Starity

Ariana Grande durván megsértette rajongóját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 21. 07:57 #41
- törölt felhasználó -    
en nagon szejetnek gy ijen patat merr teccik
2018. augusztus 21. 09:40 #42
Célestine
Célestine
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 270548
Offline offline
A rajongónak sem szabadott volna így véleményt nyilvánítania, de ő meg már felnőtt, ha válaszol, bölcsebben tegye..
2018. augusztus 21. 15:55 #43
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast
 
Státuszfocus on the good
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.30.
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Offline offline
Nagyon nem volt szép ez Arianatól és nem értek vele egyet, de szerintem mivel letörölte a tweetet ő is megbánta.
De! Lenne pár dolog amit hozzá fűznék a kommentekhez + a cikkhez.
1. A smink amit "ő sem tudott rendesen elkészíteni".
Nyilatkozott róla egy-két hónapja miszerint pánikrohama volt a meet & greet előtt és nem engedte a sminkesének, hogy újra csinálja a sminkjét, mivel nem akarta megváratni a rajongóit. És mégis az összes képen mosolygott és nem bunkózott, de szapuljátok e miatt is!smileeee.gif
2. Sweetener.
Na szóval, láttam, hogy sokan felhozzák, hogy rossz az album, meg egy hangú, nincs benne semmi pörgős dal. Ti tényleg ezt vártátok? Ez az album az ő megélt traumájáról szól, ami a manchesteri robbantás után történt. Nem tudom, ti hogyan élnétek meg? Lenne kedvetek bulizós dalokat írni? Nem hiszem. Szerintem nem egy ember van itt akinek mentális problémái voltak/vannak, mégis beszólnak, hogy egyhangú az album.
3. Pete Davidson.
Na és ez az ami a legjobban kiakasztott. Mi az hogy miatta írta ezt a fannak? Nem tudjátok végre békén hagyni azt a szerencsétlen fiút? Igen, rohadt nagy hülyeség volt tőle, hogy a manchesteri robbantással viccelődött, de mielőtt az az ember aki megtalálta az erről szóló videót SENKI nem vette észre és nem volt felháborodva (arra az időre gondolok mielőtt elkezdtek volna járni).
Nem bírtátok Big Sean-t, sem Mac-et, sem Ricky-t, de most mindegyik jobb Petenél. Volt olyan párja Arianának akit nem csak azután kezdtetek el szeretni, hogy szakított velük? Ariana rohadt boldog Petetel és szerintem nagyon aranyosak együtt. Nem tudom miért kell őket piszkálni egyfolytában. Hagyjátok őket szerelmesnek lenni. Mert ha emiatt a fandom miatt, az úgy nevezett "Arianatorok" miatt (amelynek kb. 85% csak b.sztattja Arit) szétmennek én nem fogom magam Arianatornak hívni, nem érdekel ki mit mond.
Fiúk, lányok az hogy csak egyfolytában lehúzzátok Arianat/Arianat és Petet/az albumot és közben az Ariana Grande fanoldal meg van, mert kellenek a likeok meg a követők, na az a rohadt nagy kétszínűség.
És azt még egyszer leírnám, hogy nem értek egyet evvel a beszólással. Ne vegyétek úgy, mert helytelen volt, de az hogy mindent bőrt le kell húzni róla, az sem helyes.
p.s. bírom hogy kettő cikket kell csinálni ebből, de mikor 15.000$-t adott egy fanjának egy árva cikket sem írtak belőle.
p.s.p.s. https://www.youtube.com/watch?v=cskIFWszc3c nem érdekel ki mit mondd, hogy mennyire játssza meg meg mennyire nem, engem összetört ez a videó.
2 felhasználónak tetszik: SweetenerBae, LeerdammerGirl
2018. augusztus 21. 18:35 #44
JustACatLover
JustACatLover
új tag
 
StátuszNem tudok ide olyan jó szöveget írni, mint mások.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.05.21.
Hozzászólás: 73
Csatolások: 0
Azonosító: 269899
Offline offline
A kép, amin Ariana szempillái összeragadtak azután készült, hogy sírt a backstageben. Pár héttel a terrortámadás után volt ez a meet&greet és Ariana nagyon nem volt akkoriban jól. KEEP YOUR FACTS STRAIGHT.
2018. augusztus 21. 19:08 #45
- törölt felhasználó -    
A cikk írója először tanuljon meg helyesen írni, aztán beszéljen. Egyébként meg ez a legfinomabb dolog amit tehetett. Szerintem teljesen jogosan mondta.... Ariana nagyon- de tényleg nagyon keményen dolgozott ezen az albumon (is) erre valami hiba folytán megjelenik idő előtt Mexikóban, és az az első dolga az idiótájának, hogy kiszivárogtassa és mutogassa a neten az albumot, persze szúrjuk el a meglepetést... inkább az igénytelen körmeire figyeljen ehhelyett...
2018. augusztus 21. 19:13 #46
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond
 
Státusz-
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.30.
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
Offline offline
Jó tudni, hogy ezek szerint lassan csak az érhet a CD-jéhez akinek húszezres műkörme van. Borzasztóan bunkó dolog volt tőle sértegetni szegény rajongót, kezdi elfelejteni hogy neki meg pont miattuk telik a luxuskinézetre..
2018. augusztus 21. 19:32 #47
- törölt felhasználó -    
Én sem örülnék,ha kiszivárogtatják az albumomat a megjelenés napja előtt...Ariana teljesen jogosan mondta ezt,akárki mondjon bármit.Úgy látom,hogy senki sem érti meg,hogy Ari-nak nem az volt a baja,hogy megvette egy rajongója a CD-t,és lefotózta,hanem,hogy a megjelenés napja előtt fotózta le az albumot.Nem elég,hogy a Sweetener albumborítóját is kiszivárogtatták,nem a zenéket is ki kell,meg az album kinézetét is.Igen,szerintem is így kell.És amúgy lehethogy Ari bocsánatot kért a lánytól privátban. Ja,nem, mert ti mindent jobban tudtok Ari-nál,értem..
2018. augusztus 21. 19:54 #48
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Idézet (arianagrandedavidson @ 2018.08.21. 19:32)
Nem elég,hogy a Sweetener albumborítóját is kiszivárogtatták,nem a zenéket is ki kell,meg az album kinézetét is.

Az albumborítót már júniusban felfedte, szóval nem hinném, hogy az kiszivárogtatás lett volna, de oké.
2018. augusztus 21. 21:54 #49
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.15.
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Offline offline
Szerintem ez gusztustalan! Nagyon csalódtam benne. Megértem, persze, szörnyű lehet, hogy ennyit dolgozott az albumon és sokan nem tartják tiszteletben, de ez egy gyerekes visszavágás volt, amivel megalázta a rajongóját.
2018. augusztus 22. 00:08 #50
Reira
Reira
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.03.
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 259530
Offline offline
Eddig nem volt különösebb bajom Arianával, de most hatalmasat süllyedt a szememben. Ha valaki a show businessben dolgozik, akkor tanuljon már meg éretten viselkedni.
Szegény rajongónak gondolom nem az volt az első dolga, hogy csekkolja az album megjelenésének a napját.
Ariana viszont tisztában van vele, hogy milliók figyelik minden megmozdulását, erre megalázta a saját rajongóját ország-világ előtt.
2018. augusztus 22. 01:57 #51
ubbli
ubbli
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.13.
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 267285
Offline offline
Annyira vicces, ahogy bizonyos személyek próbálnak felszíni információkból ítélkezni egy számukra ismeretlen emberről. Az is vicces, mert valaki híres, mert benne van a szórakoztatóiparban, neki állandóan mosolyognia kell, kötelessége kedvesnek lennie, és ha hibát követ el, hát földet rá, hiszen milyen csúnya példát mutat a fiatal rétegnek. Aztán jön a kedvenc indokom, de ő ezt vállalta, le kell nyelnie. Ebből csak azt felejtik el az illetők, hogy ők is emberek, tulajdonképpen, nem kötelessége lenyelnie.

Kicsinyes, legyen, a hozzácsatolt képet mondhatjuk annak, a sértegetést szintén, viszont minden másban, tökéletesen megérthető Ariana reakciója. Nyilván, több hónapnyi munkáról beszélünk, bizonyára, nem fog kedvesen mosolyogni, amikor azt látja, hogy valamilyen módon az albumot becsmérlik, értem ezalatt, a megjelenési dátum nem betartását. Reagálhatja le ezt ő is meggondolatlanul, forrófejjel, mint anyukád, amikor hazaérsz egy matek egyessel és kiabál, vagy mint a barátnőd\barátod, amikor egy veszekedés folytán, az összes eddigi bűnöd felrója. Mégsem minősülnek rosszabb embernek, mert némi sértődés mellett azért tisztában vagy vele (remélhetőleg), ők sem úgy gondolták, nem szerettek volna megbántani. Akkor kérdem én, Ariana, esetleg bármelyik előadó\közszereplő, akik tettek valami köznépnek nem tetszőt - ami, nem mellesleg, eléggé apró ügy, nem mondható polgárpukkasztónak -, miért nem lehet túllendülni ezen és elfogadni, ja, valószínűleg, szar pillanata volt, rossz emberen csattant, van ilyen? Azt a sértegetést sem úgy értette szerintem, hogy 20.000 forintos műkörömnek kellene lennie mindenkinek, papok által megszentelt kéznek: a körömrágás tényleg egy rossz szokás egyébként az orrtúrással, csontropogtatással, ajakharapdálással karöltve. Az a problem, itt már rengeteg mindent próbálnak belelátni, miként olyan kijelentéssel tudjanak dobálózni, mennyire öntelt, szánalmas (ez is kedvenc), mekkora csalódás.

Elsősorban, csalódni, olyan emberben csalódhatsz, akit személyesen, jól ismersz. Csalódhatsz a testvéredben, a szerelmedben, a szüleidben, a legjobb spanodban, de egy idegenben eléggé nehéz lenne. A legtöbb ilyen kommentelő még annyit sem tud az énekesnőről, mint a legnagyobb "arianatorok", akik nyomon követik azt, amit kedvenc énekesnőjük megoszt. De még ők sem jelenthetik ki azt, hogy tudják, ki Ariana Grande. Innentől kezdve, nem teljesen jogos a csalódtam benne kijelentés. Leírhatod, elküldheted neki, ettől függetlenül nem fog tudni mit kezdeni vele, amíg egy közelebbi hozzátartozója nem megy oda és mondja azt: figyelj, ezt elbasztad. Valószínűleg, nem büszke a kijelentésére, a tweet törlése is került, ha jól láttam, amúgy sem megszokott tőle, hogy ennyire ne tisztelné a közönségét. Legalábbis, én instagramon követem, láttam valamennyi rajongók által készített koncertvideót, ott pedig egyáltalán nem tűnt olyan embernek mint néhány itteni cikkben megfestik.

Nagyobb lesz lassan a kiakadás Chris Brown nőverős ügyéhez képest, ami már sokkal inkább volt kiakasztó. Minden bizonnyal, Ariana tanult a saját baklövéséből, nem fogja még egyszer elkövetni, várhatóan. Jöhetnek itt az ezt megelőző esettel, milyen csúnya volt legutóbb is ... Igen, rettenetesen szörnyű ember, mert megvédte a párját és ki merte jelenteni, rohadtul unalmas már, hogy idegen emberek nem képesek tovább lépni az előző kapcsolatán, míg ő már rég megtette.
3 felhasználónak tetszik: SweetenerBae, the banshee, moonlightgirl
2018. augusztus 22. 19:26 #52
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Idézet (ubbli @ 2018.08.22. 01:57)
Annyira vicces, ahogy bizonyos személyek próbálnak felszíni információkból ítélkezni egy számukra ismeretlen emberről. Az is vicces, mert valaki híres, mert benne van a szórakoztatóiparban, neki állandóan mosolyognia kell, kötelessége kedvesnek lennie, és ha hibát követ el, hát földet rá, hiszen milyen csúnya példát mutat a fiatal rétegnek. Aztán jön a kedvenc indokom, de ő ezt vállalta, le kell nyelnie. Ebből csak azt felejtik el az illetők, hogy ők is emberek, tulajdonképpen, nem kötelessége lenyelnie.
Kicsinyes, legyen, a hozzácsatolt képet mondhatjuk annak, a sértegetést szintén, viszont minden másban, tökéletesen megérthető Ariana reakciója. Nyilván, több hónapnyi munkáról beszélünk, bizonyára, nem fog kedvesen mosolyogni, amikor azt látja, hogy valamilyen módon az albumot becsmérlik, értem ezalatt, a megjelenési dátum nem betartását. Reagálhatja le ezt ő is meggondolatlanul, forrófejjel, mint anyukád, amikor hazaérsz egy matek egyessel és kiabál, vagy mint a barátnődbarátod, amikor egy veszekedés folytán, az összes eddigi bűnöd felrója. Mégsem minősülnek rosszabb embernek, mert némi sértődés mellett azért tisztában vagy vele (remélhetőleg), ők sem úgy gondolták, nem szerettek volna megbántani. Akkor kérdem én, Ariana, esetleg bármelyik előadóközszereplő, akik tettek valami köznépnek nem tetszőt - ami, nem mellesleg, eléggé apró ügy, nem mondható polgárpukkasztónak -, miért nem lehet túllendülni ezen és elfogadni, ja, valószínűleg, szar pillanata volt, rossz emberen csattant, van ilyen? Azt a sértegetést sem úgy értette szerintem, hogy 20.000 forintos műkörömnek kellene lennie mindenkinek, papok által megszentelt kéznek: a körömrágás tényleg egy rossz szokás egyébként az orrtúrással, csontropogtatással, ajakharapdálással karöltve. Az a problem, itt már rengeteg mindent próbálnak belelátni, miként olyan kijelentéssel tudjanak dobálózni, mennyire öntelt, szánalmas (ez is kedvenc), mekkora csalódás.
Elsősorban, csalódni, olyan emberben csalódhatsz, akit személyesen, jól ismersz. Csalódhatsz a testvéredben, a szerelmedben, a szüleidben, a legjobb spanodban, de egy idegenben eléggé nehéz lenne. A legtöbb ilyen kommentelő még annyit sem tud az énekesnőről, mint a legnagyobb "arianatorok", akik nyomon követik azt, amit kedvenc énekesnőjük megoszt. De még ők sem jelenthetik ki azt, hogy tudják, ki Ariana Grande. Innentől kezdve, nem teljesen jogos a csalódtam benne kijelentés. Leírhatod, elküldheted neki, ettől függetlenül nem fog tudni mit kezdeni vele, amíg egy közelebbi hozzátartozója nem megy oda és mondja azt: figyelj, ezt elbasztad. Valószínűleg, nem büszke a kijelentésére, a tweet törlése is került, ha jól láttam, amúgy sem megszokott tőle, hogy ennyire ne tisztelné a közönségét. Legalábbis, én instagramon követem, láttam valamennyi rajongók által készített koncertvideót, ott pedig egyáltalán nem tűnt olyan embernek mint néhány itteni cikkben megfestik.
Nagyobb lesz lassan a kiakadás Chris Brown nőverős ügyéhez képest, ami már sokkal inkább volt kiakasztó. Minden bizonnyal, Ariana tanult a saját baklövéséből, nem fogja még egyszer elkövetni, várhatóan. Jöhetnek itt az ezt megelőző esettel, milyen csúnya volt legutóbb is ... Igen, rettenetesen szörnyű ember, mert megvédte a párját és ki merte jelenteni, rohadtul unalmas már, hogy idegen emberek nem képesek tovább lépni az előző kapcsolatán, míg ő már rég megtette.

Ha mi nem ismerjük, nem tudhatjuk milyen valójában, akkor miért gondolod, higy a TE véleményed releváns? Te talán együtt homokoztál vele, festegettétek egymás lábkörmét? Ugyan már....
2018. augusztus 22. 21:10 #53
lily flowers
lily flowers
visszatérő vendég
 
Státusz*·˚➹₊·➳
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.19.
Hozzászólás: 425
Csatolások: 3
Azonosító: 260958
Offline offline
miért ilyen mostanában? mit etet vele ez a pete gyerek? olyan ari mint valami anya, aki félti a gyerekét és visszavág minden rossz szóra... chill ari
2018. augusztus 22. 23:00 #54
Lil33
Lil33
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.22.
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 270652
Offline offline
És ezek az emberek vannak felhájpolva...nem bírom...ez egy beképzelt nárcisztikus kurva.
2018. augusztus 23. 01:07 #55
ubbli
ubbli
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.13.
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 267285
Offline offline
Idézet (SoLettisha @ 2018.08.22. 19:26)
Ha mi nem ismerjük, nem tudhatjuk milyen valójában, akkor miért gondolod, higy a TE véleményed releváns? Te talán együtt homokoztál vele, festegettétek egymás lábkörmét? Ugyan már....


És akik szabadon szitkozódnak, dobálóznak olyan dolgokkal - mint például -, mekkora csalódás, ők talán együtt homokoztak vele és festegették egymás lábkörmét? Viszont örülök, hogy elismerted, nem feltétlenül releváns az álláspontotok. Úgy gondolom, én nem feltételeztem azt, mintha ismerném, rengeteg idegennel ellentétben. Van különbség e-között és aközött, hogy próbálom reálisan látni a dolgot, nem pedig úgy, hogy csak mert egy híresség és egy ideális támadófelület bármilyen rossz mozdulatánál, ki is használnám a kiszolgáltatottságát. Klisé egy duma, de még mindig emberekről beszélünk, és ilyenkor igyekszem arra gondolni, mintha a legjobb barátnőm követné el ezt a hibát. Szar, amit csinált, viszont megérné emiatt szánalmasnak neveznem és kevesebbnek gondolnom őt, mint ami? Kétlem. Ne akarjuk már minden emberben meglátni a legrosszabbat egy ilyen baklövése miatt!
2 felhasználónak tetszik: SweetenerBae, moonlightgirl
2018. augusztus 23. 19:20 #56
Mélisande140
Mélisande140
új tag
 
StátuszElesni, felállni, tiarát igazítani
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.03.
Hozzászólás: 35
Csatolások: 0
Azonosító: 270492
Offline offline
Nem fogom védeni Arit, mert ez tényleg elég gonosz volt tőle. De ha reálisan nézem, akkor hozzá kell fűznöm azt, hogy ha egy híresség valami jót csinál akkor mindenki isteníti, de ha meg valami rosszat csinál akkor elmonják mindennek...mivel híresek, ezért az emberek(tisztelet a kivételnek) képesek bálványozni és minden tettüket felnagyítva látni. Pedig ők is ugyanolyanok, mint mi, sem többek, sem kevesebbek. Nem születtek másmilyennek, mint mi, csak mi tettük őket olyanokká. A hírnevük tőlünk fakad. Mert mindegy, hogy azért olvasunk róluk cikkeket, beszélünk róluk vagy nézünk róluk filmeket, hallgatjuk a zenéiket stb. ,mert szeretjük őket vagy utáljuk akkor is azt tesszük. És Ariana erről elfeledkezett. Hogy ennek a rajongójának is köze van a sikeréhez. És ha tényleg az zavarta volna, hogy leleplezi a borítót azt megtehette volna privát üzenetben is és nem mindenki előtt megalázva. Égyébként is mi köze a rajongó ujjának az ő problémájához. Mert ha 4cm-es műkörme lenne, akkor nem rakta volna fel. Az egész szituáció olyan, mintha csak arról lett volna szó, hogy bántson valakit. De ha belegondolunk, hogy lehet, hogy a rajongói között is van olyan, aki megaláz másokat...ettől persze nem kap felmentést a "bűne" alól, de nap, mint nap történik ilyen az interneten és azokat az embereket nem szedjük szét. Csak ők nem híresek. De Aria sem azért lett híres, mert jó ember, hanem, mert van hangja. Ezért nincs úgymond jogunk kritizálni, mert a zenéje miatt tart ott, ahol tart. Viszont akkor neki sincs joga azt mondania, hogy legyünk jók és kedvesek. Mert mi jogon mondja?
2018. augusztus 24. 08:34 #57
Reka4974
Reka4974
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.11.11.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 267800
Offline offline
Fhuu nagyon irritáló ez a nő!
2018. augusztus 25. 12:59 #58
VegasGirl
VegasGirl
új tag
 
StátuszI didn't come this far, to only come this far.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.07.
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 205479
Offline offline
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én szembesülnék azzal, hogy valaki [aki ráadásul kedvel engem, merthogy fan(ok)ról beszélünk ugye smileeee.gif ] egy nagyjából másfél éves [Ha 2016 novemberétől számítjuk, akkor tulajdonképpen majdnem kétéves) munkámat vette semmibe puszta "rajongói túlbuzgóságból/imádatból", hasonlóan kiakadnék. Mert persze, aláírom, erős és egyáltalán nem helyénvaló beszólás volt, de abba valahogy nagyon kevesen gondolnak bele, hogy ez egy rajongótól mennyire kicsinyes lépés, elvégre egy napot kellett volna várnia (Ne mondja nekem senki, hogy nem tudta a pontos dátumot, mert egész nyáron Sweetener-láz volt, napi szinten meg volt említve), és ugyanígy a kezében tarthatta volna az albumot, annyi különbséggel, hogy így megtisztelte és támogatta volna Arianát.
2018. augusztus 26. 12:49 #59
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast
 
Státuszfocus on the good
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.30.
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Offline offline
Gondolom már senki nem olvassa ezt a cikket, de ha véletlen erre jársz olvasd el ezt: https://index.hu/kultur/zene/2018/08/26/ariana_grande_sweetener_het_lemeze_manchester_pete_davidson/
Ez a különbség mikor itt olyan ember ír lehúzó cikkeket egy sztárról aki nem bírja és aki normális szemmel nézi őket.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2018. augusztus 26. 13:17 #60
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ
 
Státuszthe future is bright, because we are in it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.13.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Offline offline
Nem tudom mi veszi rá Arit mostanság ezekre. Azért elég kínos rá nézve, hogy a merch egy konkrétan egy katasztrófa volt, most pedig beszól a saját rajongóinak. Egy nappal hamarabb elkezdték árusítani: emiatt nem az Arinatort kellene leszólnia (végtére is ő is hoz bevételt), hanem azt, aki 'illegálisan' árusítja. Ez meg, hogy milyen a körme a lánynak: komolyan?! Mindenképpen bele kellett rúgnia a lányba. Bár tudom, egy rajongó, nem rajongó, egy CD eladása nem bevétel, és a többi Arinator ígyis-úgyis Ari mellett fog állni, de attól még borzasztó előnytelen Arianától. Nem tudom, hogy neki nem szólnak-e az emberei, hogy ezzel mélyre ássa magát, mert mostanában egyre csipkelődőbb.
Mindenkinek megértem az álláspontját, ez az én szerény véleményem.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok