Végre megérkezett a színésző főszereplésével készült horrorfilm első előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne új horrorfilmjétől garantáltan rémálmaid lesznek
2017. augusztus 07. 12:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 07. 12:50
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Wow! Bella tud produktumot is nyújtani az állandó botrányai mellett, le vagyok nyűgözve!
Egyébként jónak tűnik, átlagos horrorfilm-szaga van. Majd megnézem, de azért a moziba nem fogok elmenni miatta.
Egyébként jónak tűnik, átlagos horrorfilm-szaga van. Majd megnézem, de azért a moziba nem fogok elmenni miatta.
2017. augusztus 07. 13:06
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Jónak ígérkezik , kíváncsian várom ! Habár a színésznőt nem bírom , de a film jónak tűnik
2017. augusztus 07. 13:25
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Remélem,hogy jó lesz.Sajnos egy bevezetőből sokat nem lehet levonni!Volt már olyan,ami jónak igérkezett és mégsem ért sokat.
Rémálmai biztos nem,hozzá vagyok szokva a parás horrorokhoz,amiből amúgy kevés van,ez se biztos,hogy olyan ijesztő lesz,de attól még lehet jó.
Rémálmai biztos nem,hozzá vagyok szokva a parás horrorokhoz,amiből amúgy kevés van,ez se biztos,hogy olyan ijesztő lesz,de attól még lehet jó.
2017. augusztus 07. 13:27
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
A trailer alapján jónak ígérkezik, kíváncsi vagyok rá és remélem, nem volt benne minden izgalmas rész az előzetesben. Moziba nem fogok elmenni miatta, de nagyon várom. Pláne, hogy Bellát és Chandlert is bírom.
2017. augusztus 07. 13:33
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
2014-ben fejezték be a forgatást, mégis idáig vártak a megjelenéssel? Itt valami bűzlik. Viszont szeretem a horror filmeket, úgyhogy szívesen megnézném. De kétlem, hogy egy 7-estől többet érne.
2017. augusztus 07. 14:07
Sok, már leforgatott filmje van Bellának, amiket még mindig nem mutattak be, nem tudom, miért hagyják őket parlagon annyi ideig. Ha szerintük nem olyan jó, akkor adják ki DVD-n vagy online. Egy színésznőnek se jó, ha ennyi régi filmje "beragad" és nem tud továbblépni.
2017. augusztus 07. 14:51
Szerény véleményem szerint egyáltalán nem annyira para, mint amilyennek leírják. Ráadásul nekem kicsit erőltetettnek és elcsépeltnek tűnik a "We See You" feliratokkal, és ilyesmi elemekkel. Nem hiszem, hogy megnézem, de Bella és a színészek, akik játszanak benne, jónak tűnnek.
2017. augusztus 07. 15:51
az előzetes alapján kicsit gagyinak néz ki, de aki hasonló filmet akar nézni annak a Vaksötét ajánlanám, mert az tényleg nagyon jó.^^
Bella filmjei közül én az Amityville-re vagyok kíváncsi, már mióta évekkel ezelőtt kijött az első előzetese. az is nem sokára lesz a mozikban.
Bella filmjei közül én az Amityville-re vagyok kíváncsi, már mióta évekkel ezelőtt kijött az első előzetese. az is nem sokára lesz a mozikban.
2017. augusztus 07. 15:53
Iszonyatosan tetszik már az előzetes alapján. Tuti megfogom nézni ezt is, meg az Amityville-t is, már nagyon várom mindkettőt.
2017. augusztus 07. 16:31
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline |
Nikus12:az előzetes alapján kicsit gagyinak néz ki, de aki hasonló filmet akar nézni annak a Vaksötét ajánlanám, mert az tényleg nagyon jó.^^
Én is azt várom a legjobban Cameron miatt.
Én is azt várom a legjobban Cameron miatt.
2017. augusztus 07. 17:20
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nagyon ijedős vagyok, de a trailer alapján nem nagyon para. :\
A történet is unalmasnak tűnik, nekem nem keltette fel az érdeklődésem.
A történet is unalmasnak tűnik, nekem nem keltette fel az érdeklődésem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.