A tegnapi nap folyamán megérkezett az egykori One Direction énekes, Zayn Malik újdonsága közelgő albumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Zayn - Let Me
2018. április 13. 14:13
Imádom, szerintem nagyon jól sikerült a dal és a videóklipp is!
2018. április 13. 16:59
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Nem rossz szám, a rádióban mondjuk elmegy, de magamtól nem igazán hallgatnám, bár ahogy nézem, inkább a rádiók meggyőződése volt a cél, tipikus háttérzene feeling. A videó látvány szempontjából egészen hangulatos lett, kár hogy megint össze lett csapva a történet. Nem értem, ha már ennyire történet alapú klipekbe gondolkodik, akkor miért nem dolgozza ki rendesen? Ebben kb annyi kreativitás volt mint egy 1970-es, "zs" kategóriás "akció" filmben. Nagyon sablonos, a dusk till dawn is ugyanilyen bugyuta elképzelés volt, bár a dalt nagyon szeretem. Lényegében ennyi is lenne, sajnálom, mert kedvelem a hangját, de valahogy mindig hiányzik nekem valami a munkájából.
2018. április 14. 19:22
|
|
Joyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.01. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 269278 offline
|
Szerintem Zayn-nek nem annyira áll jól, ha nagyon magasan énekel. Kicsit úgy tűnik, mintha erőlködne éneklés közben, hogy felvigye az oktávot.
A történetnek lényegében semmi értelme, az akciójelenet nem igazán illik a dalhoz, szerintem hiba volt ilyesmit beletenni.
Nem tudom, milyen rajongók gondolják, hogy hasonlít ez a "nem tudom hogy hívják" modell Gigire. Túl telt az arca hozzá képest, az alakja meg... Szinte semmiben sem hasonlít Gigire, kivéve, hog, szőke a haja és kék a szeme. Ezeken kívül semmi hasonlóságot nem látok.
Alapjában véve a szám kicsit gyenge lett szerintem. A videoklipben azon derültem, mikor Zayn belépett a klubba, a Dusk Till Down szólt. Az egyébként egy tényleg jó munka volt, amit kiadott a kezei közültl.
A történetnek lényegében semmi értelme, az akciójelenet nem igazán illik a dalhoz, szerintem hiba volt ilyesmit beletenni.
Nem tudom, milyen rajongók gondolják, hogy hasonlít ez a "nem tudom hogy hívják" modell Gigire. Túl telt az arca hozzá képest, az alakja meg... Szinte semmiben sem hasonlít Gigire, kivéve, hog, szőke a haja és kék a szeme. Ezeken kívül semmi hasonlóságot nem látok.
Alapjában véve a szám kicsit gyenge lett szerintem. A videoklipben azon derültem, mikor Zayn belépett a klubba, a Dusk Till Down szólt. Az egyébként egy tényleg jó munka volt, amit kiadott a kezei közültl.
2018. április 14. 20:54
A Dusk Till Down-hoz képest ez egy elég gyenge eresztés lett.
2018. április 14. 21:44
Nekem ez a stílus most egyáltalán nem tetszik. Nagyom túlzás már nekem.
2018. április 15. 10:39
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
a szám nem rossz de a klip elég gyenge
2018. április 15. 18:06
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Mivel nagyon friss a szám, nem nyeri el mindenki tetszését első néhány hallásra sem. De majd ha a rádiók is játszani fogják és slágert csinálnak belőle, tuti lesz akkora sikere, mint a Dusk Til Dawn-nak.
2018. április 15. 20:43
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
első hallásra furcsa volt, de már többször meghallgattam és egyre jobban tetszik. imádom a hangját egyébként. és ebben a klippben hihetetlenül jól néz ki, wáo
2018. április 15. 21:15
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Első hallásra igazából, nem tetszett, de aztán meghallgattam többször is, és eddig talán az új nyári slágerem lesz!
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: