Elhoztunk nektek 20 idei üdítő nyári dalt, amiket bátran hozzáadhatsz a lejátszási listádhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme 20 üdítő nyári sláger a lejátszási listádba – I. rész
2017. június 23. 20:10
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Inkább maradok a saját számaimnál!
2017. június 23. 20:36
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
OMFG... Ezeket játssza óránként minden ócska rádió, kár a lejátszási listával vesződni ezekért a vackokért. Ha ezeket hallgatnám munkába menet a bringán vagy elaludnék vagy bedőlnék kínomban az első villamos alá.
2017. június 23. 20:38
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Egyiket sem ismertem.
És nem is tetszenek. :/
És nem is tetszenek. :/
2017. június 23. 20:39
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline |
Én még beleraknám Liam Payne-től a Strip that Down-t, Camilla Cabello-tól a Crying in a club-ot, Hailee Steinfeld-től a Most Girls-t és Harry Styles-tól a Woman-t és a Kiwi-t.
2017. június 23. 20:48
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline |
Hát nekem innen csak a Despacito van meg Justin nélkül,ésThere's Nothing Holding Me Back.De viszont 2 számot hiányolok a listáról azok pedig a:Burak Yeter és Danielle Sandoval Tuesday és a másik pedig a Fly Project Toca Toca.De ez csak az én véleményem!
2017. június 23. 20:49
Nagyot nevettem, amikor rávettem magam, hogy rákattintsak arra a Despacito dalnak a videójára - beletekerve a refrén környékére 10 másodperc is elég volt abból a sz*rból. Két milliárdos megtekintés, én meg csak most láttam először.. Hát, szerintem azt az egy kattintást sem kellett volna véghezvinni.
De boldog lennék, ha csak az ócska rádiók játszanák. De még a Spotify is benyomja ezeket, hogy hallgasd meg, plusz a közösségi média oldalakon minden harmadik bejegyzés valahogy kapcsolódik ezekhez a dalokhoz. Annyiszor hallom őket, hogy már fejből tudom a szövegüket, úgy, hogy fogalmam sincs, mi a címük és ki a fene énekli őket.
Idézet (_ToTo_ @ 2017.06.23. 20:36)
OMFG... Ezeket játssza óránként minden ócska rádió, kár a lejátszási listával vesződni ezekért a vackokért. Ha ezeket hallgatnám munkába menet a bringán vagy elaludnék vagy bedőlnék kínomban az első villamos alá.
De boldog lennék, ha csak az ócska rádiók játszanák. De még a Spotify is benyomja ezeket, hogy hallgasd meg, plusz a közösségi média oldalakon minden harmadik bejegyzés valahogy kapcsolódik ezekhez a dalokhoz. Annyiszor hallom őket, hogy már fejből tudom a szövegüket, úgy, hogy fogalmam sincs, mi a címük és ki a fene énekli őket.
2017. június 23. 20:50
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Egy kettőt nem értem, miért van itt, például szerintem az elsőnek felsorolt Despacito se olyan nagy szám, sőt mi több, iszonyatosan irritál engem. Valamint, szerintem Miley újdonsága, a Malibu se olyan nagy szám, még is mindenki hű de nagyon odáig van érte, meg amibe végképp bele kell még szólnom, nem is értem, mit keres itt a Little Mix, ezzel a béna, selejt, tucatszámmal, aminek még a ritmusa se normális. Viszont, a Swish Swish-t és Shawn számát abszolút megértem, a többi pedig tesztelés alatt áll számomra is.
2017. június 23. 21:05
Issues, Thunder, Attention, No More Sad Songs, Cut To the Feeling, Sober, Malibu, Swish Swish, Carolina
2017. június 23. 21:28
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Aham..biztos..xD Nem az én stílusom..kettő szám van innen amit szeretek: Thunder és Malibu. Sellymee2003 egyet értek. Én is maradok inkább a saját zenémnél.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.