Március elején számoltunk be Nektek arról, hogy a 25 éves énekes mentális problémákkal küzd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber bejelentette visszavonulását
2019. március 27. 13:58
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
életemben nem hallottam még Justin Bieber slágert, sztem ezután is kibírom
1 felhasználónak tetszik:
littleleo77
2019. március 29. 09:14
|
|
Raven Roseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 271379 offline
|
Régen nagyon nem bírtam de most úgy hallottam megváltozott és látszik hogy komolyabb lett. Még mindig nem hallgatom a zenéit de azért remélem hogy kipiheni magát és visszajön a rajongói örömére.
2019. március 29. 13:04
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nagyon szeretem Justin zenéjét, de az egészsége a legfontosabb. nem csodálom, hogy mentálisan nincs a topon, amennyi utálatot kapott ő fiatal kora óta, sokszor jogtalanul, azt szerintem senki nem tudná normálisan elviselni.
2019. május 02. 21:28
|
|
Dawn Whiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 271828 offline
|
Nem fog zavarni,hogy nem tevékenykedik.
2019. május 04. 03:41
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Nem hat meg az ügy, mivel nem szeretem a zenei tevékenyégét, magát a hangját se, semmi figyelemreméltó nincs benne. Nyilvánvalóan azért lett felkapva, mert visítottak érte a tinilányok (but idk why). Na mind1 lényegtelen, ez személyes vélemény.
Mint embert nem ismerem nyilván, nem akarom ócsárolni, jó egészséget neki!(:
Mint embert nem ismerem nyilván, nem akarom ócsárolni, jó egészséget neki!(:
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?