Magyarország gratulálhat a szomszédjának: Horvátország második lett a VB-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
#VB2018: Franciaország nyert, Horvátország második lett
2018. július 15. 20:40
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
A horvátoknak szurkoltam, reméltem, h ők nyerik meg..az első 2 gólt miattuk kapták meg a franciák..de viszont a franciák enélkül is jól játszottak, szóval gratulálok nekik ismét.
2018. július 15. 20:46
Számomra Horvátország az első.. Nagyon szurkoltam nekik, de a második is szép helyezés, gratulálok nekik! Persze a franciák se játszottak rosszul, sőt, viszont az egész válogatott, úgy, ahogy van szörnyen antipatikus, de ennek ellenére gratulálok nekik is.
1 felhasználónak tetszik:
zsofivokcs
2018. július 15. 20:50
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline |
Egyáltalán nem érdemelték meg a győzelmet!A szabadrúgást amiből az öngol lett be se kellet volna fújni!Griezmann akkorát homorított mint annak a rendje!!!A másik!Egy VB-döntőn ilyenért 11-est adni egyenesen röhejes!Itt 2:2-es döntetlennek kellet volna lennie és a hosszabításra vagy netán a 11-esekre kellett volna bízni!
Hatalmas tisztelet az egész Horvát vállogatottnak!
Gratulálok a Franciáknak!
Hatalmas tisztelet az egész Horvát vállogatottnak!
Gratulálok a Franciáknak!
2018. július 15. 21:01
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Kicsit csalódott vagyok, mert megédemelték vona a győzelmet a horvátok. Nagyon jók voltak mindvégig.
1 felhasználónak tetszik:
zsofivokcs
2018. július 15. 21:48
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Számomra a legnagyobb csalódás az volt, amikor a belgák kikaptak az elődöntőben. Szerintem ők sokkal jobban megérdemelték volna az aranyérmet, de ilyen a futball egy szerencsés gól és már meccset lehet nyerni.
Amúgy remélem a belgás cikkemet is lesz aki elolvassa https://starity.hu/magazin/73609-vb2018-tortenelmi-bronzermet-szerzett-belgium/ Gondoltam, hogy erről is írok majd, de sokat vártam és végül más írt, ami nem baj, mert úgy se szívesen írtam volna, mert a franciák győztek. Nem is néztem már a döntőt, mert éreztem, hogy ez lesz.
Amúgy remélem a belgás cikkemet is lesz aki elolvassa https://starity.hu/magazin/73609-vb2018-tortenelmi-bronzermet-szerzett-belgium/ Gondoltam, hogy erről is írok majd, de sokat vártam és végül más írt, ami nem baj, mert úgy se szívesen írtam volna, mert a franciák győztek. Nem is néztem már a döntőt, mert éreztem, hogy ez lesz.
2018. július 15. 22:12
Annyira, de annyira büszke vagyok a horvát válogatottra. Nagyon megdolgoztak ezért a második helyért, bár sokszor csak a büntetők miatt jutottak tovább, szerintem megérdemelték a továbbjutásokat. Szurkoltam nekik nagyon, hogy nyerjenek, de a francia csapat sokkal összeszedettebb és erősebb volt a maga módján. A döntő góljain pedig nagyon kivoltam. Az öngól csodásra sikeredett Mandzukic-tól, annyira bírom ezt az embert, és azokat a reakciókat. Aztán a kapus-kicselezős gól vitt mindent. A meccs fénypontjai (de legalább nem csücsült a pályán percekig a fájós lába miatt). A 11-es pedig valóban vicces volt, de a szabály az szabály, egyértelműen Perisic kezéről pattant le a labda. Vida fejesei és a propeller-copfja a másik kedvencem. Fura egy figura. Modric pedig megérdemelte a díjat, tényleg sokat tett oda a csapatnak.^^ Azért szomorú voltam, hogy nem nyertek, és a vége felé látszott, hogy a remény is már elveszett. De ez a helyezés egy ilyen kis országtól nagy teljesítmény.
2018. július 15. 23:31
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Már a kezdetektől nagy kedvenceim a horvátok, eredetileg 3.-nak tippeltem őket, de örülök, hogy idáig eljutottak. A horvát elnökasszony pedig...awhh Gratulálok szomszédok, hatalmas teljesítmény ez egy kis országnak!
2018. július 16. 00:00
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
mindenki akkora horvát szurkoló lett az utóbbi napokban, előtte meg szidták őket. én őszintén szólva a horvátoknak szurkoltam az egész vébé alatt, gondoltam, hogy legalább a legjobb négybe benne lesznek, mert erős csapatról van szó. az argentin-horvát meccs egyébként az egyik kedvenc meccsem erről a vébéről.
a francia válogatott pedig szintén nagyon erős csapat volt, tele fiatal játékosokkal és itt ez volt az egyik döntő szempont. a horvátok ráadásul elfáradtak, látszott a második félidőben. az elsőben még jók voltak, de olyan hibákat vétettek, amiket nagyon nem szabadott volna. a 11-es pedig igenis megjárt a franciáknak.
mindegy szép teljesítmény volt ez mindkét csapattól, gratulálok és nagyon sajnálom, hogy nem a horvátok nyertek, de szerintem az is nagyon szó, hogy idáig elértek és döntőt játszhattak, szerintem erre kevés, de talán ők maguk sem számítottak. éés ilyenkor büszke arra az ember, hogy horvát. : )
a francia válogatott pedig szintén nagyon erős csapat volt, tele fiatal játékosokkal és itt ez volt az egyik döntő szempont. a horvátok ráadásul elfáradtak, látszott a második félidőben. az elsőben még jók voltak, de olyan hibákat vétettek, amiket nagyon nem szabadott volna. a 11-es pedig igenis megjárt a franciáknak.
mindegy szép teljesítmény volt ez mindkét csapattól, gratulálok és nagyon sajnálom, hogy nem a horvátok nyertek, de szerintem az is nagyon szó, hogy idáig elértek és döntőt játszhattak, szerintem erre kevés, de talán ők maguk sem számítottak. éés ilyenkor büszke arra az ember, hogy horvát. : )
2018. július 16. 00:54
Justnow777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270342 offline |
Hatalmas gratuláció mindkét csapatnak.Nem igázán szurkoltam senkinek a döntőben, mert a kedvenc csapatom már kiesett, de jó volt megnézni ezt a meccset is.
A franciák megérdemelték ezt a győzelmet a két évvel ezelőtti elvesztett EB után.Megmutatták, hogy igenis megérdemlik azt, hogy világbajnokként távozzanak a tornáról.Nem úgy kezdték a VB-t, ahogy mindenki várta tőlük, de aztán hozták a szokásos formát, es bejuttatták magukat a döntőbe.A második félidőben remekül játszottak, megmutatták, miért jutottak el eddig, és mit akarnak elérni.Szép játék volt, gratulálok.
A horvátok mindenki szívét elnyerték a játékukkal.Hatalmas küzdőerő van bennük, amiről sokan példát vehetnének.Nagyon nehéz meccseken vannak túl, mégis küzdöttek ma is az utolsó percekig.Fantasztikus volt, amit ők csináltak az egész tornán.Megérdemelték volna a világbajnoki címet, de a szerencse a franciák oldalán volt.Remélem, büszkén viselik azt az ezüstöt is, mert büszkének kell lenniük magukra és erre a csodára, amit megcsináltak.Modricnak külön gratuláció az egész tornán nyújtott teljesítményéért, kitett magáért a kis horvát, megérdemelné az aranylabdát év végén.
Gratulálok az összes csapatnak, akik kijutott a VB-re, jó volt követni a meccseket!
A franciák megérdemelték ezt a győzelmet a két évvel ezelőtti elvesztett EB után.Megmutatták, hogy igenis megérdemlik azt, hogy világbajnokként távozzanak a tornáról.Nem úgy kezdték a VB-t, ahogy mindenki várta tőlük, de aztán hozták a szokásos formát, es bejuttatták magukat a döntőbe.A második félidőben remekül játszottak, megmutatták, miért jutottak el eddig, és mit akarnak elérni.Szép játék volt, gratulálok.
A horvátok mindenki szívét elnyerték a játékukkal.Hatalmas küzdőerő van bennük, amiről sokan példát vehetnének.Nagyon nehéz meccseken vannak túl, mégis küzdöttek ma is az utolsó percekig.Fantasztikus volt, amit ők csináltak az egész tornán.Megérdemelték volna a világbajnoki címet, de a szerencse a franciák oldalán volt.Remélem, büszkén viselik azt az ezüstöt is, mert büszkének kell lenniük magukra és erre a csodára, amit megcsináltak.Modricnak külön gratuláció az egész tornán nyújtott teljesítményéért, kitett magáért a kis horvát, megérdemelné az aranylabdát év végén.
Gratulálok az összes csapatnak, akik kijutott a VB-re, jó volt követni a meccseket!
2018. július 16. 07:04
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Számomra érdekesebb volt a vége,ahogyan mindenki elázott:D
2018. július 16. 08:11
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline |
Horvát szurkoló voltam az elejétől...Gratula Afrikának,akarom mondani Franciaországnak...
2018. július 16. 08:24
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Olasz-fan vagyok, de mivel sajna nem jutottak ki, ezért már az elejétől kezdve a horvátoknak szurkoltam. Megérdemelték volna az aranyat, nagy generáció, de sajna az élet nem úgy működik, hogy ki mit érdemel meg. Azt nagyon igazságtalannak tartom, hogy 1 nappal kevesebbet pihenhettek a döntőre, szerintem sokat számít ez ilyenkor. Nagyon jól játszottak az első félidőben. Sokkal szebben és támadóbban fociztak, mint a franciák akik a 2. félidőre sajnos feltámadtak. Szerintem a szebb focit a horvátok játszották, de viszont a franciák még nagyon fiatalok és gyorsak és manapság ezzel meccseket pehet nyerni. Nade nincs miért szégyenkezniük a horvátoknak, megmutatták hogy milyen jók és küzdöttek foggal-körömmel. A franciákat már nagyon régóta rühellem, szóval bárki más győzelmének jobban örültem volna. Béna egy vb volt az idei, béna meccsekkel, béna nagycsapatokkal. Az Eb jobb lesz 2 év múlva, mert kevesebb gyenge csapat lesz és remélem akkorra már elflejthetjük a franciákat
2018. július 16. 10:43
korolevaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.06. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 270019 offline |
Egy kicsit olyan volt ez a meccs, mintha a horvatok el lettek volna atkozva. Vegig uraltak az elso felidot, erre 3-1-es eredmennyel mentek le a palyarol. A masodik mar inkabb a franciake volt, de ok is inkabb a goloktol szereztek nagy onbizalmat, a horvatok vegig megtartottak a hituket es a kitartasukat az eredmeny ellenere is, es ez nagyon latszott rajtuk, szerintem ez mindenkit karpotolt, aki nekik szurkolt. Jobban orultem volna, ha mondjuk egy dontetlen utani hosszabbitas vagy buntetorugas miatt forditottak volna a franciak — horvat ongol es 11-es nelkul.
2018. július 16. 10:58
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
A franciák nyertek, igen, de ha nincs az öngól meg a 11-es, akkor döntetlen lett volna az eredmény Just sayin'. Nem vagyok nagy foci rajongó, sőt, egyáltalán nem érdekel a foci, most is csak a döntőt néztem, de ezt a tényt még én is meg tudtam állapítani.
2018. július 16. 11:07
Pepka73visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 268068 offline |
Én is végig a horvátoknak szurkoltam , de szerintem megérdemelték a franciák a győzelmet , ha nem is a döntő miatt , de az EB ezüst és a többi meccsük miatt IGEN.
2018. július 16. 11:23
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Egyébként nem szeretem a focit, de valamiért idén valamennyire érdekelt a vb, igaz, azért nem annyira, hogy végignézzem a meccseket, de azért az eredményeket rendszeresen követtem.
A belgák 3.helyének nagyon örülök, illetve a horvátok 2.helyének is, igaz, nekik szurkoltam, de ők szerintem így is hatalmasat bizonyítottak. A franciáknak meg gratulálok, lehet, hogy nem nekik drukkoltam, de akkor is meghajtom előttük a fejemet, nem kis dolog világbajnoknak lenni.
A horvát elnökasszony pedig annyira aranyos volt! :-) <3
A belgák 3.helyének nagyon örülök, illetve a horvátok 2.helyének is, igaz, nekik szurkoltam, de ők szerintem így is hatalmasat bizonyítottak. A franciáknak meg gratulálok, lehet, hogy nem nekik drukkoltam, de akkor is meghajtom előttük a fejemet, nem kis dolog világbajnoknak lenni.
A horvát elnökasszony pedig annyira aranyos volt! :-) <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.