Ma éppen minek örülsz?
2013. augusztus 03. 21:28
Fúú, hát, ma volt életem egyik legjobb születésnapja. ^^
2013. augusztus 04. 12:19
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Még mindig a tegnapi vízilabda meccs alatt állok. Ez volt a legjobb vízilabda meccs, amit életemben láttam.
Aranyérmes, aranyérmes lett a magyar férfi válogatott 2013-ban. De jó ezt kimondani.
Ma pedig annak örülök, hogy nem lesz eseménytelen az úszó számok sem, mert sokba vagyunk ismét érdekeltek.
Aranyérmes, aranyérmes lett a magyar férfi válogatott 2013-ban. De jó ezt kimondani.
Ma pedig annak örülök, hogy nem lesz eseménytelen az úszó számok sem, mert sokba vagyunk ismét érdekeltek.
8 felhasználónak tetszik:
riri17,
TizzyHeart,
Alison Lerman,
Beyla,
Eszti0305,
MadHatter,
Jody,
SsciorLuv
2013. augusztus 04. 23:05
Már csak hat nap, és irány a Balaton. Végre eltűnhetek Békés megyéből, és már két éve nem voltunk nyaralni. Mondjuk fürdeni biztos, hogy nem sokat fogok, már egyáltalán nem köt le úgy, ahogy régen, de azért még biztosan élvezni fogom a Balatont, elegem van ebből a városból, szeretnék egy kicsit kikapcsolódni is. Na, meg persze nekem van a világon a legjobb nagynéném, örök hálám érte, hogy hagytam neki, hogy elvigyen magával, és megvegye nekem ezeket, amik igazából szemtelenül drágák voltak, de nem volt szívem ellenkezni. Mostmár legalább mindig velem vannak, és tudják majd az idegenek is, hogy én egy fucking gunner vagyok Amúgy az Appetite-set eddig az interneten kívül sehol sem láttam, úgyhogy most nagyon heppi vagyok, végre már.
2013. augusztus 05. 11:45
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Az egyik közeli hozzátartozóm nagyon beteg, ma ment kórházba és az orvosa, aki műtötte is annak idején, beszerzett neki egy olyan gyógyszert, amit az ország főfő izéi eltanácsoltak, mert túlkoros hozzá a családtagom. Az orvos pedig megígérte, hogy megszerzi neki/nekünk, és tényleg megtette. Egy ember élete függhet tőle, vannak még csodálatos emberek. Az egész család hálás lehet neki. Most már csak azért kell imádkozni, hogy használjon is.
9 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Alison Lerman,
Beyla,
Eszti0305,
MadHatter,
Jody,
Destiny015,
SsciorLuv,
Corby
2013. augusztus 05. 11:54
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline |
hát nem is tudom:DD de tényleg nagyon boldog vagyok és örülök! ilyenkor olyan jó amikor boldog vagyok főleg akkor amikor csak simán nem tudom miért!! de talán azért:
1. mert még tart a nyári szünet<33
2. egy hétig barátnőmmel voltam:))
3. meg javult az órámxddd
1. mert még tart a nyári szünet<33
2. egy hétig barátnőmmel voltam:))
3. meg javult az órámxddd
2013. augusztus 05. 12:06
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline |
Tegnap voltunk Hooligans koncerten, és nagyon jó volt. Már számtalanszor láttam őket élőben, de még mindig nagyon jól nyomják. Energikus, bolond srácok. Igazi élmény volt őket hallgatni, régen voltam már ilyen jó koncerten. Hihetetlen sok ember volt, és több százan, ezren énekelték a dalaikat. Egyszerűen megunhatatlanok, kisebb koromban ők voltak számomra a legjobbak, és még mindig imádom őket.
Úgy látszott, hogy Csipa tényleg okkal köszönte meg a finom pálinkát, és sört, mert kicsit úgy tűnt, hogy be van csiccsentve.
Úgy látszott, hogy Csipa tényleg okkal köszönte meg a finom pálinkát, és sört, mert kicsit úgy tűnt, hogy be van csiccsentve.
2013. augusztus 05. 12:11
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Annak örülök,hogy végre feltettem a zenét a telefonomra,amit már egész hétvégén akartam hallgatni.
2013. augusztus 05. 15:47
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Jaj hát én olyan jót nevettem ma! Az én édes drága Nagymamámmal beszélgettem, őszintén szólva fogalmam sincs, hogy keveredett föl a színészet téma, elkezdtünk beszélni a számunkra meghatározó filmekről, amikor Mamám megszólal, hogy akit szeretett, az a 'Merolyn Monré'! Könnyek folytak a szememből olyan jót kacarásztunk ezen! Az biztos, hogy feldobta a napom!
2013. augusztus 05. 18:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Cynthia @ 2013.08.03. 14:12)
A gumikesztyűben nem sül meg a kezed? Emlékszem, két éve, festésnél volt rajtam (igazából az előkészületeknél), de úgy bepált az alatt a pár óra alatt, hogy megváltás volt lehúzni.
Amúgy gumikesztyűben maximum a rövid körmöt tenném kötelezővé, nem azt, hogy legyen natúr. Én ettől rettegek, és valószínűleg a gyógyszertárban sem lehet majd festegetni
Amúgy gumikesztyűben maximum a rövid körmöt tenném kötelezővé, nem azt, hogy legyen natúr. Én ettől rettegek, és valószínűleg a gyógyszertárban sem lehet majd festegetni
Ó, dehogynem megsül, sőt sokszor azért váltom, mert már marja a kezemet az izzadság, arra meg jön aztán a f*sza kézfertőtlenítő... hát valamikor fájdalmasra kimarja. Az a szerencsém, hogy azért váltom őket, meg állandó jelleggel cserélem. Ha valakit megetetek, akkor automatikusan gumikesztyű kuka, kézmosás, majd újra gumikesztyű, ha valaki máshoz is megyek. Hát nekem azért nem lehet, mert ugye kórházban találkozhatok nyílt sebbel is, amibe állítólag belepattoghat a körömlakk. Megjegyzem, nem lenne az a pénz, amiért én valakinek a sebéhez ala natúran nyúlnék. Tegnap le kellett szednem azt a gyönyörűséget, amit felvittem minap, mert féltem, hogy hazaküldenek. A rövid köröm valóban oké, mert hát egészségügy, veszélyes meg minden izé, de, hogy a lakk ki miért zavar... Jó kérdés.
On:
Annak, hogy végre itthon vagyok. Ez a nap egyszerűen katasztrófa volt. Nyolc óra kemény munka után el nem tudom mondani, hogy mennyire megbecsültem azt az érzés, amikor bedőltem az ágyamba vagy egy órára.
2013. augusztus 05. 18:07
A névnapomnak, és annak, hogy kaptam két új felsőt őszre anyukámtól.
2013. augusztus 06. 08:14
A nap sztárjának.
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
MadHatter
2013. augusztus 06. 19:48
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jajj, a születésnapi ajándékaimnak! Kaptam a páromtól egy rakatnyi dolgot, de aminek a legjobban örülök, az a hőn áhított könyv már több mint egy éve, Az Éhezők Viadala, csak nem volt pénzem megvenni. A párom meg volt annyira drága és aranyos, hogy a szülinapomra megvásárolta nekem! Holnap a kezemből sem lehet kirobbantani. Gondoltam is arra, hogy az egyik kezemben a könyv, a másikkal meg infúziózók, ágyazok meg minden izé. Ha olvashatnék meló közben, biztos, hogy se perc alatt letelne az a nyolc óra. Az tuti, hogy még ma este belekezdek, annyira el akarom olvasni!
2013. augusztus 06. 20:33
Hogy nyertem egy meccset a Star Trek Rivals-ban
És ,hogy előkerült a macskám...
És ,hogy előkerült a macskám...
2013. augusztus 06. 21:17
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Annak, hogy ma délután végre eljutattam a kozmetikushoz is, annak ellenére, hogy nagyon fájt (hát ne mondjam, jól megkínozta a bőrömet, már kezdtem volna szólni a nőnek, hogy hééé micsinász'), de megérte végülis, mert már nem bírtam ép ésszel és ideggel elviselni az arcbőrömön uralkodó állapotokat. Valamint annak is örülök, hogy ma angolórán dalszövegeket kaptunk és én komolyan azt hittem, hogy biztos valami agyonhallgatott Kötyi Pötyi lesz (apámmal így becézzük Katy Perry-t) a dal, de mikor elindult, alig hittem a fülemnek! A tanárnő a Led Zeppelin egyik legjobb zenéjét, az Immigrant Song-ot indította el a lejátszóról. Én voltam az egyetlen a csoportban, aki fejből tudta a szöveget, valamint szintén én voltam az aki elmagyarázta a jelenlévőknek a dal részletes tartalmát és a végén még kicsit áradoztam is nekik Jimmy Page művészetéről és a zsenialitás fogalmáról. Btw angolul természetesen. A tanárnőnek tetszett.
2013. augusztus 07. 12:24
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Hogy végre elmehetek nyaralni a suli előtt,mert annyira vártam már,hogy végre kikapcsoljak.Tudjátok,hogy megújulva menjek be első nap a suliba
Mellesleg pedig imádok utazni,ezért a kedvenc részem a pakolás
Mellesleg pedig imádok utazni,ezért a kedvenc részem a pakolás
2013. augusztus 07. 13:40
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline |
Annak, hogy végre sikerült jól kialudnom magam
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.