Lista: 2017 legjobb dalai
2017. december 27. 19:53
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
azt hittem annyira nem szar ez a lista, aztán megláttam az első helyet.
nekem nincs bajom selenaval, de szerintem az a dal gyenge lett, főleg az utána lévő dalokhoz képest.
2017. december 27. 20:41
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
A felét nem ismerem XDD
2017. december 27. 21:45
um, hol van gambino bármelyik másik száma? miért a redbone? és selena száma biztos, hogy nem első. a billboard amúgy szxr, szóval mindegy. de mégis...
2017. december 28. 00:29
|
|
kicsikacsa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.15. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 267311 offline
|
Konkrétan egy zenét ismerek, azt is csak a Pamkutya paródia miatt (Despacito)
2017. december 28. 17:39
Ezerszer jobb számok voltak a legelején, mint a végén! A Strangers, a Paris, a Thunder, a Havana, a sorolhatnám... Őszintén, hiányolom belőle Logan Hendersont. A Sleepwalkert, például. Az a száma lett a legjobb (mondjuk az összes jó, de az a legjobb
). Vagy Bebe Rexhát.
Ezen is látszik, milyen nevetséges listák születnek 2017-ben... De ha valaki a fos zenéket mondja jónak, akkor nem is csoda...
Ezen is látszik, milyen nevetséges listák születnek 2017-ben... De ha valaki a fos zenéket mondja jónak, akkor nem is csoda...
2017. december 28. 20:42
|
|
Filled-with-loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261482 offline
|
Hát ez a lista valami szörnyű.....
2017. december 28. 20:57
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
The Chainsmokers ♥ Imagine Dragons ♥ BTS ♥ Shawn ♥ Dua Lipa ♥ Camila Cabello ♥
És örülök a Bad Liar-nak, mert hozzám még mindig közelebb áll, mint a Fetish vagy a Wolves, de azért nem az év legjobb dala. Mármint vannak sokkal jobb alkotások, amik mind szövegben, mind úgy dallamban felülmúlják. És persze, hogy a BTS kivételével semmi kpop előadó...
És örülök a Bad Liar-nak, mert hozzám még mindig közelebb áll, mint a Fetish vagy a Wolves, de azért nem az év legjobb dala. Mármint vannak sokkal jobb alkotások, amik mind szövegben, mind úgy dallamban felülmúlják. És persze, hogy a BTS kivételével semmi kpop előadó...
2017. december 28. 23:53
|
|
markpethesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 268420 offline
|
Ez a lista nekem sem tetszik
2017. december 29. 10:27
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Kár hogy a listában szereplő dalok többsége single. Lorde albumán rengeteg jó szám van. És ha már itt tartunk, a Green Light is megérdemelt volna egy Top5 helyezést.
2017. december 31. 12:19
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Bad Liar
Feel It Still
I Feel It Coming
Despacito
Slide
Ezek tényleg nagyon jók!!!
De a többi...hááát azok helyett még lehetett volna Dua Lipától a New Rules, vagy Shawn Mendestől There's Nothing Holdin' Me Back és még sorolhatnám a jobbnál jobb számokat...
Feel It Still
I Feel It Coming
Despacito
Slide
Ezek tényleg nagyon jók!!!
De a többi...hááát azok helyett még lehetett volna Dua Lipától a New Rules, vagy Shawn Mendestől There's Nothing Holdin' Me Back és még sorolhatnám a jobbnál jobb számokat...
2018. január 01. 13:17
Öhm, értem én, hogy vannak olyanok amik tényleg nagyon jók, de a felét nem is hallottam. Másrészt imádom Selenát, de nem a Despacito-nak van több mint 4 milliárd megtekintése?
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: