Starity

Legszexibb lemezével jelentkezett Ariana Grande – hallgasd meg most!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. október 30. 20:43 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Eddigi legszókimondóbb, legszexibb hangzású lemezével jelentkezett Ariana Grande.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. október 30. 22:01 #2
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.03.21.
Hozzászólás: 847
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Offline offline
Nem tudom ti hogy vagytok de eléggé egyre megy az összes .. meg sem tudtam különböztetni a legtöbbet. A régebbiek jobbak voltak .
2020. október 30. 23:18 #3
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Ez nagyon gyenge lett. Annyira egyhangúak és unalmasak a dalok, hogy végig sem bírtam őket hallgatni. A rengeteg káromkodásról és szexuális utalásról meg nem is beszélek...
2020. október 31. 05:50 #4
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég
 
Státuszsave your tears for another day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.11.14.
Hozzászólás: 200
Csatolások: 0
Azonosító: 251606
Offline offline
Valahogy ez az album nekem sem jön be...a tizennégy dalból, kb. hatnak ugyanolyan a hangzása. A dalszövegek - ha nem nézzük azt a rengeteg szexre utaló szót -, még jók is lennének, de azok is csak egy valamiről szólnak.
Pedig azt hittem, hogy a thank u, next után egy ahhoz hasonló albumot fog kiadni, tele jó dalokkal, de a nasty-n és a positions-ön kívül egyik sem jön be annyira ( az off the table-nek adok még egy esélyt, mert imádom Abel-t ).
Igaz, hogy még csak egyszer hallgattam meg az albumot, szóval lehet változni fog a véleményem.
2020. október 31. 09:16 #5
Paparazziofthe2000s
Paparazziofthe2000s
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.09.20.
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 282056
Offline offline
Hát ez hatalmas visszalépés a Thank U next-hez képes
2020. október 31. 11:13 #6
- törölt felhasználó -    
Szeretem Arianát, de valahogy ez az album nekem sem jött át. A Thank U, next-hez viszonyítva, nekem olyan erőltetettnek tűnik... Sajnálom, pedig nagyon vártam a visszatérését sad.gif
2020. október 31. 11:42 #7
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Nevetségesnek és szánalmasnak tartom,hogy Lanától elfordult, mint egy sértett szendeszűz, miután megemlítette, hogy Ariananak (és még pár előadónak) vannak szexuális töltetű dalai, amik elfogadottak, az övéivel szemben. Mintha hazudott volna, vagy rágalmazott volna bárkit is ezzel. Erre kiad egy ilyen lemezt xddd De alapból sem egy nagy eresztés ez az album, és ha választanom kéne, inkább vennék meg tíz Del Rey albumot, mint ezt.
2020. október 31. 11:43 #8
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Szexi helyett pedig inkább a közönséges jelzőt használnám arra, amikor valaki arról énekel hogyan b@sszák meg. Lol
2020. október 31. 13:13 #9
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast
 
Státuszfocus on the good
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.30.
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Offline offline
furcsa látnom, hogy sokaknak nem tetszett ez az album, mert véleményem szerint ez az albuma legtökéletesebb és amelyben tényleg, teljesen megmutatta magát nekünk. szerintem az ok amiért sokaknak nem tetszhetett ugyanaz, mint a Sweetenernél; inkább R&B stílusú a lemez, mint pop.
pár évvel ezelőtt láttam, hogy valaki lebontotta dalok szerint a véleményet egy albumról, so im gonna do that.

— shut up: ngl, első hallgatásra nem lopta be magát a szívembe, kicsit unalmasnak tartottam, de miután többször meghallgattam egyre jobban megtetszett. nagyon egyedi, gyönyörűen hajlítja a hangokat Ariana, a vonós hangszerek a háttérben elképesztően jól hozzák a kontrasztot az erős ritmussal (ez az utóbbi rész mondjuk az egész albumra igaz).
— 34+35: nagyon jó az alap ritmusa a dalnak, a szöveg szerintem nagyon kreatív és benne van egy kis humor, ami nekem különösen tetszett benne.
— motive (with Doja Cat): ebben is a ritmus fogott meg elsőre. számomra úgyis full confidence booster volt, hogy mikor először meghallgattam reggel 5 volt és az ágyamba feküdtem. őszintén Doja része nem igazán jött be, nem tetszett valahogy a hangja(?), idk nem tudom megmagyarázni.
— just like magic: ez volt az egyik dal amit a legjobban vártam, és nem csalódtam. érdekes az a kis háttérhang (nem tudom, hogy fogalmazzam meg, de remélem érthetőxd). plusz pont számomra, hogy a dalszöveg kicsit spirituális, pl. megemlíti a manifesztációt, a vonzás törvényét és a meditációt.
— off the table (with The Weeknd): ennek a dalnak a hallgatása nyugalommal önt el. nagyon chilles, gyönyörű harmóniákkal, Ariana és Abel hangja elképesztően hangzik együtt, és ez a dal sokkal jobban megmutattja ezt, mint a Love Me Harder.
— six thirty: valamiért a Sweetener jut erről az eszembe, mintha oda "jobban illene", mint erre az albumra. de ennek ellenére nagyon tetszik, aranyos, édes dal.
— safety net (feat. Ty Dolla $ign): őszintén nem számítottam, hogy ez a szám a kedvenceim közt lesz az albumról, de kellemesen csalódtam. nem tudok más szót használni rá, mint azt, hogy tökéletes. a bridge a legszebb része a dalnak, és itt is kiemelném, hogy milyen jól hangzik együtt a két énekes hangja. lehet hülyén fog hangzani, de a dal tényleg átadja azt a falling érzést, amiről énekelnek.
— my hair: ez volt az a dal ami első hallgatásra nem annyira tetszett. nem erre számítottam, azt hittem olyasmi lesz, mint Indie.Arie I Am Not My Hair dala. most, hogy többször meghallgattam már sokkal jobban tetszik, a végén gyönyörű ahogy kiénekli a whistle noteokat.
— nasty: a snippet alapján kicsit többre számítottam, de mindennek ellenére nagyon tetszik, a beat itt is nagyon megfogott.
— west side: kicsit egyszerűbb dal hangzásilag és szövegileg is az eddigieknél, mégis az én stílusom.
— love language: az intrója kicsit a Boney M. Rasputin című dalára emlékeztetxdd. nagyon más amit idáig hallottunk az albumain, de nekem talán pont ezért is tetszik.
— positions: nagy kedvencem ez a dal még mindig, de a többi között, számomra "eltörpül". jó dal, de szerintem fel sem ér sokhoz a lemezről.
— obvious: tetszik, hogy a dal egyszerre pörgős és nyugodt, talán ezt is azért látom így, mert egyszerre jelentkeznek a vonós hangszerek és a meghatározó ritmus. különleges ahogy a refrénben fel-felviszi a hangját.
— pov: ez volt amit a legeslegjobban vártam és nem csalódtam, ez lett a kedvenc dalom az albumról. az intróban nagyon tetszik a csobogó víz, a hárfaszerű hang, olyan mintha egy idilli helyre "vezetne" minket Ariana. gyönyörű a dalszöveg, a hangja varázslatos. az utolsó chorus elképesztő, kicsit Mariah Carey 90-es évekbeli dalaira emlékeztet. ez számomra egyértelműen Ariana legszebb, legtökéletesebb dala. btw Twitteren olvastam, hogy olyan ez a dal mintha a ghostin folytatása lenne és teljesen egyetértek! csodálatos ez a dal.


minden dal nagyon megtetszett (ami nem jellemző), és szerintem csodálatos albumot állított össze nekünk Ariana. heart.gif
2020. október 31. 13:23 #10
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég
 
StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.19.
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 263801
Offline offline
Én örülök annak, hogy végre nem depressziós dalokat ad ki és hogy megengedték neki, hogy végre egy R&B albumot adjon ki pop helyett. Mikor régen megpróbált leszerződni kinevették, amiért ezt a stílust szereti és ilyen dalokat akar kiadni, szóval ez nagy előrelépés számára. Így első hallgatásra a kedvenceim a six thirty, safety net, motive, pov és a shut up. Nekem jobban tetszik az album mint a sweetener és a My Everything, habár az igaz, hogy legalább egy-két slágergyanús, rádióbarát dalt rakhattak volna rá.
1 felhasználónak tetszik: the banshee
2020. október 31. 14:52 #11
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Nekem sem annyira jött be az album első hallgatásra, azóta meghallgattam még 3-4x és jobban megbarátkoztam vele, de még mindig nem az én műfajom. A My Everything és a Dangerous Woman albumok sokkal közelebb állnak hozzám, főleg az utóbbi.
Egyébként jól áll Arinak ez a hangzás is, szívesen elhallgatom, de a Sweetenerrel együtt a leggyengébb albuma számomra.
A positions dal már az album megjelenése előtt is nagyon tetszett, egyik kedvenc az albumról, emellett pedig még a pov(!!), 34+35 és az obvious is. Tetszik még a west side és a három kollab dal is viszonylag, a motive-ba viszont Doja Cat nem tetszik, furcsa a hangja.
Első hallgatásra egysíkú volt, unalmas, azt hittem, hogy 40 percig ugyanazt a dalt hallgatom, aztán miután többször meghallgattam őket dalszöveggel együtt, már nem tűnnek annyira egyformának, szóval továbbra is még hallgatgatni fogom az albumot, hogy jobban különálljanak a dalok.
2020. október 31. 15:20 #12
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.03.21.
Hozzászólás: 847
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Offline offline
a zsebkendő ruháiban való földön / asztalon és az összes felületen vonaglása tette híressé ... ártatlan arcot vág a káromkodashoz és folyton a nemi szervét emlegeti közben... mert másképp nem jut előbbre
2020. október 31. 15:25 #13
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.03.21.
Hozzászólás: 847
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Offline offline
Teszi magát mintha o lenne a legjobb numera .. de olyan alultáplált hogy egy fel órát nem bírná .. nm hogy reggelig, a kis nyápic pasijarol ne is beszéljünk. Annyira jó csaj mégis egy valamire való pasit nm tudott összeszedni.
2020. október 31. 18:34 #14
Azillion
Azillion
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.03.01.
Hozzászólás: 325
Csatolások: 6909
Azonosító: 275433
Offline offline
Annak ellenére, hogy nem nevezném magam a legnagyobb Ariana Grande fannak, kedvelem őt, és már nagyon kíváncsi voltam erre az albumra. A Positions című dal egy tökéletes választás volt első kislemeznek a korongról, amitől csak még jobban vártam ezt az albumot. A lemezt (sajnos) már pár nappal a megjelenés előtt hallottam, pár órával azután, hogy kiszivárgott. Egy előadó sem érdemli meg ezt, hisz egy kiszivárgás szinte mindig negatív hatással van a debütálásokra; éppen ezért nem tartom szép dolognak, ha néhány ember pár kiszivárgott dalt híresztel, ahelyett hogy megvárná a tényleges megjelenést. Visszatérve az albumra, a Positions első hallgatásra nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem. Számomra Ariana mindig is egy pop hercegnő volt, ezért ez az erős R&B és trap befolyás a dalokban eléggé fura volt tőle. Ezek után megvártam, amíg az album ténylegesen megjelenik és adtam neki még egy esélyt, amit nem bántam meg. Noha véleményem szerint a korong még mindig nincs Ari előző lemeze, a Thank U, Next szintjén, valamint egy dal sem üti meg személyes kedvencem, a No Tears Left To Cry ikonikusságát, azt kell hogy mondjam, hogy egy zeneileg kiváló albumot kaptunk. Többször végighallgatva a korongot, egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy a Safety Net a legnagyobb kedvencem jelenleg. Emellett még igencsak jól sikerült a Motive, a Love Language és az Obvious dal is. Néhány dallal ugyan még nem sikerült megbarátkoznom, ennek ellenére szerintem ez az album jóval jobb lett, mint amennyi negatívat olvastam róla a kommentekben. Végezetül pedig a cikkhez annyit fűznék, hogy a Positions jóval értékesebb album annál, mint ahogy egy kívülálló a dalokból idézett sorokról gondolná.
2 felhasználónak tetszik: the banshee, Harlow
2020. október 31. 19:05 #15
Cassia
Cassia
visszatérő vendég
 
StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.01.19.
Hozzászólás: 248
Csatolások: 0
Azonosító: 253297
Offline offline
nem gondoltam
volna hogy valaha is lesz olyan Ari album v szam ami ilyen altalanos nemtetsztesz fog kivaltani az emberekbol ohmy.gif
annyira nekem sem jon be amugy sad.gif de aaaa, imadom a hangjat. es engem azzal megvesz kilora, hiabba picit gyengebbek a dalok. Ebben tenyleg nem dominal annyira a pop hangzas. Hat most igy dontott. Eloadomuvesz, megteheti hogy kiserletezget iranyokkal, stilusokkal. Egyertelmu lenne szamomra is, ha a vilag egyik legfelkapottabb enekese lennek, hogy megengednem magamnak a kiserletezgetest. ennyi belefer. nem a legerosebb albuma teny, de a thank u nexttel meg a dw-nel nagyon feltette a lecet.
2020. október 31. 22:21 #16
riri17
riri17
coup d'état
 
Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Offline offline
szeretem, hogy ariana mer kísérletezni és nem marad meg egy stílusnál, ha az a stílus be is vált nála. az a igazság, hogy a thank you next után hatalmas volt az emberek elvárása. nem ez lett a legjobb albuma, de annyi negatívumot nem érdemel, amennyit kap. azon pedig, hogy néhány dalban a szexről énekel nem értem miért kell ennyire fennakadni, na mindegy. xd a pov a kedvenc dalom az albumról. imádom a hangját, gyönyörű az a dal.
nálam a dangerous womant szerintem sosem tudja majd felülmúlni egyik albuma sem. sad.gif
2020. november 04. 22:32 #17
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Szerintem egyik sem kifejezetten sláger gyanús, de nekem tetszik az album.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Doja Cat Doja Cat 7056.