Starity

#VB2018: Franciaország nyert, Horvátország második lett

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 15. 20:20 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Magyarország gratulálhat a szomszédjának: Horvátország második lett a VB-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. július 15. 20:40 #2
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 607
Csatolások: 0
Azonosító: 259935
A horvátoknak szurkoltam, reméltem, h ők nyerik meg..az első 2 gólt miattuk kapták meg a franciák..de viszont a franciák enélkül is jól játszottak, szóval gratulálok nekik ismét.
2018. július 15. 20:46 #3
- törölt felhasználó -    
Számomra Horvátország az első.. Nagyon szurkoltam nekik, de a második is szép helyezés, gratulálok nekik! Persze a franciák se játszottak rosszul, sőt, viszont az egész válogatott, úgy, ahogy van szörnyen antipatikus, de ennek ellenére gratulálok nekik is.
1 felhasználónak tetszik: zsofivokcs
2018. július 15. 20:50 #4
überA
überA

Státusz“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 404
Azonosító: 257618
Egyáltalán nem érdemelték meg a győzelmet!A szabadrúgást amiből az öngol lett be se kellet volna fújni!Griezmann akkorát homorított mint annak a rendje!!!A másik!Egy VB-döntőn ilyenért 11-est adni egyenesen röhejes!Itt 2:2-es döntetlennek kellet volna lennie és a hosszabításra vagy netán a 11-esekre kellett volna bízni!
Hatalmas tisztelet az egész Horvát vállogatottnak!
Gratulálok a Franciáknak!
2018. július 15. 21:01 #5
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Kicsit csalódott vagyok, mert megédemelték vona a győzelmet a horvátok. Nagyon jók voltak mindvégig.
1 felhasználónak tetszik: zsofivokcs
2018. július 15. 21:48 #6
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Számomra a legnagyobb csalódás az volt, amikor a belgák kikaptak az elődöntőben. Szerintem ők sokkal jobban megérdemelték volna az aranyérmet, de ilyen a futball egy szerencsés gól és már meccset lehet nyerni.
Amúgy remélem a belgás cikkemet is lesz aki elolvassa https://starity.hu/magazin/73609-vb2018-tortenelmi-bronzermet-szerzett-belgium/ Gondoltam, hogy erről is írok majd, de sokat vártam és végül más írt, ami nem baj, mert úgy se szívesen írtam volna, mert a franciák győztek. Nem is néztem már a döntőt, mert éreztem, hogy ez lesz. beer.gif
2018. július 15. 22:12 #7
- törölt felhasználó -    
Annyira, de annyira büszke vagyok a horvát válogatottra. Nagyon megdolgoztak ezért a második helyért, bár sokszor csak a büntetők miatt jutottak tovább, szerintem megérdemelték a továbbjutásokat. Szurkoltam nekik nagyon, hogy nyerjenek, de a francia csapat sokkal összeszedettebb és erősebb volt a maga módján. A döntő góljain pedig nagyon kivoltam. Az öngól csodásra sikeredett Mandzukic-tól, annyira bírom ezt az embert, és azokat a reakciókat. Aztán a kapus-kicselezős gól vitt mindent. A meccs fénypontjai biggrin.gif (de legalább nem csücsült a pályán percekig a fájós lába miatt). A 11-es pedig valóban vicces volt, de a szabály az szabály, egyértelműen Perisic kezéről pattant le a labda. Vida fejesei és a propeller-copfja a másik kedvencem. Fura egy figura. Modric pedig megérdemelte a díjat, tényleg sokat tett oda a csapatnak.^^ Azért szomorú voltam, hogy nem nyertek, és a vége felé látszott, hogy a remény is már elveszett. De ez a helyezés egy ilyen kis országtól nagy teljesítmény.
2018. július 15. 22:31 #8
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Francia válogatott 1986 / 2018

http://www.napiszar.hu/Thumbnails/40988.w-800.h0.q100.jpg
2018. július 15. 23:31 #9
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Már a kezdetektől nagy kedvenceim a horvátok, eredetileg 3.-nak tippeltem őket, de örülök, hogy idáig eljutottak. A horvát elnökasszony pedig...awhh heart.gif heart.gif Gratulálok szomszédok, hatalmas teljesítmény ez egy kis országnak!
2018. július 16. 00:00 #10
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
mindenki akkora horvát szurkoló lett az utóbbi napokban, előtte meg szidták őket. rohog.gif én őszintén szólva a horvátoknak szurkoltam az egész vébé alatt, gondoltam, hogy legalább a legjobb négybe benne lesznek, mert erős csapatról van szó. az argentin-horvát meccs egyébként az egyik kedvenc meccsem erről a vébéről.
a francia válogatott pedig szintén nagyon erős csapat volt, tele fiatal játékosokkal és itt ez volt az egyik döntő szempont. a horvátok ráadásul elfáradtak, látszott a második félidőben. az elsőben még jók voltak, de olyan hibákat vétettek, amiket nagyon nem szabadott volna. a 11-es pedig igenis megjárt a franciáknak.
mindegy szép teljesítmény volt ez mindkét csapattól, gratulálok és nagyon sajnálom, hogy nem a horvátok nyertek, de szerintem az is nagyon szó, hogy idáig elértek és döntőt játszhattak, szerintem erre kevés, de talán ők maguk sem számítottak. éés ilyenkor büszke arra az ember, hogy horvát. : )
2018. július 16. 00:54 #11
Justnow777
Justnow777
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 270342
Hatalmas gratuláció mindkét csapatnak.Nem igázán szurkoltam senkinek a döntőben, mert a kedvenc csapatom már kiesett, de jó volt megnézni ezt a meccset is.
A franciák megérdemelték ezt a győzelmet a két évvel ezelőtti elvesztett EB után.Megmutatták, hogy igenis megérdemlik azt, hogy világbajnokként távozzanak a tornáról.Nem úgy kezdték a VB-t, ahogy mindenki várta tőlük, de aztán hozták a szokásos formát, es bejuttatták magukat a döntőbe.A második félidőben remekül játszottak, megmutatták, miért jutottak el eddig, és mit akarnak elérni.Szép játék volt, gratulálok.
A horvátok mindenki szívét elnyerték a játékukkal.Hatalmas küzdőerő van bennük, amiről sokan példát vehetnének.Nagyon nehéz meccseken vannak túl, mégis küzdöttek ma is az utolsó percekig.Fantasztikus volt, amit ők csináltak az egész tornán.Megérdemelték volna a világbajnoki címet, de a szerencse a franciák oldalán volt.Remélem, büszkén viselik azt az ezüstöt is, mert büszkének kell lenniük magukra és erre a csodára, amit megcsináltak.Modricnak külön gratuláció az egész tornán nyújtott teljesítményéért, kitett magáért a kis horvát, megérdemelné az aranylabdát év végén.
Gratulálok az összes csapatnak, akik kijutott a VB-re, jó volt követni a meccseket!
2018. július 16. 07:04 #12
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Számomra érdekesebb volt a vége,ahogyan mindenki elázott:D
2018. július 16. 08:11 #13
zsofivokcs
zsofivokcs
visszatérő vendég

StátuszThe lone wolf dies,but the pack survives.
Hozzászólás: 117
Azonosító: 269576
Horvát szurkoló voltam az elejétől...Gratula Afrikának,akarom mondani Franciaországnak...
2018. július 16. 08:24 #14
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Azonosító: 264744
Olasz-fan vagyok, de mivel sajna nem jutottak ki, ezért már az elejétől kezdve a horvátoknak szurkoltam. Megérdemelték volna az aranyat, nagy generáció, de sajna az élet nem úgy működik, hogy ki mit érdemel meg. Azt nagyon igazságtalannak tartom, hogy 1 nappal kevesebbet pihenhettek a döntőre, szerintem sokat számít ez ilyenkor. Nagyon jól játszottak az első félidőben. Sokkal szebben és támadóbban fociztak, mint a franciák akik a 2. félidőre sajnos feltámadtak. Szerintem a szebb focit a horvátok játszották, de viszont a franciák még nagyon fiatalok és gyorsak és manapság ezzel meccseket pehet nyerni. Nade nincs miért szégyenkezniük a horvátoknak, megmutatták hogy milyen jók és küzdöttek foggal-körömmel. A franciákat már nagyon régóta rühellem, szóval bárki más győzelmének jobban örültem volna. Béna egy vb volt az idei, béna meccsekkel, béna nagycsapatokkal. Az Eb jobb lesz 2 év múlva, mert kevesebb gyenge csapat lesz és remélem akkorra már elflejthetjük a franciákat smileeee.gif
2018. július 16. 10:43 #15
koroleva
koroleva
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 270019
Egy kicsit olyan volt ez a meccs, mintha a horvatok el lettek volna atkozva. Vegig uraltak az elso felidot, erre 3-1-es eredmennyel mentek le a palyarol. A masodik mar inkabb a franciake volt, de ok is inkabb a goloktol szereztek nagy onbizalmat, a horvatok vegig megtartottak a hituket es a kitartasukat az eredmeny ellenere is, es ez nagyon latszott rajtuk, szerintem ez mindenkit karpotolt, aki nekik szurkolt. Jobban orultem volna, ha mondjuk egy dontetlen utani hosszabbitas vagy buntetorugas miatt forditottak volna a franciak — horvat ongol es 11-es nelkul.
2018. július 16. 10:58 #16
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
A franciák nyertek, igen, de ha nincs az öngól meg a 11-es, akkor döntetlen lett volna az eredmény smileeee.gif Just sayin'. Nem vagyok nagy foci rajongó, sőt, egyáltalán nem érdekel a foci, most is csak a döntőt néztem, de ezt a tényt még én is meg tudtam állapítani.
2018. július 16. 11:07 #17
Pepka73
Pepka73
visszatérő vendég

Státusz,, Ne nyugdalankodj! Úgyis másképp történik minden , mint ahogy elgondolod. "
Hozzászólás: 151
Azonosító: 268068
Én is végig a horvátoknak szurkoltam , de szerintem megérdemelték a franciák a győzelmet , ha nem is a döntő miatt , de az EB ezüst és a többi meccsük miatt IGEN.
2018. július 16. 11:23 #18
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Egyébként nem szeretem a focit, de valamiért idén valamennyire érdekelt a vb, igaz, azért nem annyira, hogy végignézzem a meccseket, de azért az eredményeket rendszeresen követtem.
A belgák 3.helyének nagyon örülök, illetve a horvátok 2.helyének is, igaz, nekik szurkoltam, de ők szerintem így is hatalmasat bizonyítottak. A franciáknak meg gratulálok, lehet, hogy nem nekik drukkoltam, de akkor is meghajtom előttük a fejemet, nem kis dolog világbajnoknak lenni.
A horvát elnökasszony pedig annyira aranyos volt! :-) <3
2018. július 16. 16:14 #19
Djberni
Djberni
visszatérő vendég

StátuszWith great power comes great responsibility.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 260198
Szegény Horvátország... Nem baj, a második hely is szép egy VB-n. biggrin.gif
2018. augusztus 16. 20:47 #20
Babiti
Babiti
új tag

StátuszPer aspera ad astra
Hozzászólás: 60