Sziasztok!
Én is nagyon szeretek olvasni. Igazából nem válogatok, a könyvespolcomon a krimitől kezdve az ifjúsági regényig minden műfajú könyv megtalálható. Jelenleg a Villámtolvajt olvasom Rick Riordantől, valamint a 14 karátos autót Rejtő Jenőtől.
Olvasol?
2012. január 07. 11:19
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Idézet (vdorina96 @ 2011.12.31. 19:16)
nem az az egy pár év számít csak azért kisebbknek nagyon nem ajánlott mert egyrészt enm értik annyira másrészt meg elég fel kavaró lehet majd mondd neked h tetszett
hát igen, kisebbeknek nem való, de én mindig is ilyen 16 éven felülieknek ajánlott könyveket olvasok. am. nekem nagyon tetszett!
2012. január 07. 11:34
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Egyszer olvastam egy könyvet. A farkaskalandot Angela Dorsey-tól .Sajna csak a Pony clubtól lehet kapni. A tesóm tag volt szal kaptuk ezt a könyvet és érdekesnek tűnt a címe. Egy héttel később azon kapom magam,h az utsó oldit olvasom Azóta csak azért olvasom a Kőszívű ember fiait,mert muszáj.
2012. január 07. 11:37
Idézet (vdorina96 @ 2011.12.31. 19:16)
nem az az egy pár év számít csak azért kisebbknek nagyon nem ajánlott mert egyrészt enm értik annyira másrészt meg elég fel kavaró lehet majd mondd neked h tetszett
Igen, én is így értettem. Én tavaly olvastam el és tényleg nagyon elgondolkodtató. 14 évesen lehet, hogy már megérted, de a nálad kisebbek nem biztos, hogy le tudják vonni belőle a tanulságot, meg hát... nem is nagyon kéne nekik elolvasni, mert eléggé durva.
2012. január 07. 11:40
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline |
Idézet (sophiej @ 2012.01.07. 11:38)
Jelen pillanatban Leiner Laurától a Szent Johanna Gimi 3-at olvasom. Fantasztikus!
Ezzel egyet értek.Én az 5-et olvasom
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2012. január 07. 11:44
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Chris d'Lacey-től olvasom a Jégszikrát,Szabó Magdától az Örömhozó,bánatrontót.De elakarom majd kezdeni Aprilynne Pike könyvét is,a Wingset.Valaki esetleg olvasta? Vélemény?
2012. január 07. 11:46
Idézet (Anne-Anne @ 2012.01.07. 11:40)
Ezzel egyet értek.Én az 5-et olvasom
Az olyan jó. December 20-a a legjobb nap. (Legalább is Reni számára )
2012. január 07. 22:04
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
[quote=sophiej,2012.01.07. 11:37~2749637]Igen, én is így értettem. Én tavaly olvastam el és tényleg nagyon elgondolkodtató. 14 évesen lehet, hogy már megérted, de a nálad kisebbek nem biztos, hogy le tudják vonni belőle a tanulságot, meg hát... nem is nagyon kéne nekik elolvasni, mert eléggé durva.[/quot
szerintem az íro meg akiadók is így gondolták hiszen nem véletlenül van feltűntetve a leki segély vonal száma mert ugye azt azér nem írják bele minden könyvbe sak az iylen témájuakba amugy nekem is nagyon nagyon tetszett ezért is olvastam el 4 nap alatt mert ha egyszer elkezdtem nem tudtam letteni amíg el nem olvastam legalább 30 oldalt...és most meg Libra Bray-től olvasom a Rettentő gyönyörűséget ez is angyon jó ugyhogy valószínúleg megveszem majd a 2. és 3. részét is
szerintem az íro meg akiadók is így gondolták hiszen nem véletlenül van feltűntetve a leki segély vonal száma mert ugye azt azér nem írják bele minden könyvbe sak az iylen témájuakba amugy nekem is nagyon nagyon tetszett ezért is olvastam el 4 nap alatt mert ha egyszer elkezdtem nem tudtam letteni amíg el nem olvastam legalább 30 oldalt...és most meg Libra Bray-től olvasom a Rettentő gyönyörűséget ez is angyon jó ugyhogy valószínúleg megveszem majd a 2. és 3. részét is
2012. január 07. 22:12
kethrineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 166817 offline |
Én nagyon szeretek olvasni természet feletti dolgokról,amik egyben izgalmasak is most például: a vámpírnaplókat olvasom, ami 7.kötetes és nagyon vastagok, de nagyon izgalmasak.. egyszerűen imádom*o*
2012. január 07. 22:51
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Persze, mindig olvasok. El sem tudok aludni este úgy, hogy ne olvasnék el pár oldalt az éppen aktuális könyvemből.
Legutóbb Bree Despain - The lost Saintcímű novelláját fejeztem be (az év második napján). Most pedig Danelle Harmon - A Veszedelmes c. regényét olvasom.
Egyébként nincs bajom azzal, ha nem könyvből, hanem táblagépről olvasok (bár ez nagyon ritkán szokott előfordulni... mondjuk ha nincs kedvem megvenni, vagy nem lehet kapni az adott könyvet).
A kedvenc sorozatom Claudia Gray - Evernightja.
Elég ritkán fordul elő, hogy annyira unok egy művet, hogy képtelen vagyok befejezni (mondjuk ez kötelezőnél már előfordult )
Legutóbb Bree Despain - The lost Saintcímű novelláját fejeztem be (az év második napján). Most pedig Danelle Harmon - A Veszedelmes c. regényét olvasom.
Egyébként nincs bajom azzal, ha nem könyvből, hanem táblagépről olvasok (bár ez nagyon ritkán szokott előfordulni... mondjuk ha nincs kedvem megvenni, vagy nem lehet kapni az adott könyvet).
A kedvenc sorozatom Claudia Gray - Evernightja.
Elég ritkán fordul elő, hogy annyira unok egy művet, hogy képtelen vagyok befejezni (mondjuk ez kötelezőnél már előfordult )
2012. január 08. 10:00
Idézet (vdorina96 @ 2012.01.07. 22:04)
Hát igen, a végén én is olvastam, hogy ki van írva melyik számot kell felhívni, ha észre vesszük az egyik ismerősünkön, hogy ilyesmire készül, de mondjuk ez tényleg nagyon fontos és nem csodálom, hogy ki van írva.
A Rettentő gyönyörűséget amúgy én is olvastam, de csak az eső részét. Annyira nm fogott meg, de rossz sem volt.
2012. január 08. 11:49
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
Idézet (sophiej @ 2012.01.08. 10:00)
Hát igen, a végén én is olvastam, hogy ki van írva melyik számot kell felhívni, ha észre vesszük az egyik ismerősünkön, hogy ilyesmire készül, de mondjuk ez tényleg nagyon fontos és nem csodálom, hogy ki van írva.
A Rettentő gyönyörűséget amúgy én is olvastam, de csak az eső részét. Annyira nm fogott meg, de rossz sem volt.
én se mondanám h hú elállt tőle alélegzteme de nem rossz és amíg azt olvasom s ea gép előtt vagyok xD
2012. január 08. 12:03
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline |
Régen sokat. Mostanában egyre kevesebbet olvasok. Itt a kötelező például a Kőszívű ember fiai ez a könyv nagyon nem tud lekötni elkezdtem olvasni és néha nem értem vagy pedig elkezdem unni szóval nem tudom mi lesz velem ha dolgozat lesz belőle
2012. január 08. 15:02
vdorina96♥Paris♥ |
Idézet (Xelly @ 2012.01.08. 12:03)
Régen sokat. Mostanában egyre kevesebbet olvasok. Itt a kötelező például a Kőszívű ember fiai ez a könyv nagyon nem tud lekötni elkezdtem olvasni és néha nem értem vagy pedig elkezdem unni szóval nem tudom mi lesz velem ha dolgozat lesz belőle
nyugi én a utolsó 20-30 oldalt el se olvastam
2012. január 08. 15:05
Idézet (Meganrajongó @ 2012.01.08. 12:01)
Igen.
Imádok olvasni,de hát ki nem?
Azt szerettem a legjobban a könyvekben,hogy bele tudod élni magad a történetbe,és teljesen azonosulsz a főszereplővel!
Most Stephen King művét az Állattemető c. könyvét olvasom.
Imádok olvasni,de hát ki nem?
Azt szerettem a legjobban a könyvekben,hogy bele tudod élni magad a történetbe,és teljesen azonosulsz a főszereplővel!
Most Stephen King művét az Állattemető c. könyvét olvasom.
Állattemetőt? Nagy kedvencem, csak ajánlani tudom. Én éppen a Jóslatok hálóját fejeztem be nem rég. Nagyon tetszett, mondjuk a vége nem az én ízlésem volt, de nem rossz ...
2012. január 08. 15:33
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline |
Idézet (vdorina96 @ 2012.01.08. 15:02)
nyugi én a utolsó 20-30 oldalt el se olvastam
én ugy kb 3-4 fejezet után untam meg és el se olvastam nagyon többet mert sok dolgot nem értek
2012. január 08. 15:39
Természetesen olvasok, mint általában!! Most éppen Ugron Zsolna Úrilányok Erdélyben c. kötetét, utána pedig a várva-várt Alef következik Paulo Coelho-tól!!!
2012. január 14. 15:16
Már sokat írtam ide, mert sokat olvasok. Jelenleg is.
Most a Szent Johanna Gimi 4.-ik részét. Eddig nagyon tetszik! Csak a borítója színével nem barátkoztam meg, de szerintem ez egyáltalán nem fontos. u.i.: aki még nem olvasta a SzJG, annak nagyon ajánlom. Nem fogja megbánni.
Most a Szent Johanna Gimi 4.-ik részét. Eddig nagyon tetszik! Csak a borítója színével nem barátkoztam meg, de szerintem ez egyáltalán nem fontos. u.i.: aki még nem olvasta a SzJG, annak nagyon ajánlom. Nem fogja megbánni.
2 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
DisneyFans
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.