Starity

Caitlyn Jenner teljesen magára maradt nemváltása után

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 07. 23:57 #21
- törölt felhasználó -    
Tekintsünk el tőle, hogy ez műdráma, kezeljük tárgyilagosan: Ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor semmi joga sincs a "családjának" rá, emiatt elforduljon tőle, mellőzzék, haragudjanak rá, főleg mivel kéthetente minden női tag feltölteti a fenekét vagy a mellét. Kicsit sincs benne képmutatás. Bezzeg mindegyik fel lenne háborodva, ha Caitlyn azért nem állna velük szóba, mert felfújatták valamelyik testrészüket. Attól, hogy nő lett belőle ugyanaz az ember, ugyanazokkal a tulajdonságokkal, a külseje változott meg, nem azok a vonások, amik miatt szerették az ismerősei. Undorító sokszor az emberek hozzáállása -.-
2017. április 08. 02:07 #22
Lexavie
Lexavie
A
 
StátuszLet us be elegant or die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.23.
Hozzászólás: 2720
Csatolások: 0
Azonosító: 262632
Offline offline
Mivel a valóságshowjuk keretein belül hangzott el, így nem tudom megállapítani mennyi igazság van ebben, de gondolom egy olyan helyzetben, mint amilyenben a családja volt, senkinek sem volt elég 2 perc, hogy feldolgozza Cait döntését. Nem lehetett egyik oldalon sem állni.
2017. április 08. 07:26 #23
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Idézet (lily flowers @ 2017.04.06. 11:56)
Nem bírom Caitlyn-t, de ez a transzfóbia már förtelmes. Ő már nem Bruce, hanem Cait. Ezen mit olyan nehéz mérteni? A Kardashian-Jenner család annyira önző, hogy csak az érdekli őket, hogy velük mi van. Az, hogy olyanokkal tartsák a kapcsolatot, mint Caitlyn, aki nem él ott velük, az már nem megy. Szerintem elfogadóbbnak kellett volna lennie a családjának, mert megtalálta, ki ő valójában, ahogy végre jól érzi magát a bőrében. De mit várjunk ettől az idióta családtól? Lehet azért tagadták ki, mert Caitlyn (ebben az esetben Bruce) letett valamit az asztalra életében (Olympia), ők meg tehetségtelenül teszik a fejüket a Keeping Up with the Kardashians-ben. Na mindegy, hát sajnálom, hogy ennyire agyilag visszamaradottak.

Addig ne írj ilyeneket, amíg nem történik ilyen veled. (szóismétlés lvl sok) Nem olyan könnyű ám azt elfogadni, hogy az eddig apukának hívott férfi nővé operáltatja magát. Egyáltalán nem könnyű, nem is értem mit gondoltok, szerintetek ezt olyan könnyű megszokni? Nem egyik napról a másikra megy ez. Ne legyetek már ennyire lenézőek a Kardashian famíliával, én is utálom őket, de az emberség maradjon már meg mindenkiben, bárkiről van szó.
Könnyű lehülyézni őket, meg "agyilag visszamaradott"-nak nevezni, de nem tudom, ha neked valamelyik családtagod bevallaná, hogy ő a másik nemben érezné jól magát, te mit szólnál hozzá. Mert abban biztos vagyok, hogy te sem egyből visítozva ugrálnál a kanapén. wink.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok