Jessica Biel, Justin Timberlake - 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center in Hollywood, California - February 26, 2017
2017. február 27. 08:08
![]() |
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 ![]() |
Rég làttam màr ennyire ocsmàny ruhàt. Olyan mintha egy foszladozo, rongyos, szakadt göncöt aggatott volna magàra. A nyakàban az a borzalom pedig csak tovàbb ront az amugy is visszataszito összképen. Akàrmilyen dràga is legyen ez a cucc, én szégyellnék ebben bàrhol is megjelenni...
Az idei felhozatal ruha téren ritka rossz volt, de ez magasan a legrosszabb mind közül.

2017. február 27. 19:06
![]() |
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 ![]() |
Szerintem nagyon csinos volt, voltak ennél sokkal rosszabb ruhák az est folyamán!

2017. november 12. 16:10
![]() |
Aldighieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.09. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 13157 ![]() |
Thank you very much

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.