Egészen új oldalát mutatta meg Camila Cabello a Never Be the Same videoklipjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új oldalát mutatta be meg Camila Cabello – klippremier!
2018. március 08. 17:17
Ezt a cikket én is megírtam Nekem sohasem lesz saját cikkem,mert mindig másét fogadják el...
Amúgy a kliphez hozzászólva: Szerintem lehetett volna érdekesebb is. Cami piros ruhája nagyon csúnya.
Amúgy a kliphez hozzászólva: Szerintem lehetett volna érdekesebb is. Cami piros ruhája nagyon csúnya.
2018. március 08. 17:27
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
WOW!! Szerintem nagyon jó klip lett, illik a dalhoz. A ruhák is jók, igaz a piros elsőre kicsit fura volt, de ötletes vagy, hogy mondjam..xd
2018. március 08. 17:57
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Szerintem jó klip lett, bár kicsit meglepett, az élő fellépések során másabb klipre számítottam, egy kicsit szenvedélyesebbre, de ennek is tökre tetszik a hangulata, olyan egyedi, csak úgy mint Camila maga. Végre egy mainstream előadó, aki a saját stílusát keresi, és nem a tömegáramlatot követi. Ez a videó is pontosan tükrözi a személyiségét, csakúgy mint a Havana. Bár a Havana videója kb olyan lett, mint amit én is elképzeltem hozzá, de szerintem ez is passzol a dalhoz. A dalt először nem igazán kedveltem, de mostanra már egészen a szívemhez nőtt, mondjuk egy real friends kislemeznek jobban örültem volna
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2018. március 08. 18:15
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Bocinyuszi @ 2018.03.08. 17:17)
Ezt a cikket én is megírtam Nekem sohasem lesz saját cikkem,mert mindig másét fogadják el...
Kérlek, legközelebb kevesebb helyesírási hibával küldd be, több legyen, mint két sor, és akkor el fogom fogadni.
2018. március 08. 18:30
Glamster: D Hát de ha többet írok,akkor sem fogadják el:D Mindegy.
2018. március 08. 18:58
Idézet (Glamster @ 2018.03.08. 18:15)
Kérlek, legközelebb kevesebb helyesírási hibával küldd be, több legyen, mint két sor, és akkor el fogom fogadni.
Hm... Ki is szokott 3 soros cikkeket írni arról, hogy melyik Kardashian-Jenner hogyan mutogatta magát, sétált kézenfogva a párjával,jelent meg "először" a szülés után stb.,stb... ?
Just sayin'
1 felhasználónak tetszik:
idone
2018. március 08. 20:29
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Imádom *-* Cami gyönyörű
2018. március 08. 20:41
A klip kicsit uncsi lett,de a zenét IMÁDOM! *------------*
2018. március 08. 21:32
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Egyfolytában ezt nézem, nem tudom abba hagyni. Cams egyszerre gyönyörű és cuki ebben a klipben. Iszonyatosan büszke vagyok rá még mindig
2018. március 08. 21:38
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Petra02 hmm..., még mindig én fogadom el a cikkeket. Tőled még nem láttam beküldve, szívesen várom.
Főleg, hogy tök kevesen írnak,... használhatót még kevesebben, és, ha hiszitek, ha nem, fárasztó egyedül csinálni. Szóval, tényleg, küldjetek. Ha nem tetszik, változtassunk együtt. Egy fecske nem csinál nyarat.
Könnyű nekem beszólogatni, pedig én lennék a legboldogabb, ha az elégedetlenkedők küldenének be anyagot.
Főleg, hogy tök kevesen írnak,... használhatót még kevesebben, és, ha hiszitek, ha nem, fárasztó egyedül csinálni. Szóval, tényleg, küldjetek. Ha nem tetszik, változtassunk együtt. Egy fecske nem csinál nyarat.
Könnyű nekem beszólogatni, pedig én lennék a legboldogabb, ha az elégedetlenkedők küldenének be anyagot.
2 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish,
Alysia
2018. március 08. 22:26
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
a dalt még mindig borzalmasnak titulálom, de a videoklip iszonyatosan meglepett. imádom azt a világot, amit ez a dal mutat. imádom a ruhákat, amit Camila visel. imádom a kócos haját. imádom. csodálatos ez a videó, le a kalappal előtte.
2018. március 09. 15:28
Nagyon jó lett szerintem, a dalt pedig imádom. :3
2018. március 10. 17:36
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Nekem csak az a rész nem tetazik,amikor abban az alaktalan piros ruhában pózolgat. Egyébként nagyon eltalálta, az ötlet meg egyszerűen csodás<3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.