Mint ahogy azt tegnap bejelentette, a mai nap folyamán meg is érkezett a 27 éves énekesnő újdonsága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Taylor Swift újdonsága
2017. november 03. 12:27
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
A Look What You Made Me Do és a Ready for It nekem abszolút jobban tetszik, de ez is jó lett. Bár számomra kicsit egysíkú.
2017. november 03. 12:42
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nagyon tetszik ez is!
Elsőre picit unalmasnak tűnt, de ez hamar megváltozott! Eddig imádom Taylor összes számát a Reputationról, sztem sikerül neki felülmúlnia az 1989-es albumot!
2017. november 03. 15:39
Az a sok vidámság, ami ebből a dalból árad egészen meghatott. Annyira jó tudni, hogy Taylor végre teljes egészében boldog.
És azok a kis utalások a Love Story-ra pedig kifejezetten tetszettek, na meg hát gondolom azt mondanom sem kell, milyen véleményen vagyok a dalról. Reggel óta már jó párszor újrahallgattam és nem tudom megunni (ezt sem).
2017. november 04. 08:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Eléggé egysíkú és unalmas, legalábbis szerintem.
2017. november 04. 12:41
Szerintem merőiben eltér az előző számok hangzásvilágától, mert sokkal lassabb és lágyabb. Nekem kisit egyhangú és lassú, de persze ez is ízlések és pofonok kérdése.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: