Az énekesnő három éve adta ki utolsó dalát Mistletoe címmel. A mai napon pedig minden előzetes bejelentés nélkül megérkezett legújabb szerzeménye You're Here címmel, ami egy karácsonyi dal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lucy Hale - You're Here
2017. november 17. 22:59
Még ha el is indulna... Mindegy, youtube-on rákerestem: https://www.youtube.com/watch?v=1BVnpOQX1is és nem csalódtam, megsüketültem.
De a szándék megvolt, adtam egy esélyt. Kár volt, egy hangot sem talált el.
2017. november 17. 23:23
Végighallgattam, de legszívesebben a felénél kinyomtam volna.
2017. november 18. 10:16
|
|
allisonhale.phoenix girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2704 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Gyönyörű dal, nagyon tetszik! Lucynak szerintem csodás hangja van, én szeretem hallgatni a zenéit. Tehetséges énekesnőnek tartom.
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2017. november 18. 11:08
|
|
BIRTHDAYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 234558 offline
|
Nagyon szép szám, Lucy csodálatosan énekel. Lehet, hogy a műfaj nem mindenkinek jön be, de azt mondani, hogy egy hangot sem talált el, na az
Alysia
2017. november 18. 13:55
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
én nagyom bírom lucy-t meg minden de ezt az éneklés dolgot nem kéne erõltetni
2017. november 18. 21:55
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nwm mindegyik műfaj áll jól egy énekesnek, és szerintem Lucynak ez nem jött be. A többi zenéjét úgy ahogy bírom, szerintem gyönyörű hangja van, e próbáljon ki valami más műfajt:)
Alysia
2017. november 19. 12:39
Szerintem inkább maradjon a színészkedésnél. Én nem utálom őt, de ha egyszer nincs jó hangja akkor nincs.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.