Starity

Katy Perry kontra apáca: Az ügy borzalmas fordulatot vett!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 14. 13:59 #21
- törölt felhasználó -    
Oké, nem tudom a cikk hiányossága vagy az én lázam hibája e, de abszolút nem értek semmit rohog.gif

Mármint, van egy épület, ami régen egy kolostor volt, de most már hotel? És ezt a hotelt akarta megvenni Katy az ÉTTEREM TULAJDONOSTÓL? Akkor hogy jönnek ehhez apácák? Már bocs, de mi fene közük van hozzá ha már másé az épület?
2018. március 15. 15:16 #22
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.24.
Hozzászólás: 301
Csatolások: 0
Azonosító: 261023
Offline offline
http://www.magyarkurir.hu/hirek/a-birosagon-halt-meg-az-idos-nover-aki-nem-akarta-eladni-katy-perrynek...nek-rendhazukat

Itt le van írva az egész sztori. Igen, az idős nővérnek az volt a baja, hogy Katy a homoszexuális életstílust népszerűsiti. De mielőtt ítélkeznétek, fontos megkülönböztetni, hogy a kereszténység nem a homoszexuális embert ítéli el sosem, hanem a homoszexuális cselekedetet. A kereszténység szerint nem szabad senkit bántani azért, mert meleg. A nővér úgy gondolta, nem fér össze az ő értékrendjével az, amit Katy Perry népszerűsít. Neki is joga volt ahhoz, hogy kiálljon azért, amiben hisz, és ezt Katynek is illett volna tiszteletben tartania, még ha nem is ért vele egyet. Nem értem, minek ragaszkodik pont ahhoz az épülethez, amikor bármi mást megvehetne.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok