A bíróság pénteken tárgyalta az ügyet és egyúttal le is zárta: nem történt bántalmazás a film forgatása során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezárult az állatkínzás ügyében folytatott nyomozás az Egy kutya négy élete kapcsán
2017. február 05. 07:46
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. február 05. 09:07
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Milyen undorító emberek vannak -.-"
2017. február 05. 09:22
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Hehe, megmondtam. Sőt, én voltam az egyetlen, aki nem dőlt be és kezdett ajvékolni. Ennyit a TMZ-ről és híreiről meg forrásairól. Ennyit ér a többi hírük is, csak az nem kerül bíróságra és nem derül ki, hogy nem is az van a felvételen, mint, amit próbálnak beállítani. Pl Drake kiabálós videója és a többi...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2017. február 05. 09:33
Remélem tényleg így történt, és nem fizették le őket
2017. február 05. 09:48
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Szinte már röhejes, hogy valakik abban látják az örömöt, hogy mindenféle kamuvideót gyártanak egy szaftos kis lejáratókampány érdekében. Szánalom.
2017. február 05. 11:10
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Remélem tényleg ez az igazság
2017. február 05. 11:25
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Milyen undorító emberek vannak. -.- Örülnek annak, ha valakinek veszteséget okoznak csalás útján.
2017. február 05. 11:40
Ez amúgy eléggé visszafele sült el. Én például a botrányig nem is hallottam erről a filmről. Tehát igazából csak még több emberrel lett megismertetve a film.
Egyébként én még mindig azon vagyok, magára vessen aki ezt bevette. SZERINTEM a legtöbb ilyen filmhez nem "egyszerű" kutyákat vesznek fel, tehát valahogy be kellett neki tanítani azt a trükköt könyörgöm. Ennyi erővel minden kutyás gazdi állatkinzó aki meg meri fürdetni a kutyáját. Ugyanis vergődnek, nyüszítenek, ugatnak, harapnak (a legtöbb) fürdetés előtt. Tehát félnek, tehát minden állattartó állatkinzó.
Ugye, hogy nem reális? Na látjátok. Szégyen egyébként milyen világban élünk, egy kutya miatt x ideig pereskednek, meg jönnek a cikkek (mondjuk nem ezen az oldalon), más emberek miatt meg 1-2 alatt lezárják az ügyeket. Milyen világban élünk ha az állat élete fontosabb, mint az emberé...
Egyébként én még mindig azon vagyok, magára vessen aki ezt bevette. SZERINTEM a legtöbb ilyen filmhez nem "egyszerű" kutyákat vesznek fel, tehát valahogy be kellett neki tanítani azt a trükköt könyörgöm. Ennyi erővel minden kutyás gazdi állatkinzó aki meg meri fürdetni a kutyáját. Ugyanis vergődnek, nyüszítenek, ugatnak, harapnak (a legtöbb) fürdetés előtt. Tehát félnek, tehát minden állattartó állatkinzó.
Ugye, hogy nem reális? Na látjátok. Szégyen egyébként milyen világban élünk, egy kutya miatt x ideig pereskednek, meg jönnek a cikkek (mondjuk nem ezen az oldalon), más emberek miatt meg 1-2 alatt lezárják az ügyeket. Milyen világban élünk ha az állat élete fontosabb, mint az emberé...
2017. február 05. 11:47
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Alapból a videó láttán nevetséges volt az "állatkínzás" szó használata.Jó sztori lett volna az újságíroknak,mivel kutyákról szól és állatkínzás volt a forgatáson.
2017. február 05. 13:04
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Én már akkor is a szemem forgattam az egészen. Sejtettem, hogy nem igazi, mert baszki, ne már, hogy élesben senki nem állítja le az embert, aki ilyennek tesz ki egy kutyát.
Másfelől, engem mindig is érdekeltek az állatok a filmben, így sokat kutattam utánuk. A rendezők gyakran több ezer menhelyet meglátogat, esetleg castingot tart kutyáknak/macskáknak, hogy ki lenne a legmegfelelőbb. Hallottam már olyanról is, hogy nem is olyan fajta kutya játszotta el a "főszerepet", mint amilyet akartak, csak mert a helyére választott kutya jobban megfelelt a kritériumoknak. Egyértelműen itt sem azért választották ezt a kutyust, mert Német juhász, hanem azért, mert szerette a vizet. Mert ha így lenne, akkor elég lett volna kimennie az utcára, felkapni egy kutyát és bevinni, a hatás ugyanaz lesz... de nem. Viszont aki belevágta a kutyát a vízbe, csak a lejárató kampány miatt, azt megfejelném.
Másfelől, engem mindig is érdekeltek az állatok a filmben, így sokat kutattam utánuk. A rendezők gyakran több ezer menhelyet meglátogat, esetleg castingot tart kutyáknak/macskáknak, hogy ki lenne a legmegfelelőbb. Hallottam már olyanról is, hogy nem is olyan fajta kutya játszotta el a "főszerepet", mint amilyet akartak, csak mert a helyére választott kutya jobban megfelelt a kritériumoknak. Egyértelműen itt sem azért választották ezt a kutyust, mert Német juhász, hanem azért, mert szerette a vizet. Mert ha így lenne, akkor elég lett volna kimennie az utcára, felkapni egy kutyát és bevinni, a hatás ugyanaz lesz... de nem. Viszont aki belevágta a kutyát a vízbe, csak a lejárató kampány miatt, azt megfejelném.
2017. február 05. 15:43
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Láttam a filmet, gyönyörű volt, nagyon tetszett. Ám ez az eset ott motoszkált a fejemben a vizes jelenetnél. Örülök, hogy kiderült az igazság! Igazából furcsa is lenne, ha egy ilyen szép, családcentrikus és tanulságos filmről kiderülne, hogy közben állatkínzást történt. Irracionális képet mutatna.
2017. február 05. 16:58
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline |
Nagyon örülök, hogy nem történt tényleges bántalmazás. Aki pedig képes meghamisítani egy felvételt ilyenre, arra csak annyit tudok mondani, hogy betegelméjű...
2017. február 05. 18:32
Annyira szánalmasok az emberek ( tisztelet a kivételnek, természetesen ). Az nagyon nem állatkínzás volt. Az IGAZI állatkínzás sokkalta rosszabb, borzalmasabb! Ez a helyzet a nyomába se ér fel. Eltudom képzelni, hogy csakis találták ki ezt az egész "balhét" , mert nem volt már ötletük mit írni. Mikor megláttam a cikket, szintén én is a szememet forgattam és megkérdeztem, hogy "ez mióta számít állatkínzásnak?" És az a legviccesebb, hogy ezt egyesek el is hitték, hogy tényleg kínzás volt, és azt mondogatják " hát én azért se megyek el erre a filmre " , " én nem fogok nézni állatkínzásos filmeket " stb. Nevetségesek. Mindenesetre, örülök, hogy lezárult ez az egész mizéria. A filmet meg remélem minél hamarabb megnézhetem!
2017. február 05. 18:56
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Mennyi "okos" írta az elöző cikknél,hogy "jaj szegény ktyuska" ,"én meg sem nézem inkább",megakartam nézni,de ez után már nem" meg stb.Már akkor mondtam,hogy az egész egy Bullsh...t.
2017. február 06. 19:39
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline |
NAGYON JÓ FILM!!! <3
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.