hátán és egy a csuklóján.
- Egy ideig volt köldök piercingje.
- 15 évesen kezdett el reklámokban szerepelni.
- Kedvenc színészpartnere Jorge Reyes és Christian Meier.
- Életcéljának tartotta, hogy feleség és édesanya lehessen.

FILMOGRÁFIA

Filmek
2005: La mujer de mi hermano … Laura / Lara
2006: Elipsis … Leonora Duque
2010: Más sabe el diablo: El primer golpe … Manuela Dávila
2015: Desaparecer … önmaga
2015: Lusers, los amigos no se eligen … Angie
2018: ¡He matado a mi marido! … Viviana
2019: Jesus de Nazaret … María Magdalena
2020: No es lo que parece

Telenovellák, sorozatok
1995-1996: Nubeluz … Host / Dalina
1997: A todo corazón … Natalia
1999: Enamorada / A szerelmesek … Ivana Robles
2000: Amantes de Luna Llena / Telihold szerelmesei … Abril Cárdenas
2001: Guerra de mujeres / Nők háborúja … Yubirí Gamboa
2002: Las González … Alelí González
2003: Rebeca … Princesa Izaguirre Zabaleta
2004: Luna, la heredera / Luna, az örökösnő … Luna Mendoza
2005: Se solicita príncipe azul … María Carlota Rivas
2006-2007: Mundo de fieras … Mariángela Cruz
2007: Sin vergüenza / Szégyen nélkül … Renata Sepúlveda
2008-2009: El rostro de Analía / A bosszú álarca … Mariana Andrade / Ana Lucía "Analía" Moncada
2009-2010: Más sabe el diablo / Ördögi kör … Manuela Dávila
2010: Ojo por ojo … Alina Jericó de Monsalve
2011: Confesiones de novela … önmaga
2013-2014: Santa Diabla / A gonosz álarca … Amanda Braun / Santa Martínez
2016-2018: Señora Acero … Indira Cárdenas
2019: Jugar con fuego … Camila Peláez de Miller
2019: Miss Universe 2019 … önmaga
2019: Betty en NY … önmaga

Előre is köszönöm, ha megkaphatom őket!
2020. április 18. 16:03 #2536
Pavia
Pavia
木漏れ日

Sziasztok! Szeretném elkérni Kim Jong In "Kai" adatlapját, mert a szerkesztője már nem aktív egy ideje, és igencsak régen szerkesztette utoljára a lapot. Az életrajzát, személyes diszkográfiáját és filmográfiáját megírtam, a csapat leírását viszont nem szúrnám be ide, mert meglehetősen hosszú, és a többi nálam lévő két Exo tagnál már megtalálható. Előre is köszönöm, ha megkaphatom! meghajolo.gif

Kim Jong In „Kai”

AMIT TUDNI KELL RÓLA
Kim Jong In, ismertebb nevén Kai egy dél-koreai énekes, táncos, modell és színész. Karrierjét az Exo nevű dél-koreai kínai csapatban kezdte, tagja volt az Exo-K névre hallgató, koreai promóciókat folytató alegységnek, illetve az Exo mellett aktív szerepe van a SuperM nevű csapatban is. A zenei karrierje mellett színészi tehetségét is volt lehetősége bizonyítani: olyan művekben szerepelt, mint például a Choco Bank (2016) vagy az Andante (2017).

ÉLETE

Korai évek
Kai 1994. január 14-én látta meg a napvilágot, a dél-koreai Jeolla tartomány déli csücskében található Suncheon városában. Eredetileg jazz táncot tanult, azonban miután megnézte a Diótörő című balett előadást, annak hatására harmadik osztályos korában elkezdett balett leckéket venni. Mindezt szülei nem nézték kifejezetten jó szemmel: azt szerették volna, hogy fiuk taekwondo órákra járjon, és zongorázzon a balett helyett.
Később azonban megenyhültek, és miután kiderült, milyen különleges tehetség rejtőzik fiukban, támogatni kezdték: a fiatal fiú édesapja unszolására vett részt az SM Entertainment által megrendezésre került ifjúsági táncversenyen, aminek nyereménye egy szerződéskötési lehetőség volt. Jongin meg is nyerte a versenyt, így 2007-ben, mindössze 13 éves korában szerződést kötött Dél-Korea legnagyobb zenei kiadó óriásával, és megkezdte a gyakornoki éveit. A hip hop tánc műfajával csak itt kezdett el megismerkedni és komolyabban foglalkozni, ám szerencsére volt lehetősége némiképp szinten tartani klasszikus tánc tudását is.
2012. februárjában, még a gyakornoki időszakában érettségizett le a School of Performing Arts Soul rendszerében.

2011-2015: debütálás és karrierje kezdetei
Kai volt az Exo első hivatalosan bejelentett tagja, 2011. december 23-án mutatták be őt a nagyérdeműnek. Hat nappal később sor került első televíziós szereplésére is az SBS Gayo Daejeon műsorában, Luhan, Chen és Tao oldalán. Az eredetileg 12 tagú csapat 2012. áprilisában debütált, és azóta sikert sikerre halmozva törték előre magukat, így mostanra világszínvonalon tevékenykednek. Munkásságuk kritikai és kereskedelmi siker minden tekintetben.
2012. októberében Kai együttműködött a Younique Unit munkájában, ami az SM Entertainment egyik projekt csapata volt. A csapatban olyan, szintén az SM alatt dolgozó művészek kaptak még szerepet, mint Eunhyuk és Henry (Super Junior), Hyoyeon (SNSD), Taemin (SHINee) és Luhan (Exo). A csapat a Hyundai autógyártó céggel való együttműködés értelmében egy számot adott ki, ’Maxstep’ címen. 2012. csatlakozott az SM The Performance projekthez, aminek keretein belül olyan társaival dolgozott együtt, mint Lay (Exo), Yunho (TVXQ), Eunhyuk és Donghae (Super Junior) valamint Minho és Taemin (SHINee). A projekt csapat első hivatalos megjelenésére ez év december 29-én került sor az SBS Gayo Daejeon műsorában, ahol lehetőségük volt előadni a ’Spectrum’ című számukat. A single lemez hivatalos megjelenésére a következő nap, december 30-án került sor.
2014. augusztusában Kai együttműködött Taemin ’Pretty Boy’ című számán, ami a SHINee nevű k-pop bandából ismert művész debütáló solo albumán, az ’Ace’-en kapott helyet.

2016-napjainkig: színészi karrier és SuperM
2016. januárjában volt lehetősége először egy webes sorozat főszereplőjének bőrébe bújva bizonyítani színészi rátermettségét: a ’Choco Bank’ című sorozatban játszott. A sorozat rekordnézettséget hozott a készítőknek, így Kai ezen teljesítménye nagyszerű táptalajt jelentett későbbi szerepeinek. 2016. decemberében két epizód erejéig feltűnt a Lotte Duty Free által forgalmazott ’First Seven Kisses’ című sorozatban is.
A következő komolyabb lehetőség sem váratott magára sokáig: 2017. januárjában bejelentették, hogy Kai a KBS csatorna új televíziós sorozatában, az ’Andante’-ban fog a férfi főszereplő, egy gimnazista fiú bőrébe bújni. Egy hónappal később egy japán sorozatban való megjelenését is bejelentették: a ’Spring Has Come’ című mű képkockáin bukkant fel. Kai szerepe egyfajta történelmi jelentőséggel is bírt: ő volt az első nem-japán színész egy japán produkció főszerepében, amit a WOWOW forgalmazott.
2017. decemberében Kai-t választotta borító modelljének a The Big Issue elnevezésű magazin, aminek fő célkitűzése, hogy a hajléktalanoknak segítsen. A magazin az első két napban 20.000 példányban kelt el, mostanáig több, mint 80.000 példány kelt el, ami a magazin 2010. júliusi indulása óta a legmagasabb eladási számot jelenti.
2018-ban ismét a KBS egyik melodrámájában bizonyított: a ’Miracle That We Met’ kockáin tűnt fel.
2019. augusztus 7-én az SM Entertainment a Capital Records-szal való együttműködésük értelmében bejelentett egy koreai „szuper-csapatot”, a SuperM-et. A tagokat különböző, SM Entertainment égisze alatt tevékenykedő csapat tagjaiból verbuválták össze, így a végső felállásban helyet kapott Baekhyun és Kai (Exo), Taemin (SHINee), valamint Mark, Lucas, Taeyong és Ten (NCT). A csapat promóciós tevékenységei októberben kezdődtek meg, és elsősorban az amerikai piacot célozták meg. Debütálásukra 2019. október 4-én került sor, ’SuperM’ címre keresztelt mini albumukkal.
Kai-t mindezen túl a Gucci Eyewear Men márka első hivatalos koreai nagykövetének választották.

MAGÁNÉLETE
Kai magán- és szerelmi élete nem szűkölködik pletykákban. Először 2016. márciusában rántották le a leplet egy kapcsolatáról: a Dispatch szellőztette meg a pletykát, hogy Kai-t romantikus szálak fűzik a szintén SM Entertainmentnél dolgozó Krystalhoz, az f(x) nevű legendás lánybanda egyik tagjához. A rajongók először azt gondolták, a pletyka teljes mértékben alaptalan, és csak egy vicc, azonban az ügynökség megerősítette a híresztelést, azaz kapcsolatuk hivatalos formát öltött. A két fiatal 2017. májusáig alkotott egy párt: ekkor szoros és összeegyeztethetetlen időbeosztásukra hivatkozva szakítottak egymással, amit a kiadó közleményben meg is erősített.
Ezt követően 2019. januárjában ismét a Dispatch jóvoltából röppent fel a hír, hogy Kai a Blackpinkből ismert Jennie-vel randevúzik, a hír mellé pedig paparazzi felvételeket is megszellőztettek, ezzel igazolva feltevésüket. Alig telt el pár nap, és az SM, valamint a YG Entertainment is megerősítette: a hír igaz, Kai és Jennie már egy ideje találkozgatnak és randevúznak. Kapcsolatuk azonban elég kérészéletűnek bizonyult: a január 1-ei megerősítés után január 25-én jött a hivatalos közlemény, amely bejelentette szakításukat. Okként egyéni tevékenységeiket emelték ki: a közlemény szerint mindketten inkább a karrierjükre szeretnének fókuszálni.

EGYÉNI DISZKOGRÁFIA
2012: Maxstep (a Younique Unit tagjaként)
2014: Deep Breath (saját solo száma az Exology Chapter 1: The Lost Planet lemezen)
2014: Pretty Boy (együttműködés Taeminnel, az énekes solo albumához)
2019: I See You (EXO Planet – The ElyXion)

EGYÉNI FILMOGRÁFIA
DRÁMA SZEREPLÉSEK
2012: To The Beautiful You (önmaga)
2015: Exo Next Door (önmaga fikciós változata)
2016: Choco Bank (Kim Eun Haeng, főszerep)
2016: First Seven Kisses (Kai, főszerep)
2017: Andante (Lee Shi Kyung, főszerep)
2018: Spring Has Come (Lee Ji Won, főszereplő)
2018: The Miracle We Met (Ato, mellékszereplő)
VARIETY MEGJELENÉSEK
2018: Under Nineteen
2019: Sooro’s Rovers
VIDEOKLIP MEGJELENÉSEK
2012: Maxstep
2014: In Summer

ÖNÁLLÓ DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK
2018: StarHub Night Of Stars, Favourite Korean Drama Character  megkapta
2018: 32nd KBS Drama Awards, Best New Actor  csak jelölték
2020. április 21. 18:14 #2537
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9513
Csatolások: 28121
Azonosító: 189546
Sziasztok! Szeretnék lemondani Molnár Tamás adatlapjáról, kérlek csatoljátok a megfelelő helyre. Köszönöm meghajolo.gif
2020. április 21. 20:46 #2538
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1633
Csatolások: 34832
Azonosító: 249895
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok Hugh Jackman lapját goldman-hoz, mert neki adtam. Előre is köszönjük! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: goldman, Selz1992
2020. április 21. 21:12 #2539
Pavia
Pavia
木漏れ日

Sziasztok! Szeretném elkérni Kim Woo Sung "Sammy" adatlapját, mert nincs se életrajza, se semmilyen egyéb leírás róla, a szerkesztője pedig 2018 óta nem aktív. Előre is köszönöm! meghajolo.gif

Kim Woo Sung „Sammy”

AMIT TUDNI KELL RÓLA
Kim Woo Sung, művésznevén Sammy egy dél-koreai énekes és gitáros. A The Rose nevet viselő, összesen négy tagot számláló k-pop banda gitárosa, vezetője és vezető vokálja. A csapaton kívül solo karrierrel is rendelkezik: 2019. júliusában kiadta önálló mini albumát is, „Wolf” címen.

SZEMÉLYES KARRIERJE, KORAI ÉVEK
1993. február 25-én született az Egyesült Államok-béli Kaliforniában található Los Angeles városában. Zenei karrierjét 2017. augusztus 3-án kezdte el, ekkor debütált a The Rose nevű banda vezetőjeként, vezető vokáljaként és elektromos gitárosaként. Debütáló számuk a „Sorry” címet viseli.
2019. március 20-án bejelentették, hogy Woosung váltja Seungmint az MC csatornán futó After School Club című műsor vezetőjeként. Woosung 2019. március 26-tól, azaz szám szerint a 361. epizódtól vette át korábbi kollégája posztját, Park Jimin és Han Hee Jun mellett.
2019. július 25-én debütált, mint solo előadó, „Wolf” című mini albumával.

SZEMÉLYES DISZKOGRÁFIÁJA
ÖNÁLLÓ LEMEZ(EK)
- 2019. július 25.: Wolf
EGYÉB SOUNDTRACK MEGJELENÉSEK
- 2019: „Feel My Heart” (Catch The Ghost OST)
- 2019: „Wanna Be Bad” (Psychopath Diary OST)
- 2020: „You Make Me Back” (Itaewon Class OST)

THE ROSE

ALAPADATOK
- a csapat nevének eredete: „a név célja, hogy megtestesítse a zene kettőségét: szép, mint egy virág, és szúrós/éles, mint egy tüske.” -Woosung.
- debütálásuk időpontja Dél-Koreában: 2017. augusztus 3.
- a rajongói klub hivatalos neve: Black Rose.
- a rajongói klub hivatalos színe: -
- a csapat kiadója: J&STAR Company.

TAGOK, ÉS A CSAPATBAN BETÖLTÖTT SZEREPÜK
- Sammy: leader, vezető vokalista, (elektromos) gitáros.
- Dojoon: fő vokalista, billentyűs, (akusztikus) gitáros.
- Hajoon: dobos, alvokalista, rapper.
- Jaehyeong: maknae, basszusgitáros, alvokalista, visual.

A CSAPAT TÖRTÉNETE

2015-2016: megalakulás és utcai zenélés időszaka
Dojoon és Jaehyeong Hongdae város utcáin találkoztak először. Dojoon ekkor még a DSP Media nevű ügynökség gyakornoka volt, és alig volt ideje rá, hogy találkozzon Jaehyeonggal: ahogy később egy rádióműsor keretein belül bevallotta, nem akart ellenszegülni az ügynökséggel megkötött szerződésnek. Jaehyeong azonban megismerkedett Hajoonnal: ugyanabban a stúdióban gyakoroltak, így hamar összebarátkoztak. Így már duóként, a két fiatal továbbra is szorgalmasan utcazenélt, és egy harmadik tagot kerestek alakuló formációjukba.
2015. végére Jaehyeong újra megtalálta Dojoont, aki addigra szerződést bontott kiadójával, és visszatért az utcazenéléshez, hogy ott keresse tovább szerencséjét. A trió a Windfall csapatnév alatt egyesült, és saját számokat kezdtek írni indie műfajban, míg Youtube csatornájukra szorgalmasan töltötték fel már meglévő zenei feldolgozásaikat. Amikor úgy döntöttek, belevágnak a negyedik tag felkutatásába, Dojoon azonnal Woosungot ajánlotta, akit egy közös ismerősük révén ismert meg.
2016-ban csapatként jelentkeztek a J&STAR Companyhoz, hogy biztos kézben tudva csapatukat, elindítsák zenei karrierjüket.

2017-2018: felkapott debütálás, ’Paint It Rose’ Tour, „Void” és „Dawn”
2017. augusztus 3-án megújult csapat imázzsal, új név alatt, már a The Roseként debütáltak, „Sorry” című számukkal, amit Hajoon szerzett. Még egy hónap sem telt el a száma megjelente óta, amikor a Rolling Stone India hosszú cikkben méltatta a banda újító, soft-rock hangzását, és külön kitértek Woosung hangszínére, ami szerintük egyszerűen lenyűgöző az egyedi, kissé „karcos”, mégis stabil és tiszta jellegével. A sikeren felbuzdulva október 31-én vissza is tért a formáció: „Like We Used To” című második számukkal.
December 14-én a Billboard 2017. legjobb k-pop szám számai közé sorolta a „Sorry”-t. Ekkora a Youtube videó megtekintése elérte a 3 milliót, ami egy frissen debütált banda első számához képest egészen rendkívüli teljesítmény. December vége felé a formáció bejelentette első európai turnéját „Paint It Rose Tour” címen. 2018. februári kezdettel megjárták Brüsszelt, Moszkvát, Isztambult, Londont és Budapestet is. Woosung később egy rádió interjú során elmesélte, hogy a koncertre az összes jegy elkelt, mindenhol teltházas koncertet adtak.
December 24-én megtarthatták első önálló koncertjüket a szöuli Mpot Hall falai között, The Black Rose Day néven. Előadták a már meglévő két számukat, angol nyelvű dalok feldolgozásait, és két, addig még soha nem hallott számot az utcazenélős időszakukból, „Photographer” és „Beautiful Girl” címen.
2018. január 5-én felléptek a Rolling Hall 23rd Anniversary Concert keretein belül, olyan neves indie előadók mellett, mint Cheeze, O.WHEN és Fromm. Itt három új, eddig még nem kiadott számukat mutatták meg a nagyérdeműnek: ezek a „Baby”, az „ILY” valamint az „OMG” voltak.
Január 12-én rákerültek a Billboard ’Top5 feltörekvő k-pop előadó, akikre érdemes odafigyelni’ listájára. A cikk külön kitért a tényre, mekkora mérföldkő, hogy k-pop műfajban egy amatőrnek számító rock banda képviselheti magát ezen a listán, azonban a „Sorry” csodálatos hangzásvilága lehetővé tette ezt számukra. Az előbb említett szám egyébként felírta magát a Billboard 2018-as év végi siker listájára, ezzel is bebizonyítva, milyen sokoldalú és tehetséges formáció a The Rose.
Január 24-én a soompi nevű híroldal hozta le először az információt, hogy a 13th Annual Soompi Awards nevű díjátadó eseményen a The Rose jelölve van a „Rookie Of The Year” kategóriában.
Március 17-én ők voltak a chicago-i Northwestern University-n megrendezésre kerülő 29th Korean American Students Conference címen meghirdetett esemény fő előadója.
Április 16-án jelent meg első mini albumuk, „Void” címen. Ebben az évben sor került első amerikai turnéjukra is: ennek ideje alatt egy interjú során beszéltek először a lemezről. Saját bevallásuk szerint a lemezen megtalálható 5 dal célja az emberi érzések sötét oldalának bemutatása volt, könnyen emészthető pop-rock műfajban.
Augusztus 14-én a csoport szerepet kapott a „Tofu Personified” című televíziós sorozat soundtrackjének elkészítésében. Az ehhez a produkciójukhoz készült, „With You” című számukat Jaehyeong szerezte, és Woosung énekelte fel.
Október 4-én jelent meg második mini albumuk, „Dawn” címen.

2019-napjainkig: „Red”, ’We Rose You Live Toru’ és jogi eljárás
2019. május 17. és 19. között a The Rose fellépett a japán KCON nevű eseményen, a Makuhari Messe nevű rendezvényközpontban, Chiba városában. Augusztus 13-án jelent meg harmadik single albumuk, „Red” címen, augusztus 17-én pedig bejelentették második világurnéjukat, ’We Rose You’ címen. Augusztus 31-én jelent meg „Strangers” című számuk, amit a „Hell Is Other People” című sorozathoz rögzítettek.
2020. január 15-én hatalmas megtiszteltetésben volt részük: Halsey ’Manic World Tour’ címet viselő világturnéjának szöuli állomásán ők szolgáltatták a világszinten elismert és ünnepelt énekesnő előzenekarát.
2020. február 18-án felröppent a hír, hogy a csapat beperelte ügynökségét, a J&STAR Company-t, hogy felbonthassák az ügynökséggel kötött exkluzív szerződésüket. A vádiratban sérelmezték, hogy a kiadó debütálásuk óta elmulasztotta kifizetni nekik a bevétel őket illető részét, illetve szinte teljesíthetetlen promóciós időszakok elé állították négyüket. A formáció nehezményezte továbbá, hogy bár a szerződés szerint kellett volna, az ügynökség mégsem tett eléjük soha kézzel fogható anyagi és bevételi kimutatásokat, illetve hogy az eredetileg 17 helyszínnel rendelkező amerikai turnéjuk időtartamát minden előzetes egyeztetés nélkül 32 napra csökkentették, ami gyakorlatilag két naponta való koncertezést jelentett, hozzá még az utazás és az időeltolódással való állandó küzdelem. A J&STAR Company tagadta az őket ért vádakat, nyilatkozatukban azt mondták, „minden szükséges, legális intézkedést készek megtenni az ügy érdekében”.
2020. március 4-én a J&STAR Company egy másodlagos nyilatkozatban kifejtve tagadta az őket ért vádakat, továbbá kifejtették, hogy a The Rose megtévesztő és manipulatív módon vádolta meg ügynökségét, nem valós bűnök elkövetésével, amivel megsértették az ügynökség integritását és a szerződésüket is. A megtagadott kártérítésfizetés és a vádak teljes visszautasítása mellett az ügynökség kilátásba helyezte, hogy jogi lépéseket fognak tenni a szerződésszegés, valamint alaptalan, személyek ellen elkövetett rágalmazás miatt a négy férfi ellen.

A CSAPAT DISZKOGRÁFIÁJA
Single albumok
- 2017. augusztus 3.: „Sorry”
- 2017. november 2.: „Like We Used To”
- 2019. augusztus 13.: „RED”
Extended plays
- 2018. április 16.: Void.
- 2018. október 4.: Dawn.
Az összes single
- 2017: „Sorry”
- 2017: „Like We Used To”
- 2018: „Baby”
- 2018: „She’s In The Rain”
- 2019: „RED”
- 2018: „With You”
- 2019: „Strangers”

A CSAPAT FILMOGRÁFIÁJA
- 2018: The Rose TV

TURNÉK ÉS KONCERTEK
Önálló koncertek Szöulban
- 2017: The Black Rose Day.
- 2018: The Rose Day: Long Drive.
- 2018: Home Coming.
Turnék
- 2018: Paint It Rose Tour in Europe.
- 2018: Paint It Rose Tour In USA.
- 2018: Paint It Rose Tour In Mexico/South-America.
- 2018: Paint It Rose Tour in Europe/Australia: 2nd Coloring.
- 2019: We Rose You Live Tour.

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK
- 2018: International K-Music Awards „Most Promising Artist” kategória, megnyert.
2020. április 22. 23:48 #2540
Pavia
Pavia
木漏れ日

Sziasztok! Szeretném elkérni Na Jae Min, Zhong Chenle és Huang Ren Jun adatlapját, mert a szerkesztőjük december óta nem volt aktív, és utoljára augusztus elején voltak szerkesztve a lapok. Előre is köszönöm!
173 oldal 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!