Ugyan még csak öt hónap telt el az évből, ám a televíziós társaságok máris számtalan széria sorsáról döntöttek – sokuk már nem tér vissza a képernyőre a 2017-2018-as szezonban. Lássuk, melyek ezek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a sorozatok kaptak kaszát idén
2017. május 22. 18:33
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. május 22. 18:42
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline |
Hát.. Sokat nem is ismertem előtte és most se :/ Bár így nem meglepő, hogy 1 évadokat éltek meg.. Screem Queens pedig teljesen jogos a részemről, nem bírtam már az első évadot sem végig nézni A 2 Broke Girls-t sajnálom, kezdetekben nagyon jó volt, de ellaposodott
2017. május 22. 18:48
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Ezek közül csak 3at nézek. Az Élet csajos oldalát nagyon sajnálom, szerintem irtó jó pofa sorozat. A Scream Queens egy őrült sorozat, de nem gondoltam, hogy kaszát kap, minden esetre nem fogok sírni utána, de nem utáltam. A Sleepy Hollow meglepett, de Nicole nélkül már egyáltalán nem olyan, mint az elején. Pedig imádtam. Akkor még z egyik kedvenc volt.
2017. május 22. 18:52
scream queens mindig szerettem, az elvont humora miatt, és nagyon sajnálom, hogy vége lesz (
2017. május 22. 19:22
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12546 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Egyszerűen túl sok a gyenge és közepes sorozat, aztán csodálkoznak, hogy nincs nézettség. Legyen kevesebb, de kidolgozottabb sorozat, rendes befejezéssel. Én már nagyon ritkán kezdek újba - kivárom, hogy mi lesz, kaszát kap vagy lezárják. Elkövetik újra és újra azt a hibát, hogy lezáratlanul elkaszálják őket, de ha bejön és hozza a nézettséget, akkor addig csavarják és húzzák nyúzzák az újabb évadokat, hogy azzal cseszik el. Ezért jók az HBO sorozatok, ott megkapják a lezárást, akár egy másfél órás TV film fogmájában, de lezárják. Megnéz az ember 13 vagy 20-22 részt az első évadból, rákattan, aztán elkaszálják - tulajdonképpen elcseszett az ember az életéből 13, 20-22 x 40-45 percet. Betenne, ha venne az ember egy könyvet és hiányozna az utolsó 30 odala, mert az író úgy döntött, hogy inkább elkezd írni egy másikat...
1 felhasználónak tetszik:
idone
2017. május 22. 19:31
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25214 Csatolások: 2332575 Azonosító: 180890 online |
A The Catch, American Crime, és a Criminal Minds: Beyond Borders miatt most nagyon fáj a szívem, én boldogan néztem volna még pár évadon keresztül, egyes sorozatokból ezen a listán pedig már pár epizód után elegem is lett, és örvendek, hogy a csatornáknak is.
2017. május 22. 19:43
A Scream Queens-t azért sajnálom. Elég nagy hülyeség, de én szerettem.
2017. május 22. 20:15
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Amit sajnálok, az a Scream Queens, de végülis nem lenne értelme újabb évadnak, max pár év múlva.
2017. május 22. 20:37
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
A Szökést sajnálom egyedül. Nekem nagyon tetszik az új évad. A Rosewood szórakoztató volt, de csak pár epizódot láttam, Scream Queens pedig elég unalmas volt, végig se néztem.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2017. május 22. 20:59
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
TÖRÖLTÉK A FREQUENCY-T???? Mindig a kedvenceimet :'(
2017. május 22. 21:28
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
_ToTo_: általában nagyon nem értek egyet a hozzászólásaiddal, de most az egyszer teljesen igazat kell adnom neked, én is ugyanerre gondoltam!
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.