Ma éppen minek örülsz?
2013. május 27. 16:34
Csütörtökön megyünk az osztállyal biológialaborba, ami enyhén szólva elég érdekes lesz. A tanárt állandóan kikészítjük, szegény még órát sem bír tartani, és akkor még jön ez is, hát Jézusom, már előre sajnálom szegényt. De mi jól fogjuk érezni magunkat, ez a lényeg. Illetve a labor utáni napon, pénteken megyünk osztálykirándulásra, Tőserdőbe. 2 napra megyünk (sajnos), de már most látom, hogy milyen élménydús lesz majd.
2013. május 27. 17:46
Egyik topik taggal.Írtam neki egy szép kis levelet és kétszer írt szerelmes üzenetet amibe le (k-betűs szó).Majdnem röhögök rajta,hogy én nem is mondtam ilyet rá,erre meg ő igen.Annyira feldobta a napomat
2013. május 27. 22:02
Annak hogy ma bejött pár érettségiző srác és köztük volt az aki tetszik, és ez annyira feldobta a napomat hogy azóta egyfolytában csak mosolygok. ^^ E.♥
2013. május 28. 17:12
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annak, hogy végre tudtunk szerezni egy orvost, aki végre valahára, de holnap délelőtt, megvizsgál, elmondja a tudnivalókat, és még lehet, hogy gyógyszert is fog felírni, hogy végre meggyógyuljak! Én elmondani sem tudom, hogy mennyire örülök annak, hogy ez az egész gyulladásos dolog nem lesz még tovább elhúzva, s lesz valaki, aki tényleg segíteni fog rajtam, legalábbis annyira merem remélni, hogy nem fog félretologálni.
2 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation,
xMilesss
2013. május 29. 14:21
Vége az iskolának... És végre ehetek Chipset, de még mindig csak keveset...
2013. május 29. 15:41
Annak, hogy végre túl vagyok a kompetencia mérésen. Nem tudom ki volt az, aki kitalálta, hogy legyen ilyen mérés, de örök életére legyen átkozott. A magyar még elment, nagyon könnyű volt, csak unalmas. Viszont a matek egy rémálom volt. Olyan kérdések voltak, amivel életemben nem találkoztam egyik évfolyamon sem. Viszont a szerencse az volt, hogy a töri tanárom volt bent, és irtó jó fej volt, látszott rajta, hogy ő is lesz*rja az egészet. A negyedik órára már mentek körbe a füzetek, meg egymásnak mondtuk a tippelgetéseinket. A tanár is mondta, hogy sz*rjuk le, mert úgyse számít bele az év végi jegybe.
Viszont még a vizsgáim vissza vannak..
Viszont még a vizsgáim vissza vannak..
2013. május 29. 17:41
A karkötőnek, amit ma kaptam. Egy szilikonkarkötő, tök színes, és fehér kicsi love feliratok vannak rajta. Legjobb barátnőm nagyon cukin adta oda.
Mutatta a karkötőt, mondtam, hogy szép, mire ő szólt, hogy szedjem le róla..Nagy nehezen leszedtem, mire megszólal, hogy vegyem fel..Mondom: minek? Mire ő megint csak annyit volt hajlandó mondani, hogy vegyem fel..Felvettem, erre megmutatta a másik kezén a tök ugyanolyan karkötőt.
Hát nem feldobta vele a napom?! Hatalmas szerencsém van, hogy ilyen ember a legjobb barátnőm.
Mutatta a karkötőt, mondtam, hogy szép, mire ő szólt, hogy szedjem le róla..Nagy nehezen leszedtem, mire megszólal, hogy vegyem fel..Mondom: minek? Mire ő megint csak annyit volt hajlandó mondani, hogy vegyem fel..Felvettem, erre megmutatta a másik kezén a tök ugyanolyan karkötőt.
Hát nem feldobta vele a napom?! Hatalmas szerencsém van, hogy ilyen ember a legjobb barátnőm.
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
TizzyHeart
2013. május 29. 17:52
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Annak, hogy ma volt az utolsó napom az iskolában. Pénteken ballagunk. Nagyon fognak hiányozni az osztálytársaim, igaz, nem volt mindig fényes a viszonyunk, de összekovácsolódtunk az évek alatt, olyan szinten, hogy mi lettünk a legösszetartóbb osztály az iskolában a tanárok szerint, meg szerintünk is. Régebben mindenki úgy várta ezt a napot, most meg... Nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e vagy sem. Örülök, mert végre vége, viszont szomorú is vagyok, mert az egész osztály szétmegy.
2013. május 29. 18:09
Idézet (Pöttömke @ 2013.05.29. 18:05)
Annak hogy itt van Nekem Bon Jovi, a Metallica, és az 5 rózsika (Guns N' Roses) pl. Nélkülük már szerintem nem élnék...
Én is pont ezt akartam írni.Ámen. Ha ők nem lennének kikészülnék ebben az elcs*szett világban.
2013. május 29. 18:40
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
... annak, hogy a Kompetencia miatt csak 4 óránk volt
2013. május 29. 18:48
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline |
Semminek
2013. május 29. 18:54
őszintén???
annak, h felbosszantottam a családomat!!!
annak, h felbosszantottam a családomat!!!
2013. május 30. 17:20
Annak, hogy az összes kedvenc zenekarom a környéken lesz három napig! Yaay
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.