Sok rajongó várta az Infinite visszatérését, amire a minap sor is került. Új stúdióalbummal és videoklippel szolgált a csapat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stúdióalbummal jelentkezett az Infinite
2018. január 18. 15:44
![]() |
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 ![]() |
Nekem nagyon nem sikerül megbarátkozni a Kpop-al, bár nem mintha nagyon erőlködnék
Jövőre már 10en lesznek?

2018. január 18. 16:29
![]() |
Himawarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.15. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 256359 ![]() |
Idézet (DylanSmith @ 2018.01.18. 15:44)
Nekem nagyon nem sikerül megbarátkozni a Kpop-al, bár nem mintha nagyon erőlködnék
Jövőre már 10en lesznek? 

Könyörgöm, több k-popos cikknél látlak mint bármelyik más rajongót... unalmas látni, hogy csak lehordani tudod őket. Ha nem tetszik ne hallgass bele, ennyi!
Ami a cb-t illeti, szerintem elképesztő lett, reméltem, hogy több mint egy év kihagyás és egy elvesztett tag után is össze tudnak hozni valami jót, de igazán felülmúlta a várakozásom❤

2018. január 18. 16:52
![]() |
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 ![]() |
Hogy döntsem el, tetszik e vagy sem ha meg sem hallgatom.
Nektek meg mindegyik tetszik............ ezt nem hiszem el és ez is unalmas, hog húúúúúúúúú meg wow de jó.

2018. január 18. 18:07
![]() |
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 ![]() |
Hoya nagyon hiányzik, de az egész albumot szeretem. A kedvencem az I Hate lett

2018. január 18. 20:16
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
annyira hiányoztak már.
hosszú hónapokig vártam erre a comebackre, lehet, hogy nagyon elfogult vagyok, de nagyon jól sikerült és megérte rájuk várni. nagyon hiányzik Hoya és mindigis hiányozni fog, de nagyon büszke vagyok a srácokra, mert nagyon jó lett a tell me és az egész album is. jelenleg a synchronise a kedvencem az albumról, de ez nálam elég sokszor változik. xd

2018. január 18. 20:34
![]() |
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 ![]() |
Hiányoztak már
Kapcsolódó sztárok

Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
A híresség felvállalta új szerelmét.

Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Elmondta a véleményét az elméletekről.

Eperlekvár árulta el, hogy Gerard Piqué megcsalta Shakirát
Eperlekvár árulta el, hogy Gerard Piqué megcsalta Shakirát
Shakira így jött rá arra, hogy megcsalták.

Új fotó jelent meg a Bridgerton 3. évadának forgatásáról!
Új fotó jelent meg a Bridgerton 3. évadának forgatásáról!
Már készül az új évad.

Harry Styles máris megtalálta Olivia Wilde utódját?
Harry Styles máris megtalálta Olivia Wilde utódját?
Talán új szerelemre talált.

7 hajszín, amely idén igazán népszerű lesz
7 hajszín, amely idén igazán népszerű lesz
Ezek a 2023-as hajtrendek.