Olvasol?
2012. október 07. 09:14
FantasyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 50 Azonosító: 187039 offline |
Ha van időm mindenképp olvasok, bár a kötelezőolvasmányokat utálom!
2012. október 07. 11:25
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Dennis Lehane: Vihar-sziget
2012. október 18. 22:13
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Nemrég fejeztem be Stephen King Tűzgyújtóját és Veronica Roth Beavatottját. Mindkettő fantasztikus volt, ajánlom figyelmetekbe őket.
Most Isaac Asimov Alapítvány sorozatának 2. kötetét bújom, nagyon érdekes.
Most Isaac Asimov Alapítvány sorozatának 2. kötetét bújom, nagyon érdekes.
2012. október 26. 19:02
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
Én most az Egri csillagokat olvasom,ami őszintén szólva nem is olyan rossz könyv mint képzeltem. ajánlom mindenkinek!
2012. október 30. 16:14
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Melissa de la Cruz: Rettegés
Átlagos vámpírkönyv, semmi újat nem mutat. Senkinek nem ajánlom. Én is csak kölcsönbe kaptam, amúgy tíz forintot nem adnék ki érte. Mondjuk jól meg van írva, és bírom a karaktereket (főleg Olivert), úgyhogy elvoltam vele.
10/7
Most pedig a Harry Potter 1. részét olvasom, nem tudom már, hanyadjára. Természetesen végtelenszámú pontot adok neki.
Átlagos vámpírkönyv, semmi újat nem mutat. Senkinek nem ajánlom. Én is csak kölcsönbe kaptam, amúgy tíz forintot nem adnék ki érte. Mondjuk jól meg van írva, és bírom a karaktereket (főleg Olivert), úgyhogy elvoltam vele.
10/7
Most pedig a Harry Potter 1. részét olvasom, nem tudom már, hanyadjára. Természetesen végtelenszámú pontot adok neki.
2012. október 30. 16:39
J. R. Wardtól olvasom jelenleg az Életre keltett szeretőt.
2012. október 30. 17:38
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline |
Most éppen Suzanne Collins trilógiájának harmadik köteténél tartok és nem tudok betelni vele
2012. október 31. 19:00
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Mostanában történelmi témájú könyveket bújok. Pár hete Annamarie Selinko Désirée című könyvét olvastam. Désirée valójában Deisderia svéd királyné, a regény az ő naplójából készült. Azért érdekes az ő sztorija, mert nagyon kalandos. Főleg mert ő volt Napóleon Bonaparte első szerelme és sorsuk Napóleon haláláig szorosan összefonódott.
Jelenleg pedig Leon Feuchtwanger három kötetes történelmi regényét olvasom, a Rókák a szőlőben címűt. Ez a francia forradalom előtti időszakot mutatja be. A frissen alakult, szabadságáért az angolokkal háborút vívó Egyesült Államok pénzbeli és egyéb segítséget kér a francia királytól. Benjamin Franklin, Lajos király, Marie-Antoinette... jajj, nagyon sok érdekes alak tűnik fel és nagyon átláthatóan leírja, mi történt azokban az időkben és mi miért történt.
Jelenleg pedig Leon Feuchtwanger három kötetes történelmi regényét olvasom, a Rókák a szőlőben címűt. Ez a francia forradalom előtti időszakot mutatja be. A frissen alakult, szabadságáért az angolokkal háborút vívó Egyesült Államok pénzbeli és egyéb segítséget kér a francia királytól. Benjamin Franklin, Lajos király, Marie-Antoinette... jajj, nagyon sok érdekes alak tűnik fel és nagyon átláthatóan leírja, mi történt azokban az időkben és mi miért történt.
2012. november 03. 01:18
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Jelenleg (kb. ezredszer) Chistopher Moore Biff evangéliuma című könyvét olvasom. A pasiról annyit kell tudni, hogy egy zseni, a könyv pedig a legviccesebb, amit valaha olvastam. Hát ennyi. Meleg szívvel ajánlom azoknak, akik értékelik az ilyesmit, vagy akik szeretnék magukat hasfájósra röhögni.
2012. november 08. 16:38
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Az egyetlen könyv, amit szívesen elolvasok többször is, az a Harry Potter!
2012. november 09. 19:31
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
A szürke ötven árnyalata
Nem vagyok már mai csirke, de ilyen igénytelen, primitív irományt még soha nem olvastam. Nem szoktam könyvet félbe hagyni, de lehet, hogy ennél megteszem, mert ehhez képest a Tiffany füzetek irodalmi remekműnek számítanak. Ha egy tizes skálán pontozni kéne, úgy két pontot adnék rá, de csak azért, mert jószívű vagyok. Kár volt a papírért, amire rányomták.
Nem vagyok már mai csirke, de ilyen igénytelen, primitív irományt még soha nem olvastam. Nem szoktam könyvet félbe hagyni, de lehet, hogy ennél megteszem, mert ehhez képest a Tiffany füzetek irodalmi remekműnek számítanak. Ha egy tizes skálán pontozni kéne, úgy két pontot adnék rá, de csak azért, mert jószívű vagyok. Kár volt a papírért, amire rányomták.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.