Sajnos nekik sem jött össze! Az énekes és a modell a közelmúltban pontot tett kapcsolata végére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Két év randizás után szakított Zayn Malik és Gigi Hadid
2018. március 13. 21:05
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2018. március 13. 21:23
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Nagyon aranyosak voltak együtt, igazán sajnálom
2018. március 13. 22:57
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Bár Zayn Perrievel szemben nem viselkedett lovagként, és ezért eléggé le is néztem a fiút, azért Gigivel mégis egy olyan szép párt alkottak, hogy nem néztem külön őt, hogy milyen, hanem csak ŐKET. Így én is shippeltem a párosukat. Szóval sajnálom.
Azért kíváncsi lennék mi áll a háttérben, hiszen mindig nagyon szerelmesekként viselkedtek...talán a sok külön töltött idő, vagy "csak" a szerelem múlt el. Mindkét esetben maradhatnak barátok, szóval nem tudom - ez csak egyéni filozofálás.
Azért kíváncsi lennék mi áll a háttérben, hiszen mindig nagyon szerelmesekként viselkedtek...talán a sok külön töltött idő, vagy "csak" a szerelem múlt el. Mindkét esetben maradhatnak barátok, szóval nem tudom - ez csak egyéni filozofálás.
2018. március 13. 23:06
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Nem meglepő, 2 év után szokott elmúlni a nagy lángolás és maradnak a szürke hétköznapok. Zayn jól néz ki, de a világ legunalmasabb pasijának tűnik, aki mellett egy párkapcsolat amúgy sem bővelkedhet nagy izgalmakban Kívanom nekik találják meg mindketten a boldogságot valaki másban
2018. március 14. 00:21
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline |
Számomra mindig is furcsa volt az ő párosuk, mert szerintem más típusú emberek. Míg Gigi egy vidám folyton aktív valaki, addig Zayn egy bedepisedett unalmas otthonülő fazonnak tűnik.
Szóval nem meglepő....
Szóval nem meglepő....
2018. március 14. 06:26
Sajnálom azért, bármennyire is ki voltam akadva amikor Perrie-vel szakított, majd szinte egyből összejött Gigivel. Viszont nagyon szépen fogalmazta meg Gigi ezt a néhány sort
2018. március 14. 14:54
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Mint ahogy előttem is írták, én sem tudom feldolgozni, hogy Perrietől hogyan vált el, Gigitől pedig érdekes módon szépen váltak el az útjaik.
Aranyosak voltak együtt, de akkor is Zerrie-t szeretem jobban, és mindig is Zerrie-t szerettem jobban.
Aranyosak voltak együtt, de akkor is Zerrie-t szeretem jobban, és mindig is Zerrie-t szerettem jobban.
2018. március 14. 14:58
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Sajnálom, aranyosak voltak, de legalább békességben váltak el. Azért az tényleg érdekes, hogy Perriet-t anno hogy kidobta Zayn, Gigiről pedig szépen beszélt.
2018. március 14. 15:01
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline |
Pedig majdnem meg volt a lánykérés ! Bár ha nem boldogok így akkor tényleg ne erőltessék ! Sajnálom , hogy szakítottak !
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.