Megérkeztek az első infók a Riverdale folytatásáról, amiket a sorozat írója árult el.
A teljes cikkhez kattints ide!
3 érdekesség a Riverdale 3. évadáról
2018. július 01. 11:00
KulcsárHangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.03. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 268933 offline |
2018. július 01. 11:08
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Jaj ne már, megint egy új szereplő aki Betty-re lesz hatással, a második évadban a BH is rá volt a legnagyobb hatással, kicsit unalmas már, hogy mindig Betty van a középpontban Jughead-del egyetemben.
Miért ne lehetne mondjuk még többet kihozni Veronica vagy Cheryl karakteréből?
Btw kíváncsi vagyok már a harmadik évadra, főleg Archie sorsa miatt.
Miért ne lehetne mondjuk még többet kihozni Veronica vagy Cheryl karakteréből?
Btw kíváncsi vagyok már a harmadik évadra, főleg Archie sorsa miatt.
2018. július 01. 11:15
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Zsóka11 egyetértek. Tényleg unalmas már Betty...
2018. július 01. 11:20
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
god, ha még egyszer meghallom Bettytől a "bEnnEM SöTétSéG vAn!!44!" szöveget kiszaladok a világból.
egyébként, nekem - sokakkal ellentétben - a második évad jobban bejött, mint az első, szóval már kíváncsian várom a harmadikat. csak ezt a """"sötét Betty"""" szálat hanyagolják, könyörgöm. nagyon kínos volt már elsőnek is.
egyébként, nekem - sokakkal ellentétben - a második évad jobban bejött, mint az első, szóval már kíváncsian várom a harmadikat. csak ezt a """"sötét Betty"""" szálat hanyagolják, könyörgöm. nagyon kínos volt már elsőnek is.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2018. július 01. 11:24
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Alig várom
2018. július 01. 11:34
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline |
Már alig várom, szerintem is jobb volt a második évad, lehet a harmadik még annál is jobb lesz!
2018. július 01. 11:56
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Amúgy remélem szerencsétlen gyerekeknek lesz egy nyári szünetük, mivel az első évad és a második évad között nem volt, pedig az időjárás azt mutatta, hogy lennie kellett volna.
2018. július 01. 13:14
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline |
Már nagyon várom
2018. július 01. 14:43
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Idézet (Revelynne @ 2018.07.01. 11:20)
god, ha még egyszer meghallom Bettytől a "bEnnEM SöTétSéG vAn!!44!" szöveget kiszaladok a világból.
Nagyon egyetértek.
Betty karaktere számomra már nevetséges és idegesítő.
2018. július 01. 16:21
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline |
Idézet (Revelynne @ 2018.07.01. 11:20)
ezt most nagyon adom.
ahhoz képest mennyire szerettem a sorozatot, egyszerűen annyi cringe jelenet van benne hogy kiég tőle a szemem. azért a harmadik évadot még megnézem de csak a Falice (ami úgyse lesz endgame mert akkor mi lesz bUGHEAD-del) és Choni szál miatt fogom megnézni. csak könyörgöm ne legyen megint egy ilyen logikai buktatós sorozatgyilkos, aki kiírtja az egész várost mégis összesen 3 jelentéktelen és 1 mindenki által utált karaktert nyírt ki lol
na meg ott van Chic de ő úgyis életben van
meg Hiram hülyeségeiből és Barchie-ből sem bírok egy részben 5 percnél többet ki
2018. július 01. 17:20
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Engem is cseszettül idegesít már Betty karaktere, ettől a "sötétség" dologtól meg egyenesen a falnak megyek. Kissé unalmas már, hogy az egész történet Betty körül forog, míg Kevin karaktere teljesen háttérbe szorul ez miatt. (Legalábbis szerintem.) Jugheadről ugyanez a véleményem, nem értem, mire ez a nagy felhajtás körülötte. Mostanában nem igazán fogott meg Cole színészi alakítása, pedig az első évadban imádtam, most már egyre kevésbé.
#hateonmeidontcare
#hateonmeidontcare
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2018. július 01. 19:02
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline |
Betty és Jughead karakterét ki nem bírom állni,jobban rá bírnának menni Josie-ra vagy Cheryl-re.
2018. július 01. 19:24
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline |
A második évad számomra úgy indult, hogy ez mi.
De annyira zseniálisan vissza hozták az élvezhető kategóriába, hogy hihetetlen. Kíváncsian várom.
De annyira zseniálisan vissza hozták az élvezhető kategóriába, hogy hihetetlen. Kíváncsian várom.
2018. július 01. 19:39
Lucy13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 270221 offline |
Lassan már ezen a sorozaton is érzem hogy csak erőltetik.Az első évad fináléja nagyon tetszett, de a második évadé nem,mármint engem nem nagyon izgat Archie sorsa. Engem inkább a déli oldal, az északiak közül csak Betty-t,Kevint és Josie-t birom,a többiektől, főleg a bulldogoktól már a falnak megyek. Van egy olyan érzésem hogy ez az egész évad Hiramról fog szólni,meg Archiról. HARCHIE IS RISING XD. Jobban érdekelne Jug, a Serpentek, talán Choni és remélem Fangs és Kevin összejönnek.
2018. július 01. 23:41
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Kíváncsi vagyok az új évadra!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.