Szombat este 6 óra körül történt a baleset, amikor is egy kisgyermeket halálra gázoltak Zuglóban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halálra gázolták L. L. Junior kisfiát
2019. szeptember 01. 11:58
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Egyaltalan nem vagyok rajongoja, de amikor meglattam tegnap este a hirt, rendesen sokkot kaptam. Egyszeruen hihetetlen, hogy ez megtortent. Nem tudom, ki volt a hibas, az anyuka vagy az autos, de nem is ez a lenyeg. Felfoghatatlan, hogy ilyesmi megtortenhet. Nem sok kepet lattam a kisfiurol, de amiket igen, azon egy tunderi teremtesnek tunt, hihetetlen, hogy mar nincs koztunk. El sem tudom, kepzelni, milyen erzes lehet elveszíteni a sajat gyereked, foleg ilyen fiatalon:(
A szuloknek, testverenek, csaladtagoknak, hozzatartozoknak nagyon sok kitartast kivanok, Davidka pedig nyugodjon bekeben!
A szuloknek, testverenek, csaladtagoknak, hozzatartozoknak nagyon sok kitartast kivanok, Davidka pedig nyugodjon bekeben!
2019. szeptember 01. 12:47
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline |
Egyáltalán nem bírom a csávó zenéjét, de ez borzasztó... Három évesen, szegény kisfiú...
2019. szeptember 01. 13:12
torpiesatobbiekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 224389 offline |
Mikor tegnap este olvastam a hírt, teljesen lesokkolt. Nem hallgatom a zenéjét, nem is igazán ismerem, de ez egy borzasztó tragédia, fel sem lehet fogni igazán. Őszinte részvétem az egész családnak, sok erőt kívánok nekik, a kisfiú pedig nyugodjon békében!
2019. szeptember 01. 13:51
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Jézusom, felfoghatatlan.... Nyugodjék békében.
2019. szeptember 01. 15:31
bletaismybaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 272646 offline |
Nyugodjék békében!
2019. szeptember 01. 17:35
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline |
ezért rettegek ha gyerekre kell vigyáznom. olyan könnyen megtörténik a baj.
2019. szeptember 01. 20:59
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Blaha @ 2019.09.01. 18:07)
Miért lett törölve a kommentem?
nincs törölve egyetlen hozzászólás sem, de egy haláleset történt, egy kisfiú halt meg. Többet inkább nem mondanék, hisz tudod mit írtál. Többet pedig erről nem beszélünk, hisz nem erről szól a cikk.
Szörnyű tragédia az ilyen. Nyugodjon békében.
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2019. szeptember 02. 18:46
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2073 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Meghalt a kisfia és az első megmozdulása hogy benyújtsa a bíróságon a kizárólagos felügyeletről szóló kérvény nagyobbik fiáért. Iszonyatos elveszíteni egy gyereket de erre ő még rúg egyet az exén a gyereke anyján aki nem elég hogy hibáztatja magát amiért nem figyelt jobban de végignézte ahogy meghal a gyermeke
1 felhasználónak tetszik:
ianginger
2019. szeptember 12. 13:43
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline |
Ennél nagyobb tragédia nem igazán létezik mikor olvastam köpninyelni nem tudtam annyira ledöbbentem. A tragédia után kiírta Junior hogy ne zaklassák őket, hagyják őket gyászolni.
Erre ő az aki csinálja a perpatvart és minden nap a tényekben szerepel, meg temetőből élőzik...most akkor miről beszélünk....
Őszinte részvétem, nyugodjon békében!
Erre ő az aki csinálja a perpatvart és minden nap a tényekben szerepel, meg temetőből élőzik...most akkor miről beszélünk....
Őszinte részvétem, nyugodjon békében!
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.