Starity

Adatlapos topik 3.

171 oldal 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. augusztus 22. 01:17 #2301
lily-rosé
lily-rosé
 
Státuszlight is easy to love, show me your darkness
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.08.18.
Hozzászólás: 769
Csatolások: 1
Azonosító: 272856
Offline offline
Idézet (ScreamQueen @ 2019.08.21. 12:51)
Sziasztok.
Szeretnék lemondani az alábbi lapjaimról, kérlek, csatoljátok őket a megfelelő helyre. Előre is köszönöm.
1.
2.
3
4.

Chrissy adatlapját szívesen szerkeszteném, ha lehetséges ^^
2019. augusztus 22. 12:08 #2302
jolyne
jolyne
ジョースター ☆
 
Státuszこの世界は残酷だ、そしてとても美しい
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.09.27.
Hozzászólás: 22660
Csatolások: 283107
Azonosító: 267051
Offline offline
Sziasztok!
Szeretném elkérni Rose Leslie, Joe Dempsie és Tim Roth lapját, előre is köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. augusztus 23. 00:41 #2303
hmzoli
hmzoli
 
StátuszTörzsvendég
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.27.
Hozzászólás: 3333
Csatolások: 9815
Azonosító: 168010
Offline offline
Sziasztok! Szeretném elkérni Suzuki Airi és Park Ji Yeon és Lee Tae Eun
Adatlapjukat előre is köszönöm
2019. augusztus 25. 15:04 #2304
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Sziasztok! Szeretném elkérni Nicole lapját. Valamint róla és róla szeretnék lemondani. Előre is nagyon köszönöm! meghajolo.gif

Amit tudni kell róla: Nicole Mary Kidman ausztrál-amerikai színésznő és producer. Számos díjjal büszkélkedhet, köztük egy Oscar-díjjal (Az órák című filmjéért kapta), két Emmy-díjjal, valamint öt Golden Globe-díjjal. 2006-ban és 2018-ban a legjobban kereső színésznők közé tartozott, valamint a Time magazin a világ 100 leginspirálóbb emberei közé sorolta.

Család, tanulmányok:
Nicole Mary Kidman néven látta meg a napvilágot 1967. június 20-án Honoluluban, Hawaii szigetén.
Szülei ausztrál származásúak, iskolai éveiket az Egyesült Államokban töltötték. Édesanyja Janelle Ann (született Glenny) ápoló oktató, édesapja Dr. Antony David Kidman biokémikus, klinikai pszichológus és szerző. Könyveinek Janelle volt a szerkesztője. Antony 2014-ben hunyt el szívinfarktus következtében Szingapúrban, 75 évesen. Nicole ír és skót felmenőkkel is rendelkezik. Van egy húga, Antonia Kidman, aki tévébemondóként és újságíróként tevékenykedik.

Kevesen tudják, hogy a színésznőnek van egy harmadik neve is. Mivel Hawaii-n született, szülei a "Hōkūlani" nevet adták neki, ami mennyei csillagot jelent. Az inspirációt egy bébi elefánt adta, aki akkor született a Hawaii Állatkertben.

Mikor Nicole megszületett, édesapja a Hawaiʻi at Mānoa Egyetem végzős diákja volt. A vietnámi háború idején a szülők a háború ellenesek csoportját erősítették; ekkoriban már Washingtonban éltek, ahová az apa mellrák-kutató tevékenysége miatt költöztek. A család Nicole négy éves korában visszaköltözött Ausztráliába; édesanyja még most is Sydney-ben él.

A színésznő Sydney-ben nőtt fel, és a Cove Public School, valamint a North Sydney Girls Középiskola tanulója volt. Már három éves korában érdeklődött a balett iránt, valamint már az általános iskolában megmutatkozott színészi tehetsége. Elmondása szerint Margaret Hamilton alakítása az Óz, a csodák csodája című darabban (ő alakította a Gonosz Nyugati boszorkányt) inspirálta őt arra, hogy a színészi pályát válassza.

Egy interjúban úgy nyilatkozott, gyerekként nagyon visszahúzódó és félős volt: "Nagyon félénk vagyok, komolyan. Gyerekként még dadogtam is, ami aztán lassacskán elmúlt, de néha még mindig nagyon félénk tudok lenni. Szóval, nem szeretek zsúfolt éttermekbe járni és partikba sem megyek magamtól." Emellett elárulta, hogy mindig is kívülállók érzete magát, sose érezte magát jól bőrében, és ehhez nagyban hozzátett, hogy külsejével sem volt megelégedve, mivel jóval magasabbra nőtt kortársainál és bőre is nagyon világos volt. "Az egyik legélénkebb emlékem gyerekként, hogy ülök a szobámban, és nevetést hallok a szomszédból. Volt egy medencéjük, és hallottam, ahogy nevetgélnek, játszanak. Emlékszem, hogy kirekesztettnek éreztem magam, és csak ültem a szobámban."

Később a sydney-i Phillip Street Színházban tanult, ahová a szintén ismert színésznő, Naomi Watts is járt. Naomi-vel egy középiskolában is tanultak. Nicole emellett az Australian Theatre for Young People nevű intézmény diákja volt. Itt, a tízes éveiben kezdett el drámákban játszani, s a színészet menekülés volt számára a mindennapoktól. A Philip Street Színházban minden támogatást és biztatás megkapott, hogy folytassa, illetve beindítsa színésznői karrierjét.

Kezdetek (1983-1994)
1983-ban, 16 éves korában kapta meg debütáló filmszerepét a Bush Christmas című filmben, mely egy Ausztráliában kedvelt karácsonyi film átdolgozása volt. 1983 vége felé a Five Mile Creek nevű tévésorozatban kapott kisebb szerepet. 1984-ben édesanyjánál mellrákot diagnosztizáltak, így Nicole egy ideig hanyagolta a színészetet, hogy különféle masszázstechnikákat sajátítson el, melyekkel segíthette édesanyja ápolását. Az 1980-as évek közepén egyre nagyobb sikereknek örvendhetett, ami karrierjét illeti. Olyan filmekben játszhatott, mint a BMX Banditák, az Árnyéktánc, valamint a Széllovasok; utóbbi film által még nagyobb figyelem irányult a színésznőre, ugyanis Nicole néhány pikáns jelenetet is elvállalt. Emellett számos ausztrál filmben és sorozatban is játszott, köztük A Country Practice című szappanoperában és az 1987-es Vietnam minisorozatban. Ekkoriban számos ausztrál talkshow és műsor vendége volt.

1988-ban a Smaragdváros című ausztrál filmben szerepelt. Alakításáért elnyerte az Australian Film Institute "Best Supporting Actress" díját. 1988-ban a Halálos nyugalom-ban alakította Rae Ingramet, Sam Neill feleségét. A thriller világszerte nagy sikereknek örvendett, és meghozta Nicole számára is a nemzetközi hírnevet. A Variety magazin dícsérte a színésznő alakítását. Roger Ebert kritikus szerint remekül működött a kémia a főszereplők között. Ezt követően egy ausztrál minisorozatban, a Bangkok Hilton-ben játszott. Valódi sztárrá az 1990-es Mint a villám című film tette őt, melyben Tom Cruise oldalán játszhatott, s a film forgatásán közel is kerültek egymáshoz. Nicole egy fiatal doktornő alakított, aki beleszeretett egy NASCAR-versenyzőbe.

1991-ben Thandie Newton és Naomi Watts oldalán láthattuk Flört című filmben, mely középiskolás lányokról szólt, és elnyerte a legjobb filmnek járó díjat az Australian Film Institute díjátadón. Ebben az évben Billy Bathgate című filmjéért megkapta első Golden Globe-jelölését. A The New York Times "gyönyörűnek és humorosnak" írta le a színésznőt. 1992-ben ismét Tom Cruise oldalán játszott, ezúttal a Túl az Óperencián című filmben, mely sikeresnek bizonyult. 1993-ban a Bűvölet nevű thrillerben láttuk Alex Baldwinnel, valamint az Éltem című filmben Michael Keatonnel.

Világhírnév (1995-2003)
1995-ben megkapta Dr. Chase Meridan szerepét a Batman című szuperhősös filmben. Ebben az évben a Majd' megdöglik érte című fekete komédiában is láthattuk, mint a gyilkos hajlamú Suzanne Stone. A színésznőt ezért az alakításáért Golden Globe-díjjal jutalmazták. 1996-ban Barbara Hershey és John Malkovich oldalán játszott Az egy hölgy arcképe című filmben, mely az azonos nevű regényen alapult. 1997-ben a Peacemaker-ben láttuk, mint a Fehér Ház nukleáris szakértője, Dr. Julia Kelly, George Clooney oldalán. A film nagy sikernek örvendett, és világszerte 110 millió dollárnyi bevételt hozott.
1998-ban az Átkozott boszorkány című filmben szerepelt Sandra Bullock mellett. A film két boszinővérről szólt, akik mindent megteszek, hogy megtörjenek egy átkot, ami megakadályozza őket abban, hogy rátaláljanak az igaz szerelemre. Ebben az évben a színésznő visszatért a színpadra is, méghozzá a The Blue Room című darabban játszott, amit Londonban mutattak be.

1999-ben ismét akkori férje, Tom Cruise mellett játszott a Tágra zárt szemek című filmben, mely Stanley Kubrick rendező utolsó filmje volt. Az alkotásról megosztó vélemények születtek, mivel nem kevés pikáns jelenet tartalmazott. 2001-ben, miután elvált Cruise-tól, láthattuk az On-lány filmben, valamint a Moulin Rouge! című musicalben, ahol a kabarészínésznőt, Satine-t alakította, Ewan McGregor oldalán. Nicole sok pozitív visszaélést kapott ezért a szerepéért; Paul Clinton a CNN-től úgy nyilatkozott, hogy a Majd' megdöglik érte filmje óta ez a legjobb alakítása. "Lenyűgöző Satine-ként. Teljes magabiztossággal mozog mindvégig."
Ezzel egyidejűleg megkapta második Golden Globe-díját a Musical or Comedy című filmjéért a "Legjobb Színésznő" kategóriában. 2002-ben elnyerte első Oscar-díját, mégpedig Az órák c. filmben nyújtott alakításáért, szintén a "Legjobb színésznő" kategóriában.

2001-ben láthattuk még Alejandro Amenábar horrorjában, a Más világban, mint Grace Stewart, aki a II. Világháború alatt a Csatorna-szigeteken él, s állítja, hogy házát kísértetek járják. A film amellett hogy 210 millió dollárnyi bevételt hozott, elnyert egy Goya-díjat, valamint Nicolet jelölték a legjobb színésznőnek járó díjra. Megkapta második BAFTA-díját és az ötödik Golden Globe-jelölését. Ebben az évben a People magazin a színésznőt a világ legszebb emberei közé sorolta.

2002-es filmje, a fentebb már említett Az órák rendkívül sikeresnek bizonyult. Nicole Virginia Woolf karakterét ölthette magára, és olyan híres színésznők mellett játszott, mint Julianne Moore és Meryl Streep. A színésznő protézist viselt, amit az orrára helyezték fel, ami szinte felismerhetetlenné tette őt. A húszas évek Angliájában játszódó történet rengeteg pozitív kritikát és jelölés kapott, köztük egy Oscar-jelölést is a "Legjobb Kép" kategóriában. Nicole ezért a szerepéért nemcsak első Oscar-díját kapta meg, hanem BAFTA-díjjal (1.), Golden Globe-díjjal (3.) is jutalmazták. Ő volt az első ausztrál színésznő, aki Oscart kapott. Beszédében a díjátadón kitért a művészet fontosságára, még a háború idején is. "Miért vagyunk itt az Oscar-gálán, amikor a világban ilyen zűrzavarban van? Mert a művészet fontos. És mert hiszünk abban, amit csinálunk, és tiszteletben tartjuk ezt. Ez olyan hagyomány, amit fenn kell tartani."

2003-ban szerepelt a Dogville című filmben. A filmről megosztó vélemények születtek, bár Nicole alakítását többnyire dícsérték. Ebben az évben továbbá a Szégyenfolt című filmben láthattuk Anthony Hopkins oldalán, mely Philip Roth regényének alapult. Ezt követően Antony Minghella háborús drámájában, a Hidegyhegyben alakította Ada Moore-t, Jude Law és Renée Zellweger mellett. Nicole és Jude szerelmespárt alakítottak, akiket a Polgárháború elválasztott egymástól. A színésznő ezért az alakításáért megkapta hatodik Golden Globe-jelölését a "Legjobb Színésznő" kategóriában.

Folytatódó siker (2004–2009)
2004-ben a Születés című filmben szerepelt, ami nem kevés visszhangot váltott ki, mivel a színésznő az egyik jelenetben együtt fürdött 10 éves kollégájával, Cameron Brighttal. "Nem akartam egy olyan filmet csinálni, melyben megcsókolok egy 10 éves fiút, hanem olyat akartam, amely által megértik, mi az a szerelem." - nyilatkozta a színésznő a Velencei Filmfesztiválon. Nicole megkapta hetedik Golden Globe-jelölését. Ebben az évben láthattuk a Stepfordi feleségek című fekete komédiában, mely az 1975-ös film átdolgozása volt. 2005-ben Sean Penn mellett játszott a Tolmács című filmben, ahol Silvia Broome karakterét ölthette magára. Ebben az évben a Földre szállt boszorkányban alakította Samanthát, mely átdolgozása volt az 1960-as filmnek. A film Amerikában nem lett túl sikeres, sőt kollégájával, Will Ferrell-lel Razzie-díjat kaptak a "Legrosszabb Páros" kategóriában, de nemzetközileg igencsak nagy népszerűségnek örvendett.

Egyre növekvő sikereinek köszönhetően a Chanel divatmárka No. 5 illatának arca lett 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban és 2008-ban is. A három perces reklámvideóért 12 millió dollárt kapott, ezzel máig tartja a rekordot. Ezzel egyidejűleg a Forbes magazin Celebrity 100 listáján a 45. helyet foglalta el. 2004 és 2005 közötti keresete 14 millió dollár volt. A People magazin 2005-ös listáján Julia Roberts után a második helyet foglalta el (16-17 millió dollár/film). 2007-ben a Nintendo DS reklámarca lett.

2006-ban megkapta a fotós Diane Arbus szerepét A szépség és a szőr című filmben Robert Downey Jr. mellett. Ebben az évben a Táncoló talpak című animációs filmben kölcsönözte hangját az egyik karakternek. A mese 384 millió dollár hozott a konyhára. 2007-ben az Invázió című science-fictionben Carolt alakította. A Margot az esküvőn filmben a főszereplő karakterét öltötte magára Jennifer Jason Leigh és Jack Black oldalán, s megnyerte a Satellite-díjat a "Legjobb Színésznő Musicalben vagy Komédiában" kategóriában. Ebben az évben továbbá Az arany iránytű című kalandfilmben láttuk a színésznőt, mint a gonosz Marisa Coulter.

2008-ban újra együtt dolgozhatott Baz Luhrmann rendezővel (akinek a Moulin Rouge!-t köszönhetjük), ezúttal az Ausztrália című filmen. Nicole Hugh Jackman oldalán egy angol nőt alakított, akit feldúltak a II. Világháború eseményei (Darwin városát japán erők támadták meg), és kész volt mindenben segíteni az ausztráloknak. 2009-ben a Kilenc c. musicalben alakította Claudia Jenssent, olyan Oscar-díjas színészek mellett, mint Daniel Day-Lewis, Judi Dench, Marion Cotillard, Penélope Cruz és Sophia Loren. Nicole megcsillogtathatta énektudását is, ugyanis Daniel Day-Lewis oldalán elénekelhette az "Unusual Way" című számot. A musical rengeteg jelölést kapott (köztük Oscart, Golden Globe-t, a színésznő pedig Screen Actros Guild Díjat).

Önéletrajzi és független filmek 2010–2015)
2010-ben Aaron Eckhart mellett szerepelt az Engedd el! című filmben, mely Pulitzer-díjat nyert. 2011-ben Nicolas Cage oldalán játszott Jorl Schumacher thrillerében, a Túszjátszmában. Ezt követően a Kellékfeleség című komédiában láthattuk Adam Sandler és Jennifer Aniston mellett. 2012-ben az Ernest Hemingway és Martha Gellhorn kapcsolatát boncolgató HBO gyártotta filmben, a Hemingway & Gellhorn-ben szerepelt. Charlotte Bless-t kelthette életre Az újságos fiú című filmben. Elmondása szerint szexjeleneteire nem is emlékezett, csak akkor, mikor megnézte az elkészült filmet, melyet az 2012-es Cannes-i Filmfesztiválon mutattak be. Nicole több jelölés is kapott ezért az alakításáért (SAG, Saturn Award, Golden Globe). A Vonzások című 2013-as filmben Evelyn Stoker-t alakította, s kapott érte Saturn Award-jelölést is.

2014-ben a Grace: Monaco csillaga című önéletrajzi filmben alakította a főszereplő Grace Kelly-t, és sajnos a Cannes-i Filmfesztiválon többnyire negatív visszajelzéseket kapott. Ebben az évben kétszer is láthattuk Colin Firth oldalán: A háború démonjai című filmben egy hivatalnok feleségét alakította, míg a Before I Go To Sleep thrillerben egy autóbalesetet túlelő, ám súlyos agykárosodást szenvedő nőt formázott meg. 2014-ben feltűnt továbbá a Paddington című filmben is, ahol gonosz tudóst alakított.

2015-ben a Strangerland c. drámában láttuk, melynek premierje a Sundance Filmfesztiválon volt, valamint a Jason Bateman által rendezett Vicceskedőkben. Az író, utazó Gertrude Bell-t kelthette életre a Queen of Desert c. filmben. A Szemekbe zárt titkok című filmben Julia Roberts mellett játszott, mely Eduardo Sacheri argentin regényén alapult. 15 év kihagyás után visszatért a West End színházba, Angliába, ahol Rosalind Franklin brit kémikust alakította Michael Grandgae darabjában.

2016-jelenleg:
2016-ban az Oroszlán című filmben láttuk, ahol egy indián kisfiút örökbe fogadó nőt alakított. Nicole közel érezte magához a történetet, ugyanis ő maga is két gyermeket fogadott örökbe. Alakításáért megkapta negyedik Oscar-jelölését, tizenegyedik Golden Globe-jelölését, többek között. A film 40 milliós bevételt hozott.

2017-ben megkapta Celeste Wright szerepét a Hatalmas kis Hazugságok című HBO minisorozatban. A szériában Alexander Skarsgård feleségét alakította, akinek sokáig el kellett tűrnie férje bántalmazásait. A svéd színész mellett szerepelt a sorozatban Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern és Zoe Kravitz is. Ezért a szerepéért két Primetime Emmy Díjat nyert (mint színésznő, mint producer). Emellett egy Golden Globe-t, egy Critics Choice Díjat és egy SAG Díjat is kapott.

Ebben az évben Martha Farnsworth igazgatónőt alakította Sofia Coppola drámájában, a Vonzásokban. A történet az amerikai polgárháború idején játszódik, s az 1971-es azonos című film átdolgozása. A produkciót a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, csakúgy, mint az Így csajozz egy földönkívülivel és a Szent szarvas meggyilkolása című filmjeit is. Ezek mellett láthattuk a színésznőt a Top of the Lake: China Girl sorozatban és a The Upside c. komédiában is.

2018-ban két drámában szerepelt (Boy Erased, Destroyed). Utóbbiban egy detektívet alakított, s szinte felismerhetetlenné maszkírozták. A Boy Erased című filmben Russell Crowe mellett konzervatív szülőt formált meg, aki nem tudja elfogadni fia másságát. Ebben a évben szerepelt továbbá az Aquaman c. DC filmben is, mint a főszereplő édesanyja, Atlanna királynő.

2019-ben a Forbes magazin listáján a negyedik legjobban kereső színésznő lett, 34 millió dolláros keresetével. A The Goldfinch c. filmben Mrs. Barbour-t keltette életre, mely az azonos nevű regényen alapult. Ebben az évben a Hatalmas Kis hazugságok sorozat második évadában ismét Celeste Wright bőrébe bújt. Emellett egy másik HBO sorozatban, a The Undoing-ben kapott szerepet, mely Hanff Korelitz You Should Have Know regényén alapult. Jelenleg Bombshell című filmje van készülőben, ahol Margot Robbie és Charlize Theron mellett játszik majd. Emellett 2020-ra a The Prom c. filmje van berendelve.

Magánélet:
1989 novemberében ismerte meg Tom Cruise színészt a Mint a villám című film forgatásán, s elmondása szerint rögtön beleszeretett. Emlékszem, amikor megláttam Tom Cruise-t, ahogy felhajt a Porsche-jával. Kiszállt az autóból, az ajtóhoz sétált, nekem meg leesett az állam [...] Szó szerint levett a lábamról. Őrülten, szenvedélyesen szerelmes voltam. És ahogy az lenni szokott, amikor az ember szerelembe esik, az összes tervemmel úgy voltam, hogy ‘felejtsd el!’ Teljesen felemésztett. Szinte kétségbeesetten akartam tőle gyereket, nem érdekelt, hogy házasok vagyunk-e vagy sem." 1990 karácsonyán össze is házasodtak Telluride-ben, Colorado államban. Két gyermeket neveltek közösen: fiukat, Connor Antony-t (született 1995) és lányukat, Isabella Jane Cruise-t, (született 1992); mindkettejüket örökbe fogadták.
Nicole és Tom 2001-ben a válás mellett döntöttek; február 5-én vált hivatalossá a hír. Két nappal később Tom benyújtotta a válási keresetet, és a házasságot az év augusztusában felbontották. Egy 2006 júniusi interjúban a Ladie's Home Journal magazinnak a színésznő azt nyilatkozta, még mindig szereti Cruise-t. "Nekem ő csak Tom volt, de mindenki más számára hatalmas és híres. Mindig kedves volt velem és én szerettem őt. Még most is szeretem." Hozzátette, hogy a válás ötlete sokkolóan hatott rá. Egyesek szerint a valódi ok, ami véget vetett Nicole és Tom házasságának, az javarészt Tom szcientológiába vetett hite volt, Nicole ugyanis keresztény; a két hit pedig egyáltalán nem egyeztethető össze. Felröppentek pletykák arról is, miszerint Jude Law miatt szakított a pár; ugyanis állítólag a két színész összemelegedett Cold Mountain című filmük forgatásán, bár ezt később mindketten tagadták. Egy 2015-ös interjúban Nicole kitért arra, hogy miután elvált, sokkal jobban tudott színészi karrierjére fókuszálni.

1886-ban szóba hozták a színésznőt Tom Burlinson színésszel. Adrien Brody is bekerült a képbe, bár ez is csak pletykának bizonyult. 2003-ban megismerkedett Lenny Kravitz zenésszel, és egészen 2004-ig egy párt alkottak. Robbie Williams színész beismerte, hogy volt egy rövid románca a színésznővel 2004 nyarán. Nicole elmondta, hogy kétszer is megpróbálta felkelteni a talkshow műsorvezető, Jimmy Fallon figyelmét, bár Jimmy elmondása szerint nem reagált ezekre.

Egy 2007-es Vanity Fair interjúban jelentette be, hogy titokban eljegyezte őt az új-zélandi-ausztrál country énekes, Keith Urban. A pár 2005 januárjában a los angeles-i G'Day-en találkozott, melyet az ausztrálok ünneplésére tartottak. " Azt hiszem, két magányos ember pont akkor találkozott, amikor meg tudtak nyílni egymásnak. Riadtak és bátrak voltunk egyszerre." - mondta a színésznő. 2006. június 25-én házasodtak össze Sydney-ben a Ceretti Emlékkápolnában. Házasságuk első szakasza nem alakult zökkenőmentesen, ugyanis az esküvőjük után nem sokkal Urban több hónapra elvonóra ment alkoholproblémái miatt. Egy 2015-ös interjúban Nicole így nyilatkozott: "Nem igazán ismertük egymást az elején. Igazán csak a házasságunk alatt ismertük meg a másikat."
A párnak van egy otthona Sutton Forest-ben (Ausztrália), Sydney-ben és Nashville-ben (Tennessee, USA). Lányuk, Sunday Rose 2008-ban jött világra, Nashville-ben. Második lánygyermekük 2010-ben látta meg a napvilágot Faith Margaret néven.

Vallási és politikai nézetek:
Nicole katolikus, és bevallása szerint egykor komolyan elgondolkodott azon, hogy apáca lesz. A Mary Mackillop imaház rendszeres látogatója volt Sydney-ben. Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy a katolikus Egyház fontos szerepet játszik életében, lényének egy része, és vallása sokszor megakadályozta őt abban, hogy olyan filmekben vállaljon szerepet, melyek katolikus-ellenesek. Miután elvált Tom Cruise-tól, nem szerette volna, ha gyerekei szcientológiában nőnek fel, ám ezt nem tudta teljesen megakadályozni, és ma már megbékélt a helyzettel. Így nyilatkozott erről: "Úgy döntöttem, hogy nem beszélek nyilvánosan a szcientológiáról. Van két gyermekem, Connor és Isabella, akik a szcientológia hívei, én pedig mélységesen tiszteletben tartom az ő hitüket. "
Ami a politikát illeti, Nicole demokratának vallja magát.

FILMOGRÁFIA
Filmek
2020 - The Prom - Angie Dickinson
2019 - Bombshell - Gretchen Carlson
2018 - The Goldfinch - Mrs. Barbour
2018 - Aquaman - Queen Atlanna
2018 - Boy Erased - Nancy Eamons
2018 - Destroyer - Erin Bell
2017 - The Upside - Yvonne Pendleton
2017 - Így csajozz egy földönkívülivel/How to Talk to Girls at Parties - Boadicea
2017 - Csábítás/The Beguiled - Martha Farnsworth
2017 - A szent szarvas meggyilkolása/The Killing of a Sacred Deer - Surgeon's wife
2016 - Oroszlán/Lion - Sue Brierley
2016 - Géniusz - Aline Bernstein
2015 - Vicceskedők/The Family Fang - Annie Fang
2015 - Szemekbe zárt titkok/The Secret in Their Eyes - Claire Solane
2015 - Queen of the Desert – Gertrude Bell
2015 - Strangerland – Catherine Parker
2014 - Paddington - Millicent
2014 – Before I Go to Sleep – Christine Lucas
2014 - Grace: Monaco csillaga/Grace of Monaco - Grace Kelly
2013 - A háború démonjai/The Railway Man - Patti
2013 - Vonzások/Stoker - Evelyn Stoker
2013 - Hemingway és Gellhorn - Martha Gellhorn
2012 - Az újságos fiú/The Paperboy - Charlotte Bless
2011 - Túszjátszma/Trespass - Sarah Miller
2011 - Kellékfeleség/Just Go with It - Devlin Adams
2010 - Engedd el!/Rabbit Hole - Becca
2009 - Kilenc/Nine - Claudia
2008 - Ausztrália - Lady Sarah Ashley
2007 - Az arany iránytű/The Golden Compass - Marisa
2007 - Margot az esküvőn/Margot at the Wedding - Margot
2007 - Invázió/The Invasion - Carol Bennell
2006 - Táncoló talpak/Happy Feat - Norma Jean (hang)
2006 - A szépség és a szőr - Diane Arbus képzeletbeli portréja/Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus - Diane Arbus
2005 - Földre szállt boszorkány/Bewitched Isabel Bigelow/Samantha
2005 - A tolmács (The Interpreter - Silvia Broome
2004 - Születés/Birth - Anna
2004 - A stepfordi feleségek/The Stepford Wives - Joanna Eberhart
2003 - Hideghegy/Cold Mountain - Ada Monroe
2003 - Szégyenfolt/The Human Stain - Faunia Farley
2003 - Dogville - A menedék - Grace Margaret Mulligan
2002 - Az órák/The Hours - Virginia Woolf
2002 - Pánikszoba - Stephen barárnője (hang)
2001 - On-lány/Birthday Girl - Sophia/Nadia
2001 - Más világ/The Others - Grace Stewart
2001 - Moulin Rogue! - Satine
1999 - Tágra zárt szemek/Eyes Wide Shut - Alice Harford
1998 - Átkozott boszorkák/Practical Magic - Gillian Owens
1997 - Peacemaker - Dr. Julia Kelly
1996 - A felforgató/The Leading Man - Academy Awards Presenter
1996 - Egy hölgy arcképe/The Portrait of a Lady - Isabel Archer
1995 - Mindörökké Batman/Batman Forever - Dr. Chase Meridian
1995 - Majd’ megdöglik érte/To Die For - Suzanne Stone Maretto
1993 - Életem/My Life - Gail Jones
1993 - Bűvölet/Malice - Tracy Kennsinger
1992 - Túl az óperencián/Far&Away - Shannon Christie
1991 - Billy Bathgate - Drew Preston
1991 - Flört/Flirting - Nicola
1990 - Mint a villám/Days of Thunder - Dr. Claire Lewicki
1989 - Halálos nyugalom/Dead Calm - Rae Ingram
1988 - Smaragdváros/Emerald City - Helen McCord
1987 - Un'australiana a Roma - Jill
1987 - Az éjszaka mestere (Árnyéktánc)/Watch the Shadows Dance - Amy Gabriel
1987 - Rome to Move - Carol Trig
1987 - The Bit Part - Mary McAllister
1986 - Széllovasok/Windrider - Jade
1985 - Archer kalandjai - Catherine
1985 - Wills & Burke - Julia Matthews
1984 - Matthew and Son - Bridget Elliot
1983 - Érzelmek nélkül/Skin Deep - Sheena Henderson
1983 - Chase Through the Night - Petra
1983 - BMX banditák - Judy
1983 - Bush Christmas - Helen

2020 - The Undoing - Grace Sachs
2017 - Top of the Lake - Julia (6 epizód)
2017-2019 Big Little Lies/Hatalmas Kis Hazugságok - Celeste Wright (14 epizód)
1989 - Bangkok Hilton (minisorozat) - Katrina Stanton
1987 - Vietnam (minisorozat) - Megan Goddard
1985 - Winners (1 epizód) - Carol Trig
1985 - Austral Exporess - Annie (12 epizód)
1984 - A Country Practice - Simone Jenkins (2 epizód)
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2019. augusztus 26. 01:35 #2305
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥
 
Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.20.
Hozzászólás: 1443
Csatolások: 354
Azonosító: 233579
Offline offline
Kedves Moderátorok!

Ikuta Toma útóljára 2017.02.02. volt szerkesztve és Ninomiya Kazunari útóljára szerkesztve 2014.01.17.-én volt. Az ő adatlapjaikat szeretném átvenni és szívesen szerkeszteném tovább őket. Várom a vissza jelzést! meghajolo.gif
2019. augusztus 26. 18:37 #2306
mucika01
mucika01
sʜᴀᴋᴀ ʙʀᴀʜ
 
Státuszwe played hide and seek in waterfalls, we were younger.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.25.
Hozzászólás: 1915
Csatolások: 0
Azonosító: 202546
Offline offline
Sziasztok! smileeee.gif
Szeretnék névváltoztatást kérni nekik:
Lee Sungjoon → Lee Jin Hyuk
Jo Kwangmin → Jo Kwang Min
Előre is köszönöm! ^^
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2019. augusztus 26. 21:27 #2307
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1763
Csatolások: 67811
Azonosító: 265584
Offline offline
Idézet (Lianda @ 2019.08.26. 01:35)
Kedves Moderátorok!
Ikuta Toma útóljára 2017.02.02. volt szerkesztve és Ninomiya Kazunari útóljára szerkesztve 2014.01.17.-én volt. Az ő adatlapjaikat szeretném átvenni és szívesen szerkeszteném tovább őket. Várom a vissza jelzést!  meghajolo.gif

A nálad lévő lapok életrajzaiban elég sok helyesírási hiba van. Ha azokat javítottad, utána kérhetsz lapot! beer.gif
2019. augusztus 27. 00:08 #2308
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok Riley Voelkel adatlapját ScreamQueens-hez, mert neki adtam. Köszönjük! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. augusztus 27. 10:46 #2309
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Szeretném elkérni Lynz adatlapját.
Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: duracell
2019. augusztus 29. 01:23 #2310
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥
 
Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.20.
Hozzászólás: 1443
Csatolások: 354
Azonosító: 233579
Offline offline
Kedves Moderátorok!

Javítottam a nálam lévő sztár élet rajzait. Elszeretném kérni Ikuta Toma és Ninomiya Kazunari adat lapokat. Szeretném én szerkeszteni tovább őket. Várom a vissza jelzést! meghajolo.gif
2019. augusztus 29. 16:01 #2311
BeJoyful
BeJoyful
 
Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.18.
Hozzászólás: 736
Csatolások: 15970
Azonosító: 261400
Offline offline
Sziasztok!

Nála kérlek vegyétek ki a nevéből az idézőjeles "Jessica" részt, mivel ezt a múltkor elfelejtettem, amikor kértem a név átírását. blush.gif

Köszönöm szépen! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2019. augusztus 30. 20:44 #2312
Romolia
Romolia
asgardian princess
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.14.
Hozzászólás: 3257
Csatolások: 798
Azonosító: 248403
Offline offline
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok hozzá az ő és az ő adatlapját, mert neki adtam. Előre is köszönjük. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. augusztus 31. 13:18 #2313
Gurs
Gurs
 
Státusz10 years ago
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.02.
Hozzászólás: 942
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Offline offline
Kedves moderátorok, a korábban kért Khloé Kardshian lapját szeretném továbbra is elkérni (életrajzot már beküldtem ide.) Lapjaimat frissítettem. meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. augusztus 31. 19:53 #2314
beotiger67
beotiger67
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.07.20.
Hozzászólás: 110
Csatolások: 0
Azonosító: 272572
Offline offline
Sziasztok!
Szeretném elkérni ezt az adatlapot, előre is köszönöm smileeee.gif
2019. szeptember 01. 22:32 #2315
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2579
Csatolások: 20631
Azonosító: 267416
Offline offline
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni egy régi nagy kedvencem lapja felől. A lap ugyan moderátornál van, viszont ő több, mint három hónapja nem lépett be, a lap pedig utoljára 2016-ban volt szerkesztve. Akiről szó van, az Tobias Moretti. Amennyiben átadhatónak ítélitek meg a lapot, ezer örömmel szerkeszteném (bőven van mit frissíteni róla, hiszen sok mindenben játszik a mai napig).
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. szeptember 01. 23:09 #2316
hmzoli
hmzoli
 
StátuszTörzsvendég
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.27.
Hozzászólás: 3333
Csatolások: 9815
Azonosító: 168010
Offline offline
Kedves moderátorok! sziasztok! Szeretném elkérni Suzuki Airi és Park Ji Yeon és Lee Tae Eun
Adatlapjukat előre is köszönöm
2019. szeptember 02. 00:09 #2317
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1763
Csatolások: 67811
Azonosító: 265584
Offline offline
Idézet (hmzoli @ 2019.09.01. 23:09)
Kedves moderátorok! sziasztok! Szeretném elkérni Suzuki Airi és Park Ji Yeon és Lee Tae Eun 
Adatlapjukat előre is köszönöm

Szia!
Már több alkalommal is írtam/tunk Neked, hogy amíg nem javítod az életrajzokat, nem fogsz lapot kapni és az általad beküldött lapok sem kerülnek elfogadásra. 170 lap van nálad, de most ismét elolvastam nem egy életrajzot és webfordítós, értelmetlen volt mindegyik. (példa lentebb) Ha javítottad őket, kérlek utána írj újra!

Idézet
2014. december végi próbák során Suzuki Kanon megdörzsölte a bal bokait, és letépte a szalagot. Mivel a sérülés 6 hétig tartott, hogy helyreálljon, nem vett részt a Hello! A projekt COUNTDOWN PARTY 2014 ~ JÓ BYE & HELLO! ~ És Hello! A 2015-ös Project WINTERbemutatók. Ezen kívül nem tudott megjelenni a " Seishun Kozou ga Naiteiru " és a " Yuugure wa Ameagari " zenei videók táncképeiben , és helyettesítette a Juice = Juice tag Miyamoto Karin .
4 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Lil98, Betti90, BeJoyful
2019. szeptember 02. 22:22 #2318
Posty
Posty
új tag
 
StátuszIf life gives you lemons, make lemonade!:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.08.08.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 272771
Offline offline
Bruno Mars adatlapját szeretném smileeee.gif wub.gif
2019. szeptember 02. 23:42 #2319
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1763
Csatolások: 67811
Azonosító: 265584
Offline offline
Idézet (Posty @ 2019.09.02. 22:22)
Bruno Mars adatlapját szeretném smileeee.gif wub.gif

Kérlek olvasd el az első oldalon található szabályzatot! wink.gif
2019. szeptember 03. 00:21 #2320
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥
 
Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.20.
Hozzászólás: 1443
Csatolások: 354
Azonosító: 233579
Offline offline
Kedves Moderátorok!

Javítottam a nálam lévő sztár élet rajzait. Eleget tetem a kérésnek. Most már elkérhetem Ikuta Toma és Ninomiya Kazunari adatlapját. Várom a vissza jelzést! meghajolo.gif
171 oldal 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!