Viccet csinált az ázsiaiakból, és elfelejtett bocsánatot kérni: nem látják így szívesen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hoppá! Rasszista vicce miatt nem sétálhat a VS-shown Gigi Hadid
2017. szeptember 01. 15:57
Elég szomorú, hogy nem gondolt bele, hogy ennek akár lehetnek következményeik is.. :l
2017. szeptember 01. 16:00
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline |
Ez tényleg hülyeség volt tőle de az még inkább hogy nem kért bocsánatot,hiszen láthatja az egész mekkora port kavart.
2017. szeptember 01. 16:04
Én, mint európai még mindig úgy gondolom, hogy ez kicsit túlzás, viszont nyilván nem vagyok ázsiai, így nem tudhatom, mi esik nekik rosszul és mi nem, ami nap mint nap zúdul rájuk az interneten. El tudom képzelni, hogy ez sértő nekik, és jobban belegondolva, én sem ugrálnék, ha az én nemzetem parodizálnák ki. Mindenesetre a Hadid testvérek legalább most majd elgondolkodnak azon, hogy mik a veszélyei az eszetlen posztolgatásoknak.
De a legnagyobb probléma nem is a viccel van, hanem azzal, hogy nem kért bocsánatot. Arra nem vette a fáradtságot, ha már akaratán kívül vérig sértett egy nemzetet, hogy annyit mondjon, sajnálja. Akkor szerintem a kínai nemzet is szívesebben látná, de így...eléggé érthető reakció sajnos. :/
De a legnagyobb probléma nem is a viccel van, hanem azzal, hogy nem kért bocsánatot. Arra nem vette a fáradtságot, ha már akaratán kívül vérig sértett egy nemzetet, hogy annyit mondjon, sajnálja. Akkor szerintem a kínai nemzet is szívesebben látná, de így...eléggé érthető reakció sajnos. :/
2017. szeptember 01. 16:04
én azért nem hiszem, hogy ezt az egészet sértésnek szánta, mert a barátja, Zayn Malik is rendelkezik ázsiai felmenőkkel. nem a szívem csücske a csajszi, de szerintem ez a sok utálat, amit kap az emberektől meglehetősen túlzás.
2017. szeptember 01. 16:13
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Nem hinném,hogy bátnásnak szánta.. Szerintem ez túlzás.
2017. szeptember 01. 16:38
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 343 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline |
Istenem! Idáig jutott a világ! Az álszenteskedést már nem lehet tovább fokozni!.. Lassan az időjáráson kívül már semmit nem vehetsz a szádra, mert Te leszel a világ legganajabb embere... Annyira röhejes... Fogadni mernék, hogy egy Lucy Liu vagy Jackie Chan le se szarná...
2017. szeptember 01. 17:26
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Nem halt volna bele ha bocsánatot kér de úgy látszik jobbnak képzeli magát annál hogy elnézést kérjen. Oké biztos viccnek szánta de van amivel nem viccelünk ilyen a vallás
2017. szeptember 01. 17:49
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nem kedvelem Gigit, egyáltalán de erre a videóra még én is azt mondom, hogy ártatlan vicc és,hogy felfújják az egészet. Nem gúnyolt ki senkit csak széthúzta szemét, hogy ázsiasabb hatást érjen el. Ez olyan, mintha valaki afro stílusú parókát vesz fel, hogy afrikainak tűnjön, vagy szeplőket rajzol magára és befesti a haját vörösre. Nem hordozott semmiféle rossz üzenetet/szándékot azt pedig el kell fogadni,hogy az emberek másfélék. Nem értem, az emberek miért akadtak ezen annyira ki. Szerencsétlen csaj egyedül csak ott cseszte el,hogy amikor látta mennyi ember felháborodik, nem kért bocsánatot.
2017. szeptember 01. 18:15
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Pedig ő ezerszer jobban érti a dolgát, mint a húga. Ő csak olyan semmilyen képpel végigmegy a kifutón és semmi extra. Gigi sokkal jobb lett volna. Amúgy meg igaza van, én sem kérnék bocsánatot. Miért, mert bolondozott egy kicsit? Tudtommal nem tiltott...
2017. szeptember 01. 18:20
Szerintem sem olyan nagy dolog, de végülis nem engem figurázott ki. Ha másoknak rosszul esett, akkor lehet messzire ment.
2017. szeptember 01. 18:28
rasszista: egyes emberi fajtákat hátrányosan megkülönböztető
(idéztek az idegen szavak gyűjteményéből)
Namármost. Ez a vicc (mert az) semmiben nem más attól, mintha például egy kép erejéig széthúzod a szemed, hogy kínainak tűnj. Senkit nem gúnyolt, nem űzött csúfot az ázsiai emberekből. Az ázsiaiak így néznek ki. Ez tény.
(idéztek az idegen szavak gyűjteményéből)
Namármost. Ez a vicc (mert az) semmiben nem más attól, mintha például egy kép erejéig széthúzod a szemed, hogy kínainak tűnj. Senkit nem gúnyolt, nem űzött csúfot az ázsiai emberekből. Az ázsiaiak így néznek ki. Ez tény.
2017. szeptember 01. 18:36
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline |
Ez már kezd nevetségesbe átmenni. Sokan szerintem nincsenek tisztába a rasszista fogalmával. Ez egy vicc volt...én is sokszor viccelődök hasonlóval és még sind bajom ezekkel az emberekkel. Sőt. Kifejezetten érdekel a kultúrájuk meg maga a történelmük is. Szerintem Gigi semmi rosszat nem akart ezzel a videóval és most mégis ő szívta meg. Gratulálok emberiség!
2017. szeptember 01. 18:38
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Szerintem megérdemli,múltkor Donald Trump feleségènek akcentusából is viccet csinált,szóval már kijárt neki valami,hogy visszavegyen.
2017. szeptember 01. 18:41
A vicc abból állt, hogy kigúnyolta az Ázsiaiakat, megérdemli, amit kapott érte. Máskor gondolkozik.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.