Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 10. 13:39 #6261
- törölt felhasználó -    
Ma rengeteg mindennel! Első órában úgy volt, hogy lesz egy lájtos hittan óránk. A hitoktatónk egy kedves, aranyos apáca. Jelenleg egyháztörénelmet tanulunk. Bejönnek hozzánk a görögök a hitoktatójukkal, és kiderül, hogy TZ-t írnak! rtfm.gif Nekünk is írni kellett! És jegyre megy, ők tök mást tanulnak, mi olyat nem is tanultunk! reklamalo.gif És beírják a jegyet! Ezen én annyira felháborodtam. Utána jön a matek. A matek tanárunk a doga idejét végig köhögte, meg végig kiabálta. És sokan nem tudták és átnézték az 1 oldalas (!!!) Feladatsort és visszaadták. Ők nem készültek a dogára. Én meg tanultam rá rendesen és nem tudtam befejezni! vava.gif Ének következik. Ott meg azért mérges rám az énektanár mert nem megyek kórusra. Azt mondta nekem legelőször, hogy hétfőn és szerdán a 7. órában lesz. Én minden időmet úgy osztottam, hogy el tudjak rá menni angel2.gif . Erre ő átrakja keddre és csütörtökre. De akkor nekem angolom (kedd) és kézilabdám (csütörtök) van! És kedd 8. óra. Ha rohanok haza angolra akkor is elkések (így énekkarral) . Csütörtök akkor 4 óránk van és én maradjak ott a nyolcadikig?? És a kézilabda a 9-10.-ben van. bolond.gif és nem bírja felfogni, hogy NEM ÉREK RÁ!!! Mert én már eleve úgy osztottam az ídőmet, hogy hétfőn és szerdán ráérjek... Tesi. h*lye kretén barmok (fiúk) cipőkötésnél kirúgták alólam a lábam. És a dagi disznó még rá is állt! Szólok a tesitanárnak, hogy : nagyon-nagyon fáj a kezem és a lábam. Had üljek le. Ő: Van felmentésed?? Én: Nincs. Akkor nem ülünk le!!! Mégis mit képzelsz?? Bárki bármikor leülhet?? Én: Kötöttem a cipő fűzőmet és 2 fiú kirúgta a lábam és sajog a kezem. 3-an mellém állnak, hogy ez így volt! De ő még engem szid le... wub2.gif Irány haza hála az égnek, már telljesen elegem van ebbők a sz*r napból. A villamoson tök nyugodtan állok ott nincs semmi gáz, csak egy öreglány köt belém, hogy mélgis mit képzelek, hogy az ajtóban állok?? De én mondtam, hogy most fogok leszállni. Ő csúnyán néz rám, és ennyi. Utána a buszvezető az orrom előtt csukja be az ajtót! Már ott voltam de nem ő megy. Később jön egy régi busz. Már attól féltem le fog robbanni. secret.gif Zenét próbáltam hallgatni a buszon, de olyan hangos volt a motorja, hogy nem hallottam semmit az én szeretett zenémből csak abból amit a buszvezető bömböltetett. Az nekem nagyon nem tetszett. Selena Gomez Come ang Get it, Austin Mahome What about love stb... és a közepén meg valami vinnyogó nyálgép idegesítő hangja szólalt meg a gépezetből! Azt hittem azonnal leszálok, de sokára jött volna a következő busz. De annyira nyálas volt. Kb erről szólt nem vagyok jó annyira angolból, hogy az egészet lefordítsam.Nah szóval csak valami hasonló. Valami szakító pasiról szólt. Nem tud semmit se csinálni és elengedi a csaját meg féltékeny meg valamit tett a csaj anyjával. Utána magáról kezdett énekelni valami jó vagyok cuccot, meghogy tartsanak össze meg ilyeneket. Nem teljesen értettem csak ilyesmi a szövege... Már meg akartam ölni a buszvezetőt grrr.gif furesz.gif mert nagyon-nagyon rossz volt a szám. Hogy örültem amikor vége lett! yahoo.gif yahoo.gif banana_moonwalk.gif de kezdődött egy újabb zenének nevezett valami...semmi ritmusa nem volt, még mindig jobb mint a vinnyogás. Elöl ültem hátul etnikumok mamba.gif voltak. Ezt már megszoktam, legelőre mindig! Az volt a kemény, hogy amikor leszálltam a buszról valakik követtek, de egy csomó ideig. Én meg csak sétálok körbe, féltem bemenni a házba, mert amikor senki sincs otthon elrabolnak valamit vagy valami baj lesz. Már futni kezdtem és ők is. Sikerült egy idő után lehagyni (cigivel futottak bolond.gif )őket és beszöktem. Ennyi rossz történt ma. help.gif bokkod.gif box2.gif
13 felhasználónak tetszik: tori123, MadHatter, BenGergReg, ToriTyler, Vampiregirl1, Beyla, JadeB, esszti, Ms. Shorty, Nórii. SelFan., Lil98, icarlyluv, Jody
2013. október 10. 17:03 #6262
- törölt felhasználó -    
ÉN VAGYOK AZ AKIRE GONDOLTOK
MEGSZABADULTOK TŐLEM!
HATALMAS NYOMÁS NEHEZEDIK RÁM , NEM TUDOM NINCS SE ERŐM SE ENERGIÁM ARRA HOGY TOVÁBB TROLLKODJAK KIMERÜLTEM A VÉGSŐKIG. AKI NEM HISZI EL HOGY ELTÜNÖK INEN AZ MAJD MEGTAPASZTALJA. HELYSEÍRÁSOMAT NE FiKÁZÁTOK , NEM ÉRDEKEL! AHOGY AZ SE HOGY MOST MIT GONDOLTOK. DE A LÉNYEG ÉN ELMEGYEK MEGPRÓBÁLÉOM HELYREÁLÍTANI AZ ÉLETEM ROMHALMAZÁT , HA NEM SIKERÜL AKKOR SE TÉREK VISSZA.

ÉG VELETEK STARITY TAGOK!

Liłłácskah
2013. október 10. 17:22 #6263
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.10.07. 22:39)
Mai napon nekem tulajdonképpen semmi nagyobb gondom nem volt ,azt viszont alig hiszem el , hogy egyes fórumozók annyira BUTÁK , hogy sokadszorra is etették ezt a besavanyodott , megkeseredett élettelen kis "trollt". Az egyik lánnyal - megnevezni persze nem fogom - külön privát üzenetben is beszéltem és közöltem vele , hogy ne álljon le vele "vitatkozni". Erre két teljes oldalon keresztül veszekedett vele. Remélem leesett mindenkinek (aki találkozott már ezzel a kis r*bancal) , hogy kiről beszélek. Ő és az összes hasonló "troll" a haragotokra élvez és azt próbálja kiprovokálni a kommentjeivel , a gusztustalan profilképével és még a nicknevével is. Ha valakinél felmerül a gyanú , hogy troll, akkor meg kell nézni a kommentjeit , ha az összes provokatív , nem témához illő vagy trágár akkor valószínű , hogy billentyűlovag az illető. Ha mindezt még egy guszta képpel is megspékeli akkor meg pláne. Én már másfél éve "ismerem" őt sajnos , ebben az évben már kétszer is fel lett jelentve , kapott nem kevés pénzbírságot , de nem használt. El fog tűnni innen , ki fogok találni valami furfangos megoldást (tudok a csajról már elég infót) , de ehhez az is kell , hogy ne etesse senki. Elnézést , ha nem teljesen témába illő a kommentem.

tenni fogok elene hogy ne ilyen legyek amiket leírtál. Aki olyan buta hogy veszekszet velem az meg is érdemelte a szidást.
2013. október 10. 17:37 #6264
- törölt felhasználó -    
•Életerőm egyenlő a nullával pedig általában mindig jó kedvem vagy lelkes vagyok meg ilyesmik. Lehet hogy ennek az az oka hogy a körülöttem élő energiavámpírok leszívják az energiámat. Mert drága osztálytársaim között van egy - két olyan ember aki egyszerűen nem veszi észre hogy mikor felesleges kerék vagy éppen mikor nincs kedve az embernek a savanyú képét bámulni naphosszat. Ott van amikor négyszemközt szeretnél beszélni valakivel illetve akkor is amikor személyes dolgokat osztana meg az ember a barátjával, ő odaáll és csak néz és hallgat aztán persze átcsapódik valaki máshoz és továbbadja a "friss híreket".
•Másik dolog amibe már kicsit belefáradtam az az hogy valaki játsza a hattyú halálát mekkora lelki bajai vannak (persze ha tényleg így lenne az komoly probléma de ebben az esetben erről szó sincs csak a figyelem keltésről) közben vígan vihorászik, görcsösen próbál jófej lenni de nem megy neki sőt még a tanárok sem veszik észre ha hiányzik az iskolából ezért is megy a színészkedés. Meg elvileg két barátnője van akik mindennél többet jelentenek neki...persze majd be is veszem. Az egyik barátnőjét szinte isteníti de nem venné észre a büdös életben hogy éppen mikor van jókedve illetve rossz hangulata. A másiknak (igen én) egyenesen sz@rik a fejére, nem túlzok, "elfelejt" szólni ha éppen nem jön iskolába és nyugodtan lehet rá várni 20 perceket a hidegben. Vagy éppen az ellenkezője az hogy szó nélkül lelép és meg se kérdezné h "Hé b**meg velem jössz?" ha naív hülyegyerek lennék aki nyalja a seggét ennek akkor még kerestem is volna. Meg azt is luxus észrevenni hogy az ember mikor vele cinikusan amiatt a hülyesége miatt amit elkövetett, mert egyből mást gondol hibásnak. Amin nagyot nevettem hogy az egyik csajjal csak "szánalomból" barátkozik. Gratulálok igazán akkor mondjuk nem kéne büszkén hirdetni hogy ekkora egy hulladék ember hogy másokat becsap. (Vagy mégsem csap be mivel ezek ketten sülve főve együtt vannak és mások életben kukacoskodnak.) A legjobb hogy azt hiszik hogy egy analfabéta lúzer vagy és észre sem veszed ezeket a dolgokat amik a hátad mögött zajlanak, pedig de. Tudom ezek nem világrengető problémák de nekem mégis ezzel van tele a nemlétezőm.
•Hogy én egy mennyire problémás ember vagyok, kifelejtettem egyet. A kémia. Egyszerűen gyűlölöm. Végre megértettem az anyagot erre a tanár előrukkol egy újabb borzadállyal, nem elég hogy olyan sötétség számomra a mostani számítás amit veszünk de a tanár sem tesz annak érdekében hogy megértsük, elhadarja érthetetlenül a dolgokat úgy hogy közben 10 féle más dolgot is mond vagyis elkalandozik a figyelme, a tanárnak. blink.gif Aztán az "okítás" után egyből elvárja hogy meg is tudjuk oldani a műveletet ha meg elbénáztad ordít hogy miért nem figyeltél. Hogy figyeljek ha ő sem tud saját magára és a mondandójára figyelni?
10 felhasználónak tetszik: Reija, JadeB, Beyla, Nórii. SelFan., Bella99, Lil98, icarlyluv, MadHatter, ToriTyler, Jody
2013. október 10. 18:03 #6265
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Egy hetet hiányoztam a suliból, most kezdek visszarázódni és matekból dogát írunk. Nagyon jól jönne legalább egy 3-as, mert a koordináta-geometriás TZ-m 1-es lett, de a sorozatokban is teljesen el vagyok veszve sad.gif shout.gif cray.gif
6 felhasználónak tetszik: Reija, BenGergReg, MadHatter, ToriTyler, Jody, Nórii. SelFan.
2013. október 10. 18:47 #6266
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Utálom, rühellem a generációmat. Annyira szr korba születtem, hogy már fáj. Már hányok a nyávogós pcsáktól, akik neonpink cicagatyába flangálnak, kirakják a semmi mellüket, és annyi vakolat van rajtuk, hogy szerintem egy egész csomag vattakorong is kevés rá. Énis festem magam, de tudom hol a határ. Fáj a fejem az idióta pávagyökerektől, akik lila gatyába mászkálnak fiú létükre, mert ők így nagyon szvegek. Jah, aztán utána csodálkoznak azon, miért hímr#ngyózzák le őket... Azt se mértem, hogy lehetnek annyira gyökerek az emberek, hogy fennhangon szólogatnak be. Mintha ők különben lennének. Azt is bírom, hogy a legcsúnyább fiúk az ilyenek, lol. Rosszul vagyok, miért nem születtem pár évvel előbb.? Már várom azt a napot, mikor vége lesz ennek az idióta korszaknak, de addigra már tuti nagykorú leszek, szóval az egész tinédzserkoromat egy ennyire elcs#szett világban éltem. Nagyon jó...
15 felhasználónak tetszik: JadeB, Ms. Shorty, Beyla, Reija, Nórii. SelFan., Lil98, BenGergReg, icarlyluv, MadHatter, CandUs, ToriTyler, Jody, Corby, Kittisz, Szandiiii
2013. október 10. 19:09 #6267
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.10.10. 18:47)
Utálom, rühellem a generációmat. Annyira szr korba születtem, hogy már fáj. Már hányok a nyávogós pcsáktól, akik neonpink cicagatyába flangálnak, kirakják a semmi mellüket, és annyi vakolat van rajtuk, hogy szerintem egy egész csomag vattakorong is kevés rá. Énis festem magam, de tudom hol a határ. Fáj a fejem az idióta pávagyökerektől, akik lila gatyába mászkálnak fiú létükre, mert ők így nagyon szvegek. Jah, aztán utána csodálkoznak azon, miért hímr#ngyózzák le őket... Azt se mértem, hogy lehetnek annyira gyökerek az emberek, hogy fennhangon szólogatnak be. Mintha ők különben lennének. Azt is bírom, hogy a legcsúnyább fiúk az ilyenek, lol. Rosszul vagyok, miért nem születtem pár évvel előbb.? Már várom azt a napot, mikor vége lesz ennek az idióta korszaknak, de addigra már tuti nagykorú leszek, szóval az egész tinédzserkoromat egy ennyire elcs#szett világban éltem. Nagyon jó...

Ez a SWAG dolog pont olyan hülye hóbort mint anno az emo volt. Ezt a stílust is csak azok veszik fel akiknek nincs személyiségük és egy trenddel könnyebb kialakítani azt. Csak elfelejtkeznek arról hogyha követik a tömeget akkor körülbelül úgy fognak kinézni mintha egy gyár futószalagjáról sétáltak volna le ami tucat embereket gyárt. Az meg a másik hogy a lila gatyában körülbelül úgy néznek ki a fiúk mint a díszmajmok plusz ha hozzátesszük a pink cukcsi mukcsi pólót akkor egy igazi vattacukor felhőbe öltöztetett röhejes hímet látunk. A lányokról inkább nem is beszélnék ennyit mert például ma tapasztaltam a "kirakom a nemlétező mellemet" szindrómát. Tesin öltözünk át és az egyik csaj aki nem tudja eldönteni hogy egyszer SWAG vagy princessz leveszi a tesi pólóját és hirtelen az osztályunkba járó öltözőben tartózkodó össze lány egyszerre el kezd szakadni a röhögéstől. A csaj melltartója kb. 5 centire elállt a ""mellétől"", és igen pont ő (is) csinál pucsítós fotókat. Legalább tömte volna ki. Persze nem vagyok kisisten hogy mások testi hiányosságain nevessek csak most nyugodt szívvel teszem mivel eme pucsítós osztálytársunk igen lekezelően beszél az emberekkel. Ezzel arra akartam kilyukadni hogy a nagyon menő SWAG vagy páwa embereknek is van takargatni valójuk (szószerint) és még ők szólogatnak be a társadalom normálisabb rétegének. A másik az hogy egyből a társadalom legaljának tekintik azt ha valaki egy balhésabb osztályból cigizik (ami tényleg nem jó) és fiú de az meg nagyon cool ha egy menő hivatásos lánynak (remélem érthető h kikre gondoltam ezalatt) kinéző páwákkal körül ajnározott csaj az utca sarkára kiáll és"sutyiban" bagózik. Ezzel egyet kell értenem hogy szánalmas és elb@szott egy generációnk van és az életünket a Facebook határozza meg, meg az a baromság ask.fm . rolleyes.gif
11 felhasználónak tetszik: riri17, Beyla, Reija, Nórii. SelFan., Bella99, icarlyluv, MadHatter, CandUs, ToriTyler, Jody, Szandiiii
2013. október 10. 19:19 #6268
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.10.10. 18:47)

Néha én is ezt érzem... Volt egy feladat, ahol az volt a feladat, hogy írjunk fel kommunikációs dolgokat, vagyis amin keresztül tudunk kommunikálni. Na az egyik okos osztálytársam nem az élő beszélgetést írta fel rögtön, de még csak fel sem írta, hanem felsorolta a közösségi oldalakat... És ilyenkor én is elgondolkozom dry.gif dry.gif Máskor pedig elmentem az egyik barátommal mekibe, mi beszélgettünk, mellettünk pedig egy 5 fős társaságból 4-en telefonon lógnak, az ötödik pedig unatkozik, és gondolom beszélgetne... blink.gif dry.gif Annyi ilyen példát tudnék mondani még a saját osztályomból is, mint mikor reggel bemegyek a terembe, néhány már bent vannak, és mindegyik kezében telefon...
9 felhasználónak tetszik: Ms. Shorty, BenGergReg, Beyla, Nórii. SelFan., icarlyluv, MadHatter, CandUs, Jody, Szandiiii
2013. október 10. 19:26 #6269
- törölt felhasználó -    
Egy bizonyos fórum taggal, aki magát érett nőnek tartja (+20 chhöö, érett nő 110.gif ), tehetséges írónak hirdeti magát, de képtelen megnyilvánulni obszcén kifejezések használata nélkül. omg.gif
Kérdem én, aki tehetséges író, az az életben nem ugyan oly módon válogatja meg a szavait és beszél/ír, igényesen?

És azokkal a tagokkal, akik azt hiszik, hogy a sértéseik 1-2 betűjének kicsillagozásával, vagy egyéb jel használatával már el van nézve.

Könyörgöm, ha sértegetni akar valaki tegye, szíve joga, de legalább (főleg ha az illető lány) válogassa megannak módját.(Vegye példának a 19 századi nőket, undvarisan sértették vérig egyást, persze bizonyos körökben.)

És azokkal a definiálhatatlan alakokkal, akik azt hiszik, hogy a nők csak azért mentsruállnak, hogy kihúzhassák maguk a munka alól. (Persze az teljességgel lényegtelen, hogy az illető beszed egy fél doboz fájdalomcsillapítót havonta.) 110.gif
2013. október 10. 19:27 #6270
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nekem konkrétan a gyakorlattal, de már eszméletlenül. Oké, hogy kezdők vagyunk, és nem is azt mondom, hogy rögvest vért akarok venni, vagy branült akarok szúrni egy csöppségnek, ám iszonyatos érzés az, ahogyan éreztetik veled kezdői mivoltodat. Azért láttam ezt-azt, csináltam szintén ezt-azt felnőtt osztályon - igen, injekcióztam (intra- és subcutan, valamint muscosan is), vettem (sikeresen) többször is vért, egyedül a branülnél voltam nyuszi, mert azt nem mertem bevállalni anno a traumatológián, pedig lehetett volna. Szóval mindezek után azért egy 3-5 éves gyermek lázát lázmérővel vagy a vérnyomását digitális vérnyomásmérővel csak meg tudom már nézni, annyira pancser nem lehet egyikünk sem! Ma bementem és hét órán keresztül csak malmoztam, aminek nem látom értelmét. Esküszöm, még valami ágyazásnak vagy vattázásnak, ne adj Isten ruhahajtogatásnak is jobban örültem volna. Iszonyat öt kórterem között maximum nyolc méter hosszú és egy méter széles folyosón téblábolni. Az meg hagyján, hogy hogyan beszélnek az emberrel! Tényleg, mintha valami csicska kis sz*rok lennénk, akik arra sem méltóak, hogy legalább emberként viselkedjenek velük. Mindenki lekezelő, mindenki bunkó, mindenki arrogáns, mindenki k*rvára tud mindent, mindenki f*szán nyomatja a szakmáját, mi meg kis f*sok vagyunk, akik mit képzelnek magukról, hogy egyáltalán ott mernek lenni és szeretnék megtanulni azt gyakorlatilag is, amit iskolában megtanulnak elméletben. Ma volt tényleg az utolsó csepp a pohárban, amikor tök normálisan mentem oda az illetett alkalmazotthoz reprezentálni a mondandómat. Úgy szólt hozzám, mintha a lábtörlője lennék. Nem tudom, hogy egyesek hogyan merik venni azt a bátorságot, hogy olyan hangnemben és olyan stílusban szóljanak hozzá a másik emberhez, ahogy én a kutyával nem beszélek. Én biztos, hogy szégyenemben elásnám magamat, mert nem emberhez méltó viselkedés. Még, ha p*raszt is velem valaki, akkor sem szólok hozzá úgy, ahogyan ma tették velünk. Tologáltak jobbra, tologáltak balra, sőt közölve lett velünk, hogy kívül tágasabb és takarodjunk máshova, mert nem tartanak ránk és a segítségünkre igényt. Pedig elhihetitek, hogy azért tapasztaltunk dolgokat felnőtt osztályon, sokunk nagyon durva dolgokat is csinált már (durvábbakat is, mint én) és így viselkednek velünk. Eszméletlen, és nem azért, de ők sem úgy pottyantak ki az édesanyjuk méhéből, hogy tudták a szakmát. blink.gif A vérvételt speciel úgy tanultam meg, hogy több nővér fogását, fortélyát kombóztam össze, de, ha nem látom, hogy hogyan szúr például egy gyermeknek branült, mi lesz velem két év múlva, ha kikerülök osztályra?! think.gif Majd szétszurkálom a gyermeket és ezerszer elnézést kérek a szülőtől, hogy "Bocs, de nem gyakoroltam soha."? Tényleg így gondolták ezt, vagy mi? Nagyon nem érzem magamat jól ezen a helyen, már arra gondolok, hogy holnap mibe fognak belekötni. Már ma ment a fikázás - persze a hátam mögött, utólag jött vissza - , hogy miért késtem. Hát b*szdmeg, késnek a vonatok, akkor mi a lóf*szt csináljak? Akasszam fel magamat egy negyed órás késés miatt? Látszik, hogy egyesek élnek a kis álomvilágukba, és nem tudják hogyan működnek a MÁV-nál a dolgok, ha leesik egy kis eső.
9 felhasználónak tetszik: AmyVie, Lil98, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, CandUs, kicsikoki, ToriTyler, Jody
2013. október 10. 19:28 #6271
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Ms. Shorty @ 2013.10.10. 19:26)
Egy bizonyos fórum taggal, aki magát érett nőnek tartja (+20 chhöö, érett nő  110.gif ), tehetséges írónak hirdeti magát, de képtelen megnyilvánulni obszcén kifejezések használata nélkül.  omg.gif 

Ha problémád van velem, nyugodtan lehet privát üzenetet írni Bogárka! wink.gif
3 felhasználónak tetszik: CandUs, ToriTyler, Szandiiii
2013. október 10. 19:37 #6272
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Drága ikertesóm mindig tudja, hogy vigye fel 200-ra a vérnyomásom. Lassan hobbyként űzi a cseszegetésem. És megint ott tartunk, hogy ha írok egy cikket egy nem épp májlis témáról, akkor az nem jelenik meg..Nem értem most mi lett, eddig azt hittem normalizálódik a dolog..Úgy látszik tévedtem.. dry.gif
9 felhasználónak tetszik: Ms. Shorty, Beyla, Nórii. SelFan., icarlyluv, JadeB, MadHatter, CandUs, ToriTyler, Jody
2013. október 10. 19:39 #6273
- törölt felhasználó -    
Egészségtan közepén elkezd görcsölni a hasam,és fájni a fejem!De olyan erősen hogy azt hittem ott h*lok meg!! mad.gif reklamalo.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, CandUs, ToriTyler, Mrs.Jack Frost
2013. október 10. 20:58 #6274
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Most megint a szokásos gondom jelentkezett a lábfájás mellett. Nem tudom, hogy huzatot kapok vagy mit, de fáj a fejem és az arcom jobb oldala. Elkezd nyílalni a fejem, utána meg az arcom és a fogam, néha pedig a fülem is. Annyi a szerencsém, hogy a fájdalomcsillapítótól elmúlik, (még) csak nem akarom állandóan gyógyszerrel tömködni magam, csak ha nagyon muszáj.
Na, és persze a drágalátos lábam sincs jobban. Ugyan miért is lenne? Az volna maga a csoda, ha semmi baja nem lenne. Ma ismét tesi óra volt, hát bevállaltam, mert a múlthéten már sztrájkoltam a lábfájás végett, annak reményében, hogy javul valamit... hát nem így lett. Még ha javult is volna, egy tesióra és kezdődik elölről. Ma magasugrást kellett csinálni. Na, mondom f*sza. Soha nem voltak amúgy gondok nálam a magas ugrásnál, mert elég magas vagyok, így könnyen ment. DE! Akkor még nem voltak ekkora bajok a lábammal. Kínok - kínját éltem át ma is, ráadásul sikeresen be is vérzett, a zoknim is átázott. Én már tényleg nem tudom mihez kezdjek, pedig az egyik már műtve is volt és semmit nem használt... unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, CandUs, MadHatter, ToriTyler, Nórii. SelFan.
2013. október 10. 21:47 #6275
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A szemellenzős barátnőmmel. Kirakta az egyik Tumblr csoportba, hogy vannak-e itt Miley fanok, én meg megírtam, hogy simán tudnám szeretni, ha nem úgy viselkedne, ahogy. Erre jön, hogy Lady Gaga meg Katy Perry hogy viselkedik. Komolyan, Gaga már kezd visszaállni normális emberi üzemmódba, Katy Perryben pedig sok botrányos dolgot nem találok. És írja, hogy aki igazi fan, az kiáll mellette meg még sok hülyeség. Komolyan eldobom az agyam. Miley Cyrus a műmájer celeblédik legalja. Csak ahhoz ért, hogy a botrányaival címlapon legyen, értékes, maradandó dolgokat nem tud lerakni az asztalra. Én aláírom, hogy már nem 13 éves és nem Hannah Montana, de felnőni rendesen is lehet, ezt több gyereksztár is bizonyítja, mint pl Emma Watson. Képezi magát, egyetemre jár, visszafogott, nem teszi ki a mell#t-fenek#t egyik megjelenésén sem. De tudom, nem velem van a baj, hogy úgy érzem, ez nem normális és távol áll az erkölcsösségtől. Sajnos a világunk van úgy elkorcsosulva, hogy a rib@ncoskodás lett a norma. Tényleg rossz korba születtem.
9 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Ms. Shorty, MadHatter, JadeB, ToriTyler, icarlyluv, Jody, Nórii. SelFan.
2013. október 11. 09:17 #6276
- törölt felhasználó -    
Azzal kezdtem a napom, hogy a 06:20-kor, 5 percel a felkelés után már fájdalomcsillapítót kelett benevennem. Most 4-nél járok, 2 külön termékkel és még mindig nem akar használni.

Ha így folytatja mehetek orvoshoz morfium-ért. rohog.gif
Szinte az összes vény nélküli fájdalomcsillapítót szedtem már, és eddig mindig hozzászokott a szerveztem. Biztos velem van a baj, vagy túl gyengék a gyógyszerek. pardon.gif
2013. október 11. 10:11 #6277
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
csodálatos érzés, amikor nagykorúként kapok igazgatóit azért, mert nem a suli területén, de egy rohadt rendezvényen cigizésen kapnak, körülöttem meg a tizennégy éves divatdohányosok füstölgetnek nyugodtan. igaz, végül is én vagyok az, akit nyugodtan ki is rúghatnak...
12 felhasználónak tetszik: Ms. Shorty, Pöttömke, CandUs, BenGergReg, MadHatter, ToriTyler, JadeB, Beyla, icarlyluv, Jody, Lil98, Judit2013
2013. október 11. 12:16 #6278
- törölt felhasználó -    
Igen, az unokanővérem megcsinálta! omg.gif Képes volt elnevezni a gyönyörű szép újszülött kisfiát Frodónak. 110.gif Reggel 8 óta ki vagyok ütve ettől, amióta a baba világra jött. A miheztartás végett a másik kisfiát Godónak hívják, aki stílszerűen mindenhonnan elkésik. dry.gif Miért nem képes normális nevet adni a gyerekeinek?
18 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Ms. Shorty, CandUs, BenGergReg, MadHatter, ToriTyler, kicsikoki, Filmfan719, JadeB, itsjustme, Beyla, icarlyluv, Jody, Bella99, Lil98, Corby, Kittisz, Nórii. SelFan.
2013. október 11. 14:49 #6279
- törölt felhasználó -    
A beképzeltséggel. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. október 11. 14:50 #6280
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Idézet (Candy Love @ 2013.10.11. 12:16)
Igen, az unokanővérem megcsinálta! omg.gif Képes volt elnevezni a gyönyörű szép újszülött kisfiát Frodónak.  110.gif  Reggel 8 óta ki vagyok ütve ettől, amióta a baba világra jött. A miheztartás végett a másik kisfiát Godónak hívják, aki stílszerűen mindenhonnan elkésik.  dry.gif  Miért nem képes normális nevet adni a gyerekeinek?

Biztos szereti a Gyűrük Urát..biggrin.gif Egyébként a kisöcsém bölis társát, Frodónak és Gellértnek hívják, szintén. Nem tudom mi játszódik le az emberekben, akik iyen nevet adnak a gyereküknek. De hát biztos van valami oka annak, hogy így nevezik el őket biggrin.gif biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Candy Love, Beyla, icarlyluv, Lil98, Nórii. SelFan.
540 oldal 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!