Olvasol?
2011. június 17. 03:47
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Most éppen Lawrence Monszunját olvasom. Újra elővettem a Lendvay-sorozatát, imádom ezt a karaktert, olyanokat röhögök rajta
2 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Holly Keller
2011. június 18. 11:12
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline |
Vampir Naplok-Stefan Naploja 1
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2011. június 18. 11:17
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Maria Von Trapp - The sound of music ---> angolul
2011. június 18. 16:08
roOnivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 20 Azonosító: 129612 offline |
A lány és a farkas spanyolul...(:
nekem a film kicsit csalódottságot okozott, nem tudom, előzetes alapján kicsit többet vártam volna, de lehet, ez csak nekem tűnik így. Mielőtt megnéztem volna, már olvastam, csak nem bírtam kivárni, míg elolvasom, mert épp a vizsgám kellős közepén voltam, és ez az évvégi jegyem több, mint 50%-t tette ki. Szóval most olvassuk tovább, és szerintem érdekesebb, mint a film, bár ez aszt hiszem minden filmnél így van(:
nekem a film kicsit csalódottságot okozott, nem tudom, előzetes alapján kicsit többet vártam volna, de lehet, ez csak nekem tűnik így. Mielőtt megnéztem volna, már olvastam, csak nem bírtam kivárni, míg elolvasom, mert épp a vizsgám kellős közepén voltam, és ez az évvégi jegyem több, mint 50%-t tette ki. Szóval most olvassuk tovább, és szerintem érdekesebb, mint a film, bár ez aszt hiszem minden filmnél így van(:
Marina Salvatore
2011. június 18. 17:52
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
A LÁNY ÉS A FARKAS-t ^^
2011. június 18. 17:57
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline |
Már olvastam párszor, de ez az egyik kedvenc könyvem, így tegnap belefogtam Dan Brown - Angyalok és démonok c. könyvébe.
Christo
2011. június 18. 18:19
cherybloodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 152878 offline |
Régebben olvastam az Evermore-t.Mindenkinek ajánlom.(és elég Alkonyat feelingű )
2011. június 19. 15:31
Breannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 153234 offline |
Ha jól emlékszem tavaly nyáron olvastam ki az összes Alkonyat kövnyet, most pedig a "Tizenhárom okom volt..." című könyvet olvasom. Szóval ha eddig nem lett volna nyílvánvaló imádok olvasni.
dora94
2011. június 20. 22:10
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
A lány és a farkast már kiolvastam:DDD..nagyon jó volt*.*..most Stephen King: Christine-t olvasom...
Peszti
2011. június 21. 21:09
Zsodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 6 Azonosító: 152918 offline |
Én már nagyon régóta szeretek olvasni...ha van egy kis szabadidőm akkor olvasok...Én azt hiszem, hogy A Pál utcai fiúk voltak az első olyan könyv, amit élveztem...Aki olvas mindenkiben megszületik egy szereplői arc, egy helyszín...és a saját elképzelésünk szerint van minden...ezért szokták mondani a film megnézése után, hogy a könyv sokkal jobb volt...És jobb is elolvasni egy könyvet, mint megnézni filmben...a film nem tudja ugy kifejezni az érzelmeket és a gonolatokat, mit a saját képzelőerőnk......OLVASSATOK SOKAT::*
tina9612
2011. június 23. 09:48
Nora Roberts-A smaragd nyakék felragyog a Calhoun család 2.
Imádom ezt a könyvet. Már rongyosra van olvasva.
Imádom ezt a könyvet. Már rongyosra van olvasva.
2011. június 23. 10:00
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Jelenleg egy novellás kötetet olvasok, aminek az a címe, hogy: "Kortárs amerikai írók művei" Nos, baromi régi könyv, úgyhogy olyan imádott kedvenceim vannak benne, mint Truman Capote, William Faulkner, Ernest Hemmingway és még sorolhatnám. Imádom! 300 Ft-ért vettem egy kiárusításon. Az árus nem is tudta, mekkora kincs van a kezében, esküszöm!
Domcicc
2011. június 23. 10:28
Én jelenleg a True Blood 9.kötetét olvasam amely a Vörös Telihold címet viseli. Amúgy szerintem az összes kötet egytől egyig érdekes,izgalommal teli így ajánlani tudom bárkinek,különösen azoknak akiket érdekelnek a vámpírok és az egyéb természetfeletti lények.Eddig összesen 10 kötet került ki de biztosan várhatóak továbbiak is.
Eve87
2011. június 23. 22:07
dora94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 142305 offline |
Idézet (dijja @ 2009.11.25. 21:50)
hát szerintem ezt mindenki gondolhatja...mert mi lenne akkor szegény Edwardkával? (nah bocsi rajongók, nem mintha õt nem szeretném )
tessék elfogadni hogy mindenki mást szeret, nem vagyunk egyformák hála a jó Istennek. én sem írok olyakat hogy a letűnt korok írói közül mennyi nem volt teljesen normális- és van a magyar írók között is egy-két ilyen.
Ha a nyomda engedte, hogy Shakespeare szavait használja akkor talán mégsem lehet akkora bűn nemde?
tehát mindenkinek más az ízlése és ezt jó lenne ha nem kritizálnánk.
A téma indítója (gondolom én) nem arra volt kíváncsi hogí melyik könyvet ignorálod, hanem hogy melyiket olvasod szívesen.
2011. június 23. 22:19
Imádok olvasni! Mostanában rákaptam a vöröspöttyös könyvekre és nagyon tetszenek, tegnap olvastam ki az Ikrek című könyvet. Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérésem: készült ebből a könyvből egy film is aminek a címe Az ikrek, eredeti nyelven a címe De Tweeling (mivel holland film) és hiába kerestem már mindenhol, egyszerűen nem találom. Szóval aki tudja, hogy hol vagy miként tudnám megnézni az légyszíves tudassa velem, előre is köszi!
Szóval szerintem az olvasás a legjobb időtöltés, mert kikapcsol, megnyugtat, eltereli a figyelmedet és remekül szórakoztat, emellet rengeteget tanulhatunk a könyvekből és a szókincsünket is fejleszti az olvasás.
Szóval szerintem az olvasás a legjobb időtöltés, mert kikapcsol, megnyugtat, eltereli a figyelmedet és remekül szórakoztat, emellet rengeteget tanulhatunk a könyvekből és a szókincsünket is fejleszti az olvasás.
thunderbird
2011. június 24. 13:13
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Nagyon szeretek olvasni és van hogy én is két óra közti szünetben olvasok mert elegem van mindenkiből.
Most épp 6 könyvet olvasok:
Narnia krónikái
Sissi - egy császárné naplója
Mitológia
Egri csillagok
A tesó kódex
Vámpírnaplók - VI rész A visszatérés: Árnyéklelkek
Ebből kettőt már nem először olvasok(Sissi,Tesó kódex)de imádom őket az összeset és nemsokára majd belevágok a 7. könyvbe
Tudom hogy előbb ezeket kéne elolvasnom de nem tehetek róla ilyen vagyok.
Most épp 6 könyvet olvasok:
Narnia krónikái
Sissi - egy császárné naplója
Mitológia
Egri csillagok
A tesó kódex
Vámpírnaplók - VI rész A visszatérés: Árnyéklelkek
Ebből kettőt már nem először olvasok(Sissi,Tesó kódex)de imádom őket az összeset és nemsokára majd belevágok a 7. könyvbe
Tudom hogy előbb ezeket kéne elolvasnom de nem tehetek róla ilyen vagyok.
2011. június 24. 17:57
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Katie Price, azaz Jordan könyvét olvasom, az Angel Uncovered-et angol nyelven. Már a vége felé járok, és nagyon tetszett. Tipikus lányoknak való olvasnivaló.
2011. június 24. 18:03
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Most épp Roderick Gordon & Brian Williams: Az alagutak rejtélye című könyvét olvasom de pl. Meg Cabot összes könyvét szeretem és olvastam illetve Darren Shan könyveit is nagyon szeretem
2 felhasználónak tetszik:
Peszti,
thunderbird
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.