A tegnapi napon, 29 éves korában elhunyt az AWS énekese, Siklósi Örs. A szomorú hírt Facebook-oldalán tudatta a zenekar a közönséggel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere
2021. február 06. 15:24
Hát ez engem teljesen lesokkolt, nagyon szerettem őt.
Nyugodj békében.

2021. február 06. 16:55
![]() |
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 ![]() |
Ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Felfoghatatlan. Nincsenek szavak. Mikor bejelentették, hogy beteg azt hittem, hogy csak hangszál problémái vannak és nem tud énekelni, de majd minden rendben lesz, meg novemberben azt írta, jobban van, erre tessék. Borzasztó. A szívem megszakad. Viszlát drága Örs, te csoda.

2021. február 06. 19:37
![]() |
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3682 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 ![]() |
Megrázó hír. Nyugodjon békében!
2021. február 06. 21:53
![]() |
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 ![]() |
Sokkoló és szomorú hír,29 éves volt csak...nyugodj békében Örs
2021. február 07. 09:44
![]() |
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 ![]() |
Nagyon tehetséges volt, kedves, életrevaló, vidám és jólelkű. Senki sem érdemel egy ilyen betegség általi halált, a vele járó fájdalmakat és a tudatot, hogy nincs sok időd hátra. Bele se tudok gondolni, min mehetett keresztül. Osztozom a szerettei és barátai gyászában, még akkor is, ha én csak a zenéjét ismerem és csakis a képernyőn keresztül láttam őt, és többé lehetőségem sem lesz találkozni vele, akár egy koncertjén vagy bárhol máshol. Nyugodj békében, Örs.
2021. február 08. 13:30
Én azt mondom, hogy az AWS az egyik legjobb zenekar. Sajnálom Örsöt, mert nagyon szerettem a zenéjüket. Nagyon jó dalaik voltak. Koncertükre ugyan nem jutottam el, de egyszer a Gellért-hegy lábánál lévő zenélésüket láttam az M2-n és az nagyon magával ragadott. Ilyen fiatalon meghalni, ez elfogadhatatlan dolog. A zenétek örökké bennem él majd, ugyanúgy, mint a Linkin Parké is!

2021. február 09. 14:20
![]() |
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 ![]() |
Én nem ismertem, de borzasztó, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia. Részvétem a családnak, a barátoknak!
Kapcsolódó sztárok

Charlize Theron egy modell mellett találta meg a szerelmet
Charlize Theron egy modell mellett találta meg a szerelmet
Új kedvese van a sztárnak.

2 éve házas: Ariana Grande ritka fotót posztolt az esküvőjéről
2 éve házas: Ariana Grande ritka fotót posztolt az esküvőjéről
Romantikus fotót posztolt.

A kis hableány: annyian kiakadtak Mena Massoud véleményén, hogy törölte a Twitterét
A kis hableány: annyian kiakadtak Mena Massoud véleményén, hogy törölte a Twitterét
Elmondta a véleményét a sztár.

Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Legújabb képein úgy látszik, felszedett néhány kilót.

Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
A híresség kapcsolatban él.

Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Eltemették a színésznőt.

Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Hamarosan jön Netflixre a film!