Idézet (Porkéz @ 2014.11.20. 15:27)
"Ja, hogy te is itt vagy?"... Kinek ismerős ez a mondat rajtam kívül? Én kb. az életem élem így, és már a tököm kivan vele. Ma is megkaptam tesin, mikor ugye én láthatatlan vagyok, ha csapatot kell választani, hogy "ja, ő is itt van?", mindezt úgy, hogy az illető azt gondolja, nem hallom. Ugyanez az ember tavaly úgy adta át az ajándékot dec. 6-án (csak nálunk szokás ez?!), hogy "nem ismerem, de ő is az osztály része"... Maró gúnnyal persze.
Gyerekek, azért, mert nem beszélek sokat, még én is létezem és ÉRZEK. Tudjátok mit? Én vagyok az a lány, aki fél megszólalni sok ember előtt, mert nem akar hülyeséget mondani. Én vagyok az, aki nehezen bízik meg valakiben, de akiben bízik, amellett a végsőkig kitart. Én vagyok az is, akit pont nem érdekel, mit gondolnak róla az emberek, de máskor várok az elismerésre. Én vagyok az, aki szeret láthatatlan lenni, de az is, aki szeretné, hogy valaki észrevesze. Én vagyok az, aki a rockban és a metalban leli menedékét, én vagyok az, akit lenéznek pusztán a stílusa miatt, én vagyok az, aki néha olyan szomorú tud lenni, hogy elsüllyed az önsajnálatban. Én vagyok az, akit belülről felemészt minden apró rossz, és még a netán megtörténő jót se tudja értékelni (mert a rossz jobban megmarad, ugyebár). De Ők azok, akik nem tudják, miért. Ők azok, akiknek fogalmuk sincs semmiről. Ők azok, akik meg se próbálják megérteni, csak elítélnek. Ők azok, akik elkönyvelnek egy beszélni képtelen, önbizalomhiányos, láthatatlan kis senkinek.
És mindezek ellenére Ők azok, akik nem képesek megérteni, miért nem érzem jól magam köztük.
százezer százalékban együttérzek veled, bár nem hiszem, hogy vígasztal
tesin nálunk is vannak ezek a hülye csapatfeladatok, természetesen engem választanak be legeslegutoljára, és már a végén én kérdezem meg, hogy "akkor én most kikhez álljak?". Röpin is így megy, síkbéna vagyok, de igyekeznék, de amikor ütném vissza azt a cs*szett labdát, akkor mindig elém ugrik valaki, mintha ott se lennék, hogy visszaüssem, utána meg én vagyok kiállítva. Igaz, az égvilágon nem csinálok úgyse sz*rt se, minek is álljak ott? Aztán meg a kedves műmenő lánykák közül egyik kérdezi, mi a hátterem. Egyébként Matt Tuck volt rajta, megmutattam, erre ezerfelé rizsálja, hogy mennyire ronda, meg 'úristendehülyevagyok'. És? Nem azért hallgatom, mert cukin mutat a pofikája a diznicsatornán, hanem mert tényleg van keresnivalója a zeneiparban.Én sem szidtam le, amiért 'Zekefron' a háttere és 'Dzsásztínbíbert' bámulja instagramon. Csinálja csak, ha neki úgy tetszik, én mindenesetre nem fogok erre a szintre süllyedni.
Aztán meg az osztály közös véleménye az, hogy én valami szerény és visszahúzódó, teljes jelleggel láthatatlan remete vagyok. Nem vagyok visszahúzódó, csak éppen a barátnőmön kívűl senki sem vesz észre. Jó, van pár ember, akikkel jóban vagyok, de ők sem lógnak velem éjjel-nappal. Egy antiszocival lógva, aki zenében a 20.-dik században maradt...oda lenne a menő poszt