Megtörtént: második helyre szorult a Despacito remix Justin Bieberrel, exének, Selena Gomeznek köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megdöntötte a Despacito uralmát Selena Gomez új dala
2017. július 14. 12:47
|
|
Becky G fansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 262819 offline
|
Én személy szerint a Despacitot jobban szeretem
2017. július 14. 12:57
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Nekem meg személy szerint a Despacito nevű remekműből már annyira herótom van,hogy kb. a szavazásnál tőlem bármilyen másik számot írhattak volna,még akkor is a másikra szavazok,ha nem is hallottam.
2017. július 14. 12:59
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Már annyira felidegesít,hogy már írni sem tudok
annyire herótom van tőle másik verzió: annyira elegem van belőle
2017. július 14. 13:03
Bocsánatot szeretnék kérni, mert az előző cikkben nagyon leszóltam Selenát és a Fetish-t. Azt kell hogy mondjam: nagyon tetszik a dal. Nem tudom de tegnap végig egész nap csak ezt a dalt hallgattam. Nagyon jó és gratulálok!!
2017. július 14. 13:19
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Szeretem selenat de mostanaba olyan fura zeneket csinal
Maradok a bieber despacito nal
Maradok a bieber despacito nal
2017. július 14. 13:59
Nem tudom nekem annyira nem tetszik az új száma. De a Despacinál még mindig jobb....
2017. július 14. 14:12
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Hmm, nekem nem annyira tetszik a zene, szerintem kb 1 szinten van ez és a despacito...
/SZERINTEM!/ xD
...
/SZERINTEM!/ xD
...
2017. július 14. 14:20
Én ezt a szájat még mindig nem bírom nézni...tényleg az undi a legjobb szó rá...és igaza van Nagisanak...a férfiakat majd jól elálmodoznak róla hiszen erre megy rá az egész
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: