Elhoztunk nektek 20 idei üdítő nyári dalt, amiket bátran hozzáadhatsz a lejátszási listádhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme 20 üdítő nyári sláger a lejátszási listádba – I. rész
2017. június 23. 20:10
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Inkább maradok a saját számaimnál!
2017. június 23. 20:36
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
OMFG... Ezeket játssza óránként minden ócska rádió, kár a lejátszási listával vesződni ezekért a vackokért. Ha ezeket hallgatnám munkába menet a bringán vagy elaludnék vagy bedőlnék kínomban az első villamos alá.
2017. június 23. 20:38
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Egyiket sem ismertem.
És nem is tetszenek. :/
És nem is tetszenek. :/
2017. június 23. 20:39
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline |
Én még beleraknám Liam Payne-től a Strip that Down-t, Camilla Cabello-tól a Crying in a club-ot, Hailee Steinfeld-től a Most Girls-t és Harry Styles-tól a Woman-t és a Kiwi-t.
2017. június 23. 20:48
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline |
Hát nekem innen csak a Despacito van meg Justin nélkül,ésThere's Nothing Holding Me Back.De viszont 2 számot hiányolok a listáról azok pedig a:Burak Yeter és Danielle Sandoval Tuesday és a másik pedig a Fly Project Toca Toca.De ez csak az én véleményem!
2017. június 23. 20:49
Nagyot nevettem, amikor rávettem magam, hogy rákattintsak arra a Despacito dalnak a videójára - beletekerve a refrén környékére 10 másodperc is elég volt abból a sz*rból. Két milliárdos megtekintés, én meg csak most láttam először.. Hát, szerintem azt az egy kattintást sem kellett volna véghezvinni.
De boldog lennék, ha csak az ócska rádiók játszanák. De még a Spotify is benyomja ezeket, hogy hallgasd meg, plusz a közösségi média oldalakon minden harmadik bejegyzés valahogy kapcsolódik ezekhez a dalokhoz. Annyiszor hallom őket, hogy már fejből tudom a szövegüket, úgy, hogy fogalmam sincs, mi a címük és ki a fene énekli őket.
Idézet (_ToTo_ @ 2017.06.23. 20:36)
OMFG... Ezeket játssza óránként minden ócska rádió, kár a lejátszási listával vesződni ezekért a vackokért. Ha ezeket hallgatnám munkába menet a bringán vagy elaludnék vagy bedőlnék kínomban az első villamos alá.
De boldog lennék, ha csak az ócska rádiók játszanák. De még a Spotify is benyomja ezeket, hogy hallgasd meg, plusz a közösségi média oldalakon minden harmadik bejegyzés valahogy kapcsolódik ezekhez a dalokhoz. Annyiszor hallom őket, hogy már fejből tudom a szövegüket, úgy, hogy fogalmam sincs, mi a címük és ki a fene énekli őket.
2017. június 23. 20:50
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Egy kettőt nem értem, miért van itt, például szerintem az elsőnek felsorolt Despacito se olyan nagy szám, sőt mi több, iszonyatosan irritál engem. Valamint, szerintem Miley újdonsága, a Malibu se olyan nagy szám, még is mindenki hű de nagyon odáig van érte, meg amibe végképp bele kell még szólnom, nem is értem, mit keres itt a Little Mix, ezzel a béna, selejt, tucatszámmal, aminek még a ritmusa se normális. Viszont, a Swish Swish-t és Shawn számát abszolút megértem, a többi pedig tesztelés alatt áll számomra is.
2017. június 23. 21:05
Issues, Thunder, Attention, No More Sad Songs, Cut To the Feeling, Sober, Malibu, Swish Swish, Carolina
2017. június 23. 21:28
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Aham..biztos..xD Nem az én stílusom..kettő szám van innen amit szeretek: Thunder és Malibu. Sellymee2003 egyet értek. Én is maradok inkább a saját zenémnél.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.