Mondj búcsút a szívednek, mert hamarosan kettétörik. A Riverdale rendezője, Roberto Aguirre-Sacasa elárula a TV Line-nak, hogy mi vár Bughead-re a sorozat második évadában és sajnálatos módon ez elég sivárnak tűnik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rossz hír a Bughead-rajongók számára
2017. szeptember 12. 12:45
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Kíváncsian várom mit hoznak össze.. Én még örülnék is neki ha bekavarnának nekik.:""D
2017. szeptember 12. 14:44
Hát nem tudom, hogy ezt most azért mondták e, hogy akik régen nézték de már nem nézik megint belekezdjenek vagy komolyan mondtaa... Remélem nem mondtak annyira komolyan
2017. szeptember 12. 15:20
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Több akadályba ütköznek...attól még lehet jó a vége. Az életben sem megy mindig simán egy kapcsolat. A sorozatba pedig azért is kell ez, mert különben unalmas lenne egy idő után.
2017. szeptember 12. 15:28
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Hála az égnek. Úgy utálom Betty-t, mint a franc, Jug sokkal jobbat érdemel mint az a hisztis hibbant liba. Én amúgy annyira Arch és Veronica kapcsolatát sem szívlelem. Eskü megnéznék egy Veronica - Jughead végkifejletet. Bár, ha már nem Betty-vel van én már akkor is örülök
2017. szeptember 12. 15:57
Néha azt érzem, én vagyok az egyetlen rajongója a sorozatnak, akit nem annyira izgat ki-kivel van együtt. Mármint, igen, én is nagyon szeretem Bettyt és Jugheadet együtt, de engem sokkal jobban érdekelne a rejtélyes oldala a sorozatnak. Elvégre, emiatt kezdtem el nézni, nem pedig a kapcsolatok miatt.
2017. szeptember 12. 16:53
Engem szintén a zavar kicsikét, hogy az alapjába véve maga a város és annak rejtélyei köré épülő sorozatot felváltja ez a szerelmi főszál, mert én is az eredeti koncepció miatt szerettem főleg- persze a párosokkal sincs bajom, csak azért mégis jobban érdekelne Riverdale titkai.. remélem, ilyenekben fog főleg bővelkedni a 2. évad, és csak az elvakult shipperek miatt harangozzák be így.
2017. szeptember 12. 17:38
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline |
Több idő kéne a karaktereknek. csak ne legyen ennek is az a vége, hogy már mindenki kesz mindenkivel (pl. Caroline a Vámpirnaplokban)
2017. szeptember 12. 18:25
vjucu95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 195377 offline |
Én nagyon szeretem Bugheadet és a sorozatot is, a kapcsolatukat mondjuk inkább Jughead miatt. Szerintem kell nekik is egy kis csavar, mielőtt ellaposodna a dolog.
2017. szeptember 12. 18:35
Szeretem Bugheadet, de számomra is annyira erőltetettnek tűnik néha ez a páros.
2017. szeptember 12. 19:50
Szerintem én vagyok az egyetlen aki sosem szerette őket hehe. Jughead eredetileg aszexuális és nagyon bírtam ezt az elejétől fogva. Nem nagyon találkozik az ember aszex karakterekkel. Amikor megláttam, hogy Bettyvel összehozták, majdnem elsírtam magam. Komolyan, annyira erőltetettnek tűnt az egész, ráadásul Betty volt az a szereplő számomra, aki amúgy el megy egynek meg szimpi de valójában sosem kedveltem igazából. Remélem, hogy a sorozat megtartja a színvonalát és nem veszi el teljesen a történet lényegét a szerelmi szál.
2017. szeptember 16. 13:49
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Szeretem őket együtt, de kell egy kis csavar a kapcsolatukba, mellesleg én jobban odavagyok Archie és Veronica párosáért, nem értem miért Bugheadet shippeli mindenki
2017. szeptember 23. 10:50
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Zsóka11 én is így vagyok Én sokkal jobban kedvelem Archie-t és Veronicát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.