Evan Rachel Woodhoz hasonlóan Esmé Bianco is bántalmazó kapcsolatban élt Marilyn Mansonnal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb színésznő szólalt fel Marilyn Manson ellen
2021. február 11. 21:35
vivien940602új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 286885 offline |
Na most en nem vagyok rajongoja ennek a Mansonak es eleg szörnyen is nez ki de amit ez a nö allit hogy megeröszakolta na most mar ha együtt jarnak szerintem a sex az nem megeröszakolas fökepp egy haztartasban es ha ez igy volt akkor kapasbol elkellett volna költöznie ez semmi masrol nem szol csupan egy jo kis lejaratasrol a nö szamara mivel valoszinu akad par vetelkedö tars manager Manson urral azert fordult a sajtohoz tehat mint a többi nö ez is kenö penzt kapott hogy lejarassa ... mert akkor mert jartak ha ez ennyire gaz volt en mär a baltas jelenetnel ha igy volt persze ott hagytam volna nincs olyan szerelem ahol ezt ellehetne nezni az akcio filmeken kivül. szoval ez egy ujabb lejarato kampany velemenyem szerint . Üdv
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Nem akar már a sorozattal foglalkozni.
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Kerekedó pocakját villantotta meg.
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Ilyen lesz a két főszereplő.