Ismét eltelt egy újabb hét: nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfotóit az Instagramról!
A teljes cikkhez kattints ide!
A hét legnépszerűbb celebfotói
2017. december 10. 13:48
Engem egyébként érdekelne, hogy mi alapján válogatják össze a képeket... mert, ha tényleg a legnépszerűbb fotók kerülnének be, akkor sokkal változatosabb lenne ez a lista. Oké, hogy Adam Lambert minden héten képeket oszt meg a turnéjáról, és hogy Lily Collins is telerakja az instáját szelfikkel, de baromi unalmas már, hogy kettőjük közül valamelyik biztos benne van ezekben a cikkekben. Lily képe például az egy millió kedvelést se érte el, viszont vannak olyan sztárok akiknek az eheti posztja bőven a két millió szívecskénél jár, mégsem kerültek be ide. Ezek alapján simán el lehetne hagyni a "legnépszerűbb" és a "legizgalmasabb" szavakat a cikkből, mert szinte minden héten ugyanazt látni egyáltalán nem izgalmas.
2017. december 10. 13:48
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Gal....hogy lehetsz ilyen rohadtul gyonyoru? Dua Lipa-nak Gratulalok...megerdemelte.
2017. december 10. 14:05
Gaal, mennyire gyönyörű mindig, nem hiszem el Lily, Lucy, Emma, Dua, Shay
2017. december 10. 14:16
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Hol van Will Roland korcsolyázós képe?
2017. december 10. 15:54
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
Igen, én Ádám Lambert ét nem értem, amíg nem olvastam szárított, addig azt se tudtam, hogy ki ő. Itt meg úgy nyomtatják, mint ha muszáj lenne. Lehet, hogy muszáj is, mert van itt egy hatalmas glambert??? Aligha nem. Pedig uncsika
2017. december 10. 17:13
Dina332új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.02. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 260675 offline |
Egyet értek Nikus12-vel. Mitől ezek a legnépszerűebbek az Instagramon? A cím csak felhivás a cík írojának kedvenc sztárjaira. Minden kis hülyeséget leirnak csak hogy érmét kapjanak.
2017. december 10. 17:20
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Jessica & Jennie
2017. december 10. 17:36
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline |
Lucy-tól nagyon kedves gesztus volt
2017. december 10. 19:05
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Legnépszerűbbek között nem olyanoknak kellene szerepelni mint Taylor Swift, Shawn Mendes, Ariana Grande, Justin Bieber, stb... Akik tényleg az Instagram legnagyobb arcai? Valószínűleg az is untatná az embereket (engem biztosan), de valami köze lenne a cikkhez.
Mert az a Jennie meg a másik ázsiai nem hiszem hogy az instagram legnépszerűbb felhasználói lennének. Ahogy Adam Lambert sem. (De milyen is lenne egy ilyen cikk nélküle?)
Duának is - annak ellenére hogy nagyon szeretem - a cím alapján semmi keresnivalója nincs itt.
Szóval megkérlek, hogy vagy a címet változtasd meg, vagy akkor tényleg a legnépszerűbb celebfotók szerepeljenek a cikkben.
Mert az a Jennie meg a másik ázsiai nem hiszem hogy az instagram legnépszerűbb felhasználói lennének. Ahogy Adam Lambert sem. (De milyen is lenne egy ilyen cikk nélküle?)
Duának is - annak ellenére hogy nagyon szeretem - a cím alapján semmi keresnivalója nincs itt.
Szóval megkérlek, hogy vagy a címet változtasd meg, vagy akkor tényleg a legnépszerűbb celebfotók szerepeljenek a cikkben.
2017. december 11. 15:12
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (TheBestKitsune @ 2017.12.10. 19:05)
Ahogy Adam Lambert sem. (De milyen is lenne egy ilyen cikk nélküle?)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.