A tegnapi nap folyamán megérkezett az egykori One Direction énekes, Zayn Malik újdonsága közelgő albumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Zayn - Let Me
2018. április 13. 14:13
Imádom, szerintem nagyon jól sikerült a dal és a videóklipp is!
2018. április 13. 16:59
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Nem rossz szám, a rádióban mondjuk elmegy, de magamtól nem igazán hallgatnám, bár ahogy nézem, inkább a rádiók meggyőződése volt a cél, tipikus háttérzene feeling. A videó látvány szempontjából egészen hangulatos lett, kár hogy megint össze lett csapva a történet. Nem értem, ha már ennyire történet alapú klipekbe gondolkodik, akkor miért nem dolgozza ki rendesen? Ebben kb annyi kreativitás volt mint egy 1970-es, "zs" kategóriás "akció" filmben. Nagyon sablonos, a dusk till dawn is ugyanilyen bugyuta elképzelés volt, bár a dalt nagyon szeretem. Lényegében ennyi is lenne, sajnálom, mert kedvelem a hangját, de valahogy mindig hiányzik nekem valami a munkájából.
2018. április 14. 19:22
Joyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.01. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 269278 offline |
Szerintem Zayn-nek nem annyira áll jól, ha nagyon magasan énekel. Kicsit úgy tűnik, mintha erőlködne éneklés közben, hogy felvigye az oktávot.
A történetnek lényegében semmi értelme, az akciójelenet nem igazán illik a dalhoz, szerintem hiba volt ilyesmit beletenni.
Nem tudom, milyen rajongók gondolják, hogy hasonlít ez a "nem tudom hogy hívják" modell Gigire. Túl telt az arca hozzá képest, az alakja meg... Szinte semmiben sem hasonlít Gigire, kivéve, hog, szőke a haja és kék a szeme. Ezeken kívül semmi hasonlóságot nem látok.
Alapjában véve a szám kicsit gyenge lett szerintem. A videoklipben azon derültem, mikor Zayn belépett a klubba, a Dusk Till Down szólt. Az egyébként egy tényleg jó munka volt, amit kiadott a kezei közültl.
A történetnek lényegében semmi értelme, az akciójelenet nem igazán illik a dalhoz, szerintem hiba volt ilyesmit beletenni.
Nem tudom, milyen rajongók gondolják, hogy hasonlít ez a "nem tudom hogy hívják" modell Gigire. Túl telt az arca hozzá képest, az alakja meg... Szinte semmiben sem hasonlít Gigire, kivéve, hog, szőke a haja és kék a szeme. Ezeken kívül semmi hasonlóságot nem látok.
Alapjában véve a szám kicsit gyenge lett szerintem. A videoklipben azon derültem, mikor Zayn belépett a klubba, a Dusk Till Down szólt. Az egyébként egy tényleg jó munka volt, amit kiadott a kezei közültl.
2018. április 14. 20:54
A Dusk Till Down-hoz képest ez egy elég gyenge eresztés lett.
2018. április 14. 21:44
Nekem ez a stílus most egyáltalán nem tetszik. Nagyom túlzás már nekem.
2018. április 15. 10:39
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
a szám nem rossz de a klip elég gyenge
2018. április 15. 18:06
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Mivel nagyon friss a szám, nem nyeri el mindenki tetszését első néhány hallásra sem. De majd ha a rádiók is játszani fogják és slágert csinálnak belőle, tuti lesz akkora sikere, mint a Dusk Til Dawn-nak.
2018. április 15. 20:43
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
első hallásra furcsa volt, de már többször meghallgattam és egyre jobban tetszik. imádom a hangját egyébként. és ebben a klippben hihetetlenül jól néz ki, wáo
2018. április 15. 21:15
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Első hallásra igazából, nem tetszett, de aztán meghallgattam többször is, és eddig talán az új nyári slágerem lesz!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.