Reboot készül a 2003-ban véget ért szériából, most bejelentették, kik lesznek az új Roswell-tévésorozat szereplői.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér a Roswell
2018. augusztus 31. 02:38
![]() |
jadesamuel97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 270290 ![]() |
Kb 2 hete írtam egy cikket a Charmed folytatásáról. Valaki nem tudja esetleg, hogy mennyi ideig kell várnom, hogy publikálják a cikkem?
2018. augusztus 31. 02:38
![]() |
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 885 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 ![]() |
Hááát... a Roswell az egyik legkedvencebb sorozatom és imádtam minden részét.... nemtudom,hogy a Reboot el e fogja cseszni vagy egész jó lesz...de ahogy a karakter színészeket elnézem....háát...elég gyatra a felhozatal...talán Kyle szerepében Michael Trevino az egyik legesélyesebb,mert eltudom képzelni,hogy visszatudja hozni Kyle karakterét...de hogy a többi,hogyan alakít..egyik sem néz ki rátermettnek a karakterhez...és cseppet sem hasonlítanak az előző színészekhez ,akik ugyebár eleve felejtehetetlenné tették a sorozatt anno... személy szerint mint nagy rajongó majd belenézek,de sajnos azthiszem nagyot fogok csalódni...
2018. augusztus 31. 05:46
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Michael és Tyler kivételével szerintem nagyon mellényúltak a szereplők kiválasztásánál, amúgy hülye ötlet az újra feldolgozás az eredetit meg se fogja közelíteni pont olyan béna lesz mint a charmed új sorozata
2018. augusztus 31. 09:42
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2894 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Nem ismerem a régi sorozatot, de utánanéztem és hát nem igazán találták el az új szereplőket de nevermind.
Lehet belenézek majd Michael Trevino és Tyler Blackburn miatt.
Hát már nem valószínű, hogy publikálni fogják, ha 2 hete írtad, pár óra vagy 1 nap max 2 nap múlva szokták publikálni, nekem is volt már vagy 2-3 cikk amit nem publikáltak, vagy megírta helyettem más de a többség publikálva van. Lehet valami miatt nem volt elfogadható.
Lehet belenézek majd Michael Trevino és Tyler Blackburn miatt.
Idézet (jadesamuel97 @ 2018.08.31. 02:38)
Kb 2 hete írtam egy cikket a Charmed folytatásáról. Valaki nem tudja esetleg, hogy mennyi ideig kell várnom, hogy publikálják a cikkem?
Hát már nem valószínű, hogy publikálni fogják, ha 2 hete írtad, pár óra vagy 1 nap max 2 nap múlva szokták publikálni, nekem is volt már vagy 2-3 cikk amit nem publikáltak, vagy megírta helyettem más de a többség publikálva van. Lehet valami miatt nem volt elfogadható.
2018. augusztus 31. 12:00
![]() |
jadesamuel97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 270290 ![]() |
Zsóka11 köszi a segítséget
Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Botrányos nyilatkozatot adott ki az exe.

Exét, Bella Hadidot csúfolja új külsejével The Weeknd?
Exét, Bella Hadidot csúfolja új külsejével The Weeknd?
A rajongók úgy gondolják, hogy ex barátnőjére utal az új kinézete.

Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Mi történik a színésszel?

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)
Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)
Sokat változtak a színészek. IV. rész.