Szakított Ariana Grande és Mac Miller
2018. május 10. 19:28
Szerintem nem igaz. A TMZ-ben és semelyik bulvár sajtóban nem lehet megbízni.Csak balhét akarnak, s nézettséget. Majd ha Ari megerősíti, elhiszem.
2018. május 10. 19:33
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (borkawaii @ 2018.05.10. 19:24)
Mac ,,csúnya" volt? Igen. Visszataszító is kicsit? Talán. Ari boldog volt vele? igen. akkor meg? 
Csúnya? visszataszító?
Meg mégis milyen alapon nevezel bárkit is visszataszítónak?
2018. május 10. 20:38
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Idézet (CSHMR @ 2018.05.10. 10:09)
Szerintem nem az időbeosztás...hanem Dancsó Arianának írt instagram üzenete miatt szakítottak! :'D
Első gondolatom nekem is Dancsó volt. A második pedig, hogy vajon milyen videót csinál majd ebből.
2018. május 10. 20:55
Őket sosem tartottam számon álompárként, de tény, hogy boldognak tűntek egymás mellett. Ha tényleg szakítottak, azt sajnálom.
2018. május 10. 20:57
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
Literally crying rn. Annyira jók voltak egymáshoz, és szerették egymást...
A lényeg hogy így is jó kapcsolatot ápolnak egymással, és, hogy boldogok legyenek.
2018. május 10. 20:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én nem szoktam követni a sztárpárokat, de eza annyira sokkolt...őket valóban nagyon szerettem): annyira látszott,hogy imádják egymást,és tisztelik a másik munkáját. Annyira szomorú,hogy pont a karrier választja el őket.
2018. május 10. 21:15
Aki már elég régóta követi Arit, az tudja, hogy senki mellett nem volt Ariana ilyen boldog, mint Mac mellett. Én nem örülök a szakításuknak, szerintem nagyon összeilletek, teljesen kiegészítették egymást.
Azoknak meg akik rossz jelzőkkel illetik Mact, gondolok most itt a csúnyára és a visszataszítóra, azoknak azt üzenem, hogy nézzenek tükörbe és gondolkodjanak el egy kicsit + legyenek oly kedvesek, és magyarázzák meg, hogy Mac miért is olyan visszataszító és csúnya, holott egyáltalán nem az. Amit exoverdose írt azzal teljesen egyetértek! Szánalmasnak tartom, hogy néhányan csak a külsőségekre figyelnek. A kincsesláda is belülről ragyog.
Azoknak meg akik rossz jelzőkkel illetik Mact, gondolok most itt a csúnyára és a visszataszítóra, azoknak azt üzenem, hogy nézzenek tükörbe és gondolkodjanak el egy kicsit + legyenek oly kedvesek, és magyarázzák meg, hogy Mac miért is olyan visszataszító és csúnya, holott egyáltalán nem az. Amit exoverdose írt azzal teljesen egyetértek! Szánalmasnak tartom, hogy néhányan csak a külsőségekre figyelnek. A kincsesláda is belülről ragyog.
2018. május 10. 21:17
exoverdose: Igazad van! Attól még,hogy nincsen oldalra nyalva a haja,nincs megplasztikáztatva az arca attól még Ő nem visszataszító és nem is undorító!
2018. május 10. 21:58
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Sajnos már Ari is megerősítette az Instastoryjában.
2018. május 11. 00:47
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Nem értem miért a külső alapján ítélik meg Mac-et.
Nem is az a lényeg hanem hogy ott volt Ari legnehezebb pillanataiban és támogatta. gondolok itt pl a robbanás utánra. Ha nincs Mac, (persze nem csak ő volt ott neki) akkor nem tud ilyen hamar talpra állni es visszamenni oda..
Ahogy Nihann mondta, kívül lehet nem a leghelyesebb srác, de hatalmas a szíve, és tényleg egy csoda...
Nem is az a lényeg hanem hogy ott volt Ari legnehezebb pillanataiban és támogatta. gondolok itt pl a robbanás utánra. Ha nincs Mac, (persze nem csak ő volt ott neki) akkor nem tud ilyen hamar talpra állni es visszamenni oda..
Ahogy Nihann mondta, kívül lehet nem a leghelyesebb srác, de hatalmas a szíve, és tényleg egy csoda...
2018. május 11. 16:41
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Nem is tudtam, hogy együtt voltak.
2018. május 12. 17:16
|
|
BeliveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 269847 offline
|
Nem tartott sokáig ... De pár hónap , és az újságok újra róluk fognak sztorizgatni , vagy ki tudja . Amúgy , lehet hogy Mac nem a legjobb kinézetű pasi , de még mindig jobb Bieber ( egyik Justin Bíber rajongót sem akarom megbántani )
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: