A sokrétű fiatal tehetség a mai napon jelentette meg második szóló EP-jét, valamint legfrissebb klipje is feltöltésre került.
A teljes cikkhez kattints ide!
K-pop visszatérés: G-Dragon
2017. június 08. 19:43
Ááá, ezt mennyire vártam már, csak aztán az elmúlt napokban történtek miatt inkább aggódtam Tabiért - minden aggodalmam ellenére viszont így is alig bírtam kivárni, hogy felkerüljön a m/v. Nem csalódtam benne, szép, letisztult, a számot imádom. Nagyon kíváncsi lettem volna a Bullshit klipjére is, de megértem, hogy inkább az Untitled került hamarabb publikálásra. Az albumot tekintve pedig valami ilyesmit vártam, egyáltalán nem csalódtam.
2017. június 08. 20:05
|
|
Lee Yoon Sun or Lejivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.04. Hozzászólás: 187 Csatolások: 87 Azonosító: 264687 offline
|
Hát. Amikor megtudtam, hogy lesz egy album + M/V - t is forgat, azt hittem elájulok. Ámulatosan magával ragadott a videóklipp, hisz nem csak a fenomálisan helyes Ji Yong volt benne, hanem a háttér is beszippantotta az elmémet és még jobban adott egy kis szépséget a klipphez, meg persze a dalhoz is. A dal nagyon, de nagyon illik mostani hangulatomhoz. Lassú és szomorú. Nagyon jó időzítés GD bby. :3
Én már eleve tudtam, hogy nagy sikert fog aratni, de hogy ennyire? Magyarország is megtalálható a felkapottak között. Legalább egy kicsit elterelte a T.O.P. - pal való tőrténtekről a figyelmet. Így tovább G - Dragon! Remélem még több ilyen bámulatos lemezt fog orrunk alá dugni! *-*
<3
2017. június 08. 20:06
Fantasztikus hangja van, egyáltalán nem csalódtam. Kellemes meglepetés volt ez a szám és az M/V is, csodálatosan lenyűgöző az egész a maga letisztultságával. ♥
2017. június 08. 20:15
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Nem számítottam GD-től ilyen balladára, de egészen kellemesre sikeredett. A hangja sokat fejlődött azóta, hogy utoljára hallottam, így ez is kellemes meglepetés volt számomra. A klippel viszont egyáltalán nem vagyok kibékülve, nekem nem a letisztultság jutott róla eszembe, hanem inkább az alacsony költségvetés
2017. június 08. 21:03
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira vártam már a cb-jét. És mint mindig most is levett a lábamról. Hihetetlen jó lett az egész album és az mv is. Meglepő volt viszont, hogy ehhez a számhoz csinált klipet előbb(vagyis hogy ez jött ki hamarabb) - Bullshit-re számítottam - de iszonyat jó lett. Lenyűgöző hangja van, amit ebben a számba meg is mutatott(nem mintha a többiben nem:""D).
Lesz mit most rongyosra hallgatnom:3
Lesz mit most rongyosra hallgatnom:3
2017. június 08. 23:03
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Végre *-*
Bármi is történjen mindig is V.I.P leszek, nem számít min ennek keresztül a tagok, mindig mellettük fogok állni, és azok, akik a jelenlegi helyzet miatt elpártoltak tőlük, biztosan meg fogják bánni.
Imádom az új számokat, és nagyon büszke vagyok Jiyong-ra.♥
Bármi is történjen mindig is V.I.P leszek, nem számít min ennek keresztül a tagok, mindig mellettük fogok állni, és azok, akik a jelenlegi helyzet miatt elpártoltak tőlük, biztosan meg fogják bánni.
Imádom az új számokat, és nagyon büszke vagyok Jiyong-ra.♥
2017. június 09. 16:42
|
|
kpoper2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 264784 offline
|
Imádom... Annyira GD , hogy csak na ... Rongyosra hallgattam ,és szét is sírtam a fejemet a dalon(kon). Eszméletlen lett!
( Nagyon remélem ,hogy T.O.P. felépül , bár tudom ,hogy ő volt a hülye ). Egyszóval : Csak így tovább GD !
2017. június 09. 19:22
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
valahogy sosem tud csalódást okozni, annyira gyönyörű ez a dal, a hangjában is egy csomó érzelem van, imádom az egészet. a klipet is, szerintem nagyon illik a dalhoz.
az album többi dala is nagyon tetszik, tegnap óta már rengetegszer végighallgattam.
az album többi dala is nagyon tetszik, tegnap óta már rengetegszer végighallgattam.
2017. június 10. 10:49
Gyönyörű!!❤ A hangja valami csodálatos a klip is egyszerű mégis nagyszerű.
Hogyan tud ennyire hátrahajolni?! ;)Nincsenek szavak arra, hogy mennyire imádom!❤
2017. június 10. 15:02
A dal gyönyörű lett, a klip is nagyon szép, hiába, hogy "egyszerű". Az album pedig fantasztikus lett, de hát mi mást vártunk GD-től? Benne sosem lehet csalódni
2017. június 10. 18:54
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Gyönyörű dal lett❤️
2017. június 13. 16:04
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Egyszeruen amikor meghallottam hogy Visszatér Majdnem sírtam, de a sírás akkor kovetkezett amikor megjelent az album. Egyszerűen tökéletes, mindig a kedvencem lesz ez az ember . Imadom őt , a stílusát ,mindenét.
Az album pedig hat pontosan annyira jo mint amennyire az előadója.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: