Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 21. 17:47 #5081
Teddy
Teddy
visszatérő vendég

StátuszNem használom a starity-met!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 276
Csatolások: 12
Azonosító: 204221
Azzal hogy a barátom megígérte hogy jön hozzánk erre várok 2 órát a melegbe rá majdnem elszédültem és feljövök netre és írja hogy ma mégse tud jönni hát kösz szépen én meg kapjak hőemelkedést miatta. dry.gif
10 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Luckie, Vampire Lady, TizzyHeart, Corby, Beyla, Alison Lerman, WhiteRosee, Shakeitupper, Nórii. SelFan.
2013. július 21. 22:15 #5082
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
azzal, hogy a férfiakat mindig csak a farkuk irányítja - és ebből kifolyólag képtelenek olyannak megmaradni, mint amilyenek a kapcsolat kezdetén voltak. a nő meg természetesen csak sírjon értük/miattuk... unsure.gif
2013. július 21. 22:33 #5083
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Azzal,hogy hogy lehet,hogy az emberi fajhoz tartoznak ilyen ostoba,primitív és elborult agyú egyedek is.
Nem akarok annyira belemenni a részletekbe,de 4 kigyúrt hapek egy fesztiválra ment be balhézni.Komolyan,ez volt a céljuk,hogy valakit szétverjenek.Nem piskóta dolgok történtek,ráadásul kissé félelmetesek is.
Komolyabb baja szerencsére senkinek sem esett,de ez durva.Ezeknek az embereknek annyira sz*r életük van,hogy abban lelik élvezetüket,úgy oldják a bennük gyülemlő stresszt,úgy szórakoznak,hogy másokat hagynak helyben,és nem félnek komolyabb sebet ejtő eszközökhöz nyúlni...Kérdem én: normális az ilyen? És így menjen nyugodtan kikapcsolódni az ember,aha oké. blink.gif
15 felhasználónak tetszik: Luckie, MadHatter, Teddy, Carol, Bella99, TizzyHeart, Guitarist, riri17, Destiny015, Corby, Beyla, Alison Lerman, WhiteRosee, Pöttömke, Nórii. SelFan.
2013. július 22. 01:28 #5084
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

StátuszI am done adulting | Let's be mermaids
Hozzászólás: 7088
Csatolások: 417077
Azonosító: 206112
Most keltem fel (mivel éjjelente nem bírok aludni így inkább du. feküdtem le) és a nyaralók ismét ordibálnak,mivel az emeletről lehet hallani itt lent a hangjukat.Most komolyan normális az ilyen,hogy hajnalban itt ordibálnak?
Megértem ha bulizni akarnak,de könyörgöm akkor már menjenek be a szobájukba,biztos vagyok benne,hogy onnan nem hallanánk őket annyira,mint így.Ha meg mindenképp kint akarnak lenni,akkor meg csak iszogassanak és legyenek halkan,vagy menjenek el.
13 felhasználónak tetszik: MadHatter, CandUs, Luckie, Teddy, Eszti0305, Vampire Lady, riri17, Corby, Beyla, Alison Lerman, WhiteRosee, Pöttömke, Nórii. SelFan.
2013. július 22. 04:10 #5085
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Hát így az éjszaka közepén leginkább azzal, hogy a szomszéd képes minden nap hajnalban a füvet vágni, illetve a betonkeverővel szórakozni. Nem hiszem el, hogy nappal nem tud betonozni, csak kizárólag éjjel, ráadásul minden nap, egész nyáron, vagy füvet vágni. Irreális, hogy ilyen gyorsan nő a gaz. A másik jóságos szomszédsrác meg megállás nélkül bulit tart, és üvöltetik ezt a rémes műzenét. Mostmár tudom, hogy miért vagyok állandóan ilyen fáradt. Anya azt mondta, hogy alvászavarom van. Hát mondjuk ilyen szomszédok mellett nem is csodálom... dry.gif De komolyra fordítva a szót, az álmatlanságom miatt lassan tényleg, viccen kívül kezdek orvosi eset lenni.
17 felhasználónak tetszik: CandUs, Luckie, Teddy, Eszti0305, Vampire Lady, Pezzie92, Bella99, TizzyHeart, riri17, Destiny015, Corby, Beyla, Alison Lerman, WhiteRosee, Pöttömke, Jody, Nórii. SelFan.
2013. július 22. 11:15 #5086
Teddy
Teddy
visszatérő vendég

StátuszNem használom a starity-met!
Hozzászólás: 276
Csatolások: 12
Azonosító: 204221
Azzal hogy van egy osztálytársam és sajnos facebookon is az ismerősöm és nap mint nap azzal kell szembesülnöm hogy neki minden nap új barátja van hát szánalmas az ilyen még tini és már volt neki vagy 100 egy napos barátja. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. július 22. 12:06 #5087
- törölt felhasználó -    
Egész nap szomjas vagyok!Nem bírok ki fél órát úgy hogy ne igyak,és mivel ilyen sokat iszok 10 percenként WC-re megyek-.-" Szörnyűű!
2013. július 22. 12:58 #5088
- törölt felhasználó -    
Na jó. Nem szokásom így 'panaszkodni', de én már megőrülök. Komolyan, a Facebook meghülyíti az embereket. No comment, ami ott folyik. Tulajdonképpen az első, amin mindig kiakadok, az a személyeskedés. Kommentekbe, hozzászólásokba olyan dolgokat beszélnek meg egymással, ami, hát, hogy is mondjam, üzenetbe is elég lett volna. Mint például: "juuj de jóó volt ez a vásárlás/buli, majd hoolnap is megyüünk?:$", és trillió millió szívecske, dollárjel, ez az amaz, aztán 200 komment erejéig teszik az agyukat, hogy azta mekkorát hülyültek, meg azta hogy lejáratták azt a valakit, meg azta hogy szóltak be annak a gyereknek. Hát, nagyon ügyesek. Persze, ez még hagyján. A 13-14 éves (szóval velem korú) lányokról meg ne is beszéljünk. Kilép az általánosból aztán mit hisz, hogy Ő a királynő meg a minden. Nem részletezném, milyen fotókkal futok néha össze, szerintem mindenki látott olyat amilyet. Persze szíve joga mindenkinek eldönteni, mit tesz/ír ki, és én ezt elfogadom, de komolyan, fel megyek fél percre Fb-re, és megfolyt, ami ott megy. Szerencsém, hogy régebben egy csomó oldalt betetszikeltem, és ezek nagyjából 'elrejtik' azokat az embereket akik hát.. igen, de még úgy is néha akarva-akaratlanul is belefutok az ilyenbe. Szóval nagyon gáz, hogy ezek a kiskirálynők azt mondják, hogy ciki, ha még nem volt pasid 13 (!) évesen, nem ittál, nem sminkelted magát halálra, nem kószáltál éjjel egykor az utcán; és ezért cikik a normális lányok, mert Ők nem csinálták az alábbiakat? És szerintem szomorú az, hogy odáig fajult a dolog, hogy ezek szánalmas csajok nem veszik észre, hogy amíg Ők megszólnak valakit azért, mert visszafogott, stb., addig tulajdonképpen saját maguk azok, akik rettentően irritálóak. Na.
Hát, ezt most jó volt kiírni magamból biggrin.gif
22 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Teddy, riri17, Destiny015, Maite12, MadHatter, TizzyHeart, Luckie, Bella99, Corby, dijansalihu, Beyla, Alison Lerman, WhiteRosee, Shakeitupper, Pöttömke, Jody, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Eszti0305, starxxx, escoripon
2013. július 22. 17:48 #5089
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.07.22. 04:10)
Hát így az éjszaka közepén leginkább azzal, hogy a szomszéd képes minden nap hajnalban a füvet vágni, illetve a betonkeverővel szórakozni. Nem hiszem el, hogy nappal nem tud betonozni, csak kizárólag éjjel, ráadásul minden nap, egész nyáron, vagy füvet vágni. Irreális, hogy ilyen gyorsan nő a gaz.

A második félévben négyszer volt magyarunk egy héten, és egy ének ugyan abban a teremben, az ötből mind az öt alkalommal éppen azon az órán, az ablak alatt nyírták a közmunkások a füvet. Minden áldott órán. Úgy volt, hogy már osztálytársaknak fogadjuk őket a rohadt fűnyíróikkal együtt. rolleyes.gif
9 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Teddy, riri17, MadHatter, Luckie, Beyla, WhiteRosee, Pöttömke, Nórii. SelFan.
2013. július 22. 21:09 #5090
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Az egyik volt osztálytársam (lány) a facebúkon beszéli meg a barátnőjével az Élet 'nagy dolgait'. Ezzel semmi probléma nem lenni addig, amíg ezt nem üzenőfalon kommunikálva csinálnák. Kvára nem vagyok kíváncsi arra, hogy melyik srácnak jön be, kivel találkozott, sőt még arra sem, hogy éppen mit álmodott. Ráadásul a barátnője egy értelmes mondatot nem tud leírni. rolleyes.gif Persze ha letörölném tuti megharagudna, és elmondana mindennek, de őszintén szólva már ez sem érdekel, mert már nagyon unom azt, hogy akárhányszor felmegyek arra a szrra, ebbe botlok. dry.gif
Lefejeltem a fát a mamánál, miközben barackot szedtünk. De nem csak ő, hanem énis. biggrin.gif És most mindkettőnknek fáj a feje. biggrin.gif #családbamarad rohog.gif
17 felhasználónak tetszik: Teddy, Destiny015, Maite12, MadHatter, Hayley.5, TizzyHeart, Luckie, Bella99, Corby, Beyla, Alison Lerman, WhiteRosee, Pöttömke, Jody, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Eszti0305
2013. július 22. 22:35 #5091
VanessaVani
VanessaVani

Státusz(ノ◕ヮ◕)ノ*: ・゚✧
Hozzászólás: 853
Csatolások: 109
Azonosító: 202161
Azzal hogy azt hiszik hogy nekem nincsenek érzéseim és akkor sérthetnek meg és rúghatnak belém amikor csak akarnak... -.-" ... :/ :@
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Corby, Beyla, WhiteRosee, Pöttömke, Nórii. SelFan.
2013. július 22. 22:36 #5092
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
a youtube letöltővel..kész agyrémet kapok mostmár!
2 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, VanessaVani
2013. július 23. 10:20 #5093
- törölt felhasználó -    
Nekem most ezzel. Ezeket egy olyan srác írta ki, akinek a leghosszabb kapcsolata 1 hétig tartott, és átb*szott már pár lányt. Inkább aggyal és szívvel áldja meg az Isten, ne normális lánnyal, mert az ilyennek az nem való... dry.gif bolond.gif
10 felhasználónak tetszik: Corby, Teddy, escoripon, VanessaVani, Luckie, WhiteRosee, Pöttömke, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Eszti0305
2013. július 23. 10:30 #5094
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

a koránkeléssel! elegem van,én föl nem keltem! tongue.gif
2013. július 23. 17:20 #5095
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Azokkal az ostoba fórumozókkal, akik a cikkekhez azt írják, hogy "nem tudom, ki ez". Tudnám, kit érdekel, hogy ismerik-e az illetőt, vagy sem. 110.gif
Hogy napok óta rossz a netem, ma 15 órányi nethalál után igaz, ismét működik, ki tudja, meddig. A szerelő persze csak két nap múlva tud kijönni.
17 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Teddy, Beyla, Alison Lerman, Corby, Pezzie92, Luckie, WhiteRosee, Bella99, TizzyHeart, MadHatter, Pöttömke, Jody, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Eszti0305, Destiny015
2013. július 24. 09:17 #5096
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Azzal,hogy Isten minél jobban megszenvedteti az élőlényeket,elveszi a lélekzetüket de a szívük még dobogjon,majd egy szemtanú nézze végig ahogy az küzd az elhalás ellen.én voltam az a szemtanú.
2 felhasználónak tetszik: VanessaVani, Shawool Lilla
2013. július 24. 12:24 #5097
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Nem igazán szeretek panaszkodni, de mostanában felém is akadnak "gomolyfelhők". Ma éppen mivel van tele a tököd? A kihasználással. Önzetlenül segítettem valakin és vigasztaltam őt, mert megesett rajta a szívem. Néha már naivan vagyok emberszerető. Viszont amikor újra ráírtam az illetőre, érdeklődni mi újság van felé, még egy választ sem kaptam. Sőt még egy köszönöm szót sem. Ekkor érzem azt, hogy ezt nem kellett volna. Meg, hogy valaki rám akarja erőltetni az ő véleményét és az akaratát is, hogy az legyen amit csakis ő akar. Néha úgy érzem magam, mint egy vaskalapos. Hogy semmi sem teljesülhet körülöttem, amit én akarok és hiába hiszek benne, hiába állok a dolgokhoz jól SEMMI. Pedig sose voltam bosszúálló, sose néztem le senkit és ott segítek ahol tudok, akkor miért büntet ennyire valaki? sad.gif
Ezek szerint mostanában sok baj van felém. laugh.gif
11 felhasználónak tetszik: Shakeitupper, Beyla, Teddy, Luckie, Hayley.5, MadHatter, Pöttömke, Nórii. SelFan., Alison Lerman, Eszti0305, Destiny015
2013. július 24. 12:53 #5098
Shakeitupper
Shakeitupper
új tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 5
Azonosító: 147768
Azt, hogy az emberekben nem veszik észre a pluszt, az egyéniséget. Meg, hogy számos lány eltitkolja önmagát csak azért, hogy próbáljanak mindenkinek megfelelni. Ez röhejes!! Engem különösebben nem érdekel, hogy rockot hallgatsz vagy idióták a táncmozdulataid és esetleg még súlyfelesleg is van egyes személyeken. Inkább látok egy olyan embert aki piercinggel és tetoválással van teli, mintsem egy lányt, aki úgy öltözködik, mint a többi, mert közéjük akar tartozni. Egyszer élünk, akkor meg miért kínozd magad azzal, hogy az egyéniséged a másik tulajdonságaira formálod át?
És a sok idióta, elvetemült rajongótól, akik szerint csak a kis kedvenceiknek van helye a világban és, hogy ők az istenek. Viszont a mentősök és egyebeknek meg kakilnak a fejére, pedig ők azok akiknek igazán sok mindent köszönhetünk!
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie, Pöttömke, Jolie_77, Nórii. SelFan., Alison Lerman, Eszti0305, WhiteRosee
2013. július 24. 13:10 #5099
biush123
biush123
QueenOfDisaster

StátuszThis world will never be, what I expected. . .
Hozzászólás: 1073
Csatolások: 26
Azonosító: 200857
A pasimmal.. meg az állítólagos barátaimmal akik le se sz..nak ...engem senki sem képes megérteni... mad.gif
2013. július 24. 13:11 #5100
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Azzal, hogy ma voltam kilövetni a fülemet (2 lyuk mindkettőbe egyszerre) és az a bácsi, aki lőtte mondta, hogy a babák csak megijednek.(hát szerintem be is fosnak. rohog.gif ) Nagyon fájt, és eltelt vagy 7 óra azóta és még mindig fáj. Eléggé rossz volt, de nem sírtam, hanem röhögtem. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Pöttömke
540 oldal 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!