Ugyan csak 2014-ben indult hódító útjára a The CW Kass Morgan regénytrilógiáján alapuló sorozata, mostanra a csatorna egyik legkedveltebb produkciója lett. Ennek örömére elhoztunk néhány érdekes tényt a sorozat forgatásáról és annak főszereplőiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 érdekesség A visszatérők forgatásáról
2017. március 02. 13:46
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. március 02. 14:26
![]() |
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 ![]() |
Örülök hogy Jasper nem halt meg, az egyik legnagyobb kedvencem. Sokat hozzáad a sorozathoz, bár az utóbbi időben kicsit idegesítővé vált a depizésével.

2017. március 02. 15:00
Egyszerűen imádom ezt a sorozatot. Néhányat már tudtam ezek közül, de volt amelyik újdonság volt. Örülök neki, hogy Jasper nem halt meg, mert érdekes karakter.
2017. március 02. 16:26
![]() |
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 ![]() |
Jó cikk, nekem 1-2 kivételével mindegyik új volt.
Kár, hogy Jaspert nem ölték már meg az első évadban, legalább elkerülhették volna 3-4. évadbeli rinyálását, és nekem is csak jó emlékeim lennének róla.
Kár, hogy Jaspert nem ölték már meg az első évadban, legalább elkerülhették volna 3-4. évadbeli rinyálását, és nekem is csak jó emlékeim lennének róla.
2017. március 02. 20:49
A sorozatot már viszonylag régóta ismerem, viszont csak nemrég kezdtem el nézni, nagyon sok halogatás után (mint ahogy az általában rám vall
). Már az első részek után megbántam, amiért ilyen sokáig húztam az elkezdését, iszonyatosan magába tudott szippantani, hosszú idő után végre egy olyan sorozatot találtam meg benne, amit vagy egyáltalán, vagy csak tényleg nagyon nehezen lennék hajlandó abbahagyni. Nincs mit szépíteni, oda meg vissza vagyok a témájáért és a benne kialakuló sztoriért. Azt pedig már korábban is tudtam, hogy Marie Avgeropoulos életkora nincs épp a legközelebb Octavia korához, ezt az infót el is felejtettem, viszont most, hogy újra előjött, teljesen ledöbbentet. Annyira nem néz ki harmincnak, hogy az hihetetlen. Még a 22-t is csak félve merném megtippelni (mondjuk Eliza Taylor is sokkal fiatalabbnak néz ki szerintem). Annak pedig nagyon örülök, hogy a készítők mégis úgy döntöttek, hogy Jasper életben maradjon, nagyon kedvelem az ő karakterét! A cikk pedig nagyon tetszett.

2017. március 02. 21:23
Nagyon jó cikk lett, több érdekességet is megtudtam belőle!
Mikor megtudtam, hogy Marie már 30 éves, én szó szerint le voltam döbbenve. Én kb. 24 évesnek gondoltam.

Mikor megtudtam, hogy Marie már 30 éves, én szó szerint le voltam döbbenve. Én kb. 24 évesnek gondoltam.

2017. március 03. 21:34
A sorozat benne van a top3 kedvenc sorozatomban, nem véletlenül. Az egész úgy, ahogy van, csodálatos. Marie-t félve merném 24-nek tippelni, döbbenetes, hogy milyen elképesztő kisugárzása van, sokkal fiatalabbnak néz ki a valódi koránál. Örülök, hogy Jasper-t nem írták ki a sorozatból, mert annak ellenére, hogy Maya halála után egy kissé idegesítő lett, imádom a karakterét, és valóban érdekes figura, remélem, tartogat még meglepetéseket nekem ebben az évadban.
A cikk egyébként érdekes lett, köszönöm az információkat.
A cikk egyébként érdekes lett, köszönöm az információkat.

2017. március 04. 15:20
![]() |
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 ![]() |
Nagyon imádom ezt a sorozatot! Nem bántam meg, hogy elkezdtem!
2017. május 24. 19:05
![]() |
Emi21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 264401 ![]() |
A The 100 az egyik kedvenc sorozatom lett főleg a Bellamy miatt az a karakter nekem egyből elnyerte a tetszésemet a színészével együtt! Ez a cikk nagyon jó és ötletes lett!
És a 4.es érdekesség nagyon meglepett, mert ahogyan a sorozatot néztem és ámuldoztam a csodálatos háttéren a nykamat mertem volna rá tenni, hogy meg van szerkesztve! De nem és ezt még mindig nehezen hiszem el, de egy ilyen gyönyörű helyre én is szívesen elmennék, szóval mázlistak akik azon a forgatáson részt vettek!
Én személy szerint nagyon kedvelem Jasper karakterét! Bár amikor a barátnője meghalt és elkezdett depizni nagyon rossz volt nézni!
Azért örülök hogy bent hagyták a karaktert!
Az örök kedvencem akkor is a Bellamy!

Én személy szerint nagyon kedvelem Jasper karakterét! Bár amikor a barátnője meghalt és elkezdett depizni nagyon rossz volt nézni!

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.