Egy ideje már sejteni lehet, hogy Ariana nem örül annak, ha lemásolják külsejét, most elmondta, miért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande szerint lealacsonyítóak a hasonmásai - együk válaszolt
2020. április 27. 15:03
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline |
Olyan "szépen" tud beszélni másokkal. Ezek az emberek javarészt kislányok, akikbe jól beletapos az általuk bálványozott lány. Többek közt ezért sem kedvelem. Vegye le a sok műszempillát, mossa le a több kiló vakolatot, akkor nem lehet olyan könnyen leutánozni a külsejét. Engem mégis az zavar a legjobban, hogy kislányok még ennek ellenére is bálványozni fogják, hiába viselkedik velük ilyen lekezelően.
2020. április 27. 15:09
Ez az Ariana olyan hülye, örüljön neki ,hogy még vannak akik szeretik őt annak elenére ,hogy egyre jobban unszimpatikus és egyre többször bántja meg a kis buta naiv rajongóit és ezek után ugyan ugy oda vannak érte. Gratula a sok ostoba tininek is.
1 felhasználónak tetszik:
EmilyTaylor
2020. április 27. 15:43
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Hát én viszont Ariana-val értek egyet. Én sem örülnék ha folyamatosan utánoznának, pláne ha azzal a hanggal azonosítanának be, amit egy sorozatbeli karakter alakításáért változtattam meg. Már engem is irritál, hogy TikTok-on mindig olyan kislányokba botlok bele akik Ariana-k akarnak lenni. Értem én, hogy rajongóik, de az már túlzás, hogy mindenben rá akarnak hasonlítani.
Engem ledöbbentett, hogy Paige még csak 15 éves, de úgy vakolja magát és úgy öltözködik mint Ariana. Ha nem lenne annyi vakolat rajta nem hasonlítana ennyire rá.
Másrészt ha annyira hangoztatja, hogy már nem a rajongója, akkor miért akar még mindig rá hasonlítani? Megszállottan rajongott érte, olyan szinten, hogy a hasonmása lett. Ez nem normális.
Az emberek ne azért szeressék, mert egy világsztárra hasonlít, hanem önmagáért. És hiába mondja, hogy ő a való életben nem ilyen, a médián keresztül mégis azt mutatja, hogy nincs is saját személyisége és egyedi külső adottsága, hanem csak egy wannabe Ariana.
Kíváncsi lennék, ha a ti személyiségeteket lopnák el tizenéves kislányok és parodizálnák ki akkor ti mennyire lennétek kedvesek velük és mennyire tűrnétek. (Ezzel csak általánosítottam, nem céloztam senkire). Mert ebből bizony ők hasznot húznak és szerintem nem valami szép dolog más emberből hasznot húzni.
De ez csak az én véleményem és elfogadom, ha valaki másképp vélekedik.
Engem ledöbbentett, hogy Paige még csak 15 éves, de úgy vakolja magát és úgy öltözködik mint Ariana. Ha nem lenne annyi vakolat rajta nem hasonlítana ennyire rá.
Másrészt ha annyira hangoztatja, hogy már nem a rajongója, akkor miért akar még mindig rá hasonlítani? Megszállottan rajongott érte, olyan szinten, hogy a hasonmása lett. Ez nem normális.
Az emberek ne azért szeressék, mert egy világsztárra hasonlít, hanem önmagáért. És hiába mondja, hogy ő a való életben nem ilyen, a médián keresztül mégis azt mutatja, hogy nincs is saját személyisége és egyedi külső adottsága, hanem csak egy wannabe Ariana.
Kíváncsi lennék, ha a ti személyiségeteket lopnák el tizenéves kislányok és parodizálnák ki akkor ti mennyire lennétek kedvesek velük és mennyire tűrnétek. (Ezzel csak általánosítottam, nem céloztam senkire). Mert ebből bizony ők hasznot húznak és szerintem nem valami szép dolog más emberből hasznot húzni.
De ez csak az én véleményem és elfogadom, ha valaki másképp vélekedik.
2020. április 27. 16:31
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Te jó ég... Egy alig 15 éves kiscsaj ne másokat akarjon szórakoztatni a TikTokon, hanem tanuljon. Ne mondja azt nekem senki, hogy normális az, ha valaki azt tűzi ki célul, hogy másokat utánozzon. Nem színész, de még csak nem is felnőtt, a személyisége is torzulhat.
2020. április 27. 16:50
Őszintén szólva vegyes érzelmek kavarognak bennem. Mindkét fél hibás. Az Arianáról szóló véleményemben kifejtettem, hogy ő sem szent, hiszen azt mondja fogadjuk el magunkat, közben sminkelni magát nem gyenge módon. Oké, ez talán elfogadható, hiszen egy világsztárról beszélünk. A másik baj ezzel a TikTokos kislánnyal van, aki ahelyett, hogy tanulna, szennyet gyárt a profiljára, mondván ő ezt szórakozásból teszi. Szerintem amit ő csinál az valóban félelmetes, és az sem egy megoldás, hogy Arianat szidja, holott ő kezdte a drámát másvalaki személyiségének gyakorlatilagos ellopásával. Viszont, mint mondtam, Ariana sem szent, igen valóban elég ijesztő ez, de sajnos a fanatikusainak többsége még egy befolyásolható korban van, és főleg itt a 21.században a legkönnyebb beleesni ebbe a csapdába.
2020. április 27. 17:28
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
ne mondja meg nekem senki azt, hogy ez nem beteges, amit ez a lány csinál. teljesen úgy néz ki, mint ariana, ugyanúgy öltözködik, ugyanolyan a haja, ugyanúgy pózol a képeken és úgy beszél, mint cat. és nem ő az egyetlen egyébként.
2020. április 27. 18:41
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
na erről a Paigeről ne is beszéljünk, nagyon szánalmas amit leművel.
és ezzel rajongókat vág át, eljátssza hogy ő Ariana és ezt még videókra is felveszik, nevetséges majd aztán kiderül ,hogy ő valójában nem is Grande volt. na vajon akkor abban a pillanatban szegény kislányba mi játszódhatott le amikor kiderült?
az ilyen lányoknak nincsen fantáziájuk:'D
és ezzel rajongókat vág át, eljátssza hogy ő Ariana és ezt még videókra is felveszik, nevetséges majd aztán kiderül ,hogy ő valójában nem is Grande volt. na vajon akkor abban a pillanatban szegény kislányba mi játszódhatott le amikor kiderült?
az ilyen lányoknak nincsen fantáziájuk:'D
2020. április 27. 18:42
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
és egyénként is, ha nem a rajongója akkor miért másolja le az egész lányt?
1 felhasználónak tetszik:
Rose Rowan
2020. április 27. 18:56
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Szerintem Ariana felfújja a dolgot. Lehet idegesítő, de ezek csak gyerekek, majd kinövik. És különben is, a rajongás egyik legalapvetőbb formája az utánzás, nem kell ezen ennyire kiakadni.
(Azt meg sosem értem, aki szerint egy gyerek ne csináljon semmit, csak tanuljon 7/24, attól, hogy vki ezzel üti el a szabadidejét még simán lehet színjeles...)
(Azt meg sosem értem, aki szerint egy gyerek ne csináljon semmit, csak tanuljon 7/24, attól, hogy vki ezzel üti el a szabadidejét még simán lehet színjeles...)
2 felhasználónak tetszik:
Rose Rowan,
EmilyTaylor
2020. április 27. 19:34
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6923 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline |
Azt elismerem, hogy megfogalmazás nem a legkedvesebb, de azért tagadhatatlanul van igazság abban, amit Ariana mond. Itt nem csak arról van szó, hogy pár lány szórakozásból imitálja őt, hanem sokan, pl. Paige is konkrétan egy (khm, valószínűleg rövid életű) karriert épített ki az ő másolásából. Szponzorjai vannak, közönségtalálkozókat szervez Ariana Grande néven stb. Én ezt már nem rajongásnak nevezném, egyszerűen csak Paige, és a többi lány is csupán kihasználja azt, hogy hasonlít egy felkapott hírességre. A pénzről és a hírnévről szól a dolog, nem arról, hogy ők mekkora Ariana fanok - ez Paige nyilatkozatából is egyértelműen érződik. Az instájára még azóta is csak olyan képeket tölt fel, amin épp Arit utánozza, pedig állítólag már nem szívleli.
2020. április 27. 19:56
IzaBella5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 276368 offline |
Nem ez az első eset,hogy Ariana lekezelően és nem valami szimpatikusan nyílvánul meg. De most azért van igazság abban,amit mond.Amit az a lány csinál nem normális. Mondjuk valószínűleg azért csinálja,mert figyelemre vágyik. Mi másért csinálna,ha állítása szerint már nem is a rajongója?! Ennek ellenére ez beteges; és szánalmas,hogy így akarja felhívni magára a figyelmet.
2020. április 27. 20:16
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline |
Idézet (Desert of Blood @ 2020.04.27. 15:03)
Olyan "szépen" tud beszélni másokkal. Ezek az emberek javarészt kislányok, akikbe jól beletapos az általuk bálványozott lány. Többek közt ezért sem kedvelem. Vegye le a sok műszempillát, mossa le a több kiló vakolatot, akkor nem lehet olyan könnyen leutánozni a külsejét. Engem mégis az zavar a legjobban, hogy kislányok még ennek ellenére is bálványozni fogják, hiába viselkedik velük ilyen lekezelően.
Egyet értek. Nem ez az első eset hogy elfogadhatatlanul viselkedik. Korábban egy embernek aki egy Victoria Justice meme-t idézett fel a kommentjeiben beszólt hogy "shut the fuck up", mint kiderült a lány fiatal volt és nagyon fájt neki hogy akit bálványozott így csitította el. (Személy szerint én sem kedvelem hogy Victoriából sokan viccet csinálnak de Ariananak nem szabadna ilyen hangnemben válaszolgatnia csakúgy random - mert könnyen megsérthet valakit. Elvégre többségében a rajongói követik.)
2020. április 27. 21:10
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Sosem kedveltem Arianát és nem is nagyon akarom védeni, - mert ahogy hallom több esetben is lekezelően beszélt már a rajongóival, - de azért abban őt is meg lehet érteni, hogy idegesítő, hogy Dunát rekesztő mennyiségű tizenéves lány akarja leutánozni őt, és ebből még hasznot is akarnak húzni, hozzáteszem, hogy az olvasottak alapján van, akinek ez sikerül is.
Ez a Paige nevű lány meg egyenesen személyiségrablást követ el. Beteges és tiszteletlen, amit művel, mert láthatja, hogy ez nincs ínyére a személynek, akit imitál, mégis folytatja és lesi a hasznot.
Ez a Paige nevű lány meg egyenesen személyiségrablást követ el. Beteges és tiszteletlen, amit művel, mert láthatja, hogy ez nincs ínyére a személynek, akit imitál, mégis folytatja és lesi a hasznot.
2020. április 27. 22:04
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
De mit nem lehet azon felfogni, hogy nem Arianát utánozzák, hanem egy karaktert, akit eljátszott?... Srácok, azért ne fogjuk már ilyen téren Ariana pártját. Ez a kislány oké, 15 éves, úgy sminkel, mint egy felnőtt, stb, de nekem ne mondja senki, hogy régen ti nem utánoztatok Avril-t vagy Britneyt, akár csak öltözködés terén is. A kislánynak megadatott, hogy ő több szempontból is utánozza, kirakott egy videót, sokan felfigyeltek rá. Szerintem mindenki élne 15 évesen ezzel, főleg, mert nem kevés pénzt lehet ebből gyűjteni, csak gondoljatok bele. Nem azért csinálja, mert annyira szereti, lehet már rendesen keres ebből. És amúgy feleslegesen turkáltok mások magánéletében, lehet a kiscsaj amúgy színötös tanuló és lazán bejut egy borostányligás egyetemre, csak amikor kész van a leckéivel, nem könyvet olvas, hanem ezt csinálja. Ha meg nem, az sem a ti dolgotok, szerintem:D Mindenki sepregessen először a saját háza táján, köztük Ariana is. Nem Paige volt az, aki nem egyszer beugatott a rajongóknak, és nem Paige volt az sem, aki jó hangosan bejelentette, mennyire utálja Amerikát és milyen undorítóak az étkezési szokások. Poén vagy sem, Ariana képvisel valamit, amiért sok kislány, sok BEFOLYÁSOLHATÓ kislány rajong. Ha ő azt mondja, szánalmas, hogy utánozzák, sok más kislány is ugyanezt fogja mondani másokra. Értem én, hogy szar dolog, ha mindenhol a hasonmásoddal találkozol, de azért egy dolgot nem kéne elfelejtnie: kilónyi vakolat van a fején. Smink és műszempilla nélkül ugyanakkora meglepetést okoz, mint ez a Paige kislány.
2020. április 27. 22:34
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154215 Azonosító: 270554 offline |
Idézet (BebeQueen @ 2020.04.27. 22:04)
De mit nem lehet azon felfogni, hogy nem Arianát utánozzák, hanem egy karaktert, akit eljátszott?... Srácok, azért ne fogjuk már ilyen téren Ariana pártját. Ez a kislány oké, 15 éves, úgy sminkel, mint egy felnőtt, stb, de nekem ne mondja senki, hogy régen ti nem utánoztatok Avril-t vagy Britneyt, akár csak öltözködés terén is. A kislánynak megadatott, hogy ő több szempontból is utánozza, kirakott egy videót, sokan felfigyeltek rá. Szerintem mindenki élne 15 évesen ezzel, főleg, mert nem kevés pénzt lehet ebből gyűjteni, csak gondoljatok bele. Nem azért csinálja, mert annyira szereti, lehet már rendesen keres ebből. És amúgy feleslegesen turkáltok mások magánéletében, lehet a kiscsaj amúgy színötös tanuló és lazán bejut egy borostányligás egyetemre, csak amikor kész van a leckéivel, nem könyvet olvas, hanem ezt csinálja. Ha meg nem, az sem a ti dolgotok, szerintem:D Mindenki sepregessen először a saját háza táján, köztük Ariana is. Nem Paige volt az, aki nem egyszer beugatott a rajongóknak, és nem Paige volt az sem, aki jó hangosan bejelentette, mennyire utálja Amerikát és milyen undorítóak az étkezési szokások. Poén vagy sem, Ariana képvisel valamit, amiért sok kislány, sok BEFOLYÁSOLHATÓ kislány rajong. Ha ő azt mondja, szánalmas, hogy utánozzák, sok más kislány is ugyanezt fogja mondani másokra. Értem én, hogy szar dolog, ha mindenhol a hasonmásoddal találkozol, de azért egy dolgot nem kéne elfelejtnie: kilónyi vakolat van a fején. Smink és műszempilla nélkül ugyanakkora meglepetést okoz, mint ez a Paige kislány.
Én még egy valamit tennék ehhez hozzá: jó lenne, ha Ariana a saját érdekében elfogadná, hogy őt/egy karakterét utánzó rajongók mindig voltak, vannak és lesznek is, és a legnagyobb hisztériája vagy beszólása sem fog soha senkit meggyőzni, mert ha van is, aki ennek a hatására abbahagyja, mindig jön a helyére más. Csak az Instagramon 182 millió ember előtt éli az életét, de néha azt érzem, nem érzi ennek a súlyát. Mert nézzük a dolog másik oldalát: ő ilyenkor a több millió követője előtt oltja szét azt a rajongóját, aki utánozta őt/posztolt egy Victoriás mémet. Ez milyen már? Vagy miért etikusabb, mint egy közéleti személyt utánozni? A hírnévnek ára van, és ezt vagy helyreteszi magában, vagy egész életében küzdhet az utánzói ellen.
2020. április 27. 23:10
Klaudiaasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 274707 offline |
Egy rajongó akármit megtehet , de egy sztár nem.
A sztároknak nincsenek érzéseik, nem emberek.
Egy sztár mindig tűrjön, mert sztár!
(Remélem érti mindenki ,hogy szarkazmus, rohadtul elegem van ebbol a gondolkozasmodbol)
A sztároknak nincsenek érzéseik, nem emberek.
Egy sztár mindig tűrjön, mert sztár!
(Remélem érti mindenki ,hogy szarkazmus, rohadtul elegem van ebbol a gondolkozasmodbol)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.