Ma éppen minek örülsz?
2014. március 24. 16:10
Nem kellett suliba mennem, bár igaz: beteg vagyok plusz kaptam egy hetet. Ja, és most ettem meg egy doboz Kinder csokit.
2014. március 25. 21:33
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Mikor reggel felkeltem nem gondoltam volna, hogy ilyen jó estém lesz. A sráccal, aki tetszik a mai nap egy fordulópont volt. Most jutottunk el odáig, hogy tényleg bizalmasan beszéljünk és olyan információkat osszunk meg egymással,amit eddig senki mással. S mikor azt írta a majd' 10 percen át tartó írásomra, hogy ez ritka jól esett neki és örül, hogy nem váltott sulit félévkor, meg hogy 100% hogy nem lenne még egy ilyen osztálytársa, mint én... Könnybe lábadt a szemem. Nagyon jól esett és tudom, hogy ez most tényleg egy hatalmas nagy fordulópont volt a kapcsolatunkban. Remélem még sok ilyen beszélgetésünk lesz, mert ez megér nekem mindent. Csak ugye ott a bűntudat, hogy nem mondom el neki a teljes igazat az érzéseimről, de ezzel próbálok nem foglalkozni, amíg biztos nem vagyok az Ő érzéseiben...
1 felhasználónak tetszik:
Récy98
2014. március 28. 22:28
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Tegnap megérkezett, de csak ma tudtam átvenni a második Elfújta a szél poszteremet. Kicsit variálnom kell miatta a fent lévő posztereken, mert olyan hatalmas, mint az előző és már annak is alig találtam helyet, de nagyon megéri.
Valamint: el sem hiszem, hogy eljutottunk ide is. Végre utazhattam a 4-es metrón. Nagyon tetszik, hogy itt végre nem egy kaptafára készültek a megállók, hanem mindegyik más. A legszebb -ezt már több embertől hallottam- a Szent Gellért téri. Lenyűgöző.
Valamint: el sem hiszem, hogy eljutottunk ide is. Végre utazhattam a 4-es metrón. Nagyon tetszik, hogy itt végre nem egy kaptafára készültek a megállók, hanem mindegyik más. A legszebb -ezt már több embertől hallottam- a Szent Gellért téri. Lenyűgöző.
2014. március 29. 01:49
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Szandi0820 @ 2014.03.28. 22:28)
Tegnap megérkezett, de csak ma tudtam átvenni a második Elfújta a szél poszteremet. Kicsit variálnom kell miatta a fent lévő posztereken, mert olyan hatalmas, mint az előző és már annak is alig találtam helyet, de nagyon megéri.
Wow, üzembe helyezték a 4-es metrót?XD Azt hittem, hogy soha sem fog eljönni ez a pillanat. Majd, ha párommal bent járunk Pesten, akkor kipróbáljuk. Kíváncsi vagyok, hogy mit építettek majdnem egy évtizedig.XD
Szandi0820
2014. március 29. 11:06
A tegnapi napom fergeteges volt egész napom vidám volt sokat nevettünk a barátnőimmel. Eddig a mai nap is ilyen jó. Örülök hogy jó az idő süt a nap és ma van 15 órakor a Pán Péter előadásnak a táncpróbálja.
2014. március 29. 11:18
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Szeptember22-28 LONDON!
2 felhasználónak tetszik:
Jody,
Szandi0820
2014. április 01. 16:33
Április elseje. Bolondok Napja. A mostani igazából nem volt olyan nagyon "hűakkormostmindenkitmegszívatunk" fajta, de nagyon sokat nevettünk. És hát majd jövőre...az vicces lesz
2014. április 01. 17:02
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Beyla @ 2014.03.29. 01:49)
Wow, üzembe helyezték a 4-es metrót?XD Azt hittem, hogy soha sem fog eljönni ez a pillanat. Majd, ha párommal bent járunk Pesten, akkor kipróbáljuk. Kíváncsi vagyok, hogy mit építettek majdnem egy évtizedig.XD
Bizony-bizony. Nem mondom, hogy egy évtizedig kellett volna építeni, de egyébként megérte, mert nagyon szépek a megállók (kivéve a Móricz körtérit, az nekem nem tetszik, de ez van) és most már BKV-val is el lehet jutni Kelenföldről Keletiig negyed óra alatt.
Mától átálltunk digitális csomagra, úgyhogy visszakaptam a VH1-t. Jajj, de hiányzott már.
Beyla
2014. április 01. 17:10
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline |
Annak,hogy vége a mai tanítási óráknak.
Na meg persze,hogy van netem. Mostanság túl sokszor megy el "kirándulni"
Na meg persze,hogy van netem. Mostanság túl sokszor megy el "kirándulni"
2014. április 01. 17:13
Annak hogy egy bizonyos ember él és lélegzik (:
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.