Starity

Két év randizás után szakított Zayn Malik és Gigi Hadid

2018. március 13. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos nekik sem jött össze! Az énekes és a modell a közelmúltban pontot tett kapcsolata végére.

hirdetés

Fotó: Vogue

Korábban már egy majdani esküvőről szóltak a híradások, ám úgy tűnik, a Sors mégsem ezt tartogatta Zayn Malik és Gigi Hadid számára – a szerelmesek nemrég hivatalos közlemény útján tudatták a rajongókkal, hogy istenhozzádot mondtak egymásnak.

Gigivel hihetetlenül jelentősségteljes, szeretetben gazdag és szórakoztató kapcsolatunk volt, és én a mai napig óriási tisztelettel és csodálattal viseltetek iránta, mint nő és barát iránt. Ő egy csodálatos lélek

– nyilatkozta a szakítás kapcsán Zayn, míg Gigi ekképp fogalmazott:

A szakításról szóló közlemények gyakran személytelennek tűnnek, mert nincs mód arra, hogy szavakba öntsük mindazt, amit a felek az együtt töltött évek alatt közösen megtapasztaltak... nemcsak magában a kapcsolatban, hanem alapvetően az életben. Ami engem illet, mindig hálás leszek a szeretetért, az együtt töltött időért és az életbeli leckékért, melyeket Zaynnel megtapasztaltunk. A legjobbakat kívánom neki, és barátként továbbra is támogatni, tisztelni és szeretni fogom őt.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek