Starity

Túladagolás miatt kórházba került Demi Lovato

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 25. 15:29 #41
Katicaa
Katicaa
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.01.
Hozzászólás: 62
Csatolások: 0
Azonosító: 166381
Offline offline
Annyi buta, gyűlölködő komment van itt, hogy az hihetetlen. Verik itt a mellüket mert ők meg sose drohoztak ezért nem tudják hogy az milyen. Nem vagyok rajongó de basszus meg ha a legrosszabb ellensegemmel történne ilyen akkorsem mondanam azt hogy megérdemli... Az ilyenek hogy néznek a tükörbe?
Megvan a sajat kis elkepzelesetek hogy milyennek kell lennie egy sztarnak, de senki sincs a helyebe csak kivulrol mindenki annyira okos... De en kivanom hogy veletek sose tortenjen hasonló vagy valamelyik szerettetekkel es továbbra se legyen fogalmatok arról milyen is ez.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2018. július 25. 15:29 #42
riri17
riri17
coup d'état
 
Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Offline offline
ha valaki heroinnal lövi túl magát, ott azért már nagyobb bajok vannak...
értem én, hogy a függöségből sosem lehet felépülni. de éveken keresztül nyomatta ezt a stay strong dumát, miközben ezek szerint egyáltalán nem volt erős. az egész imázsa erre épült fel. jobban tenné, ha visszavonulna hosszabb időre és segítséget kérne. mert nagyon ráférne.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, MadHatter
2018. július 25. 16:46 #43
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Fájdalmas, de valahol várható volt...
Demi már lassan egy évtizede küzd önmagával, és valljuk be, sokszor alul maradt a küzdelemben, noha eddig a heroinnál "gyengébb", kevésbé halálos függőségeket kellett legyőznie. Szorítok, hogy ez a kedd délelőtt egy olyan ébresztőként hasson rá, amit erőt ad neki a gyógyulás útján, mert ami most fog következni, az minden eddiginél nehezebb lesz a számára.
Ez most már létkérdés, szóval akiknek igazán fontos, azoknak össze kell fogniuk, mert egyedül képtelen lesz felülkerekedni az állandó kísértésen.
3 felhasználónak tetszik: Zsóka11, An_d_a, CandUs
2018. július 25. 17:28 #44
Klau18
Klau18
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.09.26.
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 267036
Offline offline
nem heroint szedett be , rosszul mondták be
2018. július 25. 17:34 #45
- törölt felhasználó -    
Hova fajult ez a fórum te jó ég. Évekig a tagja voltam, imádtam, lehetett emberi hangnemben vitatkozni egymással a cikkek alatt. Most pedig csak pislogok, hogy hova fajultok már tizenévesen. Csináljatok képernyőmentést a kommentjeitekről, és majd mutassátok meg a gyerekeiteknek ha egyszer eljuttok addig, hogy legyen, biztos büszke lesz rátok. Senki nem vár tőletek együttérzést vagy nyáladzó kommenteket, senki. 'Karma is a bitch, azt kapta amit megérdemelt stb? Ti normálisak vagytok? Ennek az általatok annyira gyűlölt lánynak is van anyukája, apukája, testvérei, rokonai, akiket egy hajszál választott el attól, hogy egy életre elveszítsék, és ti még ilyenkor se tudjátok befogni a szátokat? Gusztustalan, hogy mit mertek megengedni magatoknak csak azért mert ő Demi Lovato. Ha ezek a kommentek egy másik agyonsztárolt popsztárocska cikkje alatt lennének, már tömegesen estetek volna az illető torkának. Nézzetek már egy kicsit magatokba. Nehogy véletlen az általatok emlegetett karma rátok üssön vissza. Undorító.
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Midnight Memories
2018. július 25. 17:42 #46
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
Idézet (szandilovatic @ 2018.07.25. 17:34)
Hova fajult ez a fórum te jó ég. Évekig a tagja voltam, imádtam, lehetett emberi hangnemben vitatkozni egymással a cikkek alatt. Most pedig csak pislogok, hogy hova fajultok már tizenévesen. Csináljatok képernyőmentést a kommentjeitekről, és majd mutassátok meg a gyerekeiteknek ha egyszer eljuttok addig, hogy legyen, biztos büszke lesz rátok. Senki nem vár tőletek együttérzést vagy nyáladzó kommenteket, senki. 'Karma is a bitch, azt kapta amit megérdemelt stb? Ti normálisak vagytok? Ennek az általatok annyira gyűlölt ilánynak is van anyukája, apukája, testvérei, rokonai, akiket egy hajszál választott el attól, hogy egy életre elveszítsék, és ti még ilyenkor se tudjátok befogni a szátokat? Gusztustalan, hogy mit mertek megengedni magatoknak csak azért mert ő Demi Lovato. Ha ezek a kommentek egy másik agyonsztárolt popsztárocska cikkje alatt lennének, már tömegesen estetek volna az illető torkának. Nézzetek már egy kicsit magatokba. Nehogy véletlen az általatok emlegetett karma rátok üssön vissza. Undorító.


nem tudom, a szövegértési készségedet merre hagytad el, de minden második komment arról szól, hogy a csajnak segítséget kellene szereznie, ez mégis hol rosszindulat? milyen másik agyonsztárolt híresség, te most miről beszélsz? az egyetlen agyonsztárolt híresség itt Demi, és aki rossz szót írt róla, már el is lett küldve a búsba.
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2018. július 25. 18:00 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elody @ 2018.07.25. 17:42)
nem tudom, a szövegértési készségedet merre hagytad el, de minden második komment arról szól, hogy a csajnak segítséget kellene szereznie, ez mégis hol rosszindulat? milyen másik agyonsztárolt híresség, te most miről beszélsz? az egyetlen agyonsztárolt híresség itt Demi, és aki rossz szót írt róla, már el is lett küldve a búsba.


Elsők között kommenteltél róla regényeket, és most elsők között reagáltál az én kommentemre is, bekedvelve az összes olyat, ami negatív, szóval kimélj meg a mártírkodásodtól. A lányról, akit megvetsz és utálsz a kommenteket lesed, mertt egyszerűen élvezed, hogy fröcsöghetsz róla.

Szóval minden második komment arról szól? Igen? Tudod, nem mindegy hogy milyen stílusban fogalmazod meg a "segítség szerzéses" monológjaidat. "Gondolom a saját mocskában fekve leltek rá, mint általában a túladagoltaknál szokás. Gusztusos lehetett." Vagy másoljak még ilyen finomságokat?
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Midnight Memories
2018. július 25. 18:23 #48
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Idézet (Klau18 @ 2018.07.25. 17:28)
nem heroint szedett be , rosszul mondták be

Narcannal kezelték helyben, ami egy ópiátok hatásait gátló szer. Akik azt mondják, hogy nem heroin volt, jó eséllyel csak utólag próbálják eltussolni az ügyet.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2018. július 25. 18:29 #49
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Tény, mi tény, hogy BeccaBee kommentje kritikán aluli volt, de szerintem felesleges egy személyen fent akadni. Majd megjön az esze, vagy... nem.

Az viszont, hogy a „saját mocskában találták rá”, lehet durva, de igaz. Ilyenkor pont nem Demit kell beállítani egy szentnek vagy mártírnak, és „lesajnálni”, hanem
1) hálát kell adni az égnek, hogy életben van
2) ezután két nagy pofont adni neki!!!
Igen, a barátai közbejátszottak, de tudta, hogy egy crackheadek, akkor minek lógott velük együtt és minek alkalmazta őket? Zéró tolerancia kellene egy volt-függő életében, tehát a közelében nem lehetnének. 25 évesen neki is tudnia kellene ezt már.

Mi értelme van itt finomkodni? A függőség nem betegség (a mentális problémái totál más...), és ezen a ponton drasztikusan kell vele beszélni. Én aztán nem akarok idegen celebek életébe beleszólni, de olyan sorsot sem akarok neki, hogy csatlakozzon a 27-esek klubjába... Sztem Demi egy aranyos csaj alapjáraton, azonban itt nem kell foggal-körömmel védeni, mert egy detoxra kerülő ember nem gusztusos látvány, hát még egy túladagolt, ezek a tények.

Van oka szégyellnie magát (ahogy a legtöbben teszik egy detox ébredés után), mert a döntéseit ő hozza meg és hozta meg (kezdve, hogy ellökte a rendes barátait maga mellől), nem a kábszis haverjai, és ebből a szégyenből erőt meríteni és felállni, és szerintem elvonulni egy időre. Szembesülni kell itt a helyzettel és lépni, de keményen, mert itt tényleg egy hajszálon múlt a tragédia. Sokkoló.
6 felhasználónak tetszik: exoverdose, An_d_a, CandUs, LeerdammerGirl, madeleine., Harlow
2018. július 25. 19:08 #50
exoverdose
exoverdose
leech
 
StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.28.
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Offline offline
A családomban volt és jelenleg is van olyan személy akinek alkohol, illetve drogproblémái vannak és én kérek elnézést amiért nem pátyolgatom a kis lelkét nap mint nap. Egy függővel együtt élni kész pokol és pont. Örülök annak, hogy Demi életben van, de ha rajtam múlna két nagy pofont kevernék le neki legszívesebben. Nem azért mert érzéketlen, agresszív görény vagyok, hanem, hogy térjen már észhez. Vállaljon felelősséget a tetteiért és ne mentegetőzzön! Vonuljon el, nézzen magába és gondolkozzon el azon mit akar az élettől, mit szeretne kezdeni magával, hogy válhatna olyan emberré akit végre képes lesz szeretni teljes szívéből. Ne azt várja el ezentúl, hogy mindenki majd együttérzően megpaskolja a vállát, hogy igen, együttérzünk, nem hibáztatunk, erős vagy stb. Szedje már össze magát, de ahhoz előbb talán a belső békéjét kellene megkeresnie valahol ott mélyen, távol a rivaldafénytől. Kívánok neki minden jót, de ha ezt a témát is évekig fogja tépni, akkor reménytelen eset és hülyébb, mint hittem.
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2018. július 25. 19:38 #51
Blarece
Blarece
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.10.
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Offline offline
Nagyon sajnálom, és remélem, hogy hamar rendbe jön.
Viszont a drog nem oldja meg a problémákat, inkább csak ront a helyzeten.
2018. július 25. 20:08 #52
Diala
Diala
Miss Objective
 
Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Offline offline
Idézet (Glamster @ 2018.07.25. 18:29)
Az viszont, hogy a „saját mocskában találták rá”, lehet durva, de igaz.

Erről hol olvastál?
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, CandUs
2018. július 25. 22:40 #53
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Idézet (Diala @ 2018.07.25. 20:08)
Erről hol olvastál?

Erről nem kell olvasni... nem tudom láttál e már túladagolt narkóst, de elhiheted, nem szép látvány.
Ez nem vattacukor ország. A túladagolás nem abból áll, hogy elájulsz és fenn akad a szemed. Bizony ebben az állapotbam minimum összehányják magukat, de gyakori a bevizelés, beszékelés is. Akár tetszik, akár nem, bizony 99% hogy az ifjú hölgyet is a saját piszkából vakarták fel.
2018. július 26. 06:33 #54
- törölt felhasználó -    
"Gusztustalan, hogy mit mertek megengedni magatoknak csak azért mert ő Demi Lovato."

Nem. Itt inkább az a helyzet, hogy sokan azért mutatnak ennyi szeretetet és megértést, mert ő Demi freaking Lovato. Néhányan tényleg durván fejezték ki a véleményüket, de attól a többség még nem téved.

"Ennek az általatok annyira gyűlölt lánynak is van anyukája, apukája, testvérei, rokonai, akiket egy hajszál választott el attól, hogy egy életre elveszítsék, és ti még ilyenkor se tudjátok befogni a szátokat?"
No, és Demi ezekre miért nem gondolt, amikor megint droghoz nyúlt, tudva, hogy korábban is mennyire a megszállottja volt és hogy mi lehet következménye? tongue.gif

El kell fogadni, hogy Demi még mindig drogfüggő. Ne tegyünk már úgy, mintha mondjuk cserbenhagyásos gázolás miatt kellett volna kapkodni, hogy ne haljon meg. És most minden rosszindulat nélkül írom ezt.
2018. július 26. 08:21 #55
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.17.
Hozzászólás: 875
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Offline offline
Az "drága" szüleit is jól pofán kellene b@szni, ráadásul első körben. Sose értettem miért kell gyerekeket kitenni ennek a világnak. Nekik az a dolguk, hogy gyerekek legyenek, nem dolgozni, forgatásokra kell járni. Lásd az Olsen ikrek, vagy nem tudom ki emlékszik Johnathan Brandisre, aki szintén gyerekszínész volt, és huszonévesen lett öngyilkos. De lehet folytatni a sort, és mindegyikük küzdött/küzd valamilyen mentális és szenvedély betegséggel. És miért? Mert nem az a normális, ahogy ők felnőttek. Tőlük elvették a normális gyerekkort. Néha megnézem ezeket az Apró Szépségeket, amikor 1 éves és sokszor annál fiatalabb gyerekeket visznek kisminkelve szépségversenyre. Anyuka meg lelkesen nyilatkozza, hogy a gyerek akarja nagyon ezt. Vagyis ezzel áltatja magát. Gusztustalan az ilyen szülő. Nos egy kicsit elkanyarodtam, de ha jól tudom Demiről (bár nem vagyok rajongója) , hogy mikor a Barneyban szerepelt a családjából senki sem volt ott vele, ezért is lakott Selenáéknál ( valaki javítson ki, ha nem így volt) Mit élhetett átt az a kislány akkor? Csoda, ha eljutott oda ahol most van? Első körben a szülőknek magukba nézniük, és talán egy kicsit jobban a gyerek mellé állni, ha nem akarják idejekoránt elveszíteni. Szerintem első körben a szülők hibája ez, nekik fel kellett volna ismerni, hogy a gyerek nem való a showbizbe, de gondolom a könnyű pénz lehetősége csábító volt. Az pedig, hogy ilyen szinten visszaesett azt mutatja, hogy nagyon nem a megfelelő emberekkel van körülvéve.

Na ez jó kis zagyva egyveleg lett.
1 felhasználónak tetszik: Midnight Memories
2018. július 26. 10:40 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hoxa18 @ 2018.07.26. 08:21)
Az "drága" szüleit is jól pofán kellene b@szni, ráadásul első körben. Sose értettem miért kell gyerekeket kitenni ennek a világnak. Nekik az a dolguk, hogy gyerekek legyenek, nem dolgozni, forgatásokra kell járni. Lásd az Olsen ikrek, vagy nem tudom ki emlékszik Johnathan Brandisre, aki szintén gyerekszínész volt, és huszonévesen lett öngyilkos. De lehet folytatni a sort, és mindegyikük küzdött/küzd valamilyen mentális és szenvedély betegséggel. És miért? Mert nem az a normális, ahogy ők felnőttek. Tőlük elvették a normális gyerekkort. Néha megnézem ezeket az Apró Szépségeket, amikor 1 éves és sokszor annál fiatalabb gyerekeket visznek kisminkelve szépségversenyre. Anyuka meg lelkesen nyilatkozza, hogy a gyerek akarja nagyon ezt. Vagyis ezzel áltatja magát. Gusztustalan az ilyen szülő. Nos egy kicsit elkanyarodtam, de ha jól tudom Demiről (bár nem vagyok rajongója) , hogy mikor a Barneyban szerepelt a családjából senki sem volt ott vele, ezért is lakott Selenáéknál ( valaki javítson ki, ha nem így volt) Mit élhetett átt az a kislány akkor? Csoda, ha eljutott oda ahol most van? Első körben a szülőknek magukba nézniük, és talán egy kicsit jobban a gyerek mellé állni, ha nem akarják idejekoránt elveszíteni. Szerintem első körben a szülők hibája ez, nekik fel kellett volna ismerni, hogy a gyerek nem való a showbizbe, de gondolom a könnyű pénz lehetősége csábító volt. Az pedig, hogy ilyen szinten visszaesett azt mutatja, hogy nagyon nem a megfelelő emberekkel van körülvéve. 
Na ez jó kis zagyva egyveleg lett.


meghajolo.gif A Barney előtt pedig 4-5 évesen szépségversenyekre cipelte... Azok alapján amiket mindig is mutatott magáról az anyja, egy pénzéhes kis... És ugyanúgy a legkisebb lányát - aki most 16 - is bedobta már kiskorába a showbizniszbe, pedig gondolom akkor már látta, hogy demivel bajok vannak és lehet nem kellene Madisonnak is erőltetni...
1 felhasználónak tetszik: Midnight Memories
2018. július 26. 21:05 #57
Zsuzsy93
Zsuzsy93
 
StátuszA clone is never alone.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.16.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Offline offline
Én se tudom sajnálni, de nem csak őt, hanem egyik drogos sztárt se. Ha nem bírja ezt az életmódot, akkor vonuljon vissza. Elég pénzt összeszedett, hogy még az unokáinak se kelljen dolgozni. Mindenkinek megvan a maga baja és nehezen, de feldolgozzuk. Nem nyúlok az alkohol vagy a drog után. Demi egy gyenge nő. Könnyebb kiütni magát, mint szembe nézni a problémáival. Ez a "Say Strong" értelmét vesztette. Amúgy is csak egy reklámfogás volt. Semmilyen drogost nem tudok megérteni és sajnálni. Remélem ez volt az utolsó életveszélyes helyzete és észhez tér.
2018. július 27. 08:17 #58
vikimumus
vikimumus
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.24.
Hozzászólás: 992
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Offline offline
Aki rosszat kíván neki, az szégyellje magát! Igen, ő is hibás, nyilván. Mert ha nem veszi be azt az első drogot, akkor nem is tudna rászokni. Én ezért nem iszom egy kortyot sem. Tudjátok, hányszor akarták már belémtukmálni az italt? Nem tudok úgy menni sehová sem, hogy valaki ne mondaná azt, hogy igyak, mert attól jobb lesz. És akkor nekem mindig mondanom kell, hogy nem, nem lesz jobb. És nekem van igazam. Én tudom magamról, hogy depressziós alkat vagyok. Sokszor a legkisebb dologtól is magamba tudok fordulni, úgyhogy nekem nagyon veszélyes lenne a pia. De ha valakinek ezt mondom, csak röhög rajtam és azt mondja, hogy ez hülyeség. Pedig így van. Ő is tudja magáról, hogy ilyen, de sajnos befolyásolható. Mikor bekeveredett ebbe a társaságba, akkor gyorsan ki kellett volna menni onnan, mert tudhatta volna, hogy ha a környezetében mindenki iszik, vagy drogozik, akkor úgyis megkínálják vele. És aki azt mondja, hogy nem kényszerítették, akkor miért csinálja, azon látszik, hogy nem érti. Ha valaki függő, akkor az is marad örökké. Ha őt megkínálják, hatalmas erő kell ahhoz, hogy visszautasítsa. És az ember nem úgy van bekódolva, hogy mindig ugyanolyan erős tud maradni (különben nem sírnánk, nem rúgnánk a falba, hanem mindent csak tűrnénk). Egy függőnek sokkal nehezebb. Igen, választás kérdése, hogy drogozik-e, de egy függőnek sokkal nehezebb ez a választás. Mert a drog jelenti azt neki, amely a problémamegoldás látszatát kelti és nem gondol bele, hogy akkor még nagyobb probléma lesz. Mert a függőség betegség és befolyásolja az ítélőképességet. Mivel pedig felnőtt ember, így ha a családja azt mondja, hogy ne találkozzon ezekkel az emberekkel, akkor ő azt úgy fogja fel, hogy meg akarják mondani, hogy mit csináljon és azt hiszi, hogy az rossz. Pedig csak jót akarnak neki. De ő ezt nem látja be mindaddig, míg nem történik valami olyan dolog, ami megváltoztatja a véleményét. Mint például ez. Ennek a dolognak kell lennie annak a bizonyos valaminek, ami ráébresztheti, hogy kik is az igazi barátai. Azt olvastam valahol, hogy ezek az emberek bár felkészültek erre a helyzetre és be tudták adni neki ezt az életmentő szert, miután kiérkeztek a mentők, le is léptek. Az lehet, hogy azzal a szerrel megmentették az életét, de ha ők nem kínálták volna meg, nem használták volna ki a gyenge pillanatát (hangsúlyozom, hogy ő maga is hibás, észrevehette volna még időben, hogy baj lesz), akkor nem történt volna meg ez a dolog. De kik vannak vele a kórházban? A családja és az igazi barátai! Azok, akik ebben a helyzetben kitartanak mellette, ők azok, akik miatt beláthatja, hogy rosszat tett, hogy mekkorát tévedett, mikor azokért a "barátokért" lecserélte a családját és az igaz barátait. Még Wilmer Valderrama is ott van mellette állítólag a kórházban és nagyon össze van törve. Nem tudom, hogy még megvan-e köztük a szerelem, de a szeretet biztos megvan, különben nem ment volna oda. Úgyhogy az ő barátságára is számíthat (pedig jó néhány éve még azt mondtam volna, hogy ez a pasi rossz hatással van az emberekre, mert ő sem vetette meg a piát korábban és sajnos a viselkedése sem volt követendő példa, de viszont Demi Lovato mellett megváltozott). Ők jó párost alkotnak, hiszen semmi botrány nem is volt körülöttük a kapcsolatuk alatt. A lényeg az tehát, hogy aki a rajongójának nevezi magát az támogassa és nézzen magába! Tényleg betegség a függőség és senki nem mondta, hogy nem hibázott. De hibázott és hatalmasat, de attól még az nem azt jelenti, hogy akik igazán szeretik őt, mint a családja és a barátai, azok ne álljanak mellette. Mert igenis ahhoz, hogy meggyógyuljon, hogy belenézzen a tükörbe, hogy "igen, rosszat csináltam, szenvedést okoztam a szeretteimnek, de meg kell mutatnom, hogy erős vagyok, túl akarok jutni a dolgon és azt akarom, hogy ismét büszék legyenek rám", ahhoz hatalmas erő és akarat kell és nagyon fontos, hogy mellette álljanak azok, akik szeretik, hogy lássa, hogy van miért küzdeni. Az ő döntése, ha visszaesik, de támogatnunk kell abban, hogy meghozza a helyes döntést. Mert ez az igezán fontos. Hogy belássa, hogy jobb lenne visszatérni a józansághoz.
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, moonlightgirl
2018. július 27. 17:24 #59
focus
focus
új tag
 
Státuszyou think you can just take it back
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.07.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 268146
Offline offline
Álljunk már meg biggrin.gif Miaz, hogy elismerésre való, hogy 6 évig tiszta volt? 25 éves, tehát 18-19 ( netán 16,17 ) évesen rendesen nyomatta magába az undorítóbbnál undorítóbb dolgokat. smileeee.gif Sajnálni? Nem. Nem tudom őt és azt sem értem, hogy mások hogy tudják. Mindenki eltudja dönteni, hogy mit akar, mindenkinek van saját akarata, önálló tettei és viselkedése, senki nem szorított pisztolyt a fejéhez, hogy neked igenis ezt bekell venned, vagy felkell szívnod, vagy bekell nyomnod! Ez nem így megy. Nem becsüli sem az életét, sem semmit. Elhiszem én, hogy nagy nyomás nehezedik rá, hiszen világsztár, de más emberek sokkal, ismétlem! sokkal rosszabb helyzetben nem, hogy nem adagolják túl magukat, nem is nyúlnak ilyenekhez. Ismerek ilyet, el nem tudnátok képzelni min megy keresztül egy ember! smileeee.gif Ráadásul heroin? A legutolsó, legundorító drog biggrin.gif Azt a legalja patkányok használják, első használat után rászokik az ember, a legkönnyebben tudnak rászokni az emberek, tehát GRATULÁLOK! Ő a fiatalok példeképe, ő a nagy erős Demi Lovato, akinek a médiába sikerült előadnia, - amivel mellesleg jól beis keresett - hogy ő tiszta, és légy erős és jóég és mindent kibírsz. smileeee.gif Imádtam ezt a nőt, de nem tudok senkit sem tisztelni aki a drogokhoz nyúl, az nem egy erős ember, egy gerinctelen utolsó és gyenge senki, sajnálom, de ezek tények, SOHA nem fogja letenni ha Ő SAJÁT MAGA nem jön rá, hogy ez nem játék. Ez egyáltalán nem az, nem arról szól, hogy kipróbálja az ember a füvet, ezek kemény drogok amiket ő egyáltalán nem fog fel. Sajnálni sosem fogom és elnéző sem leszek vele. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Kiim, Pezzie92
2018. július 27. 18:23 #60
LenieJ
LenieJ
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.06.18.
Hozzászólás: 64
Csatolások: 0
Azonosító: 270132
Offline offline
focus drágám ! Sok a szmájli ( sajna , az agyad helyén is ) ! Te komolyan leszólsz egy olyan nőt , aki erősebb , és magabiztosabb nálad ? Amit írtál , félig , ismétlem , félig igaz amit írtál , de ez nem jelenti azt , hogy egyet is értsek veled , mert NEM . A " nem játék"-ba nem csak a drog tartozik bele , meg a többi , hanem az is , amit te művelsz ! Igen , jól hallottad ! Ha nem mosasd ki a füled ( meg az agyad , mert ha sok a smiley a fejedben , mi lesz veled a jövőben ? ) , ha igen akkor figyelj . Hát a TROLLKODÁS kisanyám ! Te nem sajnálsz egy olyan nőt aki drogozik ? Na , és ha éppen anyukád csinálná ? Nem sajnálnád ? Akkor jó nagy szívtelen dög lehetsz ! A napod 24 órája abból áll , hogy szétoltasz minden közeledbe kerülő sztárt ? Ha egyszer sztár leszel , ne várd a sajnálatom !

Sajnálom szegény Demit ! Mindenkinek jár egy kis pihi , és valszeg ő ezt most nem tudta bepótolni ...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok