Olvasol?
2011. október 31. 21:08
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
(remélem nincs még ilyen topik, én sehol nem találtam) Kb. 3 éve "szerelmese" vagyok Claudia Gray könyvsorozatának, az Evernight-nak. Sokak szerint csak TVD és Twilight utánzat, de szerintem teljesen más! Nagyon megragadott a történet! Olvastad már? Mi a véleményed róla? Minden vele kapcsolatos új infó jöhet!
Rövid leírás: Bianca szökni akar. Új diák az Evernight Akadémián, egy háborzongató, gótikus bentlakásos iskolában, ahol az osztálytársak valahogy mind túlságosan tökéletesek: okosak, elegánsak, jófomán olyanok, mint a ragadozók. Bianca tisztában van vele, hogy nem illik közéjük. Ekkor találkozik Lucassal, aki szintén kilóg a sorból, s aki szemmel láthatólag mindent megtesz azért, hogy ne legyen olyan, mint a többi evernightos. Kettejük között tagadhatatlanul van valamiféle vonzalom. Bianca minden veszélyt vállalna, hogy a fiúval lehessen, de sötét, régesrégi titkok elszakítják őket egymástól. Bianca ekkor megkérdőjelez mindent, amit eddig igaznak hitt. Claudia Gray rossz csillagzat alatt született szerelmi története, és a veszélyes szövetségeket felvonultató izgalmas események lélegzetelállító modern vámpírmese a mai olvasónak. Claudia Gray New Yorkban él és dolgozik. Az Evernight az első regénye.
Rövid leírás: Bianca szökni akar. Új diák az Evernight Akadémián, egy háborzongató, gótikus bentlakásos iskolában, ahol az osztálytársak valahogy mind túlságosan tökéletesek: okosak, elegánsak, jófomán olyanok, mint a ragadozók. Bianca tisztában van vele, hogy nem illik közéjük. Ekkor találkozik Lucassal, aki szintén kilóg a sorból, s aki szemmel láthatólag mindent megtesz azért, hogy ne legyen olyan, mint a többi evernightos. Kettejük között tagadhatatlanul van valamiféle vonzalom. Bianca minden veszélyt vállalna, hogy a fiúval lehessen, de sötét, régesrégi titkok elszakítják őket egymástól. Bianca ekkor megkérdőjelez mindent, amit eddig igaznak hitt. Claudia Gray rossz csillagzat alatt született szerelmi története, és a veszélyes szövetségeket felvonultató izgalmas események lélegzetelállító modern vámpírmese a mai olvasónak. Claudia Gray New Yorkban él és dolgozik. Az Evernight az első regénye.
2011. november 01. 15:14
Én most a Neveletlen Hercegnő Naplója 4. részét olvasom És jó ötlet vol ez a topic,mert én nagy könyvfüggő vagyok
2011. november 01. 19:03
öm szoktam igen(: most épp. a Vizet az elefántnak c. könyvet kezdtem el sajnos a suli miatt nem iagzán haladok vele
2011. november 02. 11:59
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
szeretek olvasni, csak mostanában kevés időm van rá.
kedvenceim: Stephen King, Jane Austen, Agatha Christie, Richard Bach, Paulo Coelho
jelenleg Agatha Christie-től olvasom az Egérfogót, de lessan haladok vele, mert sok elfoglaltságom van.
kedvenceim: Stephen King, Jane Austen, Agatha Christie, Richard Bach, Paulo Coelho
jelenleg Agatha Christie-től olvasom az Egérfogót, de lessan haladok vele, mert sok elfoglaltságom van.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. november 02. 12:03
Jelenleg a True Blood-sorozat 6. könyvét olvasom, ez után pedig Stephen Kingtől A ragyogást.
A TB előtt pedig szintén Kingtől olvastam a Borzalmak városát, illetve a TB 4-et és 5-öt
A TB előtt pedig szintén Kingtől olvastam a Borzalmak városát, illetve a TB 4-et és 5-öt
2 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
heyitsamyMT
2011. november 02. 12:06
krisztina9711visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 170 Csatolások: 47 Azonosító: 163035 offline |
Nem csípem az olvasást csak akkor olvasok ha nagyon muszály !
csaK egyetlen egy van amit szivesen olvaok az az alkonyat és a többi kötet !
2011. november 02. 12:06
Jelenleg igen,de mindjárt befejezem A viharon át ezt olvasom.. Amúgy szeretek olvasni,jó kikapcsolódás ha pl unatkozunk..
2011. november 02. 16:14
Nagyon szeretek olvasni. A kedvenc könyvem az Elátkozott Ella, egy fantasy regény. Már százszor kiolvastam, nem bírok betelni vele.
2011. november 02. 16:57
Ez csak természetes nálam.Általában mindig kicsit yerekesebb könyveket olvasok(Disney rajzilfilmek,Szerelmi könyvek).Szerintem remek időtöltés az olvasás,csak sajnos az az egy baj van,hogy a tinin sőt az emberek többsége nem is olvas.Szerintem ez elég gáz,de hát ez van.
bloody girl
2011. november 03. 23:36
Nem rég fejeztem be a Heroin naplókat Nikki Sixxtől. Hatalmas könyv.
Aki esetleg ki akarná próbálni a drogokat ajánlom, hogy olvassa el és már az első pár oldal után megváltozik a véleménye...
Aki esetleg ki akarná próbálni a drogokat ajánlom, hogy olvassa el és már az első pár oldal után megváltozik a véleménye...
heyitsamyMT
2011. november 11. 09:29
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Jelenleg egy Tönniest tartok a kezemben.
ophely88
2011. november 13. 00:05
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Idézet (krisztina9711 @ 2011.11.02. 12:06)
Nem csípem az olvasást csak akkor olvasok ha nagyon muszály !
ja, ha olvasnál, nyilván már észrevetted volna, hogy az muszáj és nem muszály.
9 felhasználónak tetszik:
Piros0817,
ciccmicc44,
thunderbird,
ophely88,
fanni1998,
Grace Benning,
Coco Selly,
DiscoDiva,
Cintii
2011. november 13. 14:57
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Éppen most fejeztem be egy könyvet, de jelenleg nincs itthon olyan , amit olvashatnék (és persze érdekel is), de nagyon rajta vagyok, hogy Stephen King: A szem című könyvét megszerezzem valahonnan.
heyitsamyMT
2011. november 17. 18:39
Nagyon szeretek olvasni!Ha nem érzem magam jól,vagy megbántott valaki akkor csak elő veszek egy könyvet,bármilyet és elmerülök benne!
A kedvenceim között vannak a:
Twilight Saga,Shiver-Linger,Utazás a föld középpontjába
De nagyon szeretem az Agatha Christie vagy Nora Roberts könyveket.
A kedvenceim között vannak a:
Twilight Saga,Shiver-Linger,Utazás a föld középpontjába
De nagyon szeretem az Agatha Christie vagy Nora Roberts könyveket.
2 felhasználónak tetszik:
heyitsamyMT,
ophely88
2011. november 29. 19:16
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Igen, nemsokára befejezem Vladimir Nabokov Lolita című könyvét. Teljesen megrázó. Egyszerűen elképzesztő, hogy van olyan ember, aki ilyen őszinteséggel és bátorsággal leírta amit leírt a könyvben. Továbbra sem tudom más szemszögből nézni a korkülönbség kérdést mikor az egyik fél még gyerek. Utána a Milennium trilógiába vágok bele, elvégre fél évet vártam a könyvtárban, hogy hozzám kerüljön a trilógia. Egyik sem könnyű műfaj, ezek után valami komédiát kell már olvasnom. Nem ismer valaki valami JÓ fekete humorral átitatott könyvet?
Sally Sparrow
2011. november 29. 19:19
Most fejeztem be Az öreg halász és a tengert, és ma vettem egy könyvet: Vérmacska.
Életemben nem röhögtem még könyvön ennyit xDD
Életemben nem röhögtem még könyvön ennyit xDD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.